Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוכש מחשב גיימינג מtms בקרוב ואני לא יודע איזו גרסה של win8 לבחור חח.. יש מלא ואני לא יודע בדיוק מה לסמן ומה ההבדלים בין הפרו לפרימיום וכו. אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק חברתי למחשב דיסק חצוני לגבוי וניסיתי להעביר 10GB לדיסק המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא "המחשב" קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום. במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 70% . גם שהרצתי תוכנת "ספיד פאן" נראה נצול של %. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. התהליך שזלל את 70% מהמשאבים הנ"ל הוא אקספלורר רק שעשיתי לוג אוף הבעיה נפתרה זה קרה מספר פעמים אם דיסקים חצוניים שונים מה עושים כדי לפתור את הבעיה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
Mmmkay יש כאן מישהו שיש לו ADSL וXP? אם כן, הוא יכול להסביר לי עם אילו הגדרות של המערכת צריך לשחק כדי להתקין ADSL כראוי? זה לא שיש לי ADSL, פשוט אני רוצה להתקין בקרוב ושמעתי ממישהו שזה מסובך לשנות את ההגדרות בXP. So, Anyone?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייה יש לי 7600GT LEADTEK אני רוצה לשאול .. יש דרייברים לכרטיס מסך [שתומכים בויסטה] ? [תגידו יש לי סמלים ענקיים על שלוחן עבוד ברזולוציה של 1024 * 768 .. זה אמור להיות ככה או מה ?]
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרגע מחיצה c ריקה ומחיצה d עם ויסטה אני עכשיו רוצה להכניס את הדסיק של האקס פי ולתהקין אותו על כונן c האם תהיה בעיה עם זה ? אם זה יעבוד ואחרי זה תהיה לי אפשרות לבחור בין ויסטה לאקס פי זה יהיה מעולה אם לא אז אני אוצה למחוק את הויסטה מכונן d זה יהיה בעייתי ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני צריך מדריך לגלות סיסמה של משתמש אחר במחשב... יש לאח שלי חשבון ששולט על המחשב ורק ממנו אפשר להתקין והכל והחשבון שלי לא יכול לעשות כלום... הבעיה היא שלפני כמה ימים הוא החליף את הסיסמה ושכח לאיזה סיסמה הוא החליף... רצינו לדעת איך אפשר לגלות את הסיסמה!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. עדכנתי ל8.1 מ8 ועקרונית לא הייתי צריך שום סריאל חדש, אך מכיוון שעדכנתי לגירסה עם MEDIA CENTER, המערכת מבקשת ממני לגשת לאופציה בשם Add features ולרכוש דרכה. אופציה זו לא מופיעה לי בחיפוש ולכן אני כרגע עם מערכת הפעלה שמחקה ל ACTIVATION.... מה אני יכול לעשות והאם יש אפשרות אחרת לקנות את הסריאל? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי win7 באמת אחלה של ווינדוס ממש מרוצה אבל יש לי בעיה אחת הסונאד אצלי לא בסדר אני שומע מאוזניה אחת ואחת לא וניסתי לחבר גם רמקולים וגם מרמקול אחד כן ואחד לא בדקתי בהגדרות של הכרטיס והכל והכל טוב ! גם האיזון אני לא מבין מה הבעיה עם זהעוזר הלוח שלי הוא p35ds3l
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן ליצור ב- AD משתמש אשר לא יינעל?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב הנייד של אחי מבוסס VISTA מנסה לעדכן לו את הווינדואס והעידכונים נכשלים מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי ויסטה פרמיום בנייד ,כשהורדתי JAVA לאקספלורר ויסטה הפכה אוטומתית לבייסיק בתענה שאין תמיכה בJAVA. האם יש JAVA לויסטה? מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
לכולנו יצא להתקין XP ולהתייבש שעות מול המחשב רק כדי ללחוץ NEXT מידי פעם לא כולם יודעים אבל למיקרוסופט יש כלי ליצירת קובץ תשובות לכל השאלות אשר שואלים אותנו במהלך ההתקנה יצירת קובץ תשובות answer file Answer file הוא למעשה קובץ אשר מכיל את כל התשובות לשאלות ששואל אותנו אשף ההתקנה של WINDOWS XP החל בהסכמה לתנאי הרישיון ועד כיוון רזולוציית המסך. יצרית קובץ שכזה חוסכת לנו זמן יקר בתהליך ההתקנה של WINDOWS XP משום שההתקנה נעשית ללא התערבות כלל ובצורה אוטומטית לחלוטין. קובץ התשובות נמצא בדיסק ההתקנה של WINDOWS XP תחת תיקיית SUPPORT/ TOOLS בתוך התיקייה יש קובץ RAR שנקרא DEPLOY בתוך קובץ ה RAR כ 10 קבצים כשהקובץ שמעניין אותנו הוא setupmgr זהו למשה האשף שיעזור לנו ליצור א…
-
- 22 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
התקנתי XP מחדש אחרי שהיה לי בעיות שונות אבל אני לא מצליח להתחבר לתוכנות שיתוף קבצים מישהו יודע מה הסיבה??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשיש מספר קבצים פתוחים מופיע האייקון ומופיע השם מיקרוסופט וורד ואז 3 נקודות במקום שם הקובץ כל פעם שרוצה לעבור בין המסמכים צריך "לשחק" עם כולם, עד שנונופל על הנכון
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
במה עוזרים WINDOWS UPDATES? מה קורה אם אני לא רוצה להתקין אותם?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעת האיתחול יש לי אופציה לבחור בים XP PRO לבין XP SETUP (התקנה שלא הסתיימה) איך אני מבטל את האופצה של ה- SETUP? זה קובץ הבוט: [Boot Loader] Timeout=3 Default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup"
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי אני מקבל מסך כחול מידי פעם. בעיקר שאני משתמש בFOOBAR2000 (או סרטים) אין שום עומס על המעבד, OC לא רציני ואין בכלל שימוש במחשב פרט למוסיקה. קורה לרוב שמריץ טיפונת קדימה או אחורה(אם סתם נותן לנגן בלי הפסקה, אין בעיה לרוב, לפחות ככה שמתי לב) המסך כחול נותן הודעה של driver_irql_not_less_or_equal ואחרי כל המספרים וכו' אומר שכנראה בעיה עם cmudaxp.sys שזה קשור לCMEDIA (הצ'יפ של ASUS D2X בין היתר) מה אפשר לעשות? סה"כ יש לי DRIVER הכי אחרון שהיה שם (אם כי הוא בטה) ויש לי חלונות VISTA 64 ביט.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
איך אני יוצר ע"ג כונן USB נייד את האפשרות לבצע boot ולהתקין Windows XP? במילים אחרות - במקום להשתמש בדיסק ההתקנה של Microsft על מנת להתקין Windows XP אני מעוניין להשתמש בדיק חיצוני נייד עם ממשק USB.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוםם אז ככה לפני כמה זמן התקנתי את הbricopack שזה כאילו משנה את כל המחשב לעיצוב של ויסטה זה מחליף פונטים אייקונים ושורת התחל וכאלה אוקיי אחרי ה זמן החלטתי שנמאס לי ואני רוצה לחזור למראה המקורי, מחקתי את התוכנה דרך הוספה והסרה של תוכניות ושהפעלתי מחדש תמחשב היא לא נעלמה לגמרי.. כל ריסטרט שאני עושה המחשב נפתח עם מראה של ויסטה ואז אני צריך ללכת להגדרות ולשנות למראה XP הרגיל וכל פעם אני עושה החל וזה לא עוזר זה משנה לי למראה הרגיל עד שאני עושה ריסטרט... מה עושים??? כבר ניסיתי ליצור עוד מראה כאילו לקרוא לו בסתם שם שהוא יהיה כמו הרגיל ולנסות לשים אותו וזה לא עזר... אז איך אני מעיף את הבריקו הזה מהמחשב? תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להיכנס לאתר WWW.GAMER.CO.IL והוא לא עולה לי טוב ,, עולה לי מן הודעה כזאת ואני לא יודע מה צריך להתקין כדי שיעבוד לי האתר טוב הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
באיזהשהו צורה הכונן הקשיח שלי התפצל ל-2 בזמן ההתקנה וההסרה של Ubuntu. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו בסביבת עבודה של xp64???
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-