Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
התקנתי driver r1.84 של realtek ו ב Speaker Configuration אין לי חיבור לאוזניות זה מחובר לי דרך stereo ושומעים חלש מאוד דרך האוזניות ואין לי שם חיבור headphone מי שהוא יודע את הבעיה בבקשה עזראה וגם ה 5.1 לא פועל
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
יש לי 2 גיגה זיכרון שזה מראה לי כזיכרון פיזי כללי תחת physical memory? לאחר מכן אני רוא שפנוי 567 מגה ןsystem cache 756mb חסר לי בערך עוד 700 מגה שאני לא מבין לאן זה נעלם? האם זה בעיה בזיכרון בוינדוס או בהבנה שלי מה מוצג ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה כיצד אני הופך WIN XP PRO בעברית (הותקן כך במקור ללא MUI) לWIN XP PRO באנגלית????
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ויש לי בעייה בלבצע את הההפעלה שלה ( אין לי רשיון חוקי ) מישהו יכול לעזור לי בפרטי לתת לי לינק או משהו לפריצה שעובדת אני אשמח maorlbr@walla.com
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים של איי טי איי וקיבלתי מסך כחול שניסתי להפעיל את המחשב מחדש. הסרתי את הדרייורים אבל מאז שאני לוחץ על המחשב שלי לוחק לו בערך שתי דקות להראות את הכוננים ...או שהוא נתקע וזהו ... ךמישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, היה לי וירוס שמחק לי את ה NOTEPAD. התקנתי את הווינדוס מחדש, יש לי את הקובץ NOTEPAD.exe אך שאני מנסה לפתוח קבצי טקסט הווינדוס פותח לי אותם עם Wordpad ניסיתי לעשות Open With ואז חיפשתי את ה Notepad.exe, אבל זה מסמן לי אותו כ Wordpad הנה תמונה, אני שם לו את הNotepad כאפשרות הפתיחה והוא לא מכניס אותו[br]פורסם בתאריך: 14.10.2007 בשעה 20:25:19 תודה הסתדרתי כבר. הקובץ היה ב C:/Windows ולא ב C:/Windows/System32[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אם עם כרטיס קול שתומך 5.1 ערוצים בעל שלוש יציאות PL אני חושב ככה ניקראת ולשמה חיברתי מערכת 5.1 ערוצים . ושעבדתי עם הווינדוס xp הם עבדו לי פיקס ושהתקנתי את ה7 בהתחלה אני חושב עבדו לי טוב ואז שהפעלתי את הmedia center (איזה תוכנה שבאה עם הווינדוס) וביקש ממני להגדיר את הרמקולים אז בחרתי חיבור אנלוגי והאופצית רמקולים היחידה שהיתה שם היא שתי רמקולים ולא 5.1 ערוצים ועכשיו רק הסנטר והסאב עובדים לי . יש לי את הדריבר הכי עדכני מישהוא יודע מה צריך לעשות??
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את האייקון של הסל מיחזור לשולחן העבודה ואת העזרים (ברשימת ה תוכנות - programs)
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
כאשר אני מוריד קבצים בעזרת ה - IEXPLORER (באתרים שלא מאפשרים שימוש במנהלי הורדות) אני לא יכול להוריד יותר משני קבצים במקביל. למה? האם ניתן לשנות את זה?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
היי כולם אני מנסה להפעיל יוזרים שונים במחשב עם רזולוציה שונה לכל אחד. הבנתי שזה לא אפשרי דרך ווינדוס אלא רק דרך תוכנה צד שלישי. הצלחתי לעשות משהו קרוב לזה דרך קטליסט של ATI. יצרתי שם שני פרופילים:כל אחד עם רזולוציה שונה. ולכל אחד יש קיצור דרך משלו. עכשיו אני רוצה שהקיצור דרך יופעל אוטומטית בעת הפעלת חשבון ספציפי. כלומר, ברגע שאני נכנס לווינדוס עם חשבון X אוטומטית יופעל הקיצור דרך הרלוונטי ויפעיל את הרזולוציה שונה. יש לכם רעיון איך לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק קשיח מסוג WD 1002FAEX 1TB ומשום מה בתוכנת הביצועים של וינדוס הוא מקבל ציון של 5.9 בלבד למרות שהוא מחובר ב SATA3. האם זוהי תוצאה הגיונית לדיסק שכזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היה לי משתמש בתור administrator וביטלתי אפשרות זו ,ברוב טיפשיותי(בכלי ניהול>ניהול מחשב>משתמשים וקבוצות מקומיים>משתמשים>מאפיינים>חברות בקבוצה - מחקתי שם את ה-administrator), איך מחזירים זאת , הרבה אפשרויות בחשב נמנעות ממני . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן שאין לו אפשרות לכונן תקליטורים או דיסקטים. יש אפשרות לחיבור רשת או ל USB KEY. אין אפשרות לאתחל מה USB KEY. במחשב יש שתי מחיצות, אחת עם XP. אני מעוניין להתקין בשנייה 2000. איך אפשר לעשות זאת? יש צורך להפעיל את המחשב בדוס ואז להריץ את ההתקנה של 2000, ואני לא מצליח למצוא דרך שתאפשר לי לעשות זאת. כמובן שההתקנה של XP צריכה להשאר. במקרה הגרוע ביותר צריך להדפק האתחול שלה אחרי ההתקנה של ה 2000, אבל זה ניתן לתיקון. כל רעיון יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
איך מוסיפים את העברית כשפה שניה לvista ultimate באנגלית? (לא התפריטים, רק שיהיה אפשר לקרוא ולכתוב בעברית)
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? אני רוצה שאם אני ינסה להכנס לתיקיה הזאת הוא יבקש סיסמא.. אפשר? או שחייבים תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
אני מנסה לגרום לחלונות הנפתחים להפוך לחצי שקופים כשאני גורר אותם. ניסיתי לשחק עם סימון V בתפריטים שונים אך ללא הצלחה. איך עושים את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע וינדוס 7 על המחשב ואני אמור להתחיל לעבוד מהבית ואני אצתרך וינדוס xp בהתחלה חשבתי להתקין xp על מכונה וירטואלית אבל לא זה מסתדר כי זה לא מזהה לי את החומרה מסביב אז חשבתי להתקין גם xp על המחשב ולעשות דואל בוט בין ה XP וה 7 > השאלה היא איך עושים את זה ומה הכי מומלץ > \יש לי רק הרדיסק אחד על המחשב ואני רוצה שיהיה בו 2 מערכות הפעלה תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
ואוכל לראות את הכוננים של שניהם בכל אחד מהמחשבים ולעבוד ממחשב 1 על קבצים המאוחסנים במחשב 2 תודה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
יש לי שתי ארד דיסקים במחשב אחד של 160 שזה שתי כוננים ואחד של 750 שזה כונן אחד התקנתי את יונדוס 7 על 160 וארד דיסק של 750 נעלם הוא מזהה אותו אבל פשוט לא מופיע על המחשב שלי ככונן [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
הווינדוס עולה מאוד לאט לאחר 10 דקות בערך וגם אז הוא מראה לי שעון חול ולא מגיב לשום דבר מה עושים? יש לי ווינדוס XP SP3 מחשב חדש וטוב עם מעבד DUAL CORE 2 E6400 וכרטיס מסך RADEON 1950XTX תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס ויסטה אחריי שאני מדליק את המחשב אני משתמש בו קצת ואז הוא נתקע ולא יכול לעשות כלום חוץ מלהזיזי את העכבר וניסיתי הכל! מה אני עושה בששביל לפתור תא הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
לפני יומיים עשית פורמט כאשר ההרד דיסק שלי מחולק ל3 : C : איפה שנמצה הווינדוס.10g D : 96g E : 5g אחרי הפורמט לא יודע למה בדיוק, הווינדוס הותקן לי על d שהוא נהיה בעל 10G וC ו Eהתחלפו.. בקיצור לא נוח במיוחד.. חשבתי אולי אני יכול להחליף את האותיות, כלומר שאיפה שמותקן הווינדוס הוא יהיה C והכל יחזור לאיך שאני רגיל. אבל כאשר אני מנסה להחליף את האותיות (דרך הmanagement של הווינדוס) זה אומר לי שאני לא יכול להחליף אותן מפני שאי אפשר לשנות את האות של d לc כי שם מותקן הווידוס. מישהו יודע במקרה מה לעשות.. השתמשתי בתוכנה בשם Partition Magic 8.0 אבל גם זה לא עזר.. אמרו לי שאם אני ישתמש בה דרך הדוס זה אולי יעבוד, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
PAKATNEWS ואינטרנט אקספלור רושם לי כזה דבר C:\DOCUME~1\OHAD\LOCALS~1\Temp\WER2E.tmp.dir00\appcompat.txt חתימת שגיאה MOD NAME:INCFIN~1.DLL OFFSET:00003B7A מה זה אומר עשיתי עדכוני אבטחה רק באתר הזה זה עושה לי תבעיה הזאת
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני כבר אייזה חצי שניה מנסה לפרמט את המחשב מיני נייד שלי ואני לא מצליח מישהו יכל לעזור לי בתהליך הזה המטרה היא לפרמט מ וינדוס 7 סטרטר לוינדוס xp הישן והטוב. תוורה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-