עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי יש לי תוכנה מסויימת שאני עובד איתה והיא דורשת תמיד הרשאת אדמיניסטרטור(אני) אפשר לעשות איכשהו שהיא תיפתח קבוע כאדמיניסטרטור? תודה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by ycltdycltd,

הזמנתי דרך חותם windows 7 ultimate 64bit, בגרסת upgrade. יש לי על המחשב xp home 32bit ועוד upgrade של vista ultimate 32bit שלא מותקן. לפי מה שאני זוכר אי אפשר לשדרג מ32bit ל64bit, נכון? בכל מקרה לא בא לי להתקין win 7 בשדרוג, המערכת יוצאת יותר מלוכלכת. מה אני עושה? יש אפשרות להפוך upgrade להתקנה נקייה? :s05:

3. Started by tomerzhr,

יש ברשותי דיסק מקורי של ווינדוס וויסטה ששלח לי דוד שלי מחו"ל הדיסק מקורי וכמובן ששם כבר הווינדוס יצא רציתי לשאול אם כדאי להתקין אותו על המחשב יש לי מעבד amd 64 939 300+ ורציתי לדעת מה החסרונות והיתרונות בהתקנת הווינדוס

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by puyol,

שלום האם ניתן להתקין גרסת WIN7 ULTIMATE UPGRADE על מערכת חדשה (כלומר ללא התקנת WIN XP למשל ואז עדכון לWIN7)? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by amisha,

אהלן פורום יקר , אני מעוניין להעביר מחיצה את תיקיית my documents למחיצה אחרת בנייד , זאת על מנת שאם אפרמט , התקייה לא תלך לאבדון . מישהו יכול להדריך אותי , חפשתי ולא מצאתי . תודה ושבוע טוב !

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  6. Started by nir_varon,

אין לי מושג למה .. אבל הדפדפן שלי (Explorer) לא מריץ java script... כל פעם שהוא נתקל בקישור או פעולה של java script הוא פשוט לא מבצע כלום... אם למישהו יש מושג והוא יכול לעזור אני אשמח....

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by alexrta,

היה לי במחשב קובץ RAR של 954 מגה והחלטתי למחוק אותו, אבל אחרי המחיקה במקום שיתוספו לי 954 מגה נוסף לי 200 מגה ובמקום שיהיה לי באותו כונן קצת יותר מגי'גה יש לי רק 300 מגה אנשים מה הבעייה?!? תבינו מקום הוא דבר יקר בשבילי לכן ה700 מגה האלו חסרים לי מאוד יש איזו דרך להחזיר אותם?? תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  8. שלום לכולם האם יש דרך לקבל את לשונית השיתוף במאפיני תקיה כמו בווינדוס עם דומיין גם שהוא לא מחובר לדומיין? לדוגמה בתמונה שצרפתי XP לא בדומיין 2003 הוא ה DC (אז מן הסתם הוא דומיין) האם אפשר לעשות את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by omri123,

יש לי פה סוג של ויכוח עם חבר הוא אומר שיש לו כל הזמן בעיות עם הWIN כי הוא צרוב, לי יש את אותו WIN ואין לי בכלל בעיות חבר שלי טוען שזה בגלל שזה לא חוקי, ואני טוען שהוא לא יודע להשתמש במחשב בגלל זה יש לו בעיות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. התקנתי הארדיסק חדש, חילקתי אותו ל2, משום מה הוא החליט שהוא יקרא לו F, ולא C כמו שצריך להיות, חשבתי אחרי שאני אתקין הכל זה ישתנה באופן אוטמטי, אבל מסתבר שזה נשאר F בקיצור אני רוצה לשנות את השם של הכונן מF לC, תוך כדי שימוש במערכת הפעלה ללא איבוד מידע.. זה אפשרי? כי דרך הממשק הרגיל של הווינדוס(בניהול דיסקים) הוא לא נותן לי לעשות את זה, בגלל שהמערכת עצמה רצה מדובר בWIN XP SP3 הכי מעודכן. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by RGod,

בדקך כלל המסך הכחול מופיע אחרי החיבור לאינטנרט ,ישר אחרי החיבור ,היום הופיע אחרי איזה 7 שעות ,בדקתי קובץ מינידמפ ו הוא רושם NETMOTCM.SYS . צריך המלצה בנוגע לעניין ,מה לעשות איך לפתור את הבעיה . יש לי מודם בחיבור USB ולא רשת ,ב XP לא היה לי בעיה כזו .

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. למרות שמוגדר בפירוש ב-Tools/Internet Options/Connections : Never Dial A Connection כל פתיחה של Outlook או ICQ מפעילה אוטומטית את החייגן! ממש קריזה! איך מסירים את המטרד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. למעלה זה לא עובד

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  14. שאני נכנס לתיקיה, או שאני רוצה להוסיף תמונה אני חייב להיכנס לתמונה בשביל לראות אותה. פעם פשוט במקום לראות אייקון הייתי רואה את התמונה בקטן. מצטרף תמונה[br]פורסם בתאריך: 21.06.2010 בשעה 00:24:51 תוקן[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. אני יודע שיש לי אינטרנט אלחוטי שאני אמור לקלוט אבל אני לא מצליח מחשב נייח חדש I5 עם USB WIFI של TP לינק..אני לא מצליח לקלוט..איזה הגדרות אני צריך לשנות?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי התקנה מחודשת אחרי פורמט של ויסטה הבעיה היא שכאשר המחשב נכנס למצב של כיבוי מסך העכבר לא חוזר לעבוד למרות שהוא תקין לחלוטין שמתי לב שכאשר המסך נכבה גם העכבר כבה הזזה של העכבר מדליקה אותו שוב אך הוא לא זז בניגוד למקלדתלפני הפורמט זה היה תקין לחלוטין אגב רק ריסטרט מחזיר את העכבר לקדמותו

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by u_o,

אני לא יכול להיכנס למערכת ההפעלה WINDOWS אני כרגע ב VISTA הבעיה בWINDOWS מופיע לי מסך כחול עם הודעה לוקל לייסנס משין נראה לי אני מתאר לעצמי שהבעיה ברג'יסטרי גם בגלל שכתוב חח קיצר אני רוצה להחליף את הרג'יסטרי בקובץ גיבוי שנמצא בוינדאוס רק שכחתי איפה הוא ושכחתי איפה לשים אותו יש תשובה ?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. כלומר את תיקיית ה-temp ? מה בעצם שמה שם המערכת ? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by SilverCivic,

שלום חברים , בזמן האחרון למחשב שלי הופיעו הרבה בעיות. אני יכתוב אותם בקטגוריות : 1. כשאני רוצה להפעיל את מנהל המשימות , ע"י CTRL+ALT+DELETE , מופיע לי הדבר הזה :http://img110.imageshack.us/img110/8315/dkdkdl0sx.jpg 2. לפעמים המקלדת לא מגיבה , וצריך לנתק ולחבר אותה למארז על מנת שתפעל ( המקלדת בסדר גמור וגם החיבור ). 3. לפעמים כאשר אני מזיז טיפה את המארז .. תופעה מוזרה מתקיימת : http://img160.imageshack.us/img160/8338/djdjkdi51cu.jpg 4. המחשב מתחמם בטירוף , אתמול לאחר יומיים שהוא פעל רצוף נגעתי בו והוא רתח! ממש רתח! המאוורר עובד אבל הוא לא ממש חזק למען האמת. אולי זה יעזור , המחשב הוא פנטיום 4 2.6 גיגה הרץ , 512 ראם , וכרטיס מסך רדאון ספייר 9600XT , ו128 מגה בייט. וינדוס XP …

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by Cynicoren,

שלום, ישנם אתרים שונים המוכרים את ווינדוז 7 בגרסת OEM במחיר מאוד נמוך (וטוענים שזה חוקי) - 1. האם זה חוקי? מה המשמעות של זה? 2. האם בעתיד יהיה אפשר להמיר אותו ל ווינדוז 10? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by SuB,

אפילו אם התקנתם את הפאץ, ושמתם פיירוול אתם חייבים לסרוק שהתולעת לא נמצאת במחשב.. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by asmon,

בזמן האחרון האינטרנט אצליל לא זז מה אני יכול לעשות בישביל לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אז ככה; לדוד שלי, שחזר לא מזמן לארץ יש מחשב נייד, אפשר לומר שהוא דיי מיוחד.. מדובר במערכת שלמה, ז"א כל רכיב כמו סידירום, כונן דיסקטים, וכו'.. זה רכיב חיצוני המתחבר כמו ציוד היקפי ממש.. מדובר במחשב ממש קטן עם מסך 11", מקלדת ועכבר. זה כל מה שהוא רכש, את "הראש" של המערכת עצמה ואין לו אף אחד משאר הרכיבים, רק מקלדת עכבר ומסך....... מותקן לו שם ווינדוס 2000 PRO, ולאחרונה הוא טוען שיש לו איזו הודעת שגיאה כל הזמן, שטוענת שהמחשב יכבה או משהו, וזהו ולא קורה כלום.. זה קורה דיי הרבה אז זה דיי מעצבן והוא רוצה להפטר מזה..למנוע את ההודעה.. עכשיו כמו שהיה את הפירצת אבטחה הזאתי עם הדקה לכיבוי המחשב, אני רוצה לדעת אם יש משהו בסגנון ל WIN2000. ובנוסף אם יש דרך לבצע שינויים כלשהם במערכת מבל…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by Php-Styler,

שלום . יש לי בעיה שאני רוצה לגשת למחשב בקבוצה מחשבים זה רושם לי אין לך הרשאה למחשב זה (איך אני מכוון הרשאות ) אין בעיה כולם באותו שם של קבוצה אני לא מבין מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כולכם בטח מכירים את הצליל הזה של מעבר בין כל תיקיה, כל הקלקה באתר ובעצם כל מעבר בין דברים במחשב. מעין "טיק" קצרצר כזה שנמצא ב: C:\WINDOWS\Media\windows xp menu command . זה קובץ WAV שמביא לי את הסעיף וגם נשמע בלי שליטה (גם כשאתר פתוח כמה זמן על אותו עמוד פתאום הצליל הזה נשמע!), שזה הכי מעצבן כשאני מקליט שירים מהמחשב למיני דיסק, למשל. בקיצור, אחרי הפורקן הקצרצר הזה של עצביי- איך אני מסיר אותו? כי למחוק אותו סתם ככה מספריית המדיה בווינדוס לא עזר (כן, עשיתי את זה סתם ככה!).

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.