עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by iz,

אפשר לעשות שאני ממזער תוכנה כמו מסנגר היא תופיע לי ליד השעון כמו בווינדוס הקודמים ולא בשורה ביחד עם כל החלונות שפתוחים ? מקווה שהבנתם את הכוונה שלי תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by CrossFire,

האם אני צריך וינדוס מקורי כדי להתקין את זה? וגם מה אני צריך לפני שאני מתקין?

3. Started by עידן אברהם,

ברצוני רציתי לדעת אם תוכנה Windows xp sp2 זה יותר טוב מאשר מWindows xp.... מה אתם אומרים כך? אם Windows xp sp2 זה מעולה מה זה עוזר למחשב ? אשמח לשמוע את התשובתכם...

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by BoRiS.K,

חבר הביא לי את הווינדוס ורשום שם שהוא מתאים ל-אינטל "Windows XP 64-Bit Edition will run on the Intel Itanium processor" האם הוא יתאים לי (יש לי AMD 64-Bit)

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  5. Started by gal,

היי אתמול קניתי צורב פלקסטור ומה שהבנתי שחשוב שיהיה מופעל עליו DMA יש לי XP ואני לא מצליח להפעיל לו את הDMA למישהו יש מושג איך עושים את זה? איפה קיימת האפשרות בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by omri_ro,

איך אני יכול להגדיר שאחרי חזרה ממצב HIBERNATE המחשב יגיע ישר למצב עבודה ולא למסך של הLOGON? ניסיתי לעשות AUTO LOGON עם הTWAEK UI אבל זה לא עובד. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by MODI,

האם אפשר לעשות בIE7 שאני ילחץ זה יעשה .co.il? במקום ה.com שהוא עושה?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by KoDkOd,

סירתי לי קצת ב Help And Support של Win Xp ואז ראיתי את Offer Remote Assistance אז מעניין אותי איך זה עובד ניסיתי כמה פעמים אבל לא הכי הצלחתי מישהו התנסה בזה פעם ? :

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by DeadByDawn,

יש שם את ה Address Book הזה נכון?? איך אני מבטל את האפשרות שבכל פעם שאני שולח אימייל לכתובת XXXXXX או כל כתובת אחרת,היא נשמרת שם??? אני רוצה שיהיו שם רק כתובות שאני מכניס לשם ידנית. זה די מעצבן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. שלום לכולם יש אפשרות בוויסטה לעשות שהSIDEBAR יהיה פחות בהיר? שאני עושה ALWAYS ON TOP הוא ממש שחור כזה או שהוא יהיה ALWAYS ON TOP ושלא יהיה שחור בכלל אם אתם מבינים למה אני מתכוון יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by Atlon-Xp,

אל באמת זה נכון שSP1 אוSP1a מאיטים את המחשב? עם כן אז המלצה שלכם למחוק אותו? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by benor,

עם אני יתקין את tweak ui בXP היא תוכל לעזור לי במשהו נגיד להאיץ ביצועים או לשפר משהו? או שהיא סתם לא תעזור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Xiao Xiao,

שלום, רציתי לדעת אם אני קובע משתמשים שונים האם המועדפים יהיו שונים, חשבונות האאוטלוק אקספרס יהיו שונים והאם הדסקטופ יהיה שונה? תודה, אורן. Windows 2000

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by alons126,

הי רציתי לדעת מתי יצא כבר הSP2 של וויסטה בעיברית?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by KrustyTheKlown,

אני יודע ש 98 לא תומך ב NTFS אבל האם אני יכול להפוך הארד דיסק נפרד על המחשב, זה שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו, ל NTFS ?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by Raziel Elmaliach,

שלום נכון בבתי ספר אחרי שמכבים את המחשבים אז הם עושים סוג של פורמט כזה שהמחשב לא שומר כלום אז סתם אני רוצה לדעת איך קוראים לדבר הזה והאם ניתן לעשות את זה גם בwindows 7 ואיך עושים את הדבר הזה ? בתודה מראש רזיאל

17. Started by bezangeloo,

במסגרת עבודתי אני עושה הרבה התקנות, ואחרי כל התקנה אני גם מעדכן את Windows. הבעיה (לא בדיוק בעייה, יותר משהו שגורם לאי נוחות מסויימת) היא שיש בסביבות 90 עדכונים (משתנה ממחשב למחשב) להוריד ולהתקין כל פעם. האם יש דרך להוריד לדיסק את העדכונים ואז כל פעם לחסוך את זמן ההורדה? תודה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by R.L,

שאלה קטנה. אם כשרציתי להתקין ווינדוס אקס פי דרך הדוס הייתי מקיף את הצירוף הבא CD I386\WINNET אז אם אני רוצה להתקין את הויסטה איזה צירוף אני אמור לתת??? בבקשה שמישהו יחפש מידע.. תודה.

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  19. לפני שאני יתחיל לכתוב, אל תקפצו עליי ! אני יודע שזה יכול להתאים גם לפורום חומרה, וגם לכאן. בכל מקרה, בחרתי לשאול זאת כאן. במידה ויש לי מעבד AMD Athlon64, ואני משתמש ב-WinXP רגיל (לא x64) אז המעבד יעבוד כ-64 ביט או 32?! ואם הוא יעבוד כ-32, אז למה בכלל AMD יותר משתלם ?! וגם אם אפשר הסבר מה ההבדלים בין 32 ביט לבין 64 ביט, אני אודה לכם מאוד. בתודה, אלעד.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by @guitarsuite@,

חג שמח וכשר לכולם! אז ככה,,נתחיל בזה שאני לא איזה רמאי או עובר על החוק.. אני צריך איזשהו קובץ קראק כזה, שמשחרר את הווינדוס מההערה של ה-30 ימים אני שואל אתכם מאיפה אני יכול להוריד את זה כי זה יחסוך לי המון המון זמן בטלפון... אז תודה רבה מראש חברים. וחג שמח!!!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  21. כשאני מבצע ניתוח לכונן אז הוא מראה לי שיש קבצים מפוצלים וכמה מהם הם הורדות שלי, אז השאלה שלי היא מה הוא יעשה איתם? האם הוא יעביר אותם או ימחק אותם? כי אלה קבצים חשובים שלי.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by thegodx,

קניתי מחשב חדש לא מיזמן ובמעבדה התקינו לי WIN XP SP2 בקודם היה לי SP1 והתחלתי לגלות בעיות מוזרות במישחקי רשת (ויכול להיות גם בגלישה) שמתי לב שיש לי כל כמה דקות לג (LAG) של חצי דקה+- וזה ממש מעצבן!!! חשבתי שזה בגלל המודם אבל לפני שאני מחליף רציתי לדעת עפ זה בגלל הSP2 ?? תודה מראש :-[

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by djvibe,

היי הקלטתי מהשיעור שלי מכונה וירטואלית עם windows server 2003 עכשיו כל פעם שאני נכנס למכונה והווינדווז עולה זה מבקש לעשות אקטיבציה .... איך אני מבצע אקטיבציה על המכונה כדי שהווינדווז יעלה והכל יעבוד?! תודה רבה יניב

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש ואני מתכוון להתקין עליו את גירסה 8.1 על כונן ssd ובמחשב הישן שלי יש ארד דיסק של wd שחור בגודל טרה שעליו מותקנת מערכת הפעלה 7 שאני מעוניין להעביר למערכת החדשה. רציתי לדעת איך יופיע לי הכונן במערכת החדשה... כרגע הכונן מחולק כך שבחלק אחד יש את ווינדוס ובחלק השני את כל השטויות שלי(סרטים משחקים וכו) האם המערכת שנמצאת עליו תשפיע באיזשהו אופן? האם החלוקה שיש עליו לשני כוננים תשאר? תודה וסליחה על החפירה.

25. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי תיקייה בשם "בלה בלה" בשולחן העבודה ואני כל הזמן מוחק אותה והיא חוזרת לא משנה אם אני משנה לה את השם ומוחק אותה היא תחזור אני רוצה לדעת איך זה יכול להיות שהיא חוזרת שוב ושוב למרות שאני מוחק אותה פעם אחר פעם אף אחד לא נוגע במחשב שלי חוץ ממני יש תוכנה לבדוק איך התיקייה הזאת חוזרת?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.