עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by rotman,

שלום לכולם , אני משתמש ב windows xp והוא לא עולה לי ... הוא רושם לי : windows could not start because the following file i mising or corrupt: \windows\ytem32\onfig\system you can attempt to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-rom. Selet "r" a the first sreen to start repair ניסיתי להפעיל את המחשב עם הדיסק התקנה של ווינדוס ואז לבחור ב repair אבל אין לי את האפשרות הזאת משום מה. אני צריך עזרה , מישהו מכיר את זה?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. אתם מכירים את זה שההורים שלכם שמים לכם סיסמא למחשב בווינדוס XP ואז כשאתם מדליקים הו מבקש סיסמא...זה לא שזה קרה לי אבל אני לא רוצה לפרמט תמחשב ואם מישהו יודע איך אני יכול לגלות תסיסמא או יש סיסמת מסטר אז שיגידו לי!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by hermit,

כבר כמה זמן שהטולבר שלי ככה ואין לי מושג איך לסדר אותו.. מישהו יכול לעזור לי? בבקשה?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by Leo101,

שאני מסתכל במנהל משימות אני שם לב שיש לי את התהליך svchost חמש פעמים ואפילו 6 לפעמים אצל אנשים אחרים לעומת זאת אני רואה שיש להם את זה 4 פעמים עכשיו אני זוכר שהסתכלתי פעם באיזה אתר והם אמרו שצריך להיות 4 האם מישהו יוכל להגיד לי למה יש לי כל כך הרבה והאם זה מיותר ואם כן איך אני מסיר את זה.... ;D ;D ;D הנה תמונה של זה...

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  5. אני בדיוק קונה 2 מחשבים משרדיים מה שירוץ פלוס מינוס על שניהם: תוכנת ניהול חשבונות (חשבשבת) ניהול מלאי אופיס - מייל, וורד, פאור פוינט דפדפן עוד תוכנות קטנות המחשבים יהיו מחוברים למדפסות.. וצריך לבצע עליהם שירשור של 2 נתבים אם זה משנה.. השאלה היא מה עדיף? WIN 7 או XP ? או בכלל כדאי ללכת על 8? תודה!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by amir456,

שלום, ברשותי מחשב נייח עם המפרט הנ"ל מעבד: INTEL 6400 כרטיס מסך: 8800GT זיכרון: 2GB 800MHZ כונן איחסון: 250GB MAXTOR אני צריך יעוץ בבחירת מערכת הפעלה, אני מעוניין לעשות פירמוט כולל למחשב ולהתקין מערכת הפעלה מחדש עכשיו לפי המפרט הנ"ל איזה מערכת מומלצת לי ? חשוב לציין שהמחשב לרוב ל-משחקים, סרטים, מוסיקה וגלישה . ברשותי כעת מערכת הפעלה XP PRO 32BIT *חשבתי ללכת יותר בכיוון של VISTA 32BIT\64BIT כמובן גירסת האוטימטיב ... עכשיו השאלה איזה מערכת הפעלה הכי מומלצת לי למיפרט ולצרכים הנ"ל תודה מראש .

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by djass,

שלום כניתי מחשב חדש עכשיו יש לי שאלה.. עם אני יתקין ויסטה על המחשב המשחקים יעבדו לי כמו שצריך?? הכול יעבוד טוב לא יהיה לי בעיות או משהו כזה יש לי מחשב חזק יותר מהדרישות של ויסטה תודה למי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  8. בוקר טוב לכולם, הייתה לי בעיה שחזרה על עצמה, גם כשהפעלתי ב-safe mode זה לא עזר אז חשבתי לעשות Repair ולקוות שזה יעבוד. איך שהכנסתי דיסק למחשב, תוכנת ההתקנה כלל לא זיהתה שיש לי חלונות XP מותקן כבר... ופשוט התקינה לי אחד נוסף! אם לקודם קוראים Windows אז לחדש היא קראה Windows.0. אני הצלחתי לסדר את הבעיה שהייתה לי בחלונות (לפני ה"תיקון") וכרגע יש לי 2 מערכות הפעלה XP ושניהן עובדות. השאלה היא איך אני מצליח להעיף את המערכת הקודמת, כלומר מה אני אמור למחוק? הפתרון שחשבתי עליו הוא למחוק את התיקיה Windows.0, היוזרים שלה ולמחוק את השורה מתוך Boot שלא ישאל אותי עליו בכלל... צריך גם לציין ש-Program files משותף לשניהם ומלבד windows.0 והיוזרים אין יותר כפילות שראיתי. האם זה מספי…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  9. אהלן יש לי Win7 ואני מחפש דרכים לשפר את הביצועים של המחשב, אם יש כאלה. בנוסף, אשמח לתוכנה שמנקה קבצי זבל ומוחקת מה שמיותר או מידע לגבי מיקומים שצריך לנקות. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אין לי ווינ מותקן... xcopy שווה לת^ת,היא לא מוכרת. צריך אחת(או יותר) שמניסיון עובדות... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by Zeev86,

היי. השארתי את המחשב הנייד דלוק, כשחזרתי היה לי דיווח על crash של מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. התוכנות שפעלו ברקע: Steam, Visual Studio 2010, Rift client downloader כלומר לא היו איזהן תוכנות כבדות שיכלו לגרום לבעיות. אני רוצה לבדוק אם זה בעיה בחומרה או בתוכנה. יש לי עדיין אחריות ואם הבעיה אכן בחומרה אני רוצה לתקן לפני שהאחריות נגמרת בעוד מספר חודשים. הנה הreport: Version=1 EventType=BlueScreen EventTime=129433856133857076 ReportType=4 Consent=1 UploadTime=129433856652398925 ReportIdentifier=29918e4b-435b-11e0-8d15-00262d9ae160 IntegratorReportIdentifier=022811-24788-01 Response.Str=http:////wer.microsoft.com//responses//resredir.aspx?sid=3319&Bucket=X64_0x3B_atikmda…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1) בעת הפעלת המחשב, כמה דקות לאחר מכן ה-Auto protect מפסיק לעבוד. מגדירים אותו - ועד ל-Restart הבא הכל תקין. 2) לחלק מהאתרים אני לא יכול להכנס - אין הודעת שגיאה, רק עמוד לבן. אם אני נכנס ל-כלים-אפשרויות אינטרנט-מתקדם-שחזר ברירות מחדל, הכל בא על מקומו בשלום, הבעיה היא שאם אני סוגר את ה-Internet Explorer ופותח אותו מחדש, שוב פעם חלק מהאתרים לא עובדים. אין לי סימן מסוים על אתר זה שעובד ואתר אחר שלא עובד. משום מה יש לי הרגשה שהבעיות קשורה אחת בשניה. הרצתי סריקת ספייוורים ולא עזר לי כלום! די דחוף, אשמח לקבל פתרון. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  13. שלום לכול העוזרים ותודה מראש נכנסתי באינטרנט לאיזורים אשורים ומשום מה כל האיקונים בשולחן העבודה כול הקיצורי דרך למינהם הפכו ללבן כזה מה עלי לעשות על מנת שיחזרו הסמלים??

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  14. Started by dan9,

היי לאחרונה הופיעה לי דבר כזה בונידוס 7 שלי איך אני מוריד את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  15. אני לאט לאט מתחיל להתחרט על הוינדוס המעפן הזה, הוא פשוט יצא מוקדם מדיי,שום דבר לא תומך בו,והוא לא תומך בשום דבר! כל דבר פשוט שאני רוצה לעשות,להריץ,להפעיל,צריך להוריד 100 תוכנות שיעזרו לי בזה.... בקיצור הבעיה שעכשיו נתקלתי בה זה שסרטים עובדים לי על הפנים,נמרחים ונראים זוועה,גם HD.... מישהו יכול להמליץ לי על חבילת מקודדים שתסדר את העניין,כי הבנתי שזו הבעיה, הורדתי את SHARK007 ששמעתי שעוזרת אבל התקנתי אותה וכלום לא התשנה,וגם יש בה כל כך הרבה הגדרות שאני לא מתכוון עכשיו לשבת ולקרוא את ה20 עמודות שיש שם,בטוח יש פיתרון פשוט יותר.... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. xp home edition בעברית

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by netanel1234,

שלום, ראיתי שיש את התוכנה WINDOWS MEDIA SENTER ולפי מה שהבנתי אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה לראות את התוכן שיש לי במחשב יותר מסודר וכל זה... אני יודע... מישהו יכול להסביר לי קצת מה מו מי...?? וגם לפי מה שהבנתי צריך מחשב מיוחד בשביל זה או שאני יכול להשתמש במחשב שלי?? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  18. עשיתי קצת סדר בפונטים שלי ומחקתי כמה שלא צריך, בטעות מחקתי את אריאל עכשיו אני רואה הכל בפונט נטוי מעצבן, מישהו מוכן להעלות את הפונט אריאל לשרת ולהביא לי?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by was950,

שלום אני צריך רוסית ל WINDOWS XP לחבר שלי מאיפה אפשר להשיג

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ori14,

שלום, יש לי על המחשב שתי מערכות הפעלה- XP32BIT וVISTA64BIT שהותקנה לא מזמן. מכיוון שכרגע המחשב בסלון הוחלט לעבוד רק עם מערכת אחת מכיוון שלמשפחה שלי אין שום ידע והם לא יכולים לבחור בין ויסטה וריקוברי ואקספי בבוט. אני רוצה לפרמט את המחיצה של XP, כלומר C ולשנות את השם של D לC, יש תוכנה שתעשה זאת עבורי? תודה מראש, אורי

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by gameon,

1800 MB בזמן גלישה באינטרנת מערכת WIN 7

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by LoopXXX,

קניתי לא מזמן מחשב חדש I5 760 עם 8 GB RAM התקנתי את 7 64B ובעקבות זה השאלות... עד כאן הייתי עם XP 32 והתהקנה של הווינדוס הייתה ג'יגה וקצת, בעליית שולחן העבודה זה תמיד צרך 150-200 MB גג. 1- כמה אמורה לשקול המערכת של 7? לי זה משהו כמו 15 ג'יגה זה תקין? 2- עליית שולחן העבודה הוא 800-950 MB? מה למה? יש איזה בעיה? 3- האם יש תמיכה מלאה ל 32B והאם את תוכנות שלא זמינות ב 64 אני אמור לעשות אינסטול בתיקיית PROGRAM FILES שונה, כי יש שמה שתיים? 4- כמה מומלץ לעשות PAGING FILE? 5- יש תהליכים שידועים כלא יעילים וסתם גוזלים משאבי מערכת? כמו שאפשר לימצוא בXP על ידי MSCONFIG?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by מיטל 2004,

אז ככה, יש לי מחשב חדש מאתמול. ווינדוס XP. 1. עכשיו כשבאתי להתקין ONE LIVE (התוכנה של ONE) הוא שאל אותי שאלה משהו לגבי Norton Internet Security (אם אינני טועה) הייתי צריכה לבחור PERMIT BLOCK ועוד משהו עם כמה מילים. לא ידעתי מה זה, ניסיתי את שלושתם, אך הוא תמיד חזר עם זה ובסוף בחרתי בשלישי והוא אמר לי שבחרתי נראה לי PERMIT (למרות שבחרתי בשלישי) ולא זוכרת כל כך מה היה אח"כ. אז מה שקרה לאחר מכן, לפני התהליך הזה היו לי המון תפריטים בשורת משימות ולאחר מכן נשארו ממש קצת. גם המסנג'ר לא עולה לי כי הוא אומר שNorton Internet Security מפריע לו לעלות. וגם הONE LIVE לא עבד בסוף אז הסרתי אותו. מה אני צריכה לעשות שהכל יחזור לקדמותו??? 2. התקנתי EMULE וזה לא מתחבר לי, למה? אני צריכה להיר…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. יש לי את התוכנה STYLE XP .. קודם כל, היא חינמית.. נכון? היא לא הולכת לפוג בקרוב ולתקוע לי את המחשב או משו כזה.. נכון??.. אממ.. ואיך משנים איתה את האייקונים? איך מעלים אליה "חבלות" אייקונים חדשות?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  25. Started by adva,

היי אני חדשה פה בפורום ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. כשאני מפעילה את המחשב, מייד אחרי המסך של "ברוך הבא", מופיע לי חלון שאני אמורה להכניס סיסמא.. ובשם משתמש רשום- administrator. כשאני לוחצת אנטר זה נעלם והמחשב עולה רגיל. השאלה שלי היא איך אני מבטלת את זה? אני רוצה שהמחשב יעלה מבלי ההודעה הזו.... תודה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.