עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. זה המפרט: Intel Dual Core E4300 @ 3.0Ghz OC BFG 8800GTS 320MB OC2 Gigabyte 965P-DS3 2GB Ram 800Mhz מה אתם אומרים שווה לשדרג לוויסטה?.. קראתי כמה וכמה מאמרים, אבל אנלא יודע איך המחשב שלי יחזיק בזה.. אני הרוב עובד עם תוכנות כגון: Cubase, Photoshop,Premiere. ופחות משחק בזמן האחרון...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by GbeTech,

מנשמע... יש לי מערכת Dual Boot עם XP (ועוד כמה דברים) על C, משחקים על D, תוכנות על E וויסטה, לבד, על V - פרטישן של 15 ג'יגה. אני רוצה להסיר את Vista; בכל מקום יש הסבר אחר. חלק אומרים פשוט לפרמט את הפרטישן, חלק אומרים שזה לא מספיק וצריך עוד פעולות.... אז גיגלתי קצת, הנה מה שמצאתי: http://www.tech-recipes.com/rx/1040/vista_how_to_uninstall_vista_dual_boot_machine האם צריך להריץ פשוט fixboot? או לכתוב שם של פרטישן כלשהו אחריו? כנ"ל לגבי fixmbr. ובקשר ל boot.ini... אני לא מוצא שום שורה על Vista! ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום. יש לי כמה תוכנות וכל מיני דברים שעולים אם המחשב והם ממש מאיטות אותו גם אחרי שהם ניטענות הם מאוד מאיטיות לכן בדרך כלל אני נכנס לTASKMGR ומבטל אותן אבל זה מצעבן לעשות כך כל פעם מחדש צירפתי תמונה של התהליכים שאני רוצה להוריד שכבר לא יעלו יותר עם מערכת ההפעלה.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by weissby,

מהתיקייה שנמצאת בקונטרול פאנל רציתי פשוט לגרור את כל הפונטים משמה לדיסק און קי ואי אפשר.. יש משהו שאני יכול לעשות בנידון?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  5. השימוש העיקרי שלי הוא בויסטה וכרגע יש לי על מחיצה אחת ויסטה ועל השניה 7 , עכשיו אני צריך להתקין גם אבונטו אז אני רוצה להפטר מ7 ובמקום זה להתקין אבונטו.. יש דרך לעשות את זה מבלי לפרמט לגמרי את המחיצה של 7?

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  6. מה קורה אנשים. אני עומד להתקין Vista ב Dual Boot, ורציתי להפריד את התוכן של Program Files ב C:\ משאר התכנים בפרטישן (Root Directory, NVIDIA folder, etc), וליצור פרטישן נפרד לתוכן של Program Files (חחח היה הרבה יותר פשוט לכתוב את כל המשפט באנגלית ) כל זה במטרה ליצור Recovery Point עם Norton Ghost 12... רוב מה שיש לי ב Program Files זה eMule/Incoming עם 160GB בפנים... יש לי Acronis Disk Director, Norton Ghost 12... יש דרך כלשהי לעשות את זה בלי לפגוע בשום דבר?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  7. Started by yosizach,

ברשותי דיסק של windwos xp pro sp1 אני רוצה להשאר עם הגירסא הזו ללא עדכון לה sp2 הבעיה היא אחרי התקנת הwindwos והעידכונים של ה....sp1 ממש כמה דקות אני מכבה את הפיירואל והמחשב הולך קפוט כיביתי לה 5 דקות לקבל קבצים באיסקיו ואחרי זה המחשב לא הצליח לגלוש באיטרנאט הודיע לי על תוכנת ריגול ולא הספקתי כלום זה כבר פעם 10 ... ממש עיינוי סיני ... פעם 10 שהתקנתי ... windwos עכשיו עוד לפני שנכנסתי לאיטרנאט הדלקתי את הפיירואל אבל אני לא יכל לקבל קבצים מהאיסקיו נמשל או להיכנס לסרברים ב emule בהsp2 הוא שואל אותך פה לא.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ish,

אני ממש מעונין להתקין את הVISTA על המערכת שלי יש לי לוח ASUS P5W DH עם בקר RAID אני רוצה להתקין את הויסטה על הRAID דרייבר לא מצאתי, יש פתרון לזה?:\ זה יכול לעבוד ככה? כרגע עם XP זה עובד נהדר אשמח לתגובות או משהו שהתקין כבר על RAID דומה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by Vortex,

כן יש לי Windows XP Proffesional ואני רוצה להתקין בנוסף לו Win98, ושאני אוכל לבחור בהתחלה לאיזה מערכת להיכנס.... איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כרגע יש לי Win XP SP3 והחלטתי שאני רוצה להתקין WIN 7. הרצתי את התוכנה של מיקרוסופט לבדיקת החומרה וזה עבר.. התקנתי כבר את WIN 7 דרך VMWARE, ויש לי כמה שאלות.. הגרסה שהתקנתי על ה VMWARE היא הULTIMATE והשאלה היא האם אני באמת צריך אותה..? אני משתמש בייתי, בעיקר למשחקים, גלישה לא משהו מיוחד.. במידה ואני אתקין את ה WIN 7, כמה מקום צריך לתת ל WIN 7 שיהיה מספיק..? יש לי HD של 500GB. ואני מוריד המון דברים (משהו כמו 200-300GB), הרבה קבצי ISO וסרטים.. אז אני בד"כ עושה 3 כוננים, System Only Misc Download + ISO's בערך זה החלוקה ב HD.. כשהקתי את הXP הקצאתי לו 20GB, ויש מצבים שזה פשוא לא מספיק, נשאר לי בערך 100MB.. וגם לאחר ניקוי בעזרת CCLEANER נשאר לי בערך 3GB פנוי.. אנ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by EdenC,

שלום לכם, אני רוצה להתקין XP מחדש,בלי לפרמט את המחשב. אני רוצה שכל התכנות שהיו לי יעבדו בXP החדש. האם מה שאני צריך לעשות זה להעתיק את הקבצים software.sav וSOFTWARE מהתיקיה הזאת:C:\WINDOWS\system32\config (חבר אמר לי ככה) חשוב לציין שהתקיות של התוכנות (בProgram Files ) לא ימחקו. מקווה שאני ברור, תודה רבה,עדן.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. אהלן, הוינדוס העדכני שלי גורם לתקלות, אני רוצה לבצע פרמוט ולהתקין מחדש את הוינדוס 7 שהגיע לי עם הלפטופ. יש לי מחיצת כונן D ריקוברי. איך אני ממשיך מכאן?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. עכשיו יש לי WINDOWS XP שמותקן בכונן C שיש לו בו 10 GB בבדיקה של הויסטה הוא אומר לי שכדאי לי להתקין את הויסטה על כונן של 15 GB. האם אני יכול להתקין את הVISTA על הכונן של ה 10 GB? האם זה יספיק לו? עכשיו אם לא, יש לי כונן E שבו יש 25 GB אם אני יתקין שם את הויסטה איך אני מוחק את הXP בכונן C? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  14. שלום, אני קונה לוח אם חדש, וחשבתי שכדאי לפרמט ולהתקין מחדש כדי למנוע בעיות של דריברים והתנגשויות וגם בשביל סופסוף לעשות התקנה נקייה ולדלג על כל הטעויות שעשיתי בזמנו. הבעיה היא שאני לא יודע אם הרשיון שלי תקף להתקנה שנייה על אותו המחשב, איך אני עושה זאת? האם הרשיון של השדרוג יאפשר לי התקנה נקייה? במידה ואין לי את מספר הרשיון אני יכול לבקש שישלחו לי אותו שוב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. האם להשתמש ב-XP MODE שאפשר להתקין ב-WIN7 שיש לי (גרסת ULTIMATE) או להתקין משהו אחר ? מה עדיף ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מנסה לעזור לחבר שנמצא בחו"ל אז אני מתחבר לו למחשב מרחוק ואת הסרטים הוא רואה עם ג'יבריש ואי אפשר לבחור עברית בפונט. הלכתי ללוח הבקרה איפה שהשפות וניסיתי לשים שם HEBREW אבל הוא מבקש את הדיסק. שמתי לב שהוא רוצה לחפש בתוך תיקיה i386 שיש לו אותה על C אבל אחרי שאני בוחר בה הוא לא נותן יכול להיות שאני צריך משהו אחר ויכול להשיג אותו מהרשת בלי דיסק ? תודה.

17. הHD הוא חדש מהחנות - עוד לא הוגדר או חובר = כלום והHD הישן יש עליו את מערכת ההפעלה הנוכחית האם ישנה דרך פשוטה לחבר את החדש = ומיד בתחילת האיתחול להתקין עליו מערכת חדשה מבלי שתיתנגש עם הישנה ? > אותה אני כבר לא צריך - אבל רוצה לישמור את כל המידע שהיה על הישן כגיבוי צריך המלצות ולהבין את שלבי התהליך תודה מראש

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  18. שבת שלום וסוף שבוע רגוע. לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש , פירוט : מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 , 2.83Ghz , 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם : Gigabyte EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E זכרונות : OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 2 X 2GB DDR2 1066Mhz PC2 8500 כרטיס מסך : Gigabyte Radeon HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV אמרו לי שכדאי להתקין עליו ויסטה (בגלל ה4 ליבות ובכללי נאמר לי שויסטה עדיף על מחשבים חדשים יותר) , וכך עשיתי. אינני מרוצה מהויסטה ומעדיף לחזור לXP הישן והטוב.. אני בחור יותר נוסטלגי. השאלה שלי האם הXP לא יתמוך ב4 ליבות כפי שנאמר לי? ועוד משהו שאמור לעשות לי בעיות במעבר חזרה לXP אולי? תודה מראש. שחר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אחרי שימוש של חודשיים בויסטה שבזמן הזה היא קרסה פעמיים והייתי צריך להתקין שוב החלטתי לחזור לXP. יש לי 2 שאלות. 1)כדאי לחזור? 2)יש אפשרות להעביר את כל הרג'יסטרי שאני לא יצטרך להתקין הכל מחדש? תודה

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  20. איך שאני מדליק את הנייד (TOSHIBA Satellite M30) ישר יש את המסך טעינה של הווינדוס. אני לוחץ DELETE עלמנת להדגיר BOOT מה-CD-ROM והוא לא ניכנס לי לביוס. איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. 1. איך אני יכול להתקין את ויסטה כמערכת הפעלה שניה? 2. איך אני יוכל למחוק את ויסטה בלי לפגוע בXP? 3. כדאי לי בכלל לנסות אותה עם המחשב שלי?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כמו שכתוב בכותרת.. אבל מה אני עושה עם הדרייברים של הXP 32 ביט שיש לי על המחשב? הם ימחקו או שאני אצטרך להסיר? יש בכלל טעם לעבור? נגיד שיפור ביצועים? אני צריך לפרמט הכל או שיש אפשרות רק לשדרג? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה ויכול סוף סוף לקנות לעצמי windows אחרי שקניתי מחשב חדש CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+ HD: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM Monitor: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI Keyboard: SAMSUNG PLEOMAX PKB-3000 Mouse: Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Mousepad: Steelpad 4D Sound: Creative Audiogy 7.1 Graphics: ASUS GeForce 8800GTS 640MB DDR3 PCI Express Memory: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 O/S: Windows Xp Service Pack 2 Headset: Medusa 5.1 ProGamer Edition HeadSet Connection: Cables 3m האם אני ארגיש שוני בביצועים או במשהו אחר בהבדלים בין הגרסאות של 32 ביט ו64 ביט תודה רבה לכולם ויום טוב

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  24. היי יש לי מסמך טקסט שרשום בו כל מני דברים ואני רוצה שהוא יעלה שאני מדליק את המחשב מחדש כול פעם כמו שעולה האיסייקו המסנג'ר ושאר התוכנות .. אני רוצה גם שהמסמך הזה יעלה .. ושיהיה גם אפשר לבטל אותו במידה ואני ירצה ... יש אפשרות כזאת ?

25. הNAS הוא ביתי, אני לא ממש יודע מה הם ההבדלים ומה היתרונות שיש לWindows server לעומת מה שיכול לספק הWIN7 ultimate . אשמח להסבר קצר מה עדיף ולמה, ומם היתרונות שיש לSERVER12 תודה

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.