עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Imtheman,

לילה טוב... יש לי איזה בעיה קצת מסובכת . יש לי קובץ של GHOST שעליו יושב WINDOWS200 ועוד כמה קבצים ותוכנות שממש חשובים אבל המחשב שעליו נעשה ה גוסט מת ! עכשיו אני פותח את הקובץ על מחשב אחר אבל המחשב נותן לי מסך כחול ! למישהוא יש איזה שהיא דרך איך לעקוף את המסך הכחול הזה ולהכנס למערכת ???

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי לפטופ של סמסונג עם כרטיס מסך ראדון 7640 מאז העדכון יש איתו בעיות והוא לא עובד. במנהל התקנים הוא מופיע כחסום , וגם דריברים לא מצאתי באתר של הכרטיס מסך [ATTACH=CONFIG]4225[/ATTACH] יש איזשהו פתרון? תודה.

• 45 תגובות
    • 11.3k צפיות
  3. Started by amitey,

משהו יודע לאן נעלם האתר? איפה אפשר למצא משהו חלופי באותה רמה?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. Started by OMRISH123,

אלהן אני עמרי חדש פה ויש לי בעיה במחשב.הדלקתי את המחשב היום ופיתאום הופיעה לי לפני הפעלת המחשב הודעה עם אני רוצה להפעיל את וינדוס רגיל או לעשות תיקון חשבתי שאולי איזה קובץ נמחק אז עשיתי תיקון לקראת סוף התיקון המשחשב נתקע אז כיביתי איתו שהדלקתי שוב המחשב לא פעל ומה שראו על המסך זה כל מיני צבעים מהבהבים על המסך ואי אפשר לעשות כלום חשבתי שאולי זה בעיה במסך אז החלפתי אותו אבל אותו דבר הופיע אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול לעזור לי?

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  5. יש לי win2000 pro ויש לי תוכנית אחת מעצבנת שכל הזמן עולה בסטארט אפ היא לא מופיעה ברשימת סטארט אפ שנכנסים דרך start וכן הלאה.... ואני לא מצליח דרך התוכנה עצמה לבטל את העליה שלה בסטארט -אפ.. מישהו יודע איך אני מוריד את זה? או איך נכנסים לתפריט של הסטארט אפ בwin 2000? כי שמתי לב שאי אפשר להיכנס לms config כמו שיש בxp.....

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by niv0us,

קניתי לאחרונה מחשב חדש, והתקנתי עליו באופן עצמאי ווינדוס אקס פי פרו. עכשיו יש לי בעיה. אני יכול לכתוב בעברית ולראות עיברית באתרים, אך כאשר אני פותח תוכנות כגון ווינאמפ, נארו, או כל תוכנה אחרת במקום לראות עיברית אני רואה ג'יבריש או סימני שאלה. הלכתי לקונרול פאנל ל-Regional and Language Options וראיתי שכל העיברית מסומנים תחת וי. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה ואשמח לקבל את עזרתכם. ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, רציתי לשאול מס' שאלות. 1. מהי ההפצה (הבילד) האחרון של ה"לונגהורן" אם מישהו ניסה להתקין ויכול לספר על התוכנה אני אשמח. 2. שמעתי שישנה גרסאת בטא להורדה של האקספלורר הבא, האם מישהו מכיר לינק ? 3. האם ללונגהורן יש אתר עדכוני תוכנה (למרות שזאת בטא) 4. בהקשר קצת שונה האם ניתן לקנות דרך חנויות מכוונות של מדיה פלייר סרטים בפורמט WMVHD (רזולוצייה גבוהה מאוד) ? תודה ושנה טובה

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by irav,

אני לא יכל להתקין WINDOWS עם SP2 מובנה למה? איך אני יכל לשדר את זה?

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  9. אהלן חבר'ה . לאחרונה כאשר אני מבצע על תמונת JPG מסויימת ברשת "שמור יעד בשם" , הוא שומר את התמונה כקובץ BMP מפאת חוסר מקום על המחשב וכיו"ב אני שואל אותכם , איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? ( כלומר שהמחשב ישמור את התמונה כקובץ JPG ) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  10. יש לי שני הארד דיסקים על המחשב, ההארד דיסק הראשון הוא הארד דיסק ישן וקטן יחסית בנפח שלו והוא מחולק לשתי מחיצות שעל אחת מהן מותקן הווינדוס. ההארד דיסק השני הוא הארד דיסק חדש בנפח טרה,חילקתי אותו לשתי מחיצות,האחת בנפח 40GB שמיועדת למערכת הפעלה והשנייה לאחסון קבצים. אני רוצה להעביר את הווינדוס (XP) מהמחיצה הנוכחית שלו בהארד דיסק הישן למחיצה של ה40GB בהארד דיסק החדש, איך ניתן לעשות את זה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ibrow-Now,

זה ייכלול דברים חדשים, או שמי שהוריד את כל ההוט פיקסס לא צריך את זה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by rotman,

שלום , אני משתמש בויסטה HOME BASIC בנייד שלי , הגדרתי בעבר חייגן ל ADSL שיש לי במקום העבודה ויום בהיר אחד כל החייגן הזה נעלם מרשימת האופציות של הרשתות שאפשר להתחבר אליהם. כרגע , גם החיבור הזה לא מופיע וגם אם אני מנסה להגדיר חייגן חדש הוא נותן לי שגיאה. מה שיותר מוזר זה , שמדיי פעם אני כן רואה את החייגן שהגדרתי ברשימה. (לא , הרשימה לא מסוננת שיראה רק חיבורים אלחוטיים אני סימנתי שם שיראה את כל אופצ' החיבור). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by Dante_9,

המחשב עולה בלי אף תוכנה איתו, עשיתי Windows Update בשלב כלשהו אני לא מאמין שזה קשור, לחצי כפתור ימני על סתם ספרייה על ה- Desktop ואז ישר קופץ חלון ה- Error של Windows (אתם יודעים זה עם ה- Dont send ו- send report) סתם ככה. אני לוחץ dont send ואז ה- Desktop מתאתחל והבעיה נגמרת. אני משתמש ב- XP PRO SP1 ורוצה להגיע למצב שאיך שה- Desktop עולה אני יכול ללחוץ על כפתור ימני על סיפרייה והכל יהיה תקין.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  14. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, עם 4g זיכרון ומותקן עליו ויסטה שהגיע מחנות (משהו זמני, עם רישיון של 30 ימים, בינתיים יש עוד 28 ימים). הכל עבד טוב ויפה עד היום. אתמול בלילה, בזמן שישנתי הוא ביצע עידכון לויסטה ואתחל את המחשב מחדש. לאחר שאני מעלה את המחשב, ומסך פתיחה עובד וכו'.. אני עובד על המחשב כמה דקות והוא נהיה "קפוא". שום דבר לא זז, אפילו לא העכבר. אני גם לא מצליח להפעיל גם את הtask manager. למישהו יש מושג למה ? אגב, הויסטה היא ultimate 64bit. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by puNani,

אני עובד על WINXP PRO ובטעות מחקתי את הקיצור דרך שב QUICK LAUNCH שקוראים לו SHOW DESKTOP ומה שהוא עושה זה בלחיצה עליו הוא עושה MINIMIZE לכל התוכנות שעובדות במחשב. בטעות מחקתי את הקיצור דרך.. יש איזושהי דרך להחזירו? מישהו יודע איפה הוא ממוקם על המחשב או פתרון דומה? (בלי להשתמש ב SYSTEM RESTORE).

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bennyriz,

נתקלתי לאחרונה בלינק הזה לא הספקתי עדיין לבדוק את הנושא כי אין לי זמן (אני יוצא מחר לשבועיים טיול אבל כשאני יחזור אני מבטיח לעדכן בנושא). בכל אופן מדובר למי שלא הבין במערכת הפעלה מצומצמת שבנויה על הקרנל של XP, מה שזה אומר בעצם שיש לה את היכולות של XP כמו גישה לNTFS ועוד'. המערכת הזאת מותקנת לדיסק הקשיח כמערכת בסיסית בזמן ההתקנה של המערכת המקורית ודרכה בעצם מתבצע תהליך ההתקנה של המערכת המקורית. לדעתי יש לזה השלכות רבות אם יהיה אפשר ליצור דיסק אתחול כמו שמתואר בלינק (ואם הבנתי נכון), דיסק כזה יכול להיות שמיש יותר מאשר דיסק האתחול של XP על הכלי שנקרא RC. בכל אופן מי שרוצה לנסות ולבדוק את הנושא מוזמן, כמו כן מי שרוצה להגיב בכלליות על הנושא מוזמן.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. יש לי מערכת הפעלה XP ALT+SHIFT לא עובדים כמו שצריך יש בעיות בכתיבה בוורד אחרי כל מילה משתנה לאנגלית ועוד הרבה בלאגנים איך מסדרים שהכל יעבוד כראוי ללא בעיות אודה אם תסבירו לי שלב אחרי שלב נ.ב יש לי בעיה ואתם חוסמים את השאלה . באמת חכמים בלילה אתם עשיתם לכם שם טוב בכל המקומות והורסים בשניה יש אדם שיש לו בעיה תנו לאחרים לעזור ואל תחסמו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by arthur16,

שלום יש לי שני הארד דיסקים: באחד יש ווינדוס ובשני סתם דברים איך אני יכול לפרמט את שניהם הרי כשה אני מפרמט אז אני לוחץ על הכונן שאני רוצה להתקין בו את הווינדוס ואז הוא מפרמט אותו ומתקין עליו אז איך אני יכול לפרמט גם את השני? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by BneXt,

Hey, I've installed new windows called "Windows XP Performance Edition SP3 // April 2008 // V2". When i'm trying to add hebrew support(the usual way, going adding the language file from the disk, and then add keyboard set). I get error at keyboard set called "Setup was unable to install the chosen locale please contact you Adminstrator". Is there any possible solution? (Alternative to windows one, or something). Thanks.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  20. הבעיה היא כזאת מדובר במחשב נייד לנובו N200 - 3000 עכשיו לפני איזה שבוע התחילה תופעה שהמחשב נתקע כל הזמן מסך כחול שאני לא מצליח לקרוא מה רשום ונדלק לי מחדש המחשב.. ופשוט אי אפאשר לעבוד איתו.... ניסיתי לפרמט וללהתקין מחדש אבל זה לא דיסק זה מובנה במחשב וגם זה לא עובד... הוא רושם איזה בעייה על DLL חסר וכל פעם נדלק מחדש.. ניסיתי להקין ווינדוס 7 והויסטה לא נותן לי לא לשדרג ולא לעשות בוט מהדיסק הוויסטה משתלט על זה כל הזמן אשמח לעזרה איך אני יכול לפרמט לגמרי לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 על המחשב הזה.. בשביל הפרוטוקול כל הווינדוסים כשרים וחוקיים תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. איך אני משנה את הגודל של הגופן באייקונים ואת המרחק בין אייקון לאייקון בXP אז הורדתי משהו שהופך את הXP להיות כמו ויסטה והיה שם תוכנה כזאת שבקלות הייתי עושה את זה אבל בויסטה האמיתית אין לי את זה אז איך אני עושה את זה?

22. אני משתמש ב-Win XP PRO והבעיה היא כזאת, עקב מה שעשיתי: היה לי חשבון Guest ששיניתי את הקבוצה בה הוא חבר מ-Guests ל-Administrators. לאחר מכן נכנסתי אליו ודרך ה-Group policy editor תחת הגדרות ה-User הגדרתי בין השאר ב-Administrative templates ב-Run Only Allowed Applications (Enabled) שיהיה אפשר להשתמש רק בתוכנות דפדפן. התנתקתי והתחברתי מחדש לחשבון המנהל שלי שגם חבר בקבוצת ה-administrators. התכנון היה דרכו לשייך שוב מחדש את חשבון ה-Guest לקבוצת ה-Guests. אבל עוד לפני שיכולתי לעשות זאת גיליתי לחרדתי כי השינויים בחשבון ה-Guest שעשיתי תחת ה-User Configuration פעלו גם על החשבון הזה! מדוע? זה לא היה אמור להיות מוגדר לחשבון האורח בלבד? זה נראה שהוכל על כל החשבונות בקבוצה. מה אני יכ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם. נתקלתי בבעיה שלא היתה לי קודם. אני משתמש במערכת הפעלה WIN 7 יש לי שני HD על אחד יושבת המערכת ההפעלה והוא מחולק לשני מחיצות והשני הוא 500 GB ללא חלוקה. נתקלתי בבעיה שכאשר אני מנסה להעתיק משהו להרד דיסק הגדול הוא כותב שאין לי רשות (או משהו בסגנון) ונותן רק אם אני פותח תיקייה בתוך ההרד הזה ובה אני מאחסן את המידע. היום גם נתקלתי בהודעה נוספת כאשר ניסיתי להעלות קובץ PST שמור ל-OUTLOOK. הוא כתב לי את ההודעה הבאה: תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  24. Started by compman112,

שלום יש לי 4 כוננים 3 מהם יש עליהם חומר ו1 זה המערכת עצמה שאותה אנ ירוצה לפרמט האם ניתן לפרמט רק את הכונן של המערכת בלי ששאר החומר שעל שאר הכוננים לא ימחקו? אם כן איך איך אני מפרמט בכלל? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי בעיה בבהירות המסך יש לי מחשב עם כרטיס מסך RTX 3080 מחובר לטלויזיה של סמסונג Q80A יש לציין ביטלתי את כל האופציות בחיסכון באנרגיה בטלויזיה עצמה במחשב מותקנת מערכת הפעלה WIN10 הרזולוציה היא 4K והHDR דולק בווינודס הבעיה היא שפתאום אני רואה סרט או משחק כלשהו פתאום התצוגה נהיית חשוכה וזה אקראי פעם כן פעם לא אני נגיד מפעיל תוכנה בשולחן עבודה ופתאום ניהיה חשוך פעם לפניי כמה חודשים זה קרה וזה עבר לבד עכשיו זה פתאום חזר אין לי מושג ממה זה יכול להיות אשמח לעזרה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.