עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל דבר קטן שאני עושה מקפיץ חלון בשם just-in-time-debugging ויש גם כל מני בעיות debugging מעצבנות בכל תוכנה כמעט! מה לעשות כדי להעלים את זה?!? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  2. הוינדוס שלי עושה ריסט בעצמו, שנכנסים בלוח הבקרה למראה וערכות נושא- תצוגה, הלשוניות היחידות שיש לי הן ערכות נושא, מראה והגדרות שאר הלשוניות נעלמו. כל כמה דקות אם לא נוגעים במחשב יש שומר מסך שמראה על טעינה של וינדוס ואז הוא מגיע למסך כחול שאומר שיש בעית חומרה(זה רק שומר מסך !!). אני די בטוח שהבעיה היא בעצם רוגלה כלשהי, בקשר לריסט שחלונות מבצע עצמאית אני חושב שהמחשב מתחמם קצת יותר מדי וזוהי הגנה כלשהי. יש לציין שבוצעה סריקה בעזרת Hijackthis וחוץ מ2 רוגלות/טרויאנים כל השאר ירד. מה הבעיה של האתחול ומה עושים בנוגע להחזרת הלשוניות כדי שאני אוכל לבטל את השומר מסך ? המחשב הוא: אינטל פנטיום 4, 2.6 ג'יגההרץ, זכרון 256MB RAM יושב על וינדוס XP הום אדישן ללא כל תוספת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  3. Started by MasterDK,

שלום לכולם, אני בשלבים של לבנות מערכת HTPC מבוססת XBMC למדיה ו STEAM למשחקים ואני מתלבט על מערכת הפעלה. הייתי בוחר לינוקס, אבל בנתיים לא הרבה משחקים עובדים עם לינוקס. ולכן שמתי לב שהמחיר לחלונות 7 וחלונות 8 הוא אותו מחיר. יש לציין שה UI לא מעניין אותי (שמעתי דברים לא טובים על METRO) ו 90% מהזמן המחשב יעלה ישירות ל XBMC שממנו בעת הצורך יופעל STEAM. חשוב לי כמובן שמערכת לא תיהיה כבדה ולא תהרוס לי את החוויה של XBMC\STEAM. כמו כן תאימות לחומרה חשובה ולכן זה המפרט שלי: Intel Core I3 Gigabyte GA-H55M-S2H 2x2048 MB Kingston 1333MHZ MSI Geforce GTX 650 Ti 500GB Samsung XBOX Wireless Controller for Windows כמו כן, חשובה לי האופציה להתקין וינדוס על מחשב אחר אם וכשאר אשתדרג (כמובן ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by erezb84,

היי, יש לי מחשב נייח+נייד, יצרתי homegroup, כדי לשתף את המדפסת שמחוברת לנייח וזה עובד נפלא. העניין הוא שעכשיו אני רוצה לשתף את כל כונן D, באופציות של הקבוצה הביתית יש רק אופציות לשתף מסמכים,תמונות,וידאו (את הספריות המוגדרות), אז עברתי למאפיינים של הכונן ושיתפתי אותו, הבעייה היא שבמחשב השני (הנייד) כשאני נכנס לקבוצה הביתית אני לא רואה את הקבצים... מישהו יודע מה הבעייה? תודה1

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  5. Started by airforce,

שלום רב, ברצוני לבצע לראשונה התקנה חלקה של Windows 11 pro Beta, ויש לי טיפה חששות. מעולם לא עשיתי התקנה של מערכת הפעלה במצב Beta והשאלה שלי היא: האם אקבל את הגירסה המלאה דרך הWindows update ב5 לאוקטובור או שצריך להוריד מחדש? תודה

6. שימו לב לסיפור הבא, חבר לי שידרג מ 98 ל XP ומאז המספרים בצד ימין (KEYPAD) לא עובדים לו. החיצים עובדים אבל לא המספרים. הוא החליף מקלדת שהיא בוודאות תקינה וגם שם אותה תקלה בדיוק. הוא היה בביוס ווידא שהנורה תידלק כשהוא עושה ריסט שמר ועדיין שום דבר. לא מצאתי שום תיעוד לתקלה דומה. יכול להיות שאיזו שהיא תוכנה עושה לו את זה? משהו מתוך חלונות?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  7. Started by Galit17,

נעלמו לי קבצים ב start menue איך אני משחזרת? הנה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  8. Started by tzviran,

*מה זה תיקיית [glow=red,2,300]PREFETCH[/glow] שבתוך WINDOWS?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  9. מתחיל לעצבן כאשר אני מעביר משפה אחת לשפה שניה דרך SHIFT+ALT שמופיע לי פעמיים אנגלית וזה נותן רושם שזה לא מתחלף אך בעצם זה עובר מUS ל AUSTRALIA. הששאלה שלי היא כזאת.. ישנה אפשרות לבטל את אחת מהשפות הללו שלא יופיעו בבחירת השפות? כרגע זה מופיע כך אך חייב לציין שבSETTING של השפות הUS לא מופיע, מחקתי אותו בעזרת REMOVE תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. יש לי בעיה קטנה עם המצב שינה ב-WIN 7. לפעמים אני משאיר הורדות פתוחות שנמשכות שעות ארוכות. המערכת עובר למצב שינה לאחר 30 דקות שזה דווקא נחמד. הבעיה היא שהחיבור לאינטרנט אינו פעיל במצב שינה (כרטיס רשת לייתר דיוק) וההורדות מפסיקות. אפשר להגדיר למערכת להשאיר את הכרטיס רשת פעיל או משהו בסיגנון? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. המחשב שלי לא ישן ולא חדש הוא ממוצע זה המפרט AMD Athlon64 3000+ venice s939 1.8GHz CPU cooling : Gigabyte G-Power Lite MSI K8N Neo4-F platinum CEON 3x512MB DDR400 Redeon X600 xt 256 Mb Pci-E SAMSUNG 160GB SATA 8MB 7200RPM SANSUNG DVDX16 dual layer ורציתי לדעת אם כדאי להתקין וויסטה 64 ביט או 32 ביט כי כמו שראיתי תגובות פה ה 64 יותר מוצלח ובעיית הדרייברים ותוכנות שכיחה כמעט לחליוטין מה דעתכם? ואני לא ילד של משחקים

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. Started by stav_r,

שלום לכולם עקב בעייה שהייתה לי עם האינטרנט פרמטתי את המחשב. כאשר אני מגיע לעדכן זה מוריד מתקין לי sp2 וא נתקע או שהוא עושה ריסטרט מעצמו. הצלחתי למצוא בניהול המחשב את המידע הבא על הריסטרט. Event Type : Information Event Source: Save Dump Event Category: None Event ID: 1001 Date: 16/08/2005 Time: 12:00:13 User: N/A Computer: STAVR Description: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000000a (0x0000f87c, 0x00000002, 0x00000001, 0x806bd90e). A dump was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini081605-02.dmp. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. מה עליי לעשות ? תודה מראש סתו

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. זה לא בדיוק תוכנה אלה אפשרות באתר שלה למצוא ווירוסים על המחשב http://www.microsoft.com/security/malwareremove/default.mspx

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. Started by yoxo,

אני משתמש ב7 RC1 ורציתי לדעת איך אפשר להסתיר את הכיתוב של BUILD 7100 שתמצא על שולן העבודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  15. Started by Condor,

יש לי dual boot 1. 98 2. 2000 3. xp אני רוצה להתקין מחדש את ה 98. אך אני מפרמט או מתקין מחדש את 98 בלי לפגוע ב BOOT rec?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mb512,

שלום לכולם אני רוצה לעשות באקסל מדבקות 7*3 איך אני אוכל ?? תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. יש לי מצלמת רשת שבווינדוס 7 היא מותקנת אוטומטית שמחברים אותה באמצעות USB בווינדוס 8.1 הוא לא מוצא דריייברים מה עושים? סוג המצלמה gpt dc-4110

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רצתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבנות סקין לWIN XP (ראיתי בנעוץ תוכנה לעיצוב שלוחן עבודה אבל אני לא יודע אם זה עושה את מה שאני רוצה) אם יש תוכנה כזאת מה השם שלה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. Started by joni,

^^^^^^^^ ???

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  20. Started by גואר,

ישנו איזה אתר שדרכו אפשר לשמוע איזה מנגינות ואי אפשר לשמור את המנגינות בשם במחשב. (אני מקבל הדעת שגיאה) מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  21. שלום וערב טוב חברי קהילת ווינדוס! ;D בעקבות התקנה לאימי של וינדוס XP לאחר ריבים קשים שלי עם המחשב הנייד שלה שהגיע ללא מערכת הפעלה (DOS) הצלחתי אחרי ריב ממושך להיתחבר לאינטרנט בכבל ולאמת את ההתקנה והכל בסדר. עכשיו אני ברגעים אלה מעדכן לה ל-SP3 כי הדיסק שיש לי של הווינדוס ישן מאוד מאוד ומגיע עם SP1 כי הוא בערך בן איזה 5-6 שנים.. בכל מיקרה, השאלה העיקרית שלי שנועדה במיוחד בשביל אמא שלי היא כיצד אני הופך את המערכת מעברית לאנגלית? הכוונה היא לאוו דווקא בשמות והכל אלא גם בהתחל שיהפוך ל-START וכן הלאה.. ממה שהבנתי אני צריך להתקין MUI או משהו דומה לזה אם אני לא טועה.. אשמח לעזרתכם בכל שתוכלו לעזור לי! נ.ב- פרמוט המחשב והתקנה מההתחלה לא באה בחשבון. (בלגן שלם וענק! )

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. יש סיכוי כזה שכרטיס מסך טוב יותר יריץ את הויסטה חלק יותר או שזה לא קשור .ץ.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  23. Started by MasterDK,

יש לי WIN XP PRO אני ידוע איך לשנות את האייקונים של המחשב שלי המסמכים שלי וכל זה אבל אני רוצה לשנות הכל את קבצי ה TXT את מראה התיקיות וכו' לאייקונים שאני יבחר (ואם אני לא יוהב את זה יש אפשרות לעשות ברירת מחדל?) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  24. כן כן תצחקו מהשאלה יש לי ויכוח קטן עם חבר שלי: אני מנסה להסביר לו שכאשר לוחצים על כפתור הכיבוי במארז מתבצעת פעולה מסודרת של כיבוי הווינדוס בדיוק כפי שנעשית כאשר לוחצים על התחל>כיבוי. האם אני צודק? ניסיתי למצוא איזה כתבה בנושא או מאמר אפילו בויקיפדיה שמראה מתי הפטנט הזה נכנס אבל לא מצאתי... אם מישהו יוכל להביא קישור להוכחות אני אודה לו.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.