Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הורדתי מאתר של ווינדוס MUI לרוסית,התקנתי...איך אני גורם לזה להתחיל לעבוד? פליז תעזרו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש... משהו טוף :] אבל יש לי איתו רק בעיה אחת - הוא מחו"ל והווינדוס הוא לא באנגלית או עברית (שפת המערכת). אין אפשרות לשנות את שפת המערכת לכן אני צריך MUI,אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג - בבקשה שיגיד. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד אז... בכל פעם שאני מנסה להוריד משהו לכונן D זה לא עובד ו"אין מספיק מקום" (דווקא יש, בC אין). לפני ההורדה אני מסמן את D והכל שירד לשם וזה לא עוזר... אז איך מורידים לD בלי שC יעשה בעיות? :-[
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, ראשית כל אני רוצה לציין שאני לא טכנופוב ונושאי ההתקנות, הביוס וה FDISK לא זרים לי. קבלתי מחשב ישן (יחסית) DELL LATITUDE X1 שמגיע עם שני USB קורא SD ו-CF ואני רוצה להתקין עליו XP שיש לי. הבעיה היא שאין CD בנייד הזה. לפי בדיקה של הביוס, נראה שאפשר לעשות BOOT גם מ USB . יש לי DOK של סאנדיסק 8 GB והייתי רוצה לבצע התקנה דרכו אם זה אפשרי. אפשרות אחרת זה לחבר כונן אופטי נייד ב USB למחשב ולהתקין דרך דיסק התקנה. 1. האם זה שבביוס כתוב שאפשרי לשנות את סדר ה BOOT בין אופטי, לבין, HDD לבין USB אכן אומר בוודאות שאפשר לאתחל את המחשב דרך ה USB? 2. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד HP ProBook 4530s 64bit מזה כשנה. נתוני המחשב די טובים: i7, 8giga ddr3, מאיץ גרפי AMD RADEON 1 giga, על פניו אמור להיות סבבה. אממה, המחשב הגיע עם וינדוס 7 וכל תוכנות HP האפשריות שיש בעולם! המחשב זחל! לאחרונה, כסטודנט, קיבלתי וינדוס 8 והתקנתי - עובד מצוין! המחשב מהיר והכל טוב! (כמעט)... מופיע לי במנהל התקנים 5 רכיבי חומרה שלמעט אחד (AMD RADEON) אני לא מצליח לזהות (ראו תמונה). נכנסתי לדף המחשב הספציפי הזה ב http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=ie&prodNameId=5060884&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4132 והורדתי מספר דרייברים. מה להתק…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חזק ביותר וחדש ולא ממש משנה המפרט, יש לי windows 7 64 bit וזה מריץ אותו חלק ואיזה 6 EXTRACTS ביחד טס בלי בעייה 6 ג'יגה ראם בקיצור מחשב חזק מאוד. שאני מנסה להתקין את הדרייבר המקורי של הכרטיס מסך של NVIDIA ל GEFORCE 9800 GT הוא לא עובד, יש שם אופציות רק ל xp ו ויסטה אין שם לווינדוס 7. ניסיתי להתקין את המשחק NBA 2009 רק בשביל לבדוק אם זה עובד בכלל זה עושה בעיות, ההתקנה היא לא כמו התקנה רגילה של המשחק שהתקנתי פעם בויסטה במחשב הישן, אלא מעיין חילוץ מוזר כזה שנתקע אחרי כמה דקות והברירה היחידה הנותרת היא לסגור אותו דרך ה TASK MANAGER. רציתי לשאול אם בווינדוס הזה כדאי להשאר בכלל, אם הוא יהיה טוב לסרטים משחקים וכדומה. אני כבר די התרגלתי אליו הוא ממש נוח, אני מתכנת…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טוב שוב יש לי פינגים גבוהים במשחקי רשת ללא סיבה ככמעט ואין תוכנות פועלות דף הבית משתנה לבד האקספלור שוב נדפק.. למרות שעשיתי סריקה של תוכנות פירסום וריגול נמצאו גורמים בודדים אשר הוסרו אך הבעיה נשארה.. היה פה פעם מנהל פורום נראה לי בשם מילק שעזר לי הרבה עם הבעיה הזאת עכשיו יש לי שתי בקשות קודם תעזרו לי עם הלוג פייל מה לתקן ומה להשאיר רגיל..? ובגלל שזאת לא פעם ראשונה מה אני יכול לעשות חוץ מפיירוול ואנטיוירוס..? וכמובן עידכונים של הוינדוס וסריקה של תוכנות ריגול ופירסום.. הלוג פייל- נעשה על ידי התוכנה HIJACKTHIS אם זה עוזר למישהו.. Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . בזמן האחרון יש לי מסך כחול כול פעם שאני משחק ב BAD COMPANY 2 ואני לא יודע איך סדר את זה .... ניסיתי כול מה שאפשר .... הנה הקוד שרשום לי במסך: 0x00000124(0x0000000000000000,0xfffffa8004824028,0x00000000b6000000,0x 00000000002001) תודה רבה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי ויסטה.. יש לי הארד דיסק של 596GB ..פיצלתי אותו בעזרת התוכנה המובנת של ויסטה ל C : 362GB D : 233GB זה מה שהוא נתן לי ....אני רוצה שבכונן סי יהיה רק 50 גיגה וכל השאר בכונן די איך עושים את זה ???
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, הסיפור הוא ככה: התקנתי את Beta 2 לפני בערך שבועיים (על הכונן המשני, D - על הכונן הראשי C יש לי XP) ויום אחרי המחשב מת. כתוצאה מכך החלפתי הארדיסק ועוד כמה דברים, ועכשיו יש לי מצב שעל הכונן השני יש לי Vista שאני לא יכול לעשות אליה BOOT בלי השורה הספציפית בקובץ ה-Boot.ini יש מישהו פה בפורום עם נתונים דומים (כונן C אקספי, כונן D וויסטא) שיוכל להעלות את הקובץ בוט (מוצאים אותו כך: מקש ימני על המחשב שלי, Properties, מתקדם [Advenced] אחר כך Startup and Recovery ואז תחת המלבן של Startup and Recovery לוחצים על Settings ושם אפשר לעשות EDIT לקובת (פשוט תשמרו לשולחן העבודה או משהו). תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום רב, אני אגש ישר לנושא אני לא אפרט איפה אני מתכוון לעשות זאת ולמה למי שמכיר ישנו קובץ hosts ששם אפשר להגדיר מעין מעקף DNS שכזה למשל לחסימת אתרים (הקובץ בXP ממוקם ב windows/system32/driver/etc/hosts) אני אדגים: אם אני רושם בקובץ את השורה הבאה www.hwzone.co.il 127.0.0.1 כשאני אשמור וינסה לגלוש אני אקבל שגיאה שאי אפשר עכשיו לעיקר... המחשב בעל הרשאות user בלבד (זאת אומרת שאין לי סיסמאת Admin וכדומה) ואין לי גישה לערוך את הקובץ שאלתי היא האם יש דרך לערוך\לעקוף את הקובץ? לעקוף יהיה מצוין יותר אפילו (יתכן שיש תוסף פיירפוקס שיטפל בזה?) תודה רבה לכם אגב אולי זה מתאים בכלל לפורום רשתות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מלך מי שיעזור לי לצאת מהסיפור הזה.. הקנתי ויסטה במחשב שלי ואחרי זה קניתי עוד זיכרון מה שגרם לשינוי בחומרה ואיתה הודעה בבוט של המחשב שווינדואס זיהה שינוי בחומרה ולא מעלה את הווינדואס עכשיו מה שאני לא עושה אני מגיע להודעת אררור כזאת! אפילו הוצאתי את הזיכרון שהוספתי ואז המחשב שוב עבד בסדר פירמטתי דרך ההתקנה של ווינדואס את הכונן של ווינדואס וסגרתי את המחשב להוסיף שוב את הזיכרון ושאני פותח אותו מחשב ומכנסי דיסק התקנה עדיין הוא אומר שיש שינוי בחומרה.. ( כאילו המידע על ההדיסק) עכשיומה שקורה זה שגם דיסק התקנה של כל גירסת ווינדואס קודמת לא עולה לי! איפה בדיוק הוא שם את המידע הזה? יכול להיות שלמרות הפירמוט המידע הזה עדיין על המחשב? מישהו יודע מה אפשר לעשות? עידכון : שוב דיסק ההתקנ…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הוויסטה כמו כל פעם ולא עולה לי המסך של ה BOOT FROM CD אחרי ריסטרט המחשב עולב שוב השאלה מה אני צריך לעשות להגדיר בביוס משו אשמח להדרכה
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
נוסו הפתרונות הבאים : החלפת כבל IDE סידור הגאמפרים קינפוג חדש של הBIOS - לפי התוצאות הכל מזוהה כמו שצריך ופועל כשורה שימוש בכמה דיסקים של מע' ההפעלה (אותה תוצאה ) זאת התמונה שמוצגת בכל פעם מחדש http://www.siz.co.il/my.php?i=qm20znzotgig.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=qm20znzotgig.jpg
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני עד לתופעה מטרידה: הוינדוס עולה ,מגיע למסך שבו אני צריך ללחוץ על שם המשתמש שלי (לא יודע איך נפטרים מהמסך הזה-סתם מיותר מבחינתי),וכשאני לוחץ ,הוא לא מצליח להעלות את ההגדרות שלי ועושה RESRATRT .אחרי הריסטרט הוא מתחיל לבדוק את כונן C ומוצא כל פעם משהו אחר בתיקית local settings /temps וכותב לי : "first allocation unit is not valid....the file will be truncated" או משהו כזה....ורק אחרי זה הוינדוס מצליח להעלות את ההגדרות שלי.בפעם הראשונה גם זה לא עזר אז לחצתי על F8 ובחרתי באפשרות של "last known configuration ...." לא כל כך זוכר במדויק ואז זה תיקן (או מחק) את הבאג שהיה בתיקיה local settings /temps ... חשבתי שנפתרה הבעיה ,אבל עכשיו היא מדי פעם חוזרת ...לא מבין …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור! כאשר אני מחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל HDML, הסאונד ממשיך לבקוע מהמחשב ולא מרמקולי הטלווזיה. כאשר אני הופך את התקן הקול שלי ללא זמין (דרך מנהל התקנים), ואז עושה ריסט, זה מסתדר ואני שומע מהטלווזיה. כמובן שאם אני רוצה להחזיר את הסאונד למחשב, אני צריך שוב להפוך אותו לזמין ושוב לעשות ריסט. אני מאמין שלא זאת אמורה להיות הדרך להעביר את הסאונד מהמחשב לטלווזיה ובחזרה.. כיצד אפשר אם כך לשלוט במכשיר שמוציא את הסאונד? מערכת הפעלה: XP. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פתאום אני רואה רק סמלים ואין שמות וזה משגעע בקשה תעזרו ליי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשל באתר שבו בודקים את הציוני אני רואה ג'יבריש, ניסיתי לשחזר את ברירת המחדל באפשרויות אינטרנט ולנסות קידודים שונים כולל Hebrew (windows), אין זה לא עוזר? מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי קובץשל סרטון שהורדתי והוא קובץ RAR ,כשאני מנסה למחוק אותו רשום שזה נמצא בשימוש. חיפשתי בפורום ובגוגל קצת וניסיתי את הדברים הבאים: לעלות את המחשב ב-safe mode ןלמחוק אותו אבל זה לא עזר. ניסיתי דרך תוכנת total commander אבל דרכה גם לא הלך. הבנתי שכדאי להעלות את המחשב עם דיסקט אתחול של WIN אבל אין לי אפשרות כי המחיצה NTFS. יש למישהו עוד הצעות איך אני מוחק אותו????
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות התקנתי WIN7 64BIT (המחשב תומך בזה) אבל כל כמה דקות (תלוי במצב רוח של המחשב ) נופל הווידוס וניראה המסך הכחול. כיוון שאין לי כל כך הרבה זמן להתקין כל פעם מחדש ווידוס (הותקן כמה פעמים ונוסה על מחשבים אחרים בלי תקלות) רציתי לשאול עם אולי יש איזו שהיא דרך לסדר את התקלה ? נ.ב השתמשתי בתוכנה BlueScreenView כדאי למצוא את התקלות : *SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION *IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL *KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
vista 32 ביט עברית הום פרימיום. לאחר התקנה של האנטי וירוס של מיקרוסופט ומחיקה של AVG ואדוור וסריקה של האנטי וירוס החדש ומציאה ומחיקה של שני וירוסים שהוא מצא, לאחר איתחול מחדש של הוינדוס אחרי מסך "ברוך הבא" רואים מסך כחלחל (העכבר פעיל) וזהו ככה זה נתקע ולא עובר לשולחן העבודה. רק אחרי שאני עושה קונטרול-שיפט-דילט ועושה סיים משימה ל-explorer ואז טוען שוב את ה-explorer זה נכנס לי לשולחן העבודה. מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
על שתי התוכנות יש אייקון של "מגן"איך אני מבטל את זה? גם ב security center ניסיתי לשנות לכך שלא יודיע על "אישור" וזה לא עוזר.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה VISTA ULTMATE US 32BIT כשאני לוחץ CTRL ALT DEL זה מגיע לי לעמוד בית כזה עם אפשרויות: התנתק צא החלף משתמש נעל TASK MANGER אני רוצה שזה יגיע יש ל TASK MANGER ! לא מצאתי בלוח הבקרה, והרצתי בגוגל ולא מצאתי, הרצתי גם כמה נסיונות בעזרה של ווינדוס, לא הלך לי תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בעיה, אני מנסה להפעיל תכנות ומשחקים ישנים שלא עובדים על VISTA, אומרים שהפיתרון הוא COMPATIBILITY, ולא בעיה כי זה פתר לי הרבה בעיות בעבר, אבל מה עכשיו כשאני לוחץ על קובץ EXE, יש שם רק General | Security | Details | Previous Versions אין COMPATIBILITY :ם למה זה? יש דרך להחזיר את הTAB? או תכנה שתעשה את זה במקום? תודה!
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-