עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום!(אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אם לא אז להעביר בקשה) מישהו שלח לי באיסיקיו את הווירוס הזה: w95.cih.dameged (לא יודע למה האנטי ווירוס לא נעמר כששלחו לי אות הקובץ) האנטי ווירוס מצא אותו ובסיר אותו(יש לי נורטון 2003) אבל עכשיו אני מקבל כול מיני הודעות שגיאה קטנות(שלא משפיעות על הביצועים או ההפעלה של המחשב) ולא חשובות...ואני מפחד שהוא אולי השאיר לפני שנמחק כמה רוגלות או סוסים טרואיינים או סתם מחק קבצים לפני שמחקתי אותו...וגם אולי הוא השאיר עותקים של עצמו בגלל שקיבלתי את ההודעה שהווירוס אותר ונמחק פעמיים אז??מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by ocb,

יש לי אקסל 2010, ואני מנסה להעתיק מהקובץ אקסל לקובץ NOTEPAD טקסט בסינית ויפנית. התוצאה שאני מקבל זה ריבועים בNOTEPAD. בכוונה פירסמתי את האשכול כאן כי אני מאמין שזה קשור לווינדוס ולא לתוכנה עצמה. שמתי לב לעוד דבר שבאקסל עצמו אני לא יכול לשים מספרים, אלא מופיעים לי הכתוביות הללו: http://screencast.com/t/uYfol54qVga כל אלו אמורים להיות בעצם מספרים מלמעלה למטה, 1-5, וזה מה שמופיע. זו בעיה שצצה לי אחרי שהתקנתי עדכון של ווינדוס, לא יודע איזה בדיוק. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי 2 דיסקים קשיחים,הראשון הישן יותר הוא 80 גיגה SATA והמערכת הפעלה עליו,הוספתי דיסק נוסף 250 גיגה SATA 2 חדש וחילקתי אותו לשלוש מחיצות, 3 גיגה ,122 גיגה ו - 107 גיגה,הוספתי את הדיסק הנ"ל דרך אופציית ניהול דיסקים,עשיתי פירמוט רגיל,בחרתי NTFS ועשיתי טעות וסימנתי את האופציה "אפשר דחיסת קבצים ותיקיות",אחרי שהבנתי שטעיתי,עשיתי דבר נוסף שאולי יתברר בהמשך כטעות נוספת,כשלחצתי על מאפיינים בחלון המחיצה שנפתח למטה היו 2 אפשרויות שהיו מסומנות,הראשונה היא הרלבנטית "דחוס כונן כדי לחסוך בשטח דיסק",מכיוון שחשבתי שאם אני מסיר את הסימן אני אפתור את הטעות הראשונה שעשיתי כשאיתחלתי ולכן הסרתי את הסימן,לאחר מכן אמרו לי שזה לא יפתור את הבעיה ואני חייב לעשות למחיצה איתחול,אז הלכתי לעשות לה אי…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  4. אני מעביר את הכונן הקשיח שלי למחשב אחר עם חומרה אחרת, בהרד דיסק שלי יש ווינדוס שעליו התקנתי את כל סוגי הדביירים שנחוצים למחשב הנוכחי שלי אבל למחשב השני צריך דרייברים אחרים. יש דרך לנקות את התקנות הדרייברים האלה? דרייברים כגון motherboard chipset driver לא מופיעים ברשימת התוכנות להסרה, אז מה עושים?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. יש לי בעייה מרגיזה : אני לא מצליח לראות סרטי מדיה פלייר בחלון דפדפן, למשל אלה שב-WOW.WALLA. במקום תמונה מופיע ריבוע אפור וקול בלבד. יכולתי בעבר ולא יודע מה קרה. חיפשתי והורדתי ברשת קודקים לנגן אבל אף אחד לא פתר הבעיה. ראיתי פתרון אפשרי לבעיה : Per MikeB: If you are getting gray screens (grey) instead of video for embedded playback using WMP6, while the content is playing right-click on the player, choose FILE: PROPERTIES and click the Advanced tab, double click on the "Windows Media Video Decoder" entry in the first box of the dialog, and make sure that the controls aren't all zeroed. Finally, if none of that helps, make sure your connection bitrate is set, as if the con…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

למי שמנסה להריץ יישומים של MS-DOS תחת WinXP SP2 ומקבל הודעת שגיאה על Autoexec.nt. כמו שאני ניסיתי להריץ BorlandC או יישומים אחרים של MS-DOS לא הצלחתי בגלל אותה הודעת שגיאה ישנו פיתרון XP FIX "This installaton program will reinstall the missing or corrupt Windows XP system files command.com, autoexec.nt and config.nt. The absence or corruption of one or more of these files causes a "16 Bit Subsystem" error. We recommend that you download this file and save it to your desktop or to another location where you can find it. Double click on the file to run it once it's downloaded. If problem reoccurs in the future, simply re-run this program." נלקח מפה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייח שמחובר ברשת אלחוטית למחשב נייח אחר שמתי לב שכשאני נכנס לתיקייה משחקים התיקייה קופאת ולא זזה למשך זמן מסויים ואז אני חוזר אליה אחרי כמה זמן והכל עובד בנתים כאילו זה תוקע את הכל..מדובר בWIN 7 ממה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by pet4a,

עשיתי גיבוי של אנשי הקשר שלי דרך ה BT בחלונות 7 , אך אין לי מושג איפה חלונות שומרת את הקבצים עצמם. תודה.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by IME3,

אם אני עוזב את המחשב לזמן ממושך שאני חוזר המסך מחפש סימן חיים מהמערכת לא מוצא ונסגר ואני צריך ללחוץ על כפתור הריסט הפיזי פתרון? הגעתי בקונטרול פאנל ושמתי לו לכבות מסך אחרי 20 דקות והארד דיסק NEVER

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. לכתבות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3387994,00.html http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092167 עוד צעד נואש של מייקרוסופט לדחוף לאנשים ויסטה בכוח חבל רק שעכשיו כבר לא יהיו מחשבים חלשים ומי שלא צריך מחשבי על יצטרך בכל זאת לקנות כזה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by TaZeR,

שלום לכולם, משום מה בימים האחרונים כשאני מחפש תוכנית או קובץ דרך תפריט ההתחלת ב-WINDOWS 7, אני לא מקבל תוצאות חיפוש אמיתיות, אלא קיצור דרך ל-Programs אם אני מחפש שם של תוכנית, Documents אם אני מחפש שם שקיים במסמכים שלי או Control Panel, וכשאני לוחץ על הקישורים האלה מופיעה הודעה שאומרת שהגדרות האבטחה של האינטרנט שלי (לא הצלחתי להבין למה הם מתכוונים) חוסמות קובץ אחד או יותר מלהיפתח. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה, בן. עריכה: פתרתי את הבעיה, כנראה היה מפתח REGISTRY תקול: http://www.sevenforums.com/general-discussion/10734-search-start-menu-broken-2.html#post217162

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. יש לי ויסטה 64 ביט ומאז שהתקנתי את ה-SP1 כל פעם שאני נכנס ל-My Computer ולעוד תיקיה התצוגה שלהם משתנה. איך אני יכול לקבוע (אם בכלל) איזה DEFAULT לתצוגה לתיקיה מסויימת ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. שלום לכם חברי פורום יקרים. לאחרונה שמתי לב שמופיע לי תהליך מעצבן ברשימת התהליכים של מערכת ההפעלה שלי. התהליך הנ"ל הוא = WLLOGINPROXY.EXE והוא מופיע לי בכל הפעלה של מערכת ההפעלה, ערכתי חיפוש בגוגל והבנתי שזהו תהליך שקשור לWINDOWS LIVE MESSENGER. שמתי לב גם שכשהתהליך הזה רץ ברקע, הגלישה מאוד איטית, ואתרים לא עולים, כשאני מגיע למנהל המשימות וסוגר ידנית את התהליך הזה, הכל חוזר לנורמליות, גלישה מהירה מאוד וחלקה ושום בעיות בהעלאת אתרים. הבעייה היא שאין לי מושג איך לגרום לתהליך הזה לא לעלות ביחד עם מערכת ההפעלה, זה לא מופיע בSTARTUP ולא בSERVICES... עזרו לי בבקשה להיפטר מהדבר המעיק הזה... תודה.

14. שאני נכנס לאתרים מסויימים ואני לוחץ על תפריט משנה בתור האתר הוא פותח לי חלון ריק זה לא קורה בכל האתרים אבל בהרבה וזה רק בזמן האחרון.ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וזה לא עזר

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  15. אני רוצה להכין קובץ תשובות לויסטה קראתי באיזה מקום שאני צריך להשתמש בכלי שנקרא WINDOWS SIM השאלה היא איפה אני מוצא את הכלי הזה? דבר שני שרציתי לשאול אחרי שאני יוצר קובץ תשובות איך אני מריץ אותו על ההתקנה?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  16. האם זה משנה? כי התקנתי את הwindows על כונן D כי בגלל שיצרתי פרטיטיונים חדשים אז הmaster נהפך להיות D והslave נהפך להיות C האם זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  17. שלום וברכה, אני לא יודע איך זה קרה אבל כשהדלקתי את המחשב, הוא לא הסכים להיכנס לשולחן העבודה הרגיל שלי, אלא הוא כל הזמן נכנס רק לשולחן עבודה שהוא קורא לו "פרופיל זמני" (כאילו פתחתי פרופיל חדש). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? ז"א שהוא ייכנס לשולחן העבודה הרגיל שהיה לי תמיד עם כל ההגדרות הישנות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by kobibo,

ברשותי XP עם SP2 הגדרתי את העברית כמו שצריך בהגדרות האזוריות ואין שום בעיה בלראות עברית באופיס או בכל אתר אינטרנט . פשוט אתרים שרשומים אצלי בעברית ב favorites נראים בגיבריש . אודה לעזרה.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by benor,

שלום, ברשותי שני מחשבים (המחשב שעכשיו אני כותב ממנו עכשיו הוא התקין) אז במחשב השני יש בו WINXP+SP2, והבעיה בו שאני לא יכול לכתוב בעברית בתוך האקספלורר , לדוגמא: בתיבת שיח של החיפוש, בפורומים וכו' וכו'. הנה דוגמא לאיך שזה כותב כשאני מנסה לכתוב בעברית. ככה זה נראה: ג?ח ?‗דח?ג ?‗ד?י?ח ג?‗ד?ח?י‗????‗ד??ח‗??די??ח?‗?דיט?ג?ד??י??‗?י'חד??‗?די ?‗י?ד‗?יח??ח?‗ד?גי‗?ד??י?‗ג??טח?י?‗?ג?‗??חד?‗???גהיח???ה?יח'??‗?ד??י?ג‗?ד??‗???י???‗ח'י?ח???‗ ??י‗????‗?די?ה?יחד‗??????‗ד???‗?ד?י???‗?ד??ג?‗ד???ג‗ד????גה???‗?גיה,‗ג?ה??י‗גה???‗ג?י?ה??י‗גה?? ניסיתי להסיר את השפה העברית מהמחשב ולהתקין אותה שוב אך זה לא עזר. יש לכם עצה מלבד לפרמט?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by idofr,

אז ככה הפעלתי אותו הוא פעל טוב וניראה לי שהוא כיבה את עצמו או משו כזה ועכשיו הוא לא מקשיב לי יותר :-[ מישו יודע למה מה זה יכול להיות????

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by TheSlidead,

אהלן. אני מתחבר כרגע מניו יורק. בכדי לצפות בשידורים מחו"ל, ניסיתי לשחק עם הPROXY של האקספלורר (דרך tools/options/connections/lan settings/proxy server) ועכשיו אני לא מצליח להעלות את דף הבית שלי, אתר WALLA. כל שאר האתרים עולים כמו שצריך, וWALLA עובד אצלי בבית במחשבים אחרים. הודעת השגיאה כותבת שInternal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request ו- Apache/1.3.37 Server at now.walla.co.il Port 80 מה עושים? slidead@walla.co.il או avihu_k@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם, אני סובל מבעיה דיי מטרידה כבר מספר שבועות. המחשב (נייד, לא שזה משנה), דולק בקביעות. תוכנות שרצות עליו באופן קבוע הן msn messenger, icq 5, nod32, utorrent, notebook hardware control ה XP כולל SP2 ועדכונים קריטיים לדצמבר 06' קורה כמעט על בסיס יומי שהוא נתקע, בדר"כ זה קורה בלילה. אני קם בבוקר, פותח ת'מסך והוא תקוע. זה ממש מטריד כי מידע נאבד לי, הודעות או דברים שונים שהתקבלו דרך המסנג'ר או האיסיקיו נמחקים... יש איזשהו לוג אולי של הפעולות האחרונות שהיו על המחשב, או דרך כלשהי לברר מה קרה בשניות שהוא נתקע? אולי זה נגרם מתוכנה כלשהי? ההתקנה של המערכת הפעלה סה"כ דיי טרייה...אולי חודשיים שלוש..המחשב עובד מצויין... אשמח לקבל עזרה! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by assaf990,

התקנתי WIN2000_ENG PRO SP4 על P3 לוח אם אינטל SE440BX-2 א. מה מחליף את MSCONFIG? ב. המחשב לא מתעורר לאחר מצב המתנה! (גם כשאני בועט בו!! ב-WIN98 הוא מתעורר גם ללא הבעיטות) ג. אני מצליח להגיע ל"מצב בטוח" אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים!!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by Domovoi,

היי,אני זוכר שפעם היתי עושה למחשב stand by , וכל המאוררים היו נכבאים. לפני מספר ימים זה הפסיק פתאום (אין לי מושג למה) וכאשר אני עושה stand by המסך נכבה אך לא המאוררים. איך ניתן לתקן ולהחזיר את המצב לקדמותו? תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  25. המחשב מזהה את העכבר ומתקין אותו אבל העכבר לא פועל על המחשב (העכבר עצמו פועל ואני לוחץ על כפתור ה"שן הכחולה" והמחשב מזהה אותו לצורך ההתקנה. בנוסף העבכבר אף עבד בסדר גמור מול ה-XP). כאשר אני בוחר שוב בהתקנת התקנים המחשב שוב פעם מזהה אותו כ "התקן חדש". הורדתי דריבר חדש לויסטה אבל העסק לא עובד. מישהו נתקל בבעיה דומה? אגב הויסטה (לצערי) היא HOME BASIC קנויה (כך שזה לא באג שנוצר, לא עלינו, כתוצאה מפריצה). המשך יום נעים

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.