Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
קראתי פה הרבה דיונים לגבי עניין הPF אבל אני מודה שעדיין לא הבנתי מה מומלץ... אני מחפש ביצועים כמה שיותר טובים ויש לי 1 גי'גה זיכרון DDR1.. הPF שלע כרגע הוא 1534 שזה מה שרשום שמומלץ ע"פ המערכת... זה נשמע לכם בסדר? בהתחשב בכך שלא אכפת לי שזה תופס לי מקום בHD.. חלק אומרים שמומלץ פי 1.5 מהזיכרון הפיזי שיש לך חלק אומרים להוריד ל200-300...בקיצור..למישהו יש תשובה (יחסית) חד משמעית ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
איך אני קובע כמה מקום בדיסק הקישח הsystem restore יקח בוינדוס ויסטה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN XP HOME רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש באותו הסיריאל במחשב נוסף שיש ברשותי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני משתמש ב7 RC1 ורציתי לדעת איך אפשר להסתיר את הכיתוב של BUILD 7100 שתמצא על שולן העבודה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
קבלתי עם הלפטופ קוד של XP HOME אבל לא קבלתי דיסק .. האם אפשרי פשוט להוריד מהאתר של MICROSOFT מערכת הפעלה ולהשתמש בקוד ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מייל מחבר עם איזה קובץ את הקובץ אני לא יכול לפתוח ורשומה ההודעה הזו: OE removed access to the following unsafe attachments in yourmail לפני כמה שבועות קיבלתי מייל מאחותי עם קבצים וקרה בדיוק אותו הדבר. לא קיבלתי שום מיילים אחרים עם קבצים, מה שלדעתי מוכיח שזה פשוט מסנן את כל המיילים שאני מקבל עם קבצים... למישהו יש מושג איך אפשר לבטל את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס עיברית חוקי ואני רוצה להפוך אתה כולו לחלוטין לאנגלית איך אני עושה זאת תודה חיפשתי בחיפש לא מצאתי כלום תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ של 5 גיגה בערך ואני לא מצליח לפתוח אותו הוינודס אומר לי שצריך מערכת הפעלה של NTFS כי ב FAT אפשר לפתוח קבצים עד 4 גיגה רציתי לשאול אם ידועה לכם הבעיה הזו או שיש לה פתרון
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כותרת מזאת גירסת הOEM ווינדוס 7 ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחרונה ראיתי שיש שני סוגי גרסאות לאותו הוינדוס אני מתכוון ל - Corporate , Retail. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות ואם יש השפעה על המערכת המותקנת על הביצועים ועל המחשב בכלל. בתודה מראש לעונים Nakash5
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני אמור לקבל עוד יום-יומיים בדואר, דיסק התקנה של WIN7 ישירות ממיקרוסופט - כחלק משדרוג מערכת הפעלה של מחשב נייד (טושיבה) שרכשתי עבור מישהי כמה ימים לפני שה- 7 הושקה. אותה בחורה לא זקוקה ל- 7 (היא מסתדרת עם ויסטה) ולכן חשבתי לקחת לעצמי את העותק החוקי והמקורי הזה שאמור להגיע. השאלה שלי היא האם לא יהיו לי בעיות בהתקנה של הגרסא הזו, מכיוון שהיא לא מיועדת למחשב שלי (שהורכב לבד). ושאלה נוספת: אותה גרסא של 7 היא גרסא באנגלית. ישנה אפשרות לשינוי שפה לעברית בדרך כלשהי? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
במחשב שלי יש לי שני הארד-דיסקים. על הראשון מותקן Vista HP 64-bit, ועל השני 7 RC 64-bit. אני מעוניין לרכוש את הגרסה Win 7 HP 64-bit, ושמתי לב כי ישנה גרסת שדרוג וגרסה מלאה. בהנחה ואני רוכש את גרסת השדרוג, האם תהיה לי האופציה להתקין את מערכת ההפעלה מאפס על הארד-דיסק נקי (אחרי פרמוט ההארד-דיסק עם RC)? האם כדי לבצע זאת אצטרך לרכוש את הגרסה המלאה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לקנות מערכת הפעלה של ויסטה אבל אני לא יודע מה ההבדל בין X64 ל- X86 ???
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, בסוף סידרו לי מחיר ולקחתי את ויסטה אולטימייט ב64 ביט. עכשיו יש לי כלי שירות שקורא כרטיסי SIM של ניידים דרך ממשק USB (כמו DOK אבל שמכניסים לו כרטיסי SIM). הדרייבר שלו לא מתאים לויסטה, אולם באינטרנט קיים דרייבר מתאים למערכת 64 ביט אבל של XP. הצרה היא שאם מנסים להתקין אותו מכיוון שמדובר בדרייבר בלתי חתום ישנה שגיאה (מספר 39 אם זכרוני אינו מטעה אותי) אשר מונעת את ההתקנה של הדרייבר. אז לשאלותי: 1. האם ישנה דרך (פשוט קראתי בפורומים במיקרוסופט שזה בלתי אפשרי) להתקין על ויסטה 64 ביט דרייבר בלתי חתום? 2. האם יש למישהו מושג איפה למצוא דרייברים לכלי הזה בשביל ויסטה? (PL-2303 USB-to-Serial Port Adapter) תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות התקנה נקייה של וינדוס 10 או בחזרה ל 8, ואני לא רוצה להשתמש בוינדוס המובנה במחשב הנייד כי הוא מגיע עם המון תוכנות שאיןלי כוח למחוק אחר כך. השאלה היא אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה איזה דרייברים אני צריך להתקין? רק דרייברים שהמחשב מראה שחסרים ? או את כולם? תודה !!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , לגבי הדרייברים שחייב בעת פירמוט המחשב , יש לי שאלה בדר"כ הדרייברים מוכנסים לדיסקט (FLOPPY) אבל אם אין באותו מחשב כונן לדיסקטים , איך אני יכול להכניס את הדרייברים של SATA RAID בעת פירמוט ? הערה : למשל היתה הערה שראיתי הורדות דרייברים ללוח הם : Intel ICH10R SATA RAID Driver (For floppy driver)
-
- 48 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לקבע את התצוגה (VIEW) של הקבצים בתקיות בEXPLORER? בכל פעם שאני נכנס לתיקיה אני רואה את הקבצים בTHUMBNAILS. כל פעם אני משנה את התצוגה ל DETAILS, אבל כשאני חוזר המצב חוזר לקדמותו. אתם יודעים איך לקבע את התצורה?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בוא נקדים קודם בסיפור קצר שיקל עליכם בהבנה. יש לי דיסק קשיח של 320 ג'יגה. חילקתי את הקשיח ככה: 2 כוננים. כונן C (עם הווינדוס) סה''כ 20 ג'יגה (נשאר 600 מגה פנוי) כונן D (עם כל התוכנות והמשחקים) סה''כ 300 גי'גה (נשאר 35 ג'יגה פנוי) עכשיו השאלה שלי היא כזאת אפשרי לקחת מכונן D נגיד 10 ג'יגה ולהעביר אותם לכונן C מבלי ששום תוכן יימחק מאף כונן? במידה וכן הכיצד אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד וקניתי לו ssd . עכשיו אני רוצה להחליף את הארד דיסק הרגיל לssd מבחינת הווינדוס איך אני עושה את זה הווינדוס מקורי. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני באמת מקוה שזהו אכן הפורום הענייני ביותר לתוכן ההודעה. כמו שרובכם פה יודע יש בדפדפן של האקספלורר אפשרות של השלמה אוטומטית של תיבות טקסט וכד'. יש לי אתר שהמון אנשים נכנסו מהמחשב שלי אליו. אני לא רוצה למחוק את כל הרשימה (את זה אני יודע לעשות!), אלא אני רוצה לעשות "סלקציה" ולנפות השלמות מסויימות. אני חושב שההסבר ברור. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי עובל לא משהו... איטי וקורס מידי פעם (לפחות פעם ביום...). הפתרון המתבקש היה לפרמט את ה-HD, ולהתקין הכל מחדש. לצערי חבילת הדיסקים שלי עם כל הדרייברים של הכרטיס מסך ועוד כל מיני דברים חשובים לא בנמצא כרגע - ולכן, לפחות כרגע, הפתרון הזה לא אקטואלי כל כך. רציתי לשאול האם במידה ואתקין מחדש את ה-WINDOWS מבלי לפרמט את ה-HD, פשוט לדרוס את ה-WIN הנוכחי - האם זה יתן לי משהו וישפר את תפקוד המחשב. אני משתמש ב-WIN XP PRO SP2. מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
האם בהתקנת ווינדוס 7 על מחיצה למשל c ימחק לי מה שנמצא במחיצה d
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם אנשים טובים, מזה זמן מה אני משתמש בויסטה SP2 ומרוצה עד הגג . היום, ניסיתי מסיבותי שלי להתקין בנוסף WIN XP SP3 על אותו המחשב, אך למרות שהתקנתי את הXP על כונן אחר, כרגע כשאני מעלה את המחשב, קיים כביכול רק הXP, למרות שהקבצים של הויסטה והכונן שבו היא מותקנת עדיין קיימים ולא נפגעו ... מישהו יודע להסביר לי למה אני לא רואה אפשרות להפעיל גם את הויסטה ? האם בכלל זה אפשרי להתקין XP אחרי שיש כבר ויסטה ולנסות להפעיל את שתיהן ? נ.ב כבר ניסיתי לעשות F8 כשהמחשב עולה ולבחור מערכות הפעלה, אבל מופיע שם רק XP ...
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בחיפוש בפורום מצאתי את המדריך הבא: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html רק מה שקצת "מדאיג" שהקישורים שם להורדת ISO לגרסאות השונות של Win7 לא נמצא על השרתים של מיקרוסופט או לפחות הדומיין מראה שכך. איך אפשר לדעת שמדובר בגרסאות אוטניטיות נטולות ג'אנק וספיי? אשמח לקישור רשמי מהאתר של מיקרוסופט ואז אהיה רגוע. תודה וחג שמח.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-