Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. כאמור, אין לי מושג בשביל מה, אבל הנה, שתדעו ..... https://www.youtube.com/watch?v=woNP5ojkhRM
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה מאוד מוזרה אחרי שאני סתם מאתחל את המחשב האייקונים בסדר רוב הזמן אני משתמש ב שנתחורף ואם אני עושה איתחול אחרי זה אייקונים נעלמים, מספיק שרק פעם אחת אני מכניס את המחשב למצב ועושה אתחול האייקונים נעלמים ואני צריך ללחוץ כפתור ימני ולהחזירם זה לא בעיה קריטית אך בהחלט מציקה . עד שגיליתי אחרי איזו פעולה זה קורה לכך הרבה זמן חח. ניסיתי למצוא מידע בגוגל אך ללא הצלחה אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
פירצת אבטחה חדשה בדרייבר ה-Wi-Fi של Windows מאפשרת לתוקפים להריץ קוד זדוני על המחשבים הפגיעים ללא צורך בפעולה כלשהי מצד המשתמשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי בעיה זה קורה בזמן הגלישה אני מקבל את ההודעה הזו= איך נפתרים ממנה?וממה היא נובעת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
למי שלא יודע, שילוב הכפתורים Windows Key + E פותחת את חלון My Computer. אבל מאז לפני כמה חודשים זה לא פועל עוד וזה מביא לי הודעה This Operation Has Been Cacelled Due To Restrictions in effect on this computer. עכשיו, אני לא יודע למה זה קורה, אני האדמיניסטרטור במחשב. וזה מעצבן אותי, הפתרונות היחידים שמצאתי ב - Knowledge Base של מיקרוסופט זה היה רק ל - Windows 2000 ומה שהיה כתוב שם לא פעל ב - XP. מישהו יודע איך פותרים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כשהפיירוול לא פעיל אז שורת המשימות למטה פשוט נתקעת כעבור 5 דקות שאני מתחבר לאינטרנט. מה הכוונה נתקעת? אי אפשר ללחוץ שם על כלום. אבל בחלון הנוכחי שאני נמצא בו אני יכול להמשיך לפעול. אבל כשאני מפעיל את הפיירוול של וינדווס אז הכל בסדר. למישהו יש מושג מה זה? אולי וירוס כלשהוא?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום. התקנתי XP,והשורה המעצבנת הזאת לא יורדת לי מהדסקטופ,איך אפשר להסיר אותה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת שתעשה את העבודה במקום התפריט הנוראי שיש בוינדוס ב START MENU? כלומר, שתראה את כל התוכנות המותקנות, תאפשר למיין אותן לפי נושאים, להריץ, לעשות אנאינסטול וכו'. תודה!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה ב מערכת הפעלה win xp xpro כאשר אני מנסה להפעיל את שורת הפקודה start run הוא מייצר לי קיצור דרך על הדסקטופ אותו דבר קורה כאשר אני לוחץ start search מחפש כוונים לפתרון תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, Vista לא מפסיק לכתוב לי לדיסק, גם כשלא רץ כלום ברקע. כיביתי את ה- indexer ואת ה- shadow copies, אבל זה לא עזר. ב- resource monitor אני רואה ש- rundll32 כותב בעיקר לשלושה קבצים: D:\$LogFile (NTFS Volume Log) D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat.LOG1 הרעש של הדיסק מחרפן אותי! יש למישהו פתרון? תודה. עריכה: נפתר, זה בכלל היה spyware.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות דיסק התקנה שיהיה אפשר לבחור מערכת הפעלה מסויימת ? כמו 32BIT VISTA או 64BIT VISTA ?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי. יש ברשותי עותק של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT היום כשניסיתי לבצע UPDATE למערכת (KB2387149) הוא נתן לי שגיאה 800B0100 ולא נותן לי להמשיך בעדכון. הורדתי תוכנה ממיקרוסופט שאמורה לעזור ולתקן את זה אבל זה עדיין לא נותן לי להוריד אותו. אודה מאוד לכל העוזרים. :s05: שגיא
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי קצת מהמדריך פה: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=166532 הבנתי שהמדריך מיועד למחשבים ניידים... תרדו ל 10, שם יש להפעיל WRITE CACHING לביצועים משופרים של הכונן הקשיח. כתוב שם שאם נגמרת הסוללה של הנייד כל הקבצים שב CACHE ימחקו. זה נכון גם לגבי PC? ז"א אם אני אפעיל את זה, ותהיה הפסקת חשמל, ימחקו לי קבצים? ואילו קבצים בדיוק ימחקו? תודה מראש לכל העוזרים. אשמח לעוד טוויקים לויסטה, אם אתם מכירים.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כידוע, ב-22 לאוקטובר תכריז חברת מיקרוסופט על מערכת ההפעלה החדשה שלה -- Windows 7. בין שאר החידושים שאפשר יהיה למצוא ב-Windows 7 היא שיטה חדשה להקמת רשת ביתית ושיתוף משאבים. מדובר בקונספט שמטרתו לפשט את הדרך בה משותפים משאבים (כוננים, מדפסות, קבצים, סרטי וידאו וקבצי אודיו) בין המחשבים ברשת. קונספט זה מבוסס על מנגנון הקרוי HomeGroup. מנגנון זה מסתיר מהמשתמש את הצעדים המורכבים שהיה עליו לבצע בעבר על מנת להקים רשת הביתית וחוסך ממנו התעסקות עם הגדרות מסובכות והרשאות בין משתמשים. באמצעות ה-HomeGroup ניתן עתה לבצע את השיתוף בלחיצת עכבר אחת, כאשר כל ההגדרות המורכבות מתבצעות באופן אוטומטי מאחורי הקלעים. במדריך להלן, מוסבר מנגנון ה-HomeGroup, אופן השימוש בו וכיצד ניתן לשתף משאבים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה ולא מצאתי פתרון. הפכתי את היוזר שלי לowner של הקבצים, ואחרי שאני מסיר את הread only מהתיקיות הוא חוזר כאילו לא ביטלתי. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי מ"ה XP. משום מה, אם לא משתמשים במחשב יותר מ20 ד' ואז חוזרים להשתמש בו הוא נהיה ממש איטי. במצב כזה, אני ניגשת למנהל המשימות של windows ושם אני רואה כי קובץ svchost.exe רץ ומשתמש באיזה 98% תפוסה מהמעבד. אני עושה סיים משימה וזה אכן מסתדר אך לא ברור לי מדוע זה נגרם מראש ואיך ניתן למנוע את זה? מישהו יודע מה זה ויוכל לעזור לי? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כרגע הויסטה מותקנת על דיסק של 160 ג'יגה, אני רוצה לשים את ה-XP על מחיצה של 20 מתוך ה-160. האם יכולות להתעורר בעיות בהתקנה? אם כן, איזה ואיך אפשר לפתור אותם? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש דרך להגדיר לוינדוס שהמסמכים שיפתחו בNOTEPAD יפתחו אוטומטית משמאל לימין בלי אני אצטרך להוריד את הV כל פעם?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון של trancend SDHC 8GB. דודן שלי השתמש בו בשביל לצלם סרטונים ותמונות. על פי הנפח שלו שמופיע לי ב"המחשב שלי" נראה שהוא כמעט מלא לחלוטין. הבעיה היא שאני פותח את התיקיה שלו ואין שום תמונה או וידאו באף תיקייה. שמתי לב, שיש רק שלוש תיקיות (אחד מהן נסתרת) ששוקלות ביחד 55 MB. אז לכן אני שואל איפה שאר הקבצים? כי הרי המחשב שלי מראה שהוא תפוס מבחינת מקום. אז התחלתי לבדוק בגוגל ראיתי אפשרות שבה הכרטיס עובד במערכת קבצים של fat32 או exfat אז אמרתי טוב אולי זה לא תומך בווינדוס 7 ובנתיים מחפש יום שלם תשובה ולא מוצא. התקנתי ווינדוס XP אמרתי לעצמי זה בטח יקרא שם כי זאת מערכת הפעלה ישנה יותר. אותו דבר, לא תמונות ולא סרטונים. רק אותן שלושת תיקיות. עוד דבר ששמתי לב אל…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש דרך לראות אייקונים של תיקיות וקבצים רגילים בתור סמלים וקבצי תמונות בתור תמונות ממוזערות בו זמנית... יש דרך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מתכננים לרכוש גירסה חדשה של מערכת החלונות הבאה, ואין לכם מושג מה לעשות עם מדיה אופטית? אל חשש, מסתמן כי במיקרוסופט יציעו לכם גם גירסת כונן USB אלטרנטיבית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תהיה-לרכישה-גם-בפורמט-כונן-usb/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב של אח שלי יש בעיה, ואין לי ממש ממה זה נגרם ומתי התחיל.. היום הוא בא אליי בבוקר ואומר לי שכל פעם שהוא מדליק את המחשב המחשב מגיע לרגע שהוא אמור להעלות ת'WINDOWS ועושה לעצמו ריסט.. אז כן, כל פעם המחשב עולה יפה, בא להיכנס לWINDOWS, נותן הודעה במסך כחול ועושה ריסט. [ חשוב לציין שאי אפשר לראות את ההודעה, זה עובר מאוד מאוד מהר! ] אז.. תהיתי מה לעשות.. לא מצאתי פתרונות, בSAFE MODE אי אפשר להיכנס גם. לא ניראה לי קשור לטמפ למה הוא על 39 מעלות.. [ CPU ] לנקות אותו עוד לא ניסיתי .. כי הוא די נקי.. וזאת לא ניראת כמו בעיית חומרה, וממש לא בא לי לפרמט =[ אבל למישהו יש פיתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כאשר אני "מעיר" את המחשב ממצב שינה אני שומע את אחד המאוררים עובד על סל"ד גבוה ומיד לאחר כמה שניות המחשב מבצע ריסט. ממה זה יכול לנבוע? לא זיהיתי דברים חריגים בעבודה של המחשב, על פניו הכל ניראה תקין.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי Win XP עם עברית. אני יכול לקרוא באינטרנט בעברית ולכתוב/לקרוא בוורד בעברית. אני יכול להעביר את האייקון של השפה מEN ל HE. אבל בכל זאת יש לי בעיות עם העברית. למשל אם אני נותן שמות בעברית למסמכים או לתיקיות אז אני לא יכול לפתוח אותם, והPath אליהם במקום שיראו עברית רואים או ג'יבריש או ___. גם כל מיני תוכנות מציגות את העברית כג'יבריש. מה הבעיה ומה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל תמיד הייתה לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. מדי פעם (לא תמיד) שאני שם את המחשב על מצב שינה, הוא מתכבה בסדר, ואז שאני מדליק הוא עושה את הזה עם ה RESUMING WINDOWS ואחריי זה הוא עושה לעצמו ריסט ומדליק את עצמו עוד פעם. ואז מופיע הודעה של ווינדוס "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" משהו כזה ואז יש את האפשרות לשלוח דו"ח שגיאות. שלחתי את הדו"ח שגיאות וזה הוביל אותי לכאן: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=87696da1-4aca-44b4-9049-a5639d2ff378&SID=10 בקשר לדרייבר שהתקנתי, לא מזמן מחקתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך (יש לי GF 6600 AGP) והורדתי אחד מהאתר שלהם והתקנתי (בדקתי שהוא מתאים לכ. מסך שלי ולמערכת הפעלה) וקוראים לדרייבר 91.47 FORCEWARE טוב אז השאל…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-