Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם לחברה שלי יש מחשב דיי חלש (מעבד E2140 1.6) אך דבר כזה מעולם לא קרה בעבר והתחיל לפני יומיים (היום היא אמרה לי כי זה התחיל להציק). יש לה AVAST ANTIVIRUS שעד כה עבד מושלם גם במחשב שלי. הבעיה היא שהTASKMANAGER מציג שכול מיני תכנים שמעולם לא לקחו יותר מ10-5% לוקחים 50%+ קודם זה היה הIDM (מנהל הורדות) כיבינו אותו דרך END PROCCES ואחר כך זה עבר לSYSTEM IDLE PROCESS שלוקח לאכשיו כ25% מהמעבד ואני לא מצליח לכבות אותו. מישו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח הוא נותן לי קבצי RAR הורדתי את WIN RAR הוא פתח לי תיקיות רבות. במקרה אחר הוריד לי קובץ ISO מה זה הקובץ הזה ? אני חייב לצרוב לפני פתיחת המשחק? תודב
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, למה כשאני פותח את ה Explorer והאנטיוירוס של Kaspersky פועל ברקע הזכרון תופס כל כך הרבה של הExplorer ושל ה SVCHOST?!?! (לא פועל ברקע אמיול) מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
בסרגל התחתון קיים בחלונית אייקון ההיפוך לשפה מעברית לאנגלית וההיפך. בדר"כ ניתן היה לעבור משפה לשפה ע"י לחיצה משותפת על SHIFT + ALT ואפשרות זו אינה פעילה יותר, כך שאני נאלץ להפוך את השפה ע"י הקלקה ישירה על האייקון ומעבר לשפה השניה. זה פשוט לא נוח ומסורבל. מה הבעיה ואיך פותרים אותה. אגב, אני עובד במחשב זה עם WIN 98. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
השימוש העיקרי שלי הוא בויסטה וכרגע יש לי על מחיצה אחת ויסטה ועל השניה 7 , עכשיו אני צריך להתקין גם אבונטו אז אני רוצה להפטר מ7 ובמקום זה להתקין אבונטו.. יש דרך לעשות את זה מבלי לפרמט לגמרי את המחיצה של 7?
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
נקוי חלונות אחרי העדכונים. 1.2 גיגה נוקו אצלי רק בעקבות העידכונים מה SSD המצומק שלי. הנקוי לוקח הרבה זמן !
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, משום מה בזמן האחרון הWindows מתייחס למקלדת שלי כאילו היא מקלדת של לפטופ: כשה-Numlock דולק, כל המקשים הרגילים הופכים למקשי מספר כמו במקלדות של לפטופים שאין להם ספרות בצד. מישהו יודע איפה אני מגדיר לWindows את הפרמטר הזה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהשוואה בין ויסטה 32 ל-64 נאמר שאי אפשר להפעיל תוכנות 16 ביט על 64. השאלה שלי היא האם תוכנות מבוססות דוס הן 16 ביט? {אני משתמש בתוכנות קומפילציה המבוססות על דוס}. ואם כן אז יש איזו שהיא דרך להפעיל אותן דרך ה64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לחדש את המערכת הפעלה שלי XP PRO מקורי ואני לא רוצה לפרמט!! אז השאלה אם בדיקת תאימות לא תפגע לי במקוריות של המערכת הפעלה? ואם אני יעשה repair שאני מפעיל את הדיסק מהBOOT יפגע במקוריות? השאלה שלי מה אני צריך לעשות תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בווינדוס זה המידע לא עשיתי שום פעולה מיוחדת.... הרצתי WINDOCK של נורטון (אחרי שזה קרה) מצא כמה בעיות תיקן את כולן אך הבעיה נשארת... מה לעזאזל עושים !? אני לא מצליח לעבוד על המחשב הוא נכבה אחרי 5 דקות תודה לכל העוזרים
-
- 73 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
http://winsupersite.com/reviews/longhorn_5048_gallery_01.asp http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=1&shownews=12884
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני יודע שזה נושא נפוץ אבל עד כמה שחיפשתי בפורומים לא מצאתי לצערי! ולכן אני שואל עכשיו בשמי ; יש לי מערכת הפעלה של 98 ובמחיצה אחרת XP. לאחר שחזור מחיצת הXP (בעת שינוי גודל המחיצה הייתה נפילת חשמל כך שביצעתי שחזור), פתאום לא עולה לי בכלל באתחול המחשב מסך הפתיחה - בו אני יכול לבחור איזו מערכת להעלות - 98 או XP... איזה קובץ אחראי על זה? מה לעשות כדי להביא את המצב לקדמותו?? בתודה מראש לכל עונה! חן.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה... יש לי בעיה כבר הרבה מאוד זמן אבל ביומיים האחרונים זה התחזק.. קורה פשוט שפתאום המסך נכבה אבל המחשב ממשיך לפעול כי אני שומע אותו עובד. כדי שאני יוכל לעבוד על המחשב שוב אני צריך לעשות ריסט למחשב מהמארז למטה. אם יש למישהוא פתרון לבעיה המצבנת הזאת אני יודה לו. תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
כשאני מקליק רגיל על איקון מסויים במחשב הוא מקפיץ לי את המאפיינים של אותו איקון.. למה ?< איך אני יכול לסדר את זה שזה יעבוד רגיל ? ? ?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את כונן C בשבוע שעבר והתקנתי WINDOWS XP מחדש. הדבר כמובן שיפר פלאים את ביצועי המחשב. שאלתי היא כזאת: ספריית מערכת ההפעלה תופסת Fucking 8 ג'יגה (להזכירכם מדובר במערכת בת פחות משבוע) כיביתי את ה System restore, ואת Recycle Bin. אחרי ההתקנה הייתי צריך לעשות עדכון למערכת (היו 120 עדכונים לבצע) למה?? 8 ג'יגה ואיך אפשר להוריד קצת מהכמות המטורפת הזאת? מה אפשר למחוק/ להסיר? שמתי לב שיש המון ספריות בשמות כאלו:$NtUninstallKB2286198$ שביחד תופסות 420 מגה. מה עוד אפשר להעיף כדי לפנות מקום?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני פתוח מחשב שלי ולא מזהה SATA כן פעמים מזהה sata אני לא מבין מה בעיה? דיסק קשיח WD 120GB SATA [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מחובר לאינטרנט אז תמיד קופצות לי ההודעות מסנג'ר האלו מישו יודע אולי איך להעיף את זה שזה לא יקפוץ לי יותר תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשאול אותכם אך אני עושה שמחשב שלי יכול להראות שפות אחרות; יש לי מסמך שכתוב ברוסית אבל שאני פותח את מסמך אני לא רואה רוסית אבל משהו לא מובן אך אני עושה שאני יראה רוסית ולא את משהו לא מובן יש לי WINDOWS 7
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום ברשותי עותק של ויסטה הום בייסיק, על כמה מחשבים אני יכול להפעיל את הווינדוס עם אותו רישיון בו זמנית? מדובר על שימוש ביתי ולא עסקי.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד HP FOLIO 13 שמגיע עם SSD 128GB & WIN 7. אני מנסה להתקין עליו את גרסת ה"קדימון" של חלונות 8, במקביל להשארת המערכת הקיימת. 1. - לא הצלחתי לקבץ את המחיצה העיקרת בעזרת התוכנה של חלונות, זה נתן לי מקסימום 14 מגה (גם אחרי איחוי וכל מיני טוויקים נוספים). - השתמשתי בתוכנה שנקראת EasyUS Partition והצלחתי לשנות את גודל המחיצה העיקרית. 2. עכשיו הכלי של חלונות לא נותן לי להקצות מחדש את השטח שפונה, עם השגיאה הבאה (לא השתמשתי בתוכנה הנ"ל כי היא דורשת להפוך את אחת המחיצות מ primary ל logical והבנתי שזה ימחוק את המידע..?): "You cannot create a new volume in this un-allocated space because the disk already contains the maximum number of partitions" 3. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ענקית התוכנה מבטיחה להפסיק ולהציק לכם עם הצעות והמלצות לעדכון לחלונות 10 בקרוב, ומכריזה סוף כל סוף על זמינותם של התוספים הפופולריים עבור דפדפן ה-Edge שלה יותר משנה לאחר שהשוק באופן רשמי, נראה שדפדפן הדור החדש של מיקרוסופט, ה-Edge שמחליף את ה-Explorer, מתקדם סוף סוף אל עבר העידן המודרני – ומוסיף תמיכה בתוספי ה-AdBlock וה-Adblock Plus לחסימת באנרים ופרסומות קופצות באתרי הרשת השונים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99-adblock-%D7%9C%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%AA-%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד עם וינדוס xp ורק היום גיליתי שהמחשב הוא בעצם 64 ביט כדאי להחליף למערכ הפעלה מתאימה ואם כן אז כל התוכנות והמשחקים צריכים להיות מותאמים(אופיס למשל...)
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני לא יכול לשנות IRQ של התקנים יש אפשרות כזאת ב SYSTEM DEVICES אבל האפשרות לא זמינה והבעיה היא שיש לי איזה 10 התקנים על IRQ 9 זה גורם שהכרטיס טלויזיה לא יפעל טוב (כן זה הסיבה בדקתי את זה) למישהו יש רעיון מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-