Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים גיליתי שיש לי במחשב בערך 350GB שלא בשימוש בכלל (זאת אומרת שאפילו לא עשו מהם מחיצה, סתם זיכרון ששוכב), ניסיתי להרחיב את כונן C כך שיכלול גם את ה350GB האלה, אבל המחשב לא נותן לי להרחיב את כונן C, ניסיתי דרך הפצות וכלים חיצוניים, אבל כיון שזה windows 8 אני לא מצליח להגיע לאתחול כדי להפעיל live cd, איך אפשר לאחד אותם?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי לדוד שלי WIN XP ולא היתה אפשרות להתקין את הממשק בעברית (הוא לא מבין אנגלית בכלל) מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד את החבילה העברית הזאת? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני עומדת לקנות מחשב חדש ומתלבטת אם להתקין עליו ווינדווס 7 או 8.1. מישהו יודע אם יתאפשר לי לשדרג לווינדוס 10 בחינם אם אני אתקין כרגע 8.1? תודה !
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יום אחד שהדלקתי תמחשב פיתום הכל נהיה לי כפול במחשב ובצורה אחרת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
בקשר לזכרון וירטואלי , או משהו אחר ,שמומלץ ?
-
- 46 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי,המעבד נמצא ברוב הזמן על אחוזים גבוהים ממה שהיה כאשר היה לי vista. הנה Task Manager זה תקין?(רמת הג'אווה והכרום)
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום התקנת win vista במחיצה נפרדת במחשב בו מותקנת win xp לא הצליחה, ומאז קיימת בעיה מעצבנת של תפריט בחירה איזה וינדוז להפעיל כשברירת המחדל היא הויסטה למרות שהיא לא מותקנת. איך אפשר לבטל תפריט זה כך שהמחשב ייכנס ישר ל- xp ? הערה: מתוך ה-xp אי אפשר לבטלו, והויסטה כאמור לא הותקנה כך שאי אפשר לבטלו מתוכה. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר דרך להסיר את הIE6 מהXP? לא מופיע ב ADD/REMOVE.
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
התקנתי XP MODE, ומן הסתם מופיעה הודעה ב-XP שאין לי אנטיוירוס וכיו"ב. צריך להתקין אנטיוירוס מחדש, בתוך XP, או שמה שמותקן כבר ב-7, מכסה ?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קודם כל מצטער על כל השאלות .. אני לא מצליח להעתיק קבצים ב ויסטה ..אני רק רוצה להעביר סרט או איזה קובץ אחר ממקום למקום באותו כונן הוא חושב לי שעה כאילו מה כבר ביקשתי ממנו !! למה זה קורה למה יש את האיטיות הזאת ה WINDOWS הזה ?זה נראה כאילו ה HD כל הזמן עסוק אפילו שאני לא עושה כלום יש פיתרון לבעהי הזאת ?
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות אפגרייד לויסטה שלי aקבלתי עם הנייד שקניתי. יש לי את דיסק ההתקנה (פרוץ כמובן) עם כל הגרסאות של 7. השאלה היא: כשאני עושה אפגרייד כל הדרייברים נשארים על ה7, או שעלי להתקין מחדש? והאם הווינוס 7 נחשב למקורי אם אני עושה אפגרייד מויסטה מקורי. תודה מראש arielyaroker
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש סיכוי שהמחשב שלי יצליח להפעיל בצורה טובה ווינדוס 7 עם 512 זיכרון? החומרה שלי ישנה אבל שמתי לב לכמה אנשים ברשת שטוענים שהם מריצים בצורה טובה ווינדוס 7 עם מערכת כמו שלי. במצב הנוכחי של המערכת שלי היא תריץ מהיר יותר xp או ווינדוס 7 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
משתמש בויסטה 64 ביט אולטימייט. מסיבה שטרם ברורה לי עד היום בדיסק של 320G שיש לי, יצרתי מחיצה אחת והיא הייתה dynamic (לפי הגדרת הויסטה). היום, ככל הנראה לאחר הרצת אובונטו מ- live cd, ויסטה לא מראה יותר את המחיצה ותחת computer management->disk management מופיע הדיסק הקשיח ללא מחיצות ומצויין תחתיו שהוא dynamic ו- Invalid. האפשרות היחידה שבה אני יכול לבחור היא להמירו לדיסק פשוט (basic) אך זה יהיה כרוך באיבוד המידע. איך אני יכול לגשת למידע שיש לי עליו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות שיחזור לווינדווס , למצב של לפני שעתיים מעכשיו (שבע וחצי בערב) או למצב של אתמול איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
יש לי מספר תוכניות שהותקנו במקרה תוך כדי גלישה והן מעצבנות כל הזמן רוצות להכנס לאינטרנט פותחות חלונות וכל מה שאפשר לחרפן בן אדם, בהסרת\התקנת תוכניות אין אפשרות להסיר את התוכניות כי התוכניות רוצות שאני ארשם לאתרים שלהם ואז יהיה אפשר להסיר אותם, באמת! שיא החוצפה! איך אפשר להעיף את התוכניות האלה קיבינימט
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת שחלק מההתקנה שלה היא מנסה להתקין את Microsoft Visual C++ SP1 2005 וכל פעם מוצגת לי הודעת שגיאה - ניסיתי להתקין ידנית את זה אבל גם פה יש בעיה - מוצגת לי השגיאה הבאה (תמונה ) מערכת הפעלה חלונות 7 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתקשה להעתיק כתב ושורות שנכתבו עם אקספולרר 7 אני מסמן את השורות עם העכבר כמו את השורות שאני כותב כאן ולא ניתן לסמן אותם עם העכבר למה ? לפעמים לאחר מלחמה עם העכבר אני מצליח לסמן אותם אבל זה לוקח זמן
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה, אח שלי הוא קרצייה מדרגה ראשונה, אני שמתי סיסמא למחשב דרך הווינדוס (ויסטה), כל בוקר אני רואה שהוא מצליח להכנס לי לחשבון ולפתוח משתמש חדש. אני כבר על סף ייאוש, הוא מתקין לי שטויות על המחשב ואין לי דעה בעניין, אני משנה סיסמא, ומוחק את החשבון שהוא יצר, וכל בוקר זה חוזר על עצמו. האם יש דרך לעשות סיסמא אפילו לפני הווינדוס בלי הסיסמת ביוס שצריך לאפס את הביוס עם הסוללה ? אני על סף ייאוש, בבקשה !
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני לא יכול לעדכן דרך האתר שלהם. אני מכיר דרך אפשרית ע"י הורדת קובץ והתקנתו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מדובר ב-Win2000Pro שהתקנתי לא מזמן. אני מסמן בפירוש: Do not share this folder. אבל אחרי ה-Boot אני רואה ששוב הכונן משותף ומוגדר: Share this folder / Share name: $C Help Please!!!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש כל מיני תוכניות שעובדות ברקע ללא סימני פעולה וכאשר לוחצים על שילוב מקשים הם ניראות כיצד ניתן לעשות זאת לתוכניות ללא פונקצייה כזו
-
היי נרשמתי לפני כחודש לפיתוח של ווינדוס 10 והורדתי והתקנתי את גרסת ההדגמה כעת מופיע לי העדכון של 10240 אבל זה לא מתעדכן לי מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל מדובר בעסק של אבא שלי. היתה הפסקת חשמל, ולאחריה המחשב עלה עם הודעה: "NTLDR Missing". שחזרנו את הקובץ החסר, הכל הלך חלק, אך לאחר הפעולה הוינדוס לא עלה. בבדיקה שאנחנו עושים על המחשב שלי בבית, חברנו את ההארד-דיסק ב USB, ורואים שכאילו אין עליו כלום: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H.jpg אך בבדיקה שנייה ב Computer Manager, רואים שהוא מזהה שההארד-דיסק (H) פעיל, בריא, ויש לו 37G, כמו באמת. אך משום-מה ה capacity שלו היא 10 מגה, כמו בתמונה הקודמת... http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H2.jpg ניסינו להפוך אותו לNTFS, בעזרת הפקודה שב Run, אך לאחר השלבים האלה: 1. http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/conv…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם...קניתי מחשב נייד מארה"ב לפני שנתיים וכבר היה מותקן בו ווינדוס 7 ומאחורי המחשב יש את הקוד לווינדוס אבל לא קיבלתי שום דיסק מקורי של הווינדוס, אמרו לי שאני צריך להוריד מאיפשהו ווינדוס ולהכניס את הקוד שברשותי מאיפה אני יכול להוריד את הווינדוס 7 למחשב דל שלי? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של ACER דגם 4314 והמערכ הפעלה שלי (ויסטה) קרסה לגמרי.. עכשיו במחשב יש מחיצה שנמצא בה ההתקנה של הוינדוס המקורי עם כול הדרייברים של המחשב.. איך לעזאזל אני גורם למחשב להיכנס לזה במקום לנסות לעלות את הוינדוס? דרך הביוס אני לא רואה שום פקוד או משהו דומה שנותן את האפשרות .. מישהו אולי מכיר איזה כפתור ללחוץ או משהו כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-