עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Fyuz,

שלום חברים הזמנתי מחשב חדש אתמול ואני צריך עכשיו וינדוס אז ככה הורדתי וינדוס MICROSOFT.WINDOWS.7.ENTERPRISE.X64.SP1.INTEGRATED.APRIL.2012-BIE.iso הוינדוס הזה ירד לי בקובץ ראר עכשיו שאני צורב אני צריך לחלץ אותו או שאני צורב איך שהוא ועם כן אני צריך לחלץ אני צורב את כל הקבצים או שבוחר את הגדול שם שזה install.wm וזהו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  2. 1)איפה נכנסים למה שהיה בxp "הפעלה"-שאפשר לרשום שם פעולות וכו'? 2)אני מנסה להיכנס לחשבון של הפלאפון שלי באתר של פלאפון..והמסנן של האינטרנט לא נותן לי להיכנס! וניסיתי לסגור אותו! וזה פשוט לא נותן לי...מה לעשות? תודההה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. Started by nivster,

יש לי לאפטופ compaq nc620, ויש לי בעיה מרגיזה: אני לא מצליח לנגן שום סרט משום סוג (לא DVD, לא MPG, לא AVI, כלום...) בשום תוכנה (לא WMP, לא real, לא winamp, שוב כלום). אני מעלה את הנגן, ורואה מסך שחור וריק, עם סאונד. אבל ב-WMP הספירה של השניות עובדת, לעומת זאת ב-winamp הספירה לא עובדת, הוא פשוט לא מסכים לנגן את הקבצים. ניסיתי להוריד codecs, הורדתי את כל הסוגים והמינים, ואני עדיין לא רואה כלום... זה התחיל לי ב-win2k, פירמטו לי את המחשב, התקינו XP, וזה עדיין לא עובד!!!! למהההההההההההההה????????????????.

4. Started by holly man,

שלום לכולם איך מחזירים את הסמלים במועדפים כפי שהיו ? לכל אתר והסמל שלו? כולם הפכו ל e הכחול של האקספלורר יש דרך?? תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  5. נסיתי לאפס את הדפדפן אבל ללא הועיל ההרחבות לא זמינות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Okun_a,

שלום לכולם אני חדש בפורום קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP ואין לי תמיכה טובה בעברית חלק מהמסמכים ותוכנות לא רואים עברית יש ג'בריש... בדקתי בהגדרות אזוריות והכל נראה בסדר יש למישהו פיטרון תודה אלכס

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  7. בעיה באקטיבציה של התקנה חוזרת של וינדוייז אקס פי על מחשב נטבוק של ACER... שלום רב, קניתי נטבוק של חברת ACER ASPIRE ONE D250. אחרי שסידרתי אותו הורדתי תוכנות שלו הייתי צריך של ACER והוספתי מה שכן הייתי צריך,עשיתי RESTART והמחשב לא עלה. במקום זה קיבלתי המחשב נתקה וקיבלתי את ההודעה: NO BOOTMRG..." לא משנה מה ניסיתי לעשות המחשב לא עלה. המחשב מגיע עם מערכת הפעלה חוקית WINDOWS XP HOME EDITION ULCPC עם מדבקה ומספר סיראלי. המחשב הגיע מחולק עם מחיצת שחזור ומחיצה של ההתקנה. התקנתי את המערכת מחדש,דגש על- לא מחקתי את מחיצת השחזור, ובסיום ההתקנה קופצת הודעה שאומרת שאם אני רוצה להיכנס לוינדויז אני חייב לבצע אקטיבציה. ברגע שאני אומר כן מתחיל תהליך שלא מסתיים כוון שאין גישה לרשת ואז אני…

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  8. באתר מייקרוסופט מבקשים לבצע הפעלה עם הפקודה : MSXML3.dll אך ללא הועיל. מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  9. אז אני רוצה שברגע שהווינדוס יעלה הוא אוטומטית יתחבר לאינטרט.... יש אפשרות??

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  10. Started by ozeini,

בלוח הבקרה שלי נעלמו לי כמה אייקונים משום מה ואני לא מוצא דרך להחזיר אותם. מישהו יודע מה עושים וממה זה יכול להיות?

11. איך אני יכול לגרום לאקספלוררר להפסיק לשמור כל קובץ תמונה שהוא רואה בתור קובץ אינטרנט זמני?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. אני מתכוון למחשב נייח ולא נייד תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  13. שלום, הגעתי למסכנה שלמחשב של אחותי עדיף לחזור לxp הישנה והנוחה (יחסית לווינדוס) במקום ה7 המגעילה שאין לה שום יתרון לפי דעתי. אבל אחותי אומרת שהיא מסכימה רק אם יהיה עיצוב של וויסטה או 7... ניסיתי 2 תוכנות כאלה של עיצוב על מכונה ווירטואלית, ומה אני יאמר, זה בכלל לא נראה כמו המקור, וזה עשה בעיות שונות ומשונות כבר על ההתחלה. אני אשמח אם מישהו יספר לי על עיצוב 7/vista שהוא השתמש בו והוא מרוצה. לא סתם למצוא לי קישור בגוגל כי זה גם אני יודע. אני מעדיף עיצוב שמצריך שינוי של ה uxthame.dll הזה ואייקונים בנפרד ותוכנה נפרדת לtaskbar המעוצב, מאשר תוכנה אחת שעושה כאילו הכל בשבילי ועל הדרך דוחפת עוד מליון דברים שאין לי צורך בהם.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  14. Started by 1,

הרצתי HijackThis log file analysis ואת Windows AntiSpyware ושניהם זיהו את התוכנות הבאות כמרגלים: Download Accelarator Plus KaZaA Lite k++ שתי תוכנות שעד היום הייתי בטוח שתמימות לחלוטין. התוכנה הראשונה מאוד שימושית ומאיצה לי מאוד את ההורדות. מה לעשות? האם הם באמת מרגלים? איזה תחלופה אפשר למצוא במקומם?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחרונה התחיל לי באג בחיפוש של ווינדוס 7. בחיפוש של שורת ההתחל. לא משנה מה אני רושם הוא מוציא לי קובץ לא מזוהה בשם "תוכניות", קובץ מוזר שאין לו נתיב ואין אפשרות לפתוח אותו. מישהו מכיר את הבעיה? יש פתרון? אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by DT2387,

היי, אני רוצה לעשות התקנה נקייה של וינדוס 10 או בחזרה ל 8, ואני לא רוצה להשתמש בוינדוס המובנה במחשב הנייד כי הוא מגיע עם המון תוכנות שאיןלי כוח למחוק אחר כך. השאלה היא אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה איזה דרייברים אני צריך להתקין? רק דרייברים שהמחשב מראה שחסרים ? או את כולם? תודה !!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dag18,

אני משום מה לא מצליח לכתוב בעברית ב IE6 - יש לי XP עם החבילה של העברית. כל פעם שאני מנסה לכתוב בשדות טקסט שנמצאים באתרים - זה כותב לי דברים מוזרים - כאלה: ?????ג‗?ג‗?א? אני חושב שהגדרתי את השפות ואת המקלדת בצורה טובה... someone plz help me!! תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. Started by naory159,

אני מנסה להתקין windows xp pro 64bit על HD Raptor 10000 RPM, כשאני בוחר את הHD הוא כותב לי שאין: windows capebility partition - איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה רבה,

19. Started by davenos,

מה הבעיה , יכול להיות בגלל שהתקנתי windows חדש?

20. Started by bigicecream,

קבלתי אתמול לפטופ חדש עם WIN 8 ושאני נכנס לחנות ועושה עדכון הוא תקוע על pending אני לא יודע מה לעשות

21. Started by yamitk08,

xp pro sp3 hebrew mui המון תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  22. Started by moskitos,

יש לי את הלינק הזה שבו אני מוריד איזה קובץ קטן בשביל התוכנה MEDIA PORTAL בכדי שבשלט בכפתור מסויים (יש לי HTPC) תיפתח לי את התוכנה הנ"ל ולא המדיה סנטר,בקישור אומרים לשים את הקובץ בספריה של התוכנה ולהפעיל אותו ואז משהו עם Autostart group,שנראה לי שזה בכדי שהוא יפעל שהווינדוס עולה. איך אני עושה את זה ? http://www.team-mediaportal.com/files/startdown/155/

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by ReSt,

שלום לכולם ושבת שלום. לאחרונה קורה לי שאני מוריד קובץ , משאיר את הלפטופ פתוח ושאני חוזר המחשב נכנס למצב שינה. אחרי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה/כיבוי הוא כותב לי "Resuming WINDOWS" ונכנס לשולחן עבודה. כשהמחשב נכנס למצב זה כל ההורדות מופסקות אוטומטית. יש איזה דרך לבטל/להשהות את זה ? תודה רבה לעוזרים

24. כל פתיחת חלון או אתר אחר ניפתח בקטן איך מחזירים שיפתח בגודל המסך ?

25. Started by oz4225,

אחרי פירמוט לפני שהוא בא להיכנס ל windows יש לי הודעה של windows boot manager ויש לי שם ליבחור: earlier version ו Windows 7 ו tools: windows memory diagnostic... אני תמיד בוחר ב Windows 7 איך אני מבטל את זה....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.