Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי XP PRO באנגלית והאקספלורר שמגיע איתו גרסה 6 וכמעט בכל הפעלה של הEXPLORER אחרי כמה זמן הוא מוצי הודעתצ שגיאה (עם האפשרות לשלוח דו"ח) וסוגר את הEXPLORER הוא עושה את זה בעוד תוכניות כדוגמת REAL PLAYER ובשאר התוכניות בתדירות נמוכה יותר האם הבעייה מהXP ומה עושים כדי למנוע את זה ( התקנתי SERVPUK1 ואפילו ניהיה חמור יותר ) עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי דרך חותם windows 7 ultimate 64bit, בגרסת upgrade. יש לי על המחשב xp home 32bit ועוד upgrade של vista ultimate 32bit שלא מותקן. לפי מה שאני זוכר אי אפשר לשדרג מ32bit ל64bit, נכון? בכל מקרה לא בא לי להתקין win 7 בשדרוג, המערכת יוצאת יותר מלוכלכת. מה אני עושה? יש אפשרות להפוך upgrade להתקנה נקייה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן פורום יקר , אני מעוניין להעביר מחיצה את תיקיית my documents למחיצה אחרת בנייד , זאת על מנת שאם אפרמט , התקייה לא תלך לאבדון . מישהו יכול להדריך אותי , חפשתי ולא מצאתי . תודה ושבוע טוב !
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
למרות שמוגדר בפירוש ב-Tools/Internet Options/Connections : Never Dial A Connection כל פתיחה של Outlook או ICQ מפעילה אוטומטית את החייגן! ממש קריזה! איך מסירים את המטרד?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שאני נכנס לתיקיה, או שאני רוצה להוסיף תמונה אני חייב להיכנס לתמונה בשביל לראות אותה. פעם פשוט במקום לראות אייקון הייתי רואה את התמונה בקטן. מצטרף תמונה[br]פורסם בתאריך: 21.06.2010 בשעה 00:24:51 תוקן[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ישנם אתרים שונים המוכרים את ווינדוז 7 בגרסת OEM במחיר מאוד נמוך (וטוענים שזה חוקי) - 1. האם זה חוקי? מה המשמעות של זה? 2. האם בעתיד יהיה אפשר להמיר אותו ל ווינדוז 10? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס מחדש ועכשיו כאשר אני מנסה לפתוח כל כונן,C D E מהמחשב שלי הוא פותח לי חלון של "פתיחה באמצעות" ואני לא מצליח לפתור את הבעיה המעצבנת הזו רק אם אני לוחץ כפתור ימני בעכבר אז אני יכול לבחור פתח... ואי אפשר לעשות כמו שעושים בכונן CD לסמן את ה הקובייה הקטנה למטה של "השתמש תמיד בתוכנית זו" היא חסומה משום מה... חייב עזרה תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
איך עושים פירמוט עם דיסק של ויסטה? כאילו לעשות פירמוט וישר להתחיל להתקין vista. כי אצלי כשהמחשב זיהה את הדיסק זה ישר מתחיל בהתקנת הויסטה, מחלון זה והלאה: **בxp אני לוחץ F8 וזהו ישר מתחיל פירמוט ואז ההתקנה של הוינדוס אז אם אני רוצה לעשות קודם פירמוט לפני החלון הזה ? ולמה אני רוצה פירמוט ? כי כדי שלא יהיו לי אח"כ 2 מערכות הפעלה על המחשב :]
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
סליחה שלאחרונה אני מטריד הרבה אבל זה הכרחי במהלך התקנת ווינדוס XP PRO שההתקנה מעלה את הקבצים הנחוצים לה להתקנה שיש את הפס שתמתלא וההתקנה הולכת באחוזים הקובץ [tt]cyclad-z.inf[/tt] פגוםולא נותן לי להמשיך את ההתקנה ניסיתי עם הדיסק השני שברשותי והדבר דומה אני דיי נואש וחייב עזרה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים ברשת הביתית כולם עם חלונות 10. היה איזה עדכון אוטומטי לפני יומיים ומאז אף מחשב לא רואה את כל האחרים ברשת. כל מחשב רואה רק 2 מתוך ה4. אותם 2 נראים אצל כולם ושניים לא נראים באף מחשב. כוננים שהיו ממופים אין בעיית גישה אליהם. מה קרה פה ?
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אחרי התייעצות איתכם התקנתי את ה VISTA 64 BIT ( כולל SP1 בפנים) : 1.מדוע בהערכת החומרה שיש אני מקבל רק 5.6 עבור הזכרונות שיש לי - OCZ (תוכלו לראות את המפרט בצד) 2.למה אין כפתור למעלה (חץ למעלה) בתיקיות זה מאוד מעצבן איך אפשר להוסיף? 3.מדוע שאני מעביר קובץ שכבר קיים( OVER WRITE) זה לוקח המון זמן יחסית ל XP שזה היה מיידי? 4.תמיד יש סוג של רעש מכיוון ה HD האם זה איזה סוג של אינדוקס שיעלם מתישהו? 5.אני רוצה לבחון את המערכת מבחינת ביצועים איזו תוכנות מומלץ לגירסא זו? 6.התקנתי CRYSIS האם יש משהו מסויים שאני יכול לעשות לעלות את הביצועים(ברמת הOS)? אודה לטיפים לויסטאי המתחיל (64 BIT) מודה לכם מראש!
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב p3 866 256k win xp pro הבעייה היא שכאשר אני מבצע פעולת כיבוי הוא נתקע בשמירת ההגדרות , ואינו מתכבה אוטומטית רק ע"י RESTARTידנית. אנא חזרו מהר ככל שאפשר עם פיתרון. תודה צביקה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא כזאת: קניתי דיסק סיגייט עליו רציתי להתקין מחדש את ה XP שהיה לי. אז לאחר התקנת הSP1, וה SP2 , וכל האופדייטים והדרייבים והשאר (ארוך ומייגע), גיליתי שהחל משלב מסוים (אחרי עידכון SP3) אין באפשרותי להתקין הרבה דברים במחשב (טעות NSIS או משהו), וזה כולל את העידכונים עצמם. שום דבר לא עזר, אז החלטתי לנסות להשיג העתק XP בטורנט... מצאתי אחד יפה ולכאורה נקי והתקנתי אותו, ופועל יפה מאוד. השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש במפתח של הXP המקורי בשביל ההעתק של הוינדוווס ה"פיראטי" שהתקנתי? שאלה נוספת, שנוגעת גם לנושאי תוכנה: ההעתק הפיראטי הגיע עם ה ANTIWPA גירסה 3.4.6, כפי שנאמר ברשימת האלמנטים שהוספו למערכת, וההעתק פועל עם אפשרות לעידכונים ללא שום צורך באקטיבאציה. עכשיו הת…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי עכשיו מחשב שמותקן עליו ווידוס ויסטה home premium בעברית, ראיתי שלא מותקן שם SP1, ובעדכונים האוטומטיים גם אין זכר... הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את העדכון אבל לא היה אפשרות להתקין אותו מהסיבה שהמערכת הפעלה בעברית... מאיפה אני יכול להוריד גירסה מתאימה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
הוינדוס הינו SP2 וזה קורה בכל וינדוס שאני מתקין אחרי הודעת הארור הדבר היחידי שנפגע זה הכרטיס קול אין שמע !!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכם.. פעם ראשונה שניסיתי להשאיר את המחשב דלוק לצרכי הורדות. אני מגלה שכעבור מספר שעות ההורדה נפלה, והזיכרון הפיזי על ניצול של 90% ! (מדובר ב4 ג'יגה). אני מחפש ב Task Manager את התוכנה הבעייתית, ומגלה שאין כזאת. ריסטרט פותר את הבעיה...ניסיתי היום בפעם השנייה ושוב אותה הבעיה. אין שום דבר ב Event Log. למישהו יש מושג ? תודה..
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
גרסה 1903 של Windows 10 זמינה כעת להורדה באמצעות כלי העדכונים של מערכת ההפעלה או עם כלי יצירת דיסק התקנה של מערכת ההפעלה. כמובן שלא צריך לקפוץ בראש. אם יש מחשב בצד ( לא עיקרי ) אז אפשר לנסות עליו. לא כדאי, לאור נסיון העבר, לסכן מחשב שעובדים עליו. אם אין, להתאזר בסבלנות עד שיובטח שהכל בסדר עם העדכון הזה ואז לעדכן. בהצלה לכולנו !
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום היה לי וינדוס ויסטה ועכשיו הורדתי XP SP3 ניכנסתי לפורמט עשיתי פורמט במסך הכחול הזה ושזה מסיים את הפורמט ומתחיל את הטעינה "copyfiles for setup" או משהו כזה זה מגיע ל99 אחוז ואז נתקע בקובץ NTLDR ורושם שאי אפשר להעתיק אותו . אצל חברים שלי עם אותו דיסק לפני כמה שעות הכל פעל טוב אפילו צרבתי עוד דיסק ועדיין לא פועל..... למה זה נתקע על 99 ולא מצליח להעתיק את זה מה אפשר לעשות? זה משהו במחשב שלי? אצל כולם פעל ורק אצלי לא..
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
התקנתי קספרסקי 7.0 שהעיף לי המון וירוסים מהמחשב. עכשיו כשאני מנסה להסיר אותו וזה מגיע ל windows installer זה נותן לי שגיאה :\ עכשיו כל מה שמשתמש באינסטולר הזה (כמו כל תוכנה בעולם) זה מציג לי שגיאה וסוגר את הישום זה שגיאת: msiExec.exe איך אני מסדר את הגיאה הזאת אני ממש מתחרפן :'( הנה צילום של המסך: http://img236.imageshack.us/img236/77/errorba2.jpg
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי, לא מזמן מחקתי בטעות הקיצור לשולחן עבודה שהיה לי ליד ההתחל. אז הלכתי לתיקיה של ווינדאוס, עשיתי קיצור דרך לאיקון של Desktop והחזרתי את זה לשורה הקטנה שליד ההתחל. הבעיה היא שעכשיו כשאני לוחץ על האיקון זה לא יורד לי לשולחן העבודה, כמו שהיה עד עכשיו, אלא פותח לי את שולחן העבודה בחלון חדש. איך אני עושה את זה כקיצור הדרך לשולחן העבודה ישלח אותי אליו? (ימעזר את כל החלונות הפתוחים). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
הבעיה מתחילה עוד בהתחלה כשמערכת ההפעלה עלתה, ישר התהליך הזה (מתוך עוד כמה נוספים עם שם דומה) תוקע את המחשב ע"י שימוש בכל כוח המעבד. אחרי 5 דקות הוא "נרגע" והשימוש במעבד יורד ל0, אך עם הזמן הוא כל הזמן קופץ ותוקע שוב את המחשב. כשאני סוגר את התהליך המחשב עובד מצויין חוץ מהעובדה שהוא לא מזהה יותר את כרטיס הכל ואין אפשרות לשמוע יותר בשום תוכנה - כנראה שהתהליך קשור איכשהו לדרייבר של הכרטיס הקול. מה לעשות? איך אני פותר את הבעיה, אני על סף ייאוש, השימוש במחשב הופך לסיוט בגלל זה. נ.ב - אני טכנאי מחשבים (לא רשמי) ואני מתחזק את המחשב שלי מצויין לדעתי עם כל התוכנות הדרושות נגד וירוסים (NOD32) נגד (SPY (SPYSWEEPER, חומת אש (ZONEALARAM), ניקויי רג'סטרי (Registry Mechanic) ואי…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש עם windows xp OEM אם אני צריך לעשות פירמוט על אותו מחשב אני יכול להתקין את הגרסה שוב?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני לוחץ על ריסטרט המחשב מגיע למסך שכתוב שמערכת ווינדוז יוצאת.. משהו כזה... וזהו... הוא נתקע.. הוא לא עושה ריסטרט איך לפתור את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
הבעיה היא שבכל אתרי אינטרנט אני רואה חלק מהמילים מודגות בשחור וגם נוטות קצת ימינה (כמו הפונקציה בword) גם כל המשימות שרצות לי בtask manager מודגשות . העניין הוא שלפני זה זה לא היה לי וכשהתקנתי punkbuster ובאותו זמן מחקתי משחק אז התחילה הבעיה. איך אני יכול להוריד את ההדגשה ואת הנטייה. תודה על העזרה מראש......
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-