Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
עריכה: מצורפת שתי תמונות. אגב, בסטיקי יש תוכנה למחיקת קבצים שמסרבים להמחק. אבל: 1. זה לקבצים ולא לתיקיות 2. זה פועל כשהודעת השגיאה היא "הקובץ בשימוש" ולא "לא נמצא מיקום". [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במהלך משחקים כבדים כמו FAR CRY ,IL-STURMOVIK לפעמים המחשב מתחיל לעבוד תקוע וכאשר אני יוצא ל WINDOWS אני מבקל הודעה הנ"ל. אני לא יודע מה לעשות מוגדר אצלי ש WINDOWS מגדיר את גודל ה PAGING FILE אכשיו הוא על MB604 כתוב שמומלץ 766MB. יש לי מספיק מקום בC. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי האם זו גירסה RTM? 7600.16384.090710-1945_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, במערכת Vista שאמורה לצאת קיימת אפשרות תצוגה מקדימה של חלונות בשורת המשימות (ראה תמונה לפני ואחרי בסוף המסמך) על מנת לקבל את אותו אפקט בWindows xp ניתן להתקין תוכנה קטנה בשם Visual Task מאתר הבא: http://www.visualtasktips.com/ לינק להורדה: http://www.visualtasktips.com/download.php לאחר ההתקנה יש לבצע הפעלה מחדש למחשב ופשוט \לעבור עם העכבר על החלונות הפתוחים כמו בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. צריך לפתוח פורטים ואין לי מושג איך... יש קשר למודם? זה מחשב של בן דוד שלי ויש לו מודם TP LINK. השאלה היא בעקרון להפעיל אי מיול. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאבי מחשב דל חדש (סה"כ חודשיים) והויסטה הגיעה עליו כבר אך לאחרונה לא הותקן שום תוכנה,קובץ או משהו דומה והוא מדווח על STING PRODUCT_NAME WAS NOT FOUND בעת הפעלת המחשב מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשרי לבטל אותה?? יש תוכנה NOD32 הכי מעודכנת וסורק קבוע עם ADWARE 2006 הכי מעודכן.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
במחשב של אחי אין משום מה את הsafley remove hardware ליד השעון. הוא לא ניסה להעלים אותו, הוא היה משתמש בו בקביעות לפני שהוא היה מנתק את הדיסק-און-קי שלו, ורק לפני כמה ימים התכנה הזאת החליטה להעלם משום מה. אז השאלה שלי היא הפוכה ממה שמצאתי פה בחיפוש..אנשים שאלו איך להעלים את זה, ואני שואל איך להחזיר את זה. יש לו התקני USB מחוברים. הכרטיס רשת האלחוטי שלו, והעכבר שלו מחוברים דרך הUSB[ זה מחשב נייד]. למישהו יש מושג איך אני גורם לדבר הזה לחזור?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ל הזמן באות לי הודעות של MESENGER SERVICE וכל הזמן מביאים לי אתרים כאלה להוריד תוכנה לנקות את הרגיסטרי אבל זה עולה כסף לנקות את זה איך אפשר להעלים את זה בלי כסף?
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מהירות ברירת המחדל של תפריט "התחל" (או "Start" ) הינה איטית למדי. ניתן לשפר את המהירות ע"י עריכת הרג'יסטרי. מדריך זה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים. http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_21.html
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי XP עם זיכרון של 1 ג'יגה, רוב הזמן אין לי פרוססים שעובדים ברקע אפילו לא אנטיוירוס רק הפרוססים החיוניים של הוינדוס והאקספלורר והוינאמפ, ככה שהמחשב שלי לא צורך הרבה זיכרון. על כמה כדאי לי לשים את הpage file? או שבכלל כדאי לי לעבוד בלי page file?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם צצה לי בעיה בהתקנת תוכנה מסויימת אני מנסה להתקין את האנטיוירוס AVG אבל שאני מקליק על הקובץ צצה לי השגיאה הבאה http://www.pictor.co.il/sty/101345/2246433.jpg מישהוא יכול להגיד לי אם זה נורמאלי או שזה פאק בווינדוס שלי? ???(יותר הגיוני שזה פאק אצלי כי אחרים מצליחים להתקין) ואיך אני מסדר את זה אני צריך לציין שבידיוק עכשיו פירמטתי את המחשב תודה לכל העוזרים :-*
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ישן למדי שהיה מותקן עליו XP עם SP1. כדי להתקין את האנטיוירוס צריך הייתי לשדרג לSP2 ומאז נראה לי שהמחשב עובד הרבה יותר לאט. האם זה נכון? ואם כן, האם ישנה דרך להסיר את הSP2 או שאולי כדאי להתקין SP3 שאולי מתגבר על כל מיני כשלים של הגרסאות הקודמות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה בדיוק לפורום הזה אבל בכל זאת שבוע הבא אני צריך להגיש פרויקט בגרות באינטרנט עם ASP ג'אבה סקריפט וHTML בניתי מסד נתונים לאתר במעבדות מחשבים של ביתספר ושם הוא עובד מצוין עכשיו אני בבית אני מנסה להכנס לאתר.. כלומר הגדרתי בODBC את הקובץ אקסס ואת השם של הDSN הIIS פועל.. אני נכנס לLOCALHOST יש לי קובץ הרשמה אחרי שאני לוחץ שלח הוא אמור לשלוח את כל הפרטים לקובץ ASP שמכניס את הפרטים לטבלת אקסס עכשיו יש לי ארור ממש מוזר אני לא מבין מה הבעיה Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Driver Manager] Driver's SQLSetConnectAttr failed /registration.asp, line 5 Error Type: אשמח לקבל עזרה!! תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הבאה: עקב בעיה לא מזוהה,אין לWINDOWS אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של WINDOWS. עשיתי בריקה עם קספרסקי(אחרי שעזבתי את מקפי-בעעעע)והוא מצא 55 וירוסים,מחקתי את כולם. דעות?
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה : התקנתי וינדוס ויסטה, הכל סבבה ואז התקנתי דרייבר לא טוב וקרסה לי המערכת. פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין שוב, אבל הוא מראה לי את המסך הראשון (השחור) שבו הוא מעתיק קבצים, כשהוא מסיים הוא מראה את ה scroll התקדמות הירוק שכתוב מתחתיו Microsoft Corpotation ואחריו הוא נתקע ! פשוט מסך שחור. ניסיתי דיסק אחר אבל אותה הבעיה שוב ! למה זה קורה ? ואיך זה שבפעם הראשונה הוא כן התקין בלי בעיות ?? חייב עזרה דחופה תודה !
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום (: כמו שציינתי יש לי מחשב נייד/מיני נייד..שמותקן עליו ווינדוס 7. אין במחשב כונן CD שחכתי תססמא לווינדוס ואני לא יודע מה עושים. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חדש פה ולא יודע איך פותרים את הבעיה שאני בטווח שנראת פה לכולם שפוטה ואתם בטח בכירים אותה ששי בהתחלה הודעה שהוידוס מזויף ואי אפשר לעשות updats וכל החרא הזה.. שמעתי שיש קובץ ששים או שמהו כזה שמתקן את זה... ושאלה עוד יותר טיפשית לרמה של הפורום הזה.. איפה אני יכול לצרוב/להשיג וינדוס צרוב
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
טוב תיראו ניתקלתי בבעיה קטנה ואני רוצה לדעת איך אני מחליט שלקובץ MPEG יהיה את האייקון של הווינדווס מדיה פלייר או למשל לקובץ MP3 יהיה את האייקון של ווין אמפ הבעיה גם אחרי שאני מורה לווינדווס "לפתוח באמצעות" התוכנה המסויימת זה לא משנה לי את האייקונים למה שאני רוצה... אז מי שיוכל להגיד לי אני אודה לו מאוד...
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כל דבר קטן שאני עושה מקפיץ חלון בשם just-in-time-debugging ויש גם כל מני בעיות debugging מעצבנות בכל תוכנה כמעט! מה לעשות כדי להעלים את זה?!? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
הוינדוס שלי עושה ריסט בעצמו, שנכנסים בלוח הבקרה למראה וערכות נושא- תצוגה, הלשוניות היחידות שיש לי הן ערכות נושא, מראה והגדרות שאר הלשוניות נעלמו. כל כמה דקות אם לא נוגעים במחשב יש שומר מסך שמראה על טעינה של וינדוס ואז הוא מגיע למסך כחול שאומר שיש בעית חומרה(זה רק שומר מסך !!). אני די בטוח שהבעיה היא בעצם רוגלה כלשהי, בקשר לריסט שחלונות מבצע עצמאית אני חושב שהמחשב מתחמם קצת יותר מדי וזוהי הגנה כלשהי. יש לציין שבוצעה סריקה בעזרת Hijackthis וחוץ מ2 רוגלות/טרויאנים כל השאר ירד. מה הבעיה של האתחול ומה עושים בנוגע להחזרת הלשוניות כדי שאני אוכל לבטל את השומר מסך ? המחשב הוא: אינטל פנטיום 4, 2.6 ג'יגההרץ, זכרון 256MB RAM יושב על וינדוס XP הום אדישן ללא כל תוספת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
hello.. i installed windows xp 2 days ago. i had a problem when installing the hebrew language.. now the hebrew doesn't work and i can't read hebrew on my computer.. i look in google but didn't find anything.. i'm despart.. i really don't want to re-install windows and whole my pc again.. what can i do?? plz help
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים :
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בצער רב קרסה לי מערכת ההפעלה יש לי כיום מערכת הפעלה נקיה יפה ומתפקדת על דיסק אחר רק מה ... יש לי קבצים אי שם על הדיסק הישן ושאני מנסה לגשת אליהם אני מקבל הודעות נבזיות על מחסור בהרשאות איך אני ניגש לקבצים שלי ? נסיונות לשחזר את מערכת ההפעלה ולהעלות בוט דרך ההרדיסק הישן כשלו סו פאר ... מישהו (: ?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הבעייה רשומה בכותרת,, אני אשמח לעזרה.. תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1001890472&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-