Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
עדכנתי עכשיו את המחשב שלי לווינדוס 10 (היה לי וינדוס 8.1 pro). מסתבר שבמהלך ההתקנה לא הייתה אפשרות לבצע פירמוט ורק לאחר מכן להתקין את הווינדוס החדש. אני בכל זאת נחוש לפרמט את המחשב ולהתקין לאחר מכן ווינדוס 10. השאלה איך עושים זאת? הווינדוס שהיה לי (8.1) הוא מקורי (אני מקבל רישיון דרך האוניברסיטה) אבל אין לי דיסק התקנה. עזרתכם בבקשה, תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 18.5k צפיות
-
-
יש לי בעייה חמורה,ברשותי מחשב p-3 מדגם פאקרד בל, שהיה בו מערכת הפעלה מילניום (נא לא לצחוק בבקשה), פירמטטי את המחשב והתקנתי xp פרופשיונל (כבוד!!), אך הusb במחשב לא עובד יותר, בכל פעם שאני מכניס משהו לusb המחשב נתקע, מערכת ההתקנים מסמנת לי ? במקום של הusb מה לעשות היכן אני מוצא דרייברים למחשבי היקר!! אני מנסה כבר המון זמן ולא מוצא. :pissed:
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
KK, היום אני מזמין את כל החלקים מ-KSP ועם הרכבה של לוח ומעבד ושטויות אין לי בעיה אבלללל - בחיים שלי לא פירמטתי את המחשב \: מודה באשמה. מישהו מוכן להסביר לי מה אני עושה מהרגע שאני עוד במערכת הפעלה עד לקטע שאני מכניס תדיסק של ווינדוס ואז זה קל
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ואני לא יודע איך לעשות את זה.. מישהו יכול להסביר לי איך מפרמטים מחשב בצורה ברורה או לתת פה קישור למדריך באינטרנט??? אני רוצה לשמור רק כמה קבצים במחשב.. איך אני מפרמט ומשאיר רק את הקבצים שאני רוצה שישארו??? הם כדי לפרמט לבד או ששוה לתת למומחה שיפרמט את המחשב??? תודה רבה לעזורים וחג שמח, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
חבר שלי אמר שזה טעות ואני יצטער על זה הבעיה שהתקנתי כבר ואני אחרי פירמוט ויש לי sp2 אני צריך את התיקון של האיטרנאט או לא יודע כי יש בעיה בתוכנות שיתוף כמו מיול וכאלה . תודה תודה תודה .
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, כרגע יש ברשותי הארד דיסק של 500GB שמחולק ל3 כוננים אחד מהם הוא המערכת. השאלה היא כזאת. אני רוצה לשדרג מXP ל7 ואני רוצה לגבות בערך 200GB מההארד דיסק. הקבצים שאני רוצה לגבות נמצאים בשאר 2 הכוננים הנוספים. אז רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את כל הקבצים שאני רוצה לשמור כמו, מוזיקה, סרטים, סדרות, ISO's, והורדות. אם אני אשים את כל מה שאני רוצה לגבות על כונן אחד ואפרמט את ההארד דיסק, ל2 כוננים, אחד מערכת והשני מה ששמרתי, ולאחר ההתקנה של 7 אני אעביר את כל הקבצים לכונן של המערכת ואז אפרמט גם את השני. האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
יש לי מחשב ועליו WINDOWS XP אני רוצה לפרמט את הדיסק (להביא אותו למצב "בתול" ) ואח"כ להתקין עליו מחדש את הXP אשמח לקבל עצה והנחייה איך לעשות את זה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
ברצוני לפרמט את המחשב שלי ולהתקין עליו מחדש את מערכת ההפעלה האם יש מדריך טוב בעברית המסביר כיצד לעשות זאת? האם כדאי להעזר באיש מקצוע לשם כך? יש ברשותי מערכת של XP כיצד אחרי ההתקנה מחדש אני יכול למנוע התקפה של וירוס? בזמנו היה איזה וירוס שהיית מקבל מיד עם סיום ההתקנה של XP
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי גרסת win xp לא חוקית. יש לי איפשהו גרסת win98 חוקית ואפשרות לקניית win xp upgrade במחיר זול מאוד. שאלותי הן: 1. האם ניתן לפרמט את המחשב הנוכחי באמצעות דיסק התקנת win xp upgrade? 2. האם אני חייב למצוא את דיסק ההתקנה של win 98? (א. אני לא ממש זוכר איפה הוא, ב. אני לא רוצה שההתקנה תתבסס על גרסה ישנה) 3. מה הדברים החריגים שצריך לעשות ע"מ שזה יעבוד? בתודה רפי
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ערב טוב! פעם ראשונה אני הולך לעשות את זה יש לי מחשב בן 3 עם כונן CD פנימי אני רוצה להתקין ווידוס 7 מקורי שהוא על גבי דיסק DVD השגתי כונן DVD חיצוני שהוא מתחבר דרך USB איך בעצם אני מפרמט ומתקין את הווינדוס? אני רוצה שהמחשב יעלה בעצם מהכונן DVD חיצוני שהוא מחובר למחשב דרך USB האם זה אפשרי? אפשר לקבל בבקשה עזרה? תודה רבה ולילה טוב ליאור
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני שואל בשביל אח שלי כדי לעזור לו. יש לו מחשב נייד עם ווינדוס 7 OEM הוא עדכן לווינדוס 10 והוא עשה לו קצת בעיות וכאלה... בקיצר, הוא שינמך חזרה ל 7 וגם שם יש לו קצת בעיות והצעתי לו לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש ווינדוס 7. חשוב לציין שהוא חייב את הווינדוס 7 כווינדוס חוקי כי הוא בעל עסק והוא לא רוצה להסתבך עם זה. ולשאלתי: איך הוא יכול לפרמט את המחשב בעודו OEM ללא דיסק? תודה רבה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד עם מערכת הפעלה שכבר מותקנת עליו. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הווינדוס, יש איזושהי אפשרות דרך המחשב או שצריך דיסק חיצוני לזה? ואם צריך דיסק, האם יש אפשרות של הורדה של הווינדוס שלי כי סיריאל יש לי שקניתי את המחשב. תודה
-
- 6 תגובות
- 27.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם, יש לי מחשב נייד עליו מותקן ווינדוס 8 הורדתי גירסא מעודכנת 8.1 ואני מעוניין לפרמט ולהתקין אותה אבל משום מה אני לא מצליח בכל הדרכים האפשריות (BOOT, ודרך הגדרות מתקדמות/אתחול) הוא דורש דיסק מקורי. אפשר את עזרתכם? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום! לאחר כמה השוואות שערכתי בין הוויסטה לXP גיליתי שהביצועים במשחקים בXP הם פי כמה טובים! כמו בוגאטי ווירון(407קמ"ש) לסוברו אימפרזה טורבו(270קמ"ש). רציתי לשאול איך מפרמטים. ??? בחיים לא עשיתי זאת! מישהו יכול לפרט לי איך לפרמט? האם יש אפשרות לפרמט רק תיקיה אחת? ויש לי כונן דיסקטים במחשב. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ווינדוס חוקי מותקן לי על המחשב. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבטל את הווידוס על המחשב הישן ולהתקין אותו על החדש. איך אני עושה את זה. אם אני פשוט מתקין אותו על החדש יהיו שני רישומים של אותו סיריאל?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד שנקנה עם וונדוס שמגיע עם כל התוכנות של ASUS... (לא קיבלתי איתו דיסק, הוונדוס מגיע מותקן) פעם ראשונה שהדלקתי אותו הוא ביקש לעשות גיבוי, ולא היה לי דיסק DVD לשמור עליו את הגיבוי אז שמרתי אותו על המחשב... אני רוצה לפרמט את המחשב, ואני רוצה לשים את המערכת הפעלה החוקית שיש לי מהגיבוי עם כל התוכנות של ASUS. עכשיו, יש לי 4 קבצים של ISO ש 3 מהם 3.7 גיגה, ואחד מהם הוא 1.1 גיגה. ביחד הם יותר מ 12 גיגה... איך אני משחזר את הוונדוס בצורה חוקית ? עם כל הקבצים של ASUS ? בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר כי המחשב כרגע מושבת ואני חייב לפרמט אותו.. תודה רבה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ודיסק WIN7 מקורי. הרדיסק חדש 500 G מה עלי לעשות על מנת שהמערכת תעלה לי ב boot ועל מנת שאוכל להגיע למסך חלוקת ההרדיסקים?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרגע מחיצה c ריקה ומחיצה d עם ויסטה אני עכשיו רוצה להכניס את הדסיק של האקס פי ולתהקין אותו על כונן c האם תהיה בעיה עם זה ? אם זה יעבוד ואחרי זה תהיה לי אפשרות לבחור בין ויסטה לאקס פי זה יהיה מעולה אם לא אז אני אוצה למחוק את הויסטה מכונן d זה יהיה בעייתי ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי את 7 מותקן ב C ואת VISTA מותקן ב D עכשיו אני רוצה מתוך ה 7 לפרמט את הכונן של VISTA אבל הוא לא נותן לי האם יש אפשרות כזאת או שאני חייב להכניס דיסק של WINDOWS ולפרמט מתוכו? (כלומר כביכול מתוך התקנת WINDOWS)
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרגע ווינדוס 10 ששידרגתי מווינדוס 8.1 עם Product key מדיסק מקורי שקניתי. אני רוצה לפרמט את המחשב, להתקין עליו ווינדוס 8.1 מהדיסק המקורי עם Product key ואז לשדרג לווינדוס 10 דרך הwindows updates בחינם. אני יוכל להשתמש בProduct key שיש לי מהדיסק אחרי הפרמוט שוב? עוד שאלה קטנה, אחרי שאני מתקיו ווינדוס 8.1 ועושה את השידרוג לווינדוס 10, זה אפשרי לעשות שידרוג בצורה של "התקנה נקייה" שזה ישדרג לווינדוס 10 אבל לא ישאיר שום תוכנה או משהו שהיו קיימים לפני השידרוג?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי יש לי 2 דיסקים קשיחים - דיסק קשיח 1: כוננים C, D - שעל כונן C יש את מערכת ההפעלה ויסטה, D שאר הדברים. דיסק קשיח 2: כונן F - כונן נפרד עליו יש גיבויים. אם אני מעוניין להתקין ווינדוס 7, כולל פירמוט של דיסק קשיח 1 וחלוקה אחרת של כונן C (מערכת הפעלה) וכונן D, האם מומלץ להוציא את הדיסק הקשיח של כונן F לגמרי מהמחשב כדי שלא יפורמט בטעות? או - כיצד אני מוודא שהוא לא יפורמט או ישונה כלל בעת התקנת ווינדוס 7? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לפרמט את כונן הC שלי אבל מערכת הקבצים שלו היא NTFS. כאשר הכנסתי את הBOOTDISK הוא אומר לי כל מיני דברים על זה שאין לי מערכת קבצים של FAT32 והוא לא נותן לי גישה לכוננים שלי (חוץ מכונן A, דרך אגב השתמשתי בBOOTDISK של WIN98). אז אם מישהו יודע מה לעשות בבקשה שיסביר בקלות ובצורה ברורה. ואחרי שאני מפרמט את המחשב איך אני מתקין את הווינדוז (היה לי WINXP PRO ואני רוצה להתקין אותו שוב) דרך הדיסק כלומר איך להיכנס לתוך הדיסק ולפתוח קובץ אשר יפתח לי את ההתקנה. תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי וינדוס קודם על המערכת והתקנה שלא צלחה של וינדוס אחר.. אני מעוניין בפירמוט הכונן C בכדי לפנות עוד מקום אך להשאיר את WINDOWS 7 מותקנת, למיטב ידיעתי אין דרך כזו, האם ניתן איכשהו לבצע זאת? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מהי הפקודה לפרמוט הדיסק הקשיח דרך דוס? אם יש לי שני כוננים אשר על אחד מותקן מערכת הפעלה וינדוס וברצוני לפרמט רת הכונן השני דרך הוינדוס , האם זה אפשרי?אם כן כיצד?
-
- 12 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
שלום חברים, במחשב שלי יש שני כוננים קשיחים של 500GB: האחד מחולק ל-C ו-D, השני חדש, Unallocated, טרם פורמט. האם כשאני מפרמט את הכונן השני, ותהיה, לפחות כעת, מחיצה אחת של 500BG, לבחור Primary Partition או Extended Partition? מה למעשה ההבדל? מה זו מחיצה לוגית? במה לבחור? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-