Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מערכת Windows 7 ultimate 64 bit יש לי שני דיסקים על אחד מהם עשיתי פרטישין עם ARCONICS Disk Director 11 Home ופרמטתי את הפרטישן החמשב עשה ריבוט ולא עולה יותר המחשב מזהה את שני הדיסקים ואת הצורב המורכב אבל לא נותן להמשיך מעבר להודעה NVRAM רושם CMOS ומתחיל את כל התהליך מחדש למחשב ביוס שלamerican Megatrends כדי להוסיף חטא על פשע קראתי באיזו הודעה שצריך לאפס את הביוס נתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הסוללת הגיבוי המחשב עלה מחדש ונתקע פחות או יותר באותו מקום המחשב הוא אינטל I5-750 4GIG זיכרון ולוח lanparty P55-t3eh9 מה עושים עכשיו ?
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כידוע /לא ידוע הויסטה נפרץ.. ורציתי לדעת אם יש בכלל טעם להתקין אותו? בלי קשר את מערכת שלי אתם יכולים לראות בצד,היא יכול להפעיל אותו על מקס אני מאמין אבל השאלה אם למשל כל התוכנות שתומכות בXP תומכות (עכשיו) בויסטה?, כאילו יש לויסטה תמיכה לאחור?,אם כן יש שיפור? עד כמה ה64 ביט שמערכת יכולה להציג ישפיע עלי,אני יוכל לראות סרטים יותר יפה?,רק תשולחן עבודה..? בכל אופן אשמח לתשובה מפורטת מאוד בקשר לשאלה אם יש טעם להתקין ויסטה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר משתגע,אני מנסה לסדר לחבר את המחשב,מחיצת C עברה פירמוט,הסידירום שלו פשוט לא רוצה לעשות בוט,אני לא יכול ליצור לו את ה bootdisks של SP1 כי אני רץ על 64 ביט (נותן לי שגיאה שהוא לא יכול להריץ)....מה אני כבר יכול לעשות חוץ מאשר להתקין לו את 98 ועל זה את ה XP?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, אתמול התקנתי sp3 דרך windows update ואז נדפק לי האופיס 2003 לאחר שהסרתי את האופיס 2003 וניסיתי להתקין אותו מחדש עדיין נתקלתי בבעיות עם האופיס . מה יכול להיות הפתרון ? למה זה קורה ? (אולי זה כי הwindows לא חוקי ? ) תודה רבה !!!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום חברים!! אני רוצה לעבור בקרוב למערכת הפלעה Windows Xp Pro!! לפני שאני עובר רציתי להשיג דרייברים לכל הרכיבים והכרטיסים שיש לי במחשב!! טוב אז ככה אני צריך דריבריים לרכיבים הבאים: Sound Card: Voodoo 3 3000 + Voodoo Tools Sound Card: Cretive Vibra 128 Modem: ESS ES56T-PI DATA Fax Voice Modem Tv Card: FlyVideo 98' וכמובן שהדריבריים יתמכו במערכת הפעלה : Windows Xp Pro.. בתודה מראש ד"ר טראנס....
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חפש בהסרה/הוספה של תוכניות אם יש אפשרות להסיר את החייגן של זנב (מי בכלל צריך את זה ?? מה זה נותן ?). אם כן אז זה גם אמור להעיף את הלוגו המעצבן שלהם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי על הFAQ פה ולא מצאתי תשובה לכן פתחתי את הנושא. אני מעוניין להתקין WIN7 אך עדיין קשה לי לוותר על XP מסיבות אישיות. האם זה אפשרי? ואם כן אם אפשר הסבר בקצרה איך לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. התקנתי ווינדוס 8 לא מזמן מחדש על המחשב, ובטעות התקנתי אותו כלגאסי ולא כ-UEFI (העלתי את הדיסקונקי כלגאסי בטעות) אני רוצה להעביר ל-UEFI כדי לקבל את זמני הבוט המשופרים, כיצד אני עושה זאת? ראיתי באינטרנט איך להעביר מ-UEFI ללגאסי, אבל לא ההפך. עזרה!
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי נשרף לא מזמן... אני רוצה להעתיק קבצים מהספרייה שהיתה "המסמכים שלי" בהרד דיסק הישן, אבל כרגע יש הרד דיסק חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (ווינדוס) ואני לא מצליח לגשת לספריה (אין גישה). מיותר לציין שמערכת הקבצים היא NTFS. מה עושים? ???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו בתמונות.... כל הדפים נמשכים לצד שמאל! מה עושים כדי להחזיר אותפ למקומם? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני עובד עם win xp pro רגיל (לא 64) מעודכן לפחות עם sp2 (אחר כך זה היה על עדכונים אוטומטים אז אני לא עוקב) אתמול תוך כדי עבודה המחשב "נתקע קצת" כלומר התחיל להיות איטי ועכבר האופטי נכבה ונעלם ממסך, חברתי אותו ל usb אחר והוא חזר , האיטיות המשיכה אז קיבלתי הודעה על עדכוני windows דרך שורת המשימות ואישרתי לעדכן אותם. במקביל חשדתי שיש איזשהו "מזיק" וביצעתי בדיקה של adware והוא לא העלה דבר פרט ל"עוגיות" הרגילות. בגלל שהיה מאוחר וסיימתי לעבוד אז כיביתי את מחשב. בבוקר כשפתחתי אותו הוינדוס הוא הראה את המסך השחור עם סמל של וינדוס אקס-פי, ואחריו נתן לי במקום רשימת משתמשים - תיבת הודעה עם הכותרת "unable to locate component" לגבי הקבצים הבאים זה אחר זה: winlogon.exe, lsass.exe, servic…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן לכולם, לפני כשבועיים רכשתי מחשב נייד חדש של טושיבה עבור ידידה שלי. המחשב הגיע עם Vista home והוא נקנה יום או יומיים לפני השקת ה- 7 בעולם. ביררתי עם התמיכה של טושיבה והם מאפשרים שדרוג ל- 7 ללא עלות כספית (למעט דמי משלוח) אבל הבעיה היא שהגרסא היחידה שהם מספקים זו הגרסא האנגלית של מערכת ההפעלה. האם יש אפשרות להתקין את ה- 7 באנגלית ולהפוך אותה לעברית? למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לפני שנה בערך קניתי מערכת הפעלה windows 10 pro בקוד דיגיטלי ובעוד כמה חודשיים אני קונה מחשב חדש האם ניתן להעביר את מערכת ההפעלה מהחשב הקודם למחשב החדש? איך בודקים אם מערכת ההפעלה שקניתי מקושרת לחשבון MICROSOFT שלי ? אם לא ניתן להעביר את מערכת ההפעלה כמה עולה מערכת הפעלה חדשה ?
-
- 6 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב לנובו נייד עשיתי שחזור מערכת של הווינדוס מנקודת שחזור ליום אחד לפני וזה איפס לי לחלוטין את כל הווינדוס מהתחלה. הגעתי לתפריטים של בחירת השפה ורשת האלחוטית ואז זה נתן שגיאה ושלח אותי למסך כחול ומאז אין אפשרות לעלות את הווינודס. עברתי שעות על מדריכים ברשת ואין פיתרון בנושא. מישהו יודע מה הבעיה שלו?
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נגיד אני מוריד תמונה...אני צריך לעשות עלייה לחצן ימני-->ערוך... בשביל שיפתח לי בצייר... אני לא יכול לפתוח ב-Windows Picture and Fax Viewer.... מישו יודע אולי למה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה תגיבו מי שיש לו את זה ושיכול לשלוח לי את זה לאי מייל שלי. אל תשלחו, רק תגיבו ואני אבקש כבר ממישהו שיכול, בשביל לא לפוצץ את תיבת הדואר. תודה רבה!
-
[table][tr][td] אהלן שידרגתי את המחשב לכרטיס מסך ATI 6780 , החלפתי ספק, והוספתי עוד 500GB . פירמטתי את הכוננים הקשיחים והתקנתי את WINDOWS VISTA מחדש. אחרי שסיימתי להתקין את הדרייברים וכל מיני תוכנות המחשב מגיב פחות טוב מאשר לפני הפרמוט. דוגמא: אני מנסה להפעיל את WINDOWS AERO- הוא בהתחלה מחליף אליו, ולאחר כמה שניות המסך נהיה שחור למינימום חצי דקה ואז מופיע המסך הכחול הידוע. המחשב עושה ריסטרט וזה כותב שמערכת התצוגה או משהו כזה שוחזרה וזה כותב באנגלית AMDועוד משהו שלא הספקתי לראות. הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך? בחיבורים? משהו בפרמוט לא הלך כמו שצריך? זה נראלי מוזר שהמחשב מגיב פחות טוב ואיטי יותר מאשר לפני הפרמוט. תודה אלעד [/td][/tr][/table]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים בתקנתי את XP PRO בגרסה צרובה עד לפני חודש הכול עבד מצוין אבל אז קרה משהוא מוזר לאחר שעשתי היתחול למחשב הWINDOWS הגיעה לנקודה מסוימת ואז המחשב פשוט ביצע היתחול מחדש וכך זה נמשך בלי הפסקה נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכול מחדש אבל לאחר שלושה שבעות זה שוב קרה. אני עובד עיצות כי לכול החברים שלי אין בעיה אם הWINDOWS ולכן אני חושב שזו לא בעיה של נעילת הWINDOWS [כי אני חושב שXP ננעלת אחרי חודש] למשהוא יש רעיון למה הXP קרסה כי בזמן שעבדתי איתה לא היו בעיות אני נותן את מפרט המחשב אולי זה יוכל לעזור לכם P3 733עם 256 SDRAM כונןCDROM*36,DVDROM*8 וצורב yamaha*16/10/40 סקזי כמו כן לוח אם AUSUS 133 כרטיס מסך VOODOO3 עם TVOUT מודם 56K כרטיס קול 128 מקווה שתוכלו לעזור…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשיש לי כמה תיקיות RAR מחולקות ואחרי חילוץ שלהן אני מקבל קובץ ISO, כשאני מחלץ אותו אוטומטית (מבלי לבחור יעד שמירה) הוא פשוט מחלץ אותו למקום לא ידוע על הכונן שלי ופשוט תופס לי הרבה מקום של קבצים שאני לא צריך הרי אחרי ההתקנה של המשחק הקבצים האלה חסרי משמעות ותופסים לי מקום סתם היה לי 82 ג'יגה פנוי ואחרי שהתקנתי את המשחק ירד לי ל-74 וזה משחק שבקושי שוקל 4 ג'יגה (יש לציין שההורדה הגיעה למחיצה אחרת, אני מדבר רק על החילוץ עצמו) אז איפה זה נשמר ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי התקין כונן קשיח חדש במחשב. המחשב כרגע מריץ WIN98, והכונן לא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה. בדקתי את המחשב ומצאתי שהוא התקין הכל נכון, ואין שום בעיה חומרתית, כולל BIOS. אם מישהו יוכל לעזור ולהושיט יד כאן, זה יהיה נהדר.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק של WINXP שצרבו לי אבל מישום מה הוא לא עולה לי בהפעלה של המחשב הוא לא BOOTABLE האם ישנה דרך לבפוך אותו לBOOTABLE או האם ישנה דרך להפעיל אותו דרך DOS . הוא לא עולה גם אחרי שהגדרתי בביוס את העדיפות על הדיסק. תודה XXDREAM
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ראו קישור : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215046,00.html
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שאר המפרט: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) + AC Freezer 64 pro Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Sapphire HD4850 Own Design WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Compucase 6AG1 + Corsair 450VX Dell 2007WFP Logitech Media Keyboard Elite Logitech G9 Mouse Altec Lansing ATP3 עיקר השימוש הוא משחקים וסרטים. מהם היתרונות והחסרונות במעבר? (הפקטור הכספי לא רלוונטי) תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ווידוס XP מקורי והתקתי את הדפדפן החדש אקספלורר 7. אבל כל פעם שאני רוצה לפתוח אותו (כלומר מחדש לא תקייה חדשה) לוקח לו משהו כמו חצי דקה להתחבר לאינטרנט כשעם הגרסה הקודמת הוא התחבר מיד? מישהו נתקל בבעיה הזו ויודע איך אני יכול לפתור את זה??
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות באפשרויות תיקייה בסוגי קבצים.. בחלק של התיקייה הברירת מחדל זה open אבל בחלק של תייקית קבצים יש רק אפשרות אחת שהיא find.. עכשיו יש שם אפשרות לעשות - חדש אני רושם שם open אבל יש עוד אפשרות למלא - יישום המשמש לביצוע הפעולה מה אני אמור לרשום בו? ואז בעצם אני יצור פקודה חדשה שאני יגדיר אותה כברירת מחדל ואז ישר הוא יפתח את התיקייה ולא יכנס לחיפוש כל פעם... מישהו יודע איך אני עושה את זה ויוצר פקודה חדשה של Open?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-