עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dingo,

שלום לכולם יש לי בעיה נעלמה לי התוכנה windows picture and fax viewer יש לי WIN XP עכשיו אני לא יכול ליראות את התמונות שיש לי במחשב בקטן לפני שאני נכנס לתוכנה אחרת אשמח עם מישהו יודע איך מחזרים אותה? תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by hawk,

יש לי windows 98 בכל פעם שאני מנסה לפעיל משחק מופיעה הודעה שאומרת: a required.dll,storm.dll,was not found

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ShaySolomon,

שלום, היום כשהדלקתי את המחשב תוך 60 שניות בערך הוא קרס והראה מסך כחול. המסך הכחול שלח אותי "לקרוא עוד באינטרנט" על "Memory Management". לאחר מכן ניסתי להפעיל את המחשב שוב ושוב ללא הצלחה. רק לאחר שכיביתי את האנטי-וירוס שלי ( Kaspersky ) הבעיה נפתרה. יכול להיות שהאנטי וירוס גורם לבעיה? והאם יש פיתרון? האנטי וירוס חוקי לגמרי וקניתי אותו לפני חודש. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Bamba9,

יש לי ווינדאוס 7 ואני כמעט בטוח שרואים פחות טוב (לדוגמא סרטים וסדרות, בשלושה נגנים שונים) מאשר איך שראיתי עם אותו המחשב בXP (החליפו לי hard disc, לא פירמטתי). נכנסתי לdevice manger ועשיתי scan for hardware changes, וזה מה שרשום לי: Upgrade your display adapter This problem occurred because your video card doesn't support the required version of DirectX. This version of Windows requires a video card that supports DirectX 9.0 or newer. ושאני לוחץ כפתור ימני בעכבר על video controller ואז על update driver software, מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img294.imageshack.us/i/97445859.jpg/ אז מה משתי הבעיות האלה הוא הגורם לזה ואיך אני יכול לפתור אותם? אם אני צריך/מחליט לפרמט ולהתק…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mj23,

היי התקנתי ויסטה 64 ביט וכשאני מדליק כל קובץ שהשם שלו בעברת נגיד שיר אז זה נכנס לוויאנפ ורושם חרטומים ומשמיע תשיר כאילו לא יכול לקרוא תעברית או משו כזה אמרו לי צריך להוסיף שפה או משו ?! מי שיודע איך מסדרים את זה אני ישמח לקבל תשובה בהקדם!!! תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by boss,

אפשרויות של POWER OPTIONS לא מזהה אל פסק, לא יודע איזה לבחור ופועל אותו.. רואה תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by uda,

התקנתי לצערי MESSENGER PLUS והוא שתל לי מועדפים באקספלורר ואני לא מצליח למחוק אותם!!! צריך דחוף פיתרון !!!!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by barlevi321,

שלום לכולם איך אני יודע איזה גירסא של win 7 מותקן לי במחשב ??? הכוונה היא: 7600 , 7100

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  9. Started by ab_cp,

אני לא מבין למה ויסטא כותבת שיש לי 3GHZ ו2.67GHZ ובRAM היא כותבת שיש לי3.3GB RAM כי יש לי מעבד E8400 ו4GB RAM תמונה פה http://zix.co.il/images/136900462.jpg תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by Oranili,

אני רוצה לשים ווינדוס חלש על מחשב חלש .. XP חלש יש דבר כזה ? מה לשים על המחשב הזה : 900 MHז 512 RAM אבל XP חלש .. או XP SP1? עדיף ? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 19:23:17 לא רוצה לשים 98 או 2000רק XP חלשש

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  11. Started by mic,

?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  12. פרמטתי את המחשב והתקנתי XP. עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט, כשהווינדואוז עולה הוא שואל איזה משתמש להפעיל, במקום לעלות ישר (יש רק משתמש אחד...). איך אני מבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  13. רכשתי כדין את המפתחות למוצרים הנל. למי שלא מכיר מדובר ברשיונות של משרד החינוך למורים. לחלונות 10 רשום שזה מפתח לשדרוג גרסה (כנראה מחלונות 7 או 8 (הסמיילי הופיע ללא כוונה ואי אפשר למחוק אותו בפלאפון...) ושיש הגבלה של 30 יום להתקנה. האם אפשר לבצע התקנה חלקה מאפס לחלונות 10 עם רישיון כזה? מישהו מכיר מפתח מוצר שפג תוקף להתקנה תוך 30 יום (עבור חלונות ואופיס)?

14. Started by 8-Ball,

קודם כל, האם יש דרך לבטל את הדבר הזה שקופץ כשמעילים קובץ בפעם הראשונה אחרי שמורידים אותו ששואל אם אני בטוח רוצה להפעיל אותו? ודבר שני, התפריט התחל שלי הוא במצב של Classic Start Menu, יש דרך להגדיל את גודל התצוגה של התיקיות המשניות שבתוך תיקיית: PROGRAMS? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  15. WINXP רוצה שהרזולוציה של ברירת המחדל של כל האופציות תהיה על 70 ולא על 150. אני יודע שבאופציה "מותאמת אישית" ניתן, אבל רוצה שברירת המחדל של "תמונה בצבע" למשל תהיה 70. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  16. האם המפרט הבא יצליח להריץ ווינדוס 98 SE ולהריץ סרטי DIVX ו-XVID עם כתוביות:? מעבד פנטיום 1 200 מגהרץ זיכרון 32 מגבייט של לא זוכר איזה חברה לוח אם ממזמן שחכתי איזה כרטיס קול הכי פשוט של CREATIVE הרדיסק 4 גיגה של לא זוכר איזה חברה בתודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by 3d7,

שלום! הזמנתי את הצורב LiteON LH-20A1S Black x 20 SATA DVD±R/RW, שלפי מה שהבנתי מההמלצות בפורום, הוא הצורב הכי מומלץ כיום. השאלה שלי היא האם אני אוכל להתקין איתו את ויסטה מבלי לשלב דרייברים של SATA לדיסק התקנה של ויסטה.

18. איך אני משנה מFAT32 לNTFS שאני בתוך הווינדוס?(אני יודע שהכל ימחק לי) תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אז ככה נגיד ששכחתי את סיסמת הADMINISTRAITOR שלי ועכשיו אני לא יכול לגשת למחשב איך אני עושה לה RESET/משנה אותה ככה שאני יכול להישתמש בו שוב? הכל כמובן בלי לעשות פירמוט למחשב ולווינדוס ידוע לי שהדבר אפשרי איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  20. היי חבר'ה!! יש לי שני מחשבים אחד PC ואחד לפטופ. אני מגבה מסמכים חשובים של הלימודים בלפטופ למקרה חירום הבעיה היא, שהתיקייה המקורית נמצאת בPC והמזוודה נמצאת בנייד, אבל אם אני עובדת על הקובץ בנייד ואז רוצה לעדכן את התיקייה בPC הוא לא נותן לי הוא אומר שישנם קבצים שהם לקריאה בלבד למרות שביטלתי את זה. האם באמת אפשר לסנכרן רק מכיוון אחד? רק מתיקייה למזוודה ולא להפך? כי זה ממש מעיק! אם אני עושה שינויים מהקבצים במזוודה בנייד אני אהיה חייבת להעתיק אותם רגיל לתיקייה בPC ורק אחר כך להכניס אותם שוב למזוודה... מישהו מכיר פיתרון לזה? תודה רבה!! מורן

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by tomer861,

שלום רב התקנתי כמה גאדגטים חדשים והכל הפסיק לעבוד כל פעם שאני פותח את זה הוא ישר סוגר הכל ואומר שיש בעיה איפה ווינדוס שומר את הגאגד'טים החדשים שמורידים כדי שאני ימחוק אותם? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Semyon171,

שלום, כשאני מנסה להתקין תוכנות מופיע לי השגיאה שכתבתי בכותרת. יש לי ווינדווס אקס פי וזה קרה אחרי שמחקתי את ה Bs player מהמחשב. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אבל זה לא עזר. יש לכם אולי עצות איך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by fc_bunker,

שלום לכולם, פרמטטי את המחשב אתמול והתקנתי התקנה נקייה של windows 7 64bit, אך איני מצליח כלל לקבל עידכונים מwindows update. כאשר אני מורה למחשב לחפש עידכונים מתקבלת ההודעה : To check for updates, you must first install an update for windows update. your automatic updating settings will not change. כאשר אני לוחץ על Install now מיד מופיעה השגיאה הבאה: an error occurred while checking for new updates for your computer. Error found: code 80070570 מאחר ולא הצלחתי לעדכן את המערכת באופן קונבציונאלי, עדכנתי לSP1 ידנית דרך האתר של מייקרוסופוט. העידכון צלח, אך הבעיה בwindows update לא נפתרה. סיירתי ברחבי האינטרנט במשך שעות, ופיתרון אין. תודה מראש על כל עזרה שהיא.

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by imac,

אני עושה מה שאמרו לי , הורדתי עם מנהל ההורדות של איכספלורר וגם של מוזילה אבל הבעיה שזה מוריד לי ב- 60K ... וכך כל פעם שאני מוריד הקובץ נדפק! , מה עושים?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.