עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by naor-007,

לי דיסק און קי של 16 ג'יגה, אם אני אשתמש בו כרדי בוסט מה זה יעשה? יהיה שיפור בביצועים? שיפור במשהו? משחקים? יש לי מעבד 64 ו4גיגה זיכרון פנימי.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  2. Started by DJ_VAKNIN,

יש אפשרות לאפליקציה כלשהי בוינדוס שמסמנת ויזואלית קבצים שונים בתוך תיקייה בצבעים שונים,כלומר אם יש לי תיקייה של 10 קבצים למשל אני רוצה ש-3 קבצים יהיו בצבע ירוק ,ועוד 3 קבצים בצבע אדום ועוד 4 קבצים בצבע צהוב,כך שתהייה אפשרות לגשת לקבצים הנחוצים במהירות אם יש לי תיקייה של מאות קבצים. האם יש תוכנה כזאת או אפליקציה כזאת? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  3. Started by Radeon38,

כיצד מגדירים בחלונות XP פרו משתמש ברירת מחדל (משתמש שלי למשל) במקום האדמיניסטרטור. כבר מחקתי ניטרלתי את החשבון שלו ועדיין כדי לעלות את המשתמש שלי אני חייב לכתוב אותו שהמחשב עולה וזה לא אוטומטי. תודה מראש.

4. הצלחתי ליצור קיצור דרך ל FLIP 3D ב WIN 7 ...לשים אותו בTASK BAR .... אבל לא מצליח ליצור לו קיצור דרך מכיוון שאני נמצא בחלונית של קיצור הדרך ...PROPERTIES ..SHORTCUT אני לא יכול להכניס את צמד המקשים "WIN BUTTON + TAB " כי זה ישר מבצע את הפעולה עצמה לכן אי אפשר .... יש דרך לעשות זאת ? ולאחר מכן רוצה לצמד את הקיצור דרך הזה לכפתור האמצעי בעכבר ...גם זה , איך עושים ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by Guy950,

שלום, אני רוצה להוסיף שני כוננים קשיחים למחשב שלי שאחד מהם הוא SSD 120GB. אני רוצה להעביר את המערכת הפעלה לSSD ולאפס את הכונן הקשיח הנוכחי שעליו נמצאת המערכת הפעלה. באופן כללי, את המחשב קניתי עם ויסטה ואז בהמשך "שידרגתי" ל7 עם החבילת הרחבה שהציעו לבעלי ויסטה או XP. השאלה שלי היא האם אני צריך להתקין עוד פעם את ויסטה על הSSD ואז להתקין את ההרחבה ל7 או שאפשר להתקין ישר מהדיסק את 7? אשמח לתשובה, גיא.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  6. Started by byn007,

איך אני מסיר את ה WINDOWS MESSENGER אני יודע שצריך להריץ משהו ב RUN אבל אני לא זוכר מה בדיוק, היה לי את זה ושכחתי.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  7. Started by guysfa,

יש לי vista ultimate ורציתי לדעת איך אני שם כל מני visual style וגם ערכות נושא. האם יש תוכנות לדברים האלו או אפשר בלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  8. Started by אופיר,

האם ליצור בשבילו partition? קראתי דעות מנוגדות על כך. אם כן, אז האם גודל של פי 2.5 מהזכרון זה האידאלי? אם לא, האם לשים אותו על דיסקים דינמיים ב - RAID או שאולי אי אפשר?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  9. כרגע מותקנות שתי מערכות הפעלה על המחשב (בDUAL BOOT) WINDOWS 8 RELEASE PREVIEW וWINDOWS VISTA כל מערכת מותקנת בpartition ניפרד אני רוצה לעדכן לWINDOWS 8 PRO http://windows.microsoft.com/he-IL/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_Hero_ShopHP_FPP_Null ולהתקין אותו על הPARTITION של ויסטה ולפרמט את הכונן שמותקן 8 RELEASE PREVIEW האם מקבלים אפשרות כזאת בהתקנה או שהוא פשוט מעדכן על הגירסת ה8 הקיימת ?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  10. Started by Thant,

קיבלנו בעבודה את ה Win 7 professional מMSDN - VL (שוחרר לבעלי הסכמים בסופ"ש). אני עומד להתקין אותה במהלך השבוע וכיוון שלא שיחקתי עם הבטא ו ה RC תהיתי אם יש אילו שהם טיפים/דברים שכדאי לי לדעת לפני, במהלך ולאחרי ההתקנה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  11. האם ערכת MUI עברית של XP מתאימה לMCE? תודה רבה לעונים .

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. Started by xena,

שלום, יש לי מכשיר של HP שנקרא Jornada 690: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us&dest_page=product&dlc=en&product=57664 כרגע הממשק שלו הוא בצרפתית. אינני מצליח להבין איך להחליף לאנגלית. (אני מתכוון כמובן לממשק, לא ליכולת שלו לקרוא שפות אחרות. ההתחל וכל התפריטים בצרפתית). האם יש אפשרות לפרמט מכשיר כזה ולהתקין מערכת הפעלה חדשה? או שאולי יש דרך פשוטה יותר?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by viper_sb,

הקובץ הנ"ל לא נמצא אצלי בתיקיות ולכן אני לא יכול לפתוח MMC עכשיו שהורדתי אותו.. איפה אני "מתמיע"(באיזה תקיות ) אותו במערכת ככה שהSERVISE,MMC וכו'.. כדי שיעבוד לי ?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  14. Started by levy333,

התקנתי xp במחשב אחר בבית אבל בעת ההתקנה לא יכולתי להוסיף את השפה העברית אני לא רוצה מערכת הפעלה בעברית אני רק רוצה תמיכה בעברית שניתן יהיה לכתוב וכו'.. יכול להיות שעל הדיסק שיש לי לא קיימת עברית אני לא יודע איך לבדוק את זה מה לעשות עכשיו? איך אני יכול להוסיף עברית למחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. יש ברשותי שתי מחשבים פנטיום 4 עם מערכת הפעלה XP פרו עם SP2 וכל העדכונים, התקנתי משחק מחשב חדש ("רטטוי"), במחשב אחד עבד נקי, במחשב שני הוא רושם שחסר קובץ DLL שקשור לDirectX 9.0C, למרות שמותקנת בו הגרסא הכי חדשה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  16. יש לי מחשב ACER ASPIRE ONE 532H שהוא מיני נייד ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה שתרוץ עליו טוב ומהיר, איזו מערכת אתם ממליצים לי להתקין? הנתונים שלו הם : מעבד 1.66GHZ זכרון 1GB כונן קשיח 250GB מסך 10.1" איזו מערכת אתם אומרים שכדאי לי להתקין?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gameri,

בגדול השאלה שלי היא כזאות אם אני רוצה להפעיל את חישת האחסון של WINDOWS אבל אני מפחד שזה ישפיע לא טוב על אפליקצויות שמירות של מחשקים מסמכים וכו" בעיקר כאלה שאני פחות משתמש (עכשיו אני יודע שאתם הולכים להגיד שזה לא אמור להשפיע ) אבל בכל זאת אני שואל כי זה לא פועל כבררת מיחדל אז אולי יש לזה סיבה אחרת זה אוטומט היה מוחק קבצים זמנים וכו" תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. היי, נתקלתי בבעיה משונה. בתוכנות של אדובי (lightroom 3, photoshop cs5) כאשר אני פותח קובץ CR2 (קובץ תמונה בפורמט RAW), הצבעים שבתמונה נראים ממש רע. מעברי גוונים נראים פשוט נורא, כאילו שהתמונה מרונדרת ב-256 צבעים או משהו בסגנון (אני מקצין..). ברגע שאני עושה לאותו קובץ בדיוק EXPORT לפורמט "רגיל", התמונה מסתדרת ונראית מצויין. ניסיתי גם JPG וגם PNG, שניהם נראים מעולה. מבחינת ניהול צבעים, אני עובד עם sRGB בכל מקום. כמו כן ניסיתי להמיר/לשנות/לשחק עם זה במיליון מקומות ואפשרויות.. כלום לא עזר. והנה תוספת משעשעת: רציתי להכין screen shot בשביל להראות את ההבדלים, אז עשיתי printscreen על החלון של הפוטושופ כאשר הוא מציג את התמונה מצורה מעוותת. העתקתי את זה (את ה-printscreen!) למסמך פו…

19. Started by tamiravigan,

כל הזמן המסך הופך לשחור לכמה שניות וחוזר לרגיל, וזו תופעה שחוזרת על עצמה. מה לעשות? דרייבר 169.25 מפרט בצד.. תודה!! זה דחוף בבקשה תגיבו עכמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  20. Started by yaron1000,

אני הבנתי ש WIN 2000 על שלל הגרסאות שלה ,הייתיה מערכת הפעלה לשרתים ולא לשוק הביתי ,חברים שלי טוענים שהיא גם הייתיה מערכת הפעלה לשוק הביתי מי צודק ? ואפשר להביא קישור לאתר כלשהו שמוכיח את זה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  21. Started by cateye,

שאלתי את זה ב"אינטרנט ורשתות" אבל אף אחד לא יודע אז אני ינסה להתקין אותה, אבל מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות כדי שאם זה יעשה לי איטיות אז אני יוכל לשחזר את המצב הקודם? או איך אפשר לשחזר את המצב ללפני שהשימוש בתוכנה (ככה אני יוכל לנסות ומקסימום אני ישחזר) תודה מראש *עריכה : או האם אני יכול להתקין XP בנוסף לVISTA על אותו המחשב ולהעביר קבצים בינהם?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  22. Started by Ronen Mars,

היי, יש לי את המחשב הבא: מחשב נייד ACER Intel Pentium Dual CPU T3200 2.00Ghz 4GB Ram והתחדשתי היום בהארד דיסק טרה. לפני שאני מעביר הכל להארד דיסק החדש, חשבתי שגם אם אני ייעשה CLONE להארד דיסק שלי עכשיו לחדש, אז המערכת יכולה לעשות קצת בעיות. אז עכשיו אני לפני המעבר ושואל מה כדאי.. האם ווינדוס 8 ירוץ מהר יותר מ7 שיש לי עכשיו(שהוא רץ בסדר) ? המחשב משמש אותי בעיקר לעריכת תמונות שאני מצלם(פוטושופ CS5 64 ביט), תכנות(ויזואל סטודיו 2010)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שמעתי שיצאה רשמית לWIN 7 כבר גרסאת RTM, מה יהיו ההבדלים בינה לבין גרסאת הRETAIL? (ללא התייחסות לרשיון כמובן).

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  24. הפונט השתנה וגם ניסיתי לשנות וללא הצלחה צירפתי תמונה: מה אנייכול לעשות לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.