עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי בעיה במחשב כבר כמה זמן שאני לא הצחלתי לפתור ועכשיו הבעיה הזו בכלל לא עוזבת אותי וממש מרגיזה ומורידה מרמת החוויה והשימוש במחשב. הבעיה היא שכל פעם שאני מדליק ת'מחשב קופצת לי הודעה של אשף החומרה חדשה שזוהתה ואז אני עושה סיום וזה לא עוזב אותי אף פעם! להלן פרינט סקרין של ההודעה- אני לא יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה, אני אשמח לפתרון כי כרגע אני מעלים עין ומשאיר לבעיה לשבת בצד אבל זה עושה לי הרבה בעיות במחשב של אי אפשרות לפתוח תמונות וכאלה שזה מרגיז ובכללי ההודעה הזו תוקעת לי ת'מחשב.. הרבה תודה רבה על העזרה לכל העונים~!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, עד היום הייתי מתקין את SP1 (מדובר ב WINDOWS XP), ולאחרונה פירמטתי, ואני לא רוצה להתקין אותו ,מפני שהוא מכביד על המחשב שלי. עכשיו לשאלתי: הורדתי את כל עידכוני האבטחה (נשאר לי שם רק SP1), האם בכל זאת אני צריך להתקין את SP1 ? (מבחינת אבטחה), או שהעידכונים מספיקים ? תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  3. יש לי דיסק מקורי גם של ויסטה וגם של XP המחשב שלי הגיע היום (מחשב חזק מאוד) ועדיין לא הדלקתי אותו אפילו אז ככה אמרו לי שאני צריך להתקין קודם את הדיסק של XP ואז להתקין עליו את הויסטה.. זה נכון? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  4. שלום.. יש לי בעיה של מסך כחול וכריסת המחשב בכל עבודה מול הדריוורים של הכרטיס מסך אם בשינוי הגדרות בסיסיות של רזולוציה ומספר צבעים או בפתיחת משחקים. ניסיתי לעדכן את ההדריוורים לעדכן את ה directx אך דבר לא עזר. אני עובד עם כרטיס מסך של ati hd8450 ו win 7 נתוני המחשב: Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: P35-DS3L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 5120MB RAM Available OS Memory: 5118MB RAM Page File: 1556MB used, 8678MB available Windows Dir:…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by tb0001,

שלום, הלכתי וקניתי מודם חומרה..! מישהו יכול להסביר לי איך להתקין אותו בלינוקס ? (שאני סוף סוף יוכל לעבוד שם...)

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם, תיסלחו לי אם השאלה הזו הינה קצת טיפשית. אני רוצה להבין משהו, אם יש לי מחשב עם 2 מע' הפעלה דבר שמאוד מקובל היום, נניח שאילו Win98se ו- Win2K . יש לי כרטיס מסל מבוסס צ'יפ של Nvidia GTS2 . עכשיו, אילו דרייברים אני אמור להתקין כאן? של Win2K ו ג ם של Win98se כאשר כל אחד אני מתקין במערכת ההפעלה הרלוונטית שלו? מה שלא מסתדר לי שיש רק כרטיס אחד, אז איך ניתן לשייך לו 2 סטים של דרייברים? תודה מראש...! ליאור

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. תהנו http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/default.aspx

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם ! אם אני רוצה לחסום אתר ספיציפי (למשל : כמו פייסבוק) איך אני עושה זאת דרך FIREWALL ? אני חייב דווקא דרך FIREWALL ולא דרך קובץ "HOSTS" בתודה לעוזרים.. תומר.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Wunderbar,

היי, אני מתלבט האם לשדרג את גרסת הווינדוס שלי ל-8.1. האם הגרסא החדשה מציגה שיפורים לעומת קודמתה? תודה

10. Started by maccabeast,

איזה וינדוס אני צריך לשים על המחשב החדש? כולם מבלבלים בשכל," 64 ביט 32 ביט ויסטה שמיסטה, החלונות הזה לא תומך בזה לא תומך בדואל קור, לא תומך בזה." בקיצור מה אני צריך ומומלץ?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  11. זו ההודעה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Explorer.EXE Application Version: 6.1.7600.16404 Application Timestamp: 4a765771 Fault Module Name: StackHash_95df Fault Module Version: 6.1.7600.16385 Fault Module Timestamp: 4a5be02b Exception Code: c0000374 Exception Offset: 00000000000c6cd2 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 95df Additional Information 2: 95dfffd5fe2f28eb6f3f884917e7cd12 Additional Information 3: 5db1 Additional Information 4: 5db15d6c8f1af9078d5936bd6fa466e5 Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If th…

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  12. חברה, Windows 8 כבר עברה את כל חבלי הלידה שלה? מבחינת שימושים כלליים כמו עבודה עם אופיס, העתקת קבצים.. עבודה עם מנהל משימות, וביצועי גיימינג עם חומרה חזקה? איפה נרגיש הכי חזק את ההבדל בין 7 ל 8? למה הכי קשה להתרגל? יש מדריכים שעוזרים למשתמשי נייחים בלי טאצ' וכאלה? ובכללי? שווה להחליף מערכת הפעלה?

13. Started by Vatos-Locos,

הכותרת אומרת הכל, אני מחפש דרייבר ל I\O - זה אמור להיות תמיכה ליציאה הפרללית או משהו בסגנון העיקר שיתאים גם לוינדוס XP סבבה צ'קצ'וקה!

14. אני רוצה לקבוע שעה מסודרת ביום שבה המערכת תגובה ולקבוע גם כמה מקום להקצות לשחזור?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  15. היי היו לי 2 מערכות הפעלה על פרטישנים נפרדים ובכל הפעלה כמובן שקיבלתי את האופציה לבחור באיזו מערכת הפעלה לבחור. כעת העפתי את אחת המערכות וממש פירמטתי את הפרטישן עליה ישבה המערכת הפעלה הזו אך אני עדיין מקבל אופציה לבחור בין 2 מערכות למרות שקיימת בפועל רק אחת. ה BOOT.INI שלי לא מראה לי שיש לי 2 מערכות , הנה הוא : ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS לא נראה על פניו שיש עוד מערכת אך למרות זאת אני תמיד מקבל בעת האיתחול 2 אופציות לבחירה …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by ehad36,

?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  17. Started by AmL1,

לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת...=] כל פעם מופיעה לי השגיאה המצורפת...זה לא בדיוק שיגאה זה תיבת אישור איך מעיפים את זה?? תודה=] [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by WillieT,

אני משתמש ב WIN98 (אני יודע, אני יודע, זה ישן ענתיקה, אבל זה מה יש למחשב ישן ענתיקה ) כשאני לוחץ קליק ימני במקום ריק כלשהו, נפתח מעין תפריט כזה שכולכם מכירים עם מאפיינים וכו'. בתפריט הזה הייתה לי עד לא מזמן את האופציה 'חדש' שנעלמה כליל. לא הצלחתי למצוא פתרון ולכן רציתי לדעת האם מישהו מכם יודע אותו.. כל עזרה תתקבל בברכה . עריכה: הסתדרתי, תודה. (הפתרון פשוט, להתקין את IE 6 בשנית.)

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  19. כמו שכולכם יודעים דיסקטים הם דבר לא אמין ..... היה לי דיסקט של WIN 98 ובעזרתו פירמטתי כל הזמן .... לאחר כמה זמן הדיסקט הלך לעולמו ועכשיו אני לא יכול/יודע איך אפשר לפרמט בלי הדיסקט הזה... ואני לא רוצה להתקין WIN 98 רק בשביל הדיסקט הזה . מישהו יכול לעזור לי ? אולי אפשר להוריד את אותם הקבצים מן האינטרנט ? נ.ב ניסיתי לעשות פורמט לדיסקט עם האפשרות של ה COPY SYSTEM FILES משהו בסגנון הזה ולא הצלחתי לעשות פורמט ...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי חברים, לאחר שנה וחודשיים שהמחשב נמצא ברשותי ברצוני לפרמט אותו בעקבות תוכנות לא רצויות, קריסות משחקים ועוד בעיות... קניתי בזמנו window 8 pro מקורי כמובן ולשידרגתי ל-windows 8.1 (חשוב לציין שזה השדרוג החינמי שכל בעלי windows 8 יכלו לעשות, דרך החנות). רציתי לשאול כיצד לבצע פרמוט (סליחה על הבורות, מעולם לא ביצעתי פרמוט מחשב) ורציתי לשאול האם לאחר הפרמוט ה-windows יחזור ל-8 או שישאר 8.1 ובמידה שיחזור ל-8 האם יהיה ניתן לשדרג שוב בחינם ל-windows 8.1. אשמח לעזרה

21. שלום לכולם, אני מעוניין להתקין וינדוס 7 במקום ה8 הקיים אצלי על המחשב נייד, הורדתי כבר את הוינדוס וצרבתי אותו לדיסק, עכשיו אני יודע שצריך ללחוץ F10-F11-F12 עד שזה פותח ביוס זמני ולהגדיר שזה יפעיל לי את ההתקנה דרך הCDROM, ואז לעשות ריסט ולהכנס לביוס הרגיל וללחות על BOOT DEVICE PRIORITY, שאגב אין לי לא את האופציה לבחור את הCDROM ולא את הPRIORITY הזה.... יש לי אפשרויות אחרות שם בכלל ורשום למעלה BOOT MODE IS SET TO UEFI וSECURE BOOT:ON אני משתגע לא יודע מה לעשות ולא מצליח למצוא מדריך שיסביר לי מה לעשות. תודה.

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. Started by eggr,

היי, קניתי מחשב חדש לאחרונה והתקנתי ווינדוס 7. (גרסא X86 אם זה חשוב). לעתים תכופות מופיע לי מסך כחול עם הודעה של dumping physical memory אז זה כאילו סופר מ1 עד 100 ועושה רסטארט למחשב... זה הכי מציק שיש! מישהו יודע משהו על פתרון לשטות הזו??? אגב אם זה עוזר המפרט של המחשב שלי: i5 QUAD 750 2.66 8 MB p55 gd65 MSI לוח אם כרטיס מסך : GEFORCE 210 POV 518MB זכרון GOLD OCZ 2GB DDR3 1066MHZ תודה מראש על העזרה......

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by liiight,

לאחרונה הסרתי איזה אפליקציה. היא זרקה לי כמה הודעות על פונטים, אבל לא ממש הסתכלתי. עכשיו חסרים לי הפונטים הבסיסיים של VISTA... מישהו יודע על איזה שיטה לשחזר אותם בלי לעשות התקנה מתקנת?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by Eviljelly,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אינטל 915PCY ללוח אם יש כרטיס קול עליו של ריאלטק .. הבעיה זה שהוינדוס מסרב להתקין את הדרייברים הוא מציג שגיאה מוזרה : Microsoft bus driver must be loaded ??? ??? למישהו יש רעיון ??? , כל החומרה חוץ מהכרטיס קול הותקנה בהצלחה , בנוסף המחשב מזהה כרטיס שהוא לא מצליח להתקין ...

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  25. ??? התקנתי אופיס 2003 ויש הודעת שגיאה רק בוורד. לפעמים עובד כמה שניות/דקות ושוב מנסה לשחזר את המסמך הסרתי והתקנתי מחדש התקנתי בתיקייה אחרת בדקתי וירוסים בנוד 32 התקנתי אופיס 2007 והבעיה קיימת למרות הניסיון שלו לתקן אונליין הפעלתי CCLEANER אחרי כל שלב התקנתי וינדוס מחדש - שידרוג מתוך המערכת לאותה גירסא -SP3 מחקתי NORMAL.DOT כמה פעמים רק במצב בטוח עובד יפה, שאר האופיס עובד מצויין.(אציין שהיה לי גם אופיס XP במחשב וגם אותו הסרתי) מה עוד אפשר לעשות? חוץ מלפרמט ושיחזור מערכת תודה רבה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.