Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
במידה וקניתי קונרו e6600 אני צריך להתקין windows 64bit או שwin xp יעשה את העבודה האם יש מערכת הפעלה/גירסה מומלצת ?
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה ממש מוזרה. היום הגיע לי מחשב חדש,קניתי עם ווינדוס מקורי(לפחות ככה החברה מ TMS אומרים) לא קיבלתי אפילו את הדיסק. אני נכנס ללוח הבקרה ואז ל"מערכת" ורואה שכתוב:"27 ימים לביצוע ההפעלה בצע הפעלה כעט" מה שמוזר שנכנסתי לאתר של מייקרוסופט ולפי הבדיקה שם הווינדוס שלי הוא מקורי לכל דבר. אני מפחד שאחרי 27 יום הווינדוס ינעל לי. מה הולך כאן? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
קניתי נייד עם ויסטה 64 ביט.רק עם כונן C יש דרך לפצל ולעשות כונן D ואם כן אז איך?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה שהמחשב קופא כשתוכנת שיתוף קבצים עובדת ברקע. זה קורה אצלי באופן רנדומלי - לפעמים זה עובד כל הלילה בלי בעיות, ולפעמים זה נתקע אחרי רבע שעה... אתמול היו לי בעיות עם האנטי וירוס והייתי צריך להסתדר בלעדיו, והכל עבד מצוין. מצד שני, יכול להיות שזו היתה אחת הפעמים שגם ככה הכל היה פועל בסדר... אם מישו (או יאנקו) נתקל בתופעה הזו, ויש לו פתרון - אנא שתפו!
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קספרסקי שלי מחק לי קובץ חשוב של הוינדוס.יש דרך להכניס תדיסק של XP ולהחזיר תקובץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בעיה מוזרה מאוד: בעת כניסה לתיקיית Games תחת כונן D יש קפיאה של משהו כמו 3 שניות ורק אז ווינודס נכנס אליה. כניסה לכל תיקייה אחרת במחשב (גם לתיקיות עמוסות בקבצים גדולים) מתבצעת מיידית כמו בכל מחשב נורמלי. מפרט המחשב הוא: Pentium 4 3.4Ghz 2X256mb ddr2 400mhz GeForce 6600Gti 128mb Windows XP SP2 english יש למישהו רעיון מה גורם לתופעה הזאת? ???
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז. כל העדכונים כולל SP1 נעשו ויש אנטי וירוס ונעשו כל הסריקות האפשריות יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק עדכנתי גם את כל הדרייברים של הלוח אם- גיגה בייט -EP45 DS3R הבעיה: מדי כמה שעות באופן אקראי פתאום לא ניתן לגשת ל MY COMPUTER המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא " COMPUTER " קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום.בנוסף גם שקעי ה USB מנוטרלים ומה שמחובר אליהם משותק. חלק מהתוכנות ממשיכות לעבוד אבל לאט. זה קורה לעיתים ולא באופן קבוע במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 80% ויותר. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. זה קרה גם עם …
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה במחשב חדש (בן חצי שנה) שבו המחשב קופא. המחשב מותקן ומוגדר כהלכה. בשבוע האחרון הוא החל לקפוא פתאום באמצע העבודה, ורק ריסט דרך הכפתור משחרר אותו. כפתור האלט+קונטרול+דיליט לא עובד למעשה כלום לא עובד. שיחזרתי את הגדרות המחשב מלפני כחודש דרך system restore ועדיין הבעיה חזרה פעם אחת. בevent אין התרעות שיכולות להעיד על בעיה כלשהי בנוסף, איני יודע אם זה קשור, הופיע הבעיה המעצבנת באקספלורר - הדף נטען אך הוא אינו מציג אותו. כשבודקים בקוד המקור - הדף מופיע. לאחר ה-system restore הבעיה נעלמה. אשמח לכיוון של פתרון שאינו כרוך בהתקנה מחדש
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, ברשותי Dell E6410 עם4GB זיכרון. לא מזמן התקנתי עליו Windows 7 32BIT (כן אני יודע שזה קורא רק 3). עכשיו הבעייה היא אחרת, כשאני מדליק את המחשב וזה מגיע לשלב שבו אני מכניס את הסיסמא ב Login או מעביר טביעת אצבע, זה עושה איזה 3 תקיעות קטנות כאלו שמקפיאות ותוקעות את הצליל של הכניסה. מה אפשר לעשות?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי XP PRO עם SERVICE PACK 3. יש לי מעבד E6300 (duel core 2.8 ghz) ו 2 ג'גה זיכרון וזה מחשב סביר ושאני מתקין GTA IV אז לקראת הסוף המחשב נתקע והיום זה קרה לי עם EMPIRE EARTH 2 מה קרה ?למה המחשב נתקע?הוא אשכרה קופא ולא ניתן לעשות כלום חוץ מלאתחל את המחשב..
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, כשאני פותח קובץ וורד שנגיד יושב לי במרכז הדסקטופ, וסוגר אותו הוינדוס שומר לי אותו במקום הקובץ הזמני שנפתח בצמוד לאייקונים שמיושרים לשמאל. הכוונה לא ל"יישור לרשת" או משהו כזה, הכוונה שהקובץ פשוט עובר ממקום למקום (אלא אם הוא כבר נמצא בגוש השמאלי\ ימני- תלוי בשפה של המערכת) איך אני מפסיק את זה? אני רוצה שקבצים ישארו איפה שאני שם אותם. זה עושה לי בלאגן מעצבן בכל הקבצים. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אחת ל 5-6 לחיצות על לינק מסויים (לא משנה איזה ואיפה) נפתח לי חלון חדש לאתר ALI-EXPRESS ולאתר הימורים כלשהו. זה ממש מציק, עשיתי ניקוי מזיקים וסריקת וירוסים והכל היה תקין. איך אפשר להיפתר מהבעיה הזו ?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגיל- הויסטה התחיל עם בעיה חדשה - קפיצות cpu בעת הזזת חלונות ושימוש גדול ביזכרון. ראיתי את המדריך בלינקיה (שאגב הנושא שם נפתח ע"י והבעיה נפתרה לי ב-XP אך בויסטה זה לא עוזר.) יש לי קפיצות CPU גדולות (לכיוון 50-70 אחוז) כל פעם שאני מזיז חלון.. יש לי כרטיס מסך radeon 1950 אם זה משנה, וגירסא הכי מעודכנת של הדרייבר. בנוסף,יש לי בעיה נוספת (אוליי.) הוינדוס משתמש ב-700 מגה זיכרון מתוך 2G ,בעוד שה-XP לקח לי רק 450 ... רצוי להוסיף שהסרתי את ה-AERO הגעתי ל-650 מגה בערך.. לא שינוי דראסטי. אשמח להצעות,ואם יש אנשים שקרה להם בבקשה שיעזרו. תודה רבה! נ.ב - המערכת שלי דיי חזקה לוויסטה : AMD 5600 ,זיכרון 2GB וכרטיס מסך Radeon x1950PRo .
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהיתה לי מאז שאני זוכר את עצמי משתמש ב XP. הבעיה היא הקפאה להערכתי בת חצי שניה של תוכניות ברקע, כאשר אני ממזער חלונות. נשמע קצת מוזר אה.., אני ינסה לסגנן את זה אחרת, לדוגמא אני רואה סרט על צג המחשב בחלון קטן, אם באותו זמן אני ימזער כל חלון, סתם של איזו ספריה, הסרט שברקע יקפא לחצי שניה , אותו דבר קורה גם לדוגמא ב Spectrum של Winamp. כשאני שומע מוזיקה ובו בזמן ממזער חלון, התצוגה של של Winamp ( Spectrum) יקפא לחצי שניה. זה מאוד מפריע כשבטלויזיה רואים סרט ובמחשב עושים דברים אחרים (הסרט כל הזמן קופץ). הרבה זמן אני מנסה למצוא פתרון לבעיה..מה שבטוח שזה זה לא קודקים לא הכרטיס מסך ולא קשור ל "Priority" של התוכניות כי זה קורה גם ב RealTime. (אני בסך הכל רוצה לראות סרט…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בזמן גלישה באינטרנט לעתים הפס גלילה בצד ימין משתגע ועולה ויורד במהירות. יש לציין שפירמטתי את המחשב והקנתי מחדש ווינדווס אקס אך עדיין התופעה משיכה (שוב רק בזמן גלישה באינטרנט). מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, 2 שאלות לקהל**: יש לי ויסטה הום פרימיום על לפטופ עם 2 ג'יגה זיכרון ומעבד ליבה כפולה 2 גה"צ. (לפטופ של לנובו T61) הלפטופ חדש, אצלי שבוע, ואני יודע לגלוש בלי שיידבקו לי דברים על המחשב ככה שהסיכוי שרכשתי רוגלות ועניינים בשבוע הזה די נמוך. יותר מפעם אחת קרה לי, שפתאום הוויירלס נכבה, ואז אחוזי הCPU קופצים לערכים מטורפים של 60% ולא יורדים. וכמובן שאז כל פעולה על המחשב נעשית בעייתית, ואני לא מצליח להדליק בחזרה את הוויירלס. עד כה זה קרה פעמיים, ופעמיים עשיתי ריסטארט והכל הסתדר, אבל זה לא פיתרון לבעיה (זה לא שהמחשב דלוק וכל היום טוחן עבודה, כולה כמה קבצים באקרובט, פיירפוקס ומסנג'ר). ועוד שאלה על ויסטה - כשאני בא להוריד SP1 לויסטה באתר של מייקרוסופט רשום (בתרגום חופשי) …
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
התחילה לקפוץ לי הודעה די מעצבת שמופיעה כל 20 דקות בערך... היא נראית כמו הודעה פנימית של המחשב ואומרת לי שהמחשב שלי נגוע בספיוורס ושואל אותי אם אני רוצה להתקין תוכנה שתוציא לי את הספיווארס מהמחשב. אתם יודעים אולי איך להוציא את ההודעה המרגיזה במחשב שלי? האם כדאי להתקין את התוכנה שההודעה מציעה? צילמתי את המסך כדי שיהיה לכם יותק קל לעזור לי: דרך אגב-בתמונה של המסך שלי הצטלמתי בקניון בהרצליה עם השחקנים של אירלנד:רוי קין ועוד אחד שלא מכיר אותו
-
היי עד לא מזמן היה לי Windows 98 SE , ויכולתי לבחור בהגדרות optimal refresh rate. עכשיו התקנתי xp וכבר אין, אני יכול לקבוע קצב ריענון רק לשולחן העבודה. (במשחקים הוא יורד ל-60, כשהוא בשולחן העבודה 85) אין קצב ריענון מיטבי איך אני מסדר את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום שידרגתי את מערכת ההפעלה שלי(WIN98SE) ל-XP. במערכת הישנה קצב רענון המסך שלי(MAG XJ770) היה כ-90 HZ ב 1024 על 768. כשעברתי ל-XP הקצב התרסק ל-60 HZ... מישהו יודע למה ומה אפשר לעשות? עריכה:תוקן,תודה בל מקרה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות אז ככה אני ממש משועמם מוינדוס (אותה מערכת הפעלה מ95 נמעס כבר) וכל הזמן אנשים מפרסמים SCREENSHOTS של הלינוקסים שלהם והם נראים לי פשוט פצצה ואני ממש רוצה להתקין אחד ללמוד להשתמש בזה והכל בשביל הניסוי הזה יש לי הרדיסק ישן של 4 ג'יגה שאליו אני מתכוון להתקין את הלינוקס עכשיו אתם יכולים להמליץ לי איזה לינוקס להתקין? כזה שיהיה לי יחסית קל ללמוד לתפעל (שבמדה ואפשר לא תהיה לו בעיה עם פונטים בעברית) והאם לכל לינוקס (החשדים שיש) יש מצב ממשקגרפי (משהו בסגנון וינדוס או שיש כאלה שיש בהם רק שורת פקודות?) ולסיום שאלה קטנה על KDE היה פה לפני כמה זמן בחור שכתב שהוא התקין KDE 2.2 אם איני טועה והוא אמר שלקח לו די הרבה זמון בשביל לקמפל את הליבה שלו אז השאלה שלי לכל לינוק…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב עכשיו קיצר הווינדוס היה מותקן על C מן הסתם פירמטתי את C לפני הפירמוט גיביתי את כל הדברים ל-D היה ב-D רק תקייה אחת בשם גיבוי שום תקייה או קובץ אחר פירמטתי את C הכל עובד טוב והכל פתאום אני רואה שכל הקבצים והקבצים של הווינדוס וגם Program Files וה-WINDOWS משל הערכת הפעלה לפני הפירמוט עברו ל-D ! וכל הקבצים שגיביתי כאילו מהתקיות האלה שהם היו ב-C לפני הפירמוט לא נמצאים שם
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
טוב הורדתי קראק לאיזו תוכנה זה היה בדיוק אחרי התקנה של ווינדוס ככה שלא היה לי עוד אנטי וירוס.. והקובץ פשוט נכנס לי לקבצי הפעלה שפועלים עם המחשב וכל פעם שהמחשב עולה הוא נותן לו הוראה להתכבות ככה שאני אפילו לא רואה את שולחן העבודה שלי.. פעם קראתי על זה משהו והבנתי שאפשר איכשהו במצב דוס למחוק איזה קובץ ולשנות משהו כשאתה במצב דוס.. תוכלו להנחות אותי מה כמה איך למה..תודה..
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי כולם. בזמן האחרון שמתי לב גם כשהווינדוס 7 עולה אז כשהוא משמיע את צליל הכניסה שלו הוא קצת מקורטע כזה ולכן הצליל נמרח כזה יותר זמן. גם בסרטונים ביוטיוב יש את זה ולפעמים זה ממש קיצוני שאתה שומע קירטועים ואתה רואה שהסרטון זז יותר לאט.. יש הצעות למה זה קורה?
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-