עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום,אני מקווה שאני בפורום הנכון. האם מישהו מכיר דרך לדעת איזה התקן מחובר לכל יציאת com ? איפה נ מצאת האפשרות הזאת ? בדקתי ב- device manager אבל זה לא מפרט

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  2. שלום אני מנסה להיכנס לאתר WWW.GAMER.CO.IL והוא לא עולה לי טוב ,, עולה לי מן הודעה כזאת ואני לא יודע מה צריך להתקין כדי שיעבוד לי האתר טוב הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by dandy,

שלום לכולם אני קונה מחשב ואין לי מושג לגבי המערכת הפעלה ומה זה 64 BIT וכל הלאה אבל אמרו לי שVISTA עדיין לא שווה ושכדאי לי להישאר עם XP. אחרים אמרו לי גם שאנשים סתם מחפשים בעיות עם המערכת ושהיא כן טובה... הבעיה היא שאני לא רוצה לקנות עכשיו XP ועוד חצי שנה לקנות עוד פעם VISTA. תמיד עלה 500 ש"ח?!??! אז יש לי כמה שאלות שאלה דבילית אבל אני חייב לשאול. אם אני קונה עכשיו XP אז אני יכול לעשות UPGRADE לVISTA או יש איזו הנחה או שהן שתי מערכות לא קשורות? עברתי על הסטיקים ולא מצאתי איפה אני יכול לקרוא מה מתאים למפרט ולדרישות שלי, לא אם אפשר להריץ, מה כדאי לי? חשבתי להתקין את XP הישן שלי אבל הוא עדיין פעיל במחשב הישן ואמרו לי פה שזה לא עובד. אז מה לעשות?!?! אשמח לכל המלצה או הסבר או …

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by dandy,

לא יודע אם זה המקום המתאים אבל ננסה היה לי XP שהסתדרתי איתו אבל מחשב חדש וצריך לחשוב קדימה אז VISTA מישו יכול להסביר לי על ההבדלים בין VISTA BASIC לPREMIUM? או לפחות להכווין אותי למקום המתאים הייתי באתר של מיקרוסופט ואחרים אבל לא כתוב מה ההבדלים בתכלס ואיך זה משפיע על דרישות מסוימות של המשתמש, כלומר אם אני גיימר בינוני עם 2G זכרון אז מה כדאי לי וכאלה... ההבדל המחיר זה רק בשביל לקבל תלת מימד ושעון מפגר? הPREMIUM זה רק יותר יפה ועם יותר אופציות או שזה באמת משפיע על הביצועים והניצול של המחשב? לטובה אני מתכוון...

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  5. הסיפור הוא כזה: יש לי וינדוס XP מקורי, מותקן ורץ על המחשב. מסיבה מסוימת חשוב לי מאוד לעשות פירמוט עוד היום למחשב שלי, מה שעשיתי פעמים רבות בעבר. להפתעתי גיליתי היום שהמנקה שלנו "ניקתה" את הדף שו רשומה הסיסמא של הוינדוס שלי באחת הפעמים האחרונות שהיתה אצלנו. אני זוכר שבעזרת תוכנת האוורסט היה אפשר לראות את הסיסמא של הוינדוס שלך, אבל אני לא מצליח למצוא איפה האפשרות הזאת קיימת. יש איזושהי שיטה לגלות את הסיסמא של הוינדוס שמותקן לך על המחשב?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  6. דחוף דחוף דחוף!!! הווינדווס מחק לי תקייה חשובה בלי לשאול אותי איך זה קרא: היתה לי מערכת הפעלה win7 על דיסק קשיח, רכשתי דיסק קשיח חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, כאשר את הדיסק הקודם הוצאתי מהמארז ושמתי בצד, שמא אצטרך אותו, היום היתה לי בעיה ב-win7, אז החזרתי את הדיסק הראשון שעליו ישנה עדיין מערכת הפעלה כנזכר. כאשר הwin7 עלה, הדוס התחיל להריץ רשימה ארוכה כזו: deleting orphan file number 1400 deleting orphan file number 1401 deleting orphan file number 1402 deleting orphan file number 1403 וכו' כך כמה אלפי קבצים, חשבתי שהוא מוחק קבצי מערכת ישנים מ-C אז לא התייחסתי לאחר שהמערכת הפעלה עלתה נתקלתי בתקייה שלימה שהוא מחק לי מכונן D - לציין שזו כונן קשיח בפני עצמו, ולא מחיצה בכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני משתמש בזוג רמקולים מדפיים המחוברים למחשב דרך מגבר סטריאו, ובסאבוופר ממערכת סטליטים ישנה שיש לי. כבר בדקתי את זה, והדרך היחידה לחבר את הסאבוופר למחשב היא כזוג רמקולים נוספים. הבעיה שיש לי כרטיס קול עם 3 חיבורים (רמקולים, מיקרופון, LINE-IN. שבויסטה היה אפשר להגדיר את שתי האחרות כך שאחבר דרכן רמקולים אחוריים וסנטר ליצירת 5.1) לפני שעברתי ל WIN7 הייתי פשוט פותח את לוח הבקרה של REALTEK, מקיש פעמיים בעכבר על כניסת LINE-IN ומשנה אותה ל Front Speakers, וכך הסאבוופר היה פועל מיידית. אבל ב WIN7 המערכת הורידה לכרטיס קול דרייבר בעצמה, ואני לא ממש מוצא דרך להחזיר לפה את לוח הבקרה של REALTEK. ניסיתי כבר כל פינה בהגדרות של הדרייבר (יותר נכון של הווינדוס) ולא מצאתי אפשרות לעשות את זה…

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  8. היי. יש לי שרת פרוקסי: ip, port, username, password חפרתי ברשת וניסיתי למצוא אפשרות להגדיר פרוקסי במערכת הפעלה עצמה, אבל כל המדריכים מסבירים איך לעשות את זה בדפדפנים השונים. אני חייב להתחבר לשרת פרוקסי באופן כללי, כדי שתוכנה מסוימת לא תדע שאני מתחבר מישראל. מדובר על מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Win 7 Pro. יש לי IP קבוע. מה אני עושה כדי להגדיר את שולחן העבודה? תודה.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  10. איך ניתן להחליף את הבוט סקרין והלוג-און סקרין בלי תוכנה. כבר עשיתי פאץ' שאני יוכל להחליף ושמתי אותם בתייקיה שצריך בווינדוס. עכשיו איך אני מחליף בלי תוכנה?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  11. יש לי ווינדוס 7 ורציתי לפתוח קובץ MP4 באמצעות MPC ובטעות לחצתי על תוכנה אחרת שהיא בעצם הקובץ עצמו!!! ומאז כשאני לוחץ על "פתח באמצעות" ולאחר מכן ב-"תוכנות נוספות" הוא מופיע לי בתור אפציה לבחירה. איך מוחקים את ה-"תוכנה" The Walking Dead? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איך לעזעזל אני יכול להוריד ווינדוס 2000 מהמחשב? יש לי מחשב נייד compaq Armada M7000 ואני לא יודע איך אני יכול לכנס לדוס לפני שהווינדוס עולה כדי לפרמט את הכונן! (אני יודע שחלק מפה לא קשור לווינודס לבד)אז תסבירו לי בבקשה איך אני יכול להוריד ווינדוס 2000 מהמחשב שלי... תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי שני הארד דיסקים על המחשב, ההארד דיסק הראשון הוא הארד דיסק ישן וקטן יחסית בנפח שלו והוא מחולק לשתי מחיצות שעל אחת מהן מותקן הווינדוס. ההארד דיסק השני הוא הארד דיסק חדש בנפח טרה,חילקתי אותו לשתי מחיצות,האחת בנפח 40GB שמיועדת למערכת הפעלה והשנייה לאחסון קבצים. אני רוצה להעביר את הווינדוס (XP) מהמחיצה הנוכחית שלו בהארד דיסק הישן למחיצה של ה40GB בהארד דיסק החדש, איך ניתן לעשות את זה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי במחשב ווינדוס 2000 ואני צריך להחליפו לווינדוס 98 בגלל הדוס.אמרו לי כי העלאת מערכת הפעלה דרך סי.די.חיצוני היא שונה,מישהו יכול להסביר לי במה מדובר?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  15. אהלן, אני צריך עזרה בהפעלת זיהוי קולי בוינדוס ויסטה בעברית. קניתי נייד ולצערי הויסטה בעברית שאני בא להגדיר את הזיהוי הקולי הוא אומר לי אין תמיכה בזיהוי דיבור בשפה הנוכחית. איך ניתן להתגבר על הבעיה ?

16. Started by 111111,

שלום לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב וניסיתי להתקין וינדוס 7. הבעיה היא שבמסך שאני אמור לבחור איפה להתקין את הוינדוס, הוא אומר לי שלא ניתן להתקין את הוינדוס באף כונן ממה שיש ברשימה. בתודה רבה, אור

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by wow,

יש לי את הלוח K8N NEO2 PLATINUM של MSI ויש לי הארד דיסק SATA והפלופי שיש לי עם הלוח לא מתאים להתקנה של הווינדוס (הגירסה שמורידים ממיקרוסופט). מה אני בדיוק צריך להוריד?

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by DL,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש ולהתקין לבד את ה Windows , יש לי דיסק של Windows XP Home Edition English אני בטוח ששאלו את זה כבר קודם אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז מישהו מוכן לומר לי איך אני מתקין את הווינדוס? שמעתי שצריך לעשות משהו בביוס כשהדיסק בפנים אבל אם משהו יוכל לתת לי צעד אחרי צעד מה לעשות אם הערות זה יהיה נהדר! דרך אגב, הלוח אם שלי הולך להיות Neo2-LS אולי זה משנה... תודה!

19. הבנתי שצריך להכניס דרייברים דרך nLite קראתי בסטיקי אבל לא הבנתי איך אני מכניס רק את הדרייבר SATA ומה צריך להוריד ללוח intel d865perl F6 INSTALL 2600.exe או iata_cd.exe ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם יש לי מחשב נייד די חדש עם מפרט חזק יחסית...(HP DV6690 עכשיו הויסטה הזה משגע אותי...המחשב מקרטע ונמאס לי..הורדתי את כל האפקטים הויזואלים ואני לא רואה סיבה להמשיך להשתמש בסיוט הזה הווינדוס ויסטה בא מובנה על המחשב, יש אפשרות להתקין XP ולהשאיר את הווינדוס ויסטה באותו הזמן אני ישמח מאוד אם תעזרו לי אני עובד המון מהמחשב זה מאוד חשוב לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by e.s,

ככה זה נראה.... אז הדרייברים של ה-usb מותקנים אצלי ? או לא? אני לא מצליח להפעיל במצלמה ואני חושב שזה לא מותקן אצלי.. אם ככה איפה אני יכול למצוא את הדרייבר המתאים ואיך אני רואה איזה סוג דרייבר יש לי?? תודה..

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by koren100,

כשסיימתי להתקין את הווינדוס 7 הוא עשה RESTART אחרי זה הוא הגיע ל windows starting ואח"כ windows is updating registery files אחרי זה הוא עשה RESTART שוב ואז אחרי ה WINDOWS STARTING הוא נשאר על מסך שחור ורואים רק את העכבר. אחרי איזה חצי שעה שהוא על מסך שחור עשיתי RESTART ואז הוא רשם לי באנגלית משהו ההתקנה לא הסתיימה כמו שצריך וכו'... ואז הוא שאל אותי לבחור על אחד מהקטגוריות start windows normally safe mode safe mode with network כשאני לוחץ על הווינדוס נורמלי הוא חוזר למסך שחור ואני רואה רק את העכבר כשאני עושה SAFE MODE הוא רושם לי שיש לי בעיה בגלל שההתקנה לא הסתיימה כמו שצריך ואחרי זה התקנתי תווינדוס עוד פעם והייתה את אותה בעיה (מסך שחור) ועכשיו החזרתי ל XP. מה עושים ?! מפ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Matrix-Hacker,

שלום לאחר שאני בתוך הכונן דיסקים מה הפקודה שצריך לרשום בתיקיה I386 ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. אני מנסה להתקין home xp אבל הוא לא מזהה לי את ההרדיסק זה מחשב נייד lenovo 3000 v100 תודה

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  25. שלום אנשים, ברצוני לחבר לוח אם חדש ולהשתמש בדיסק קשיח הישן עליו מותקן WINDOWS. איך אפשר לעשות זאת מבלי להתקין WINDOWS מחדש? הכוונה היא להכניס את הדרייברים שיאפשרו הפעלת WINDOWS תחת לוח אם חדש ולהמשיך לעבוד באמצעות אותן הגדרות עם מינימום התקנות חדשות תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.