עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MoMo-P,

שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל להיות כבד ואיטי ככה שהחלטתי לפרמט אותו ולהתקין מחדש את ויסה אולטימייט. יש לי רשיון חוקי, התקנתי עותק נקי מחדש, התקנתי רק דרייברים עיקריים, אנטי וירוס ואת כל העדכונים כמעט כולל SP1 של ויסטה. משום מה אני חש שאני לא מקבל תפקוד מלא מהמחשב, לוקח לו זמן לפתוח דברים... אם זה סתם חלונות וגם בעיקר התקנות שונות לוקח להן זמן לטעון עד שהן מתחילות לרוץ.. גם עכשיו כשאני כותב לפעמים לטקסט לוקח זמן להופיע!!! צירפתי תמונה שמראה את מצב הביצועים והזכרון, תוך כדי האנטי וירוס ביצע את סריקתו הראשונה.. חשבתי אולי הבעיה היא בהארד דיסק כי לפני מספר דקות רציתי לראות את ההגדרות של כונן C שלקח להן זמן לטעון ולעומת זאת פתחתי לאחר 10 שניות בערך את ההגדרות של כונן D שהן הו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אז ככה, לוח אם מת ושרף לי גם את המעבד, קניתי לוח אם דור 11 ומעבד I512600K. מערכת ההפעלה ישבה על SSD וכנראה שבזמן שהמחשב מת משהו נדפק במערכת ההפעלה. אחרי שהתקנתי את הלוח אם והמעבד הביוס מזהה את הדיסקים שיש לי במחשב אבל אומר שהוא לא מזהה מערכת הפעלה לאתחול. הכנסתי את דיסק ההתקנה וניסיתי דרכו לתקן את את מערכת ההפעלה אבל הוא לא הצליח. על הדיסק יש 2 מחיצות על אחת מותקן WIN7 ועל השניה מותקן WIN10 ובזמן התקלה המחשב היה על ווינדוז 10. כרגע נראה לי שניסיון תיקון נוסף יכול להתבצע רק דרך שורת הפקודה אבל אני לא מתמצא בזה ואיזה פקודה צריך לכתוב. כל עזרה תתקבל בברכה.

3. היי. קניתי מחשב חדש וכשהתחלתי להתקין עליו את המערכת הפעלה (WIN XP PRO) אני מקבלת הודעה כזו: Fatal error message "An error has been encountered that prevents setup from continuing. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. Press OK to view the log file." כשאני לוחצת על VIEW LOG FILE זה מה שכתוב: "ERROR. Installation failed. D:\I386\asms. Error message: The parameter is incorrect. Fatal Error. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. למישהו יש רעיון? ??? ** ההודעה מןפיעה כשאני מגיעה למסך בצבע תכלת של ההתקנה (זה שמראה עוד כמה זמן נשאר ל…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by sdrum177,

שלום. לאחרונה שידרגתי ל-EXPLORER 9 שמתי לב שאין לי את הסימון של ה-ZOOM בצד ימין למטה. זה שדרכו ניתן לשנות את גדול המראה של החלון. בגרסה הגודמת 8 זה כן הופיע וב-9 אני יכול לשנות זאת רק דרך TOOL - VIEW איך ניתן להחזיר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by dj_horse,

שלום! ככל הנראה גם מחשב זה נדבק במחלה הנדירה הזאת. הא החליט כיום להעלים את כול אפשרויותהגיבוי הקיימות. באייקון של "מחשב" ל מופיע האייקון ש הכונן "DVD", ולא ניתן בכלל לקרוא מדיסקים, תופעה מעניינת, איני יכול עכשיו לגבות יותר כלום, מבקש את עזרתכם. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by The Ball,

הבנתי שהאמר עובד ב-64 BIT עכשיו השאלה שלי היא האם אני גם צריך מערכת הפעלה מיוחדת שתומכת ב-64 BIT או שאני יכול להשתמש ב- WIN XP הרגיל?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by etay34,

שלום, יש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ולאחרונה בכל פעם שאני מעלה את המחשב עולה לי ההודעת שגיאה הבאה שקשורה לRUNDLL: " שגיאה בטעינת c:/windows/system32/sshnas.dll המודול שצויין לא נמצא" רציתי לדעת מה הבעיה ואיך פותרים אותה..? תודה מראש.

8. כשאני נכנס לפה, אני רואה רק את הקאטאליסט 2.4, למרות שזה כבר עודכן ל2.5. כמו כן, בתגובה של אורי עם התמונות פה, זה רושם לי שניסיתי לצפות בתמונות על FIRINGSQUAD, ואם אני רוצה לראות אותן אני צריך להיכנס לאתר, למרות שכולם רואים אותן בדיון! מה הבעיה? ולא, אין לי כוח להתקין נטסקייפ.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  9. בגרסה החדשה של Windows 11, מיקרוסופט תסיר את התמיכה בקודק AC-3, מהלך שעשוי להשפיע על משתמשים שצורכים מדיה בפורמט זהלכתבה

10. במחשב שלי מותקנת הגרסה הנ"ל של וינדוס 7 RTM והוא כל הזמן עושה ריסטרטים לאחרונה , ושמתי לב לכמה דיונים שאומרים שפג תוקף רישיון של הגרסה הזאת רציתי לדעת אם זה נכון ואם בגלל זה יש ריסטרטים כל הזמן יש לציין שאין הודעה כחולה , פשוט ריסטרט וזהו . תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שבוע טוב. יש לי בעיה ממש מציקה שהשביתה לי את כל מערך שיתוף הקבצים שלי. כאשר פועלת תוכנת שיתוף, שיוצרת הרבה חיבורים להרבה מקורות - לדוגמא אימיול שלפעמים יש לו 1000 מקורות לקובץ, והביטורנט שיש לו גם באזור ה 800 מקורות לקובץ יחסית חדש, לאחר 20 דקות של פעולה, אולי פחות, המחשב פשוט קורס לי ומציג מסך כחול שמאשים את הקובץ TCPIP.SYS. כלומר, התוכנות האלה וכמות החיבורים שהן יוצרות, מעמיסות מאוד על המערכת או לחילופין על הקובץ המסוים הזה, ופשוט מפילות את כל המחשב! זה כבר ממש התחיל לעלות לי על העצבים, מאחר וניסיתי להחליף את הקובץ בקובץ מקורי מהדיסק של SP2, ביטלתי את ה OC, ניסיתי גרסאות שונות של כל תוכנה, וכלום! כל פעם אותה בעיה. הבעיה הזאת לא הייתה לי מאז שקניתי את המחשב, זאת בעיה של …

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  12. שלום ותודה מראש, מדובר במחשב נייד DELL D510, אשר עבר פירמוט והתקנה מחדש של WIN XP PRO. כאשר אני מנסה לכבות את המחשב בצורה תקינה על ידי win, המחשב לא נכבה, כל האייקונים והסרגל נעלמים, ונשאר רק הרקע של שולחן העבודה. הצורה היחידה שבה אני יכול לכבות את המחשב היא ע"י כפתור ה power, אך כמובן שכך אני לא יכול לעשות כיבוי תקין, ומכיוון שיש לי הרבה עדכונים שהמחשב צריך לעשות בעת כיבוי בגלל שהוא פורמט, אני לא יכול לעשות אותם. כאשר אני מעלה את המחשב ב safe mode, אני מצליח לכבות את המחשב כראוי, אך הוא לא מבצע את העדכונים. תודה רבה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by shimon956,

שלום לכולם חיפשתי וחיפשתי ב-windows xp שלי ולא מצאתי את הסיפריה הזאות ורציתי לשאול שתי שאלות 1.איפה היא? 2.אם מצאתם אותם איך אני נגבה אותם ישנה איזו תוכנה לעשות את זה או שזה ב-windows xp

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by arie2006,

שלום, ברשותי מחשב של חב' HP עם ל"א Asus p5lp-le , זכרון של 1 ג'יגה. לאחר חיבור דיסק 160gb SATA חדש אני מנסה להתקין מ- CD את מע' ההפעלה win_xp . התהליך מתחיל בצורה תקינה . במעבר לשלב הגדרת חלוקת הדיסק (windows is starting) המחשב מוציא מסך כחול עם הודעה : stop: 0x0000007b . מישהו יכול עזור ולהסביר את הסיבה וכיצד מתגברים על התקלה. בהסבר שמצאתי ב- google לתקלה מדובר על וירוס. מאחר והדיסק הינו חדש ודיסק ההפעלה הינו מקורי - אינני מבין את ההודעה. תודה על התשובות

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by menyd1,

שלום איך אני יודע אם יתאים לי מערכת הפעלה 64 ביט? DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 (כי הבנתי שאם אני רוצה להרחיב זיכרון ל 4 ג'יגה צריך מערכת הפעלה שתתמוך בזה והיא 64 ביט כי 32 ביט תומך עד 3.5 ג'יגה) אין בעיות עם מערכת הפעלה של 64 ביט?משחקים ותוכנות ודברים כאלה הכל רגיל?אז מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by idofr,

אז ככה הרצתי ועברתי על הלוג ומצאתי כמה דברים שניראים לי שאני צריך להעיף אותם ואמרתי אם כבר יש כמה דברים שאני רוצה את דעתכם נעלה כבר את הכול .נ.ב אני חושב....(כה אני יודע שזה נדיר אז מה!?) אולי כדאי שיהיה דביק על התוצאות הרגילות כאילו מה בדר"כ אמור להיות עם פירוט וזה? זה יכול לחסוך הרבה זמן! בכול מיקרה תודה מראש עידו חחחחחחחחחחחחחחח רק אני מסוגל לבקש עזרה עם הלוג בלי באמת לשים אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 19:54:07, on 13/02/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\se…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  17. מה השיטה הכי קלה ומהירה להכין התקנה של XP מלא SP3 על USB? ואם אפשר מנסיון כי לחפש בגוגל גם אני יכול ובינתיים יש מדריך אחד שלא הצליח ועוד כמה שיותר ארוכים ממגילת העצמאות.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by s-k,

מישהו יכיול להסביר לי מה ההבדל בי הרגיל ל Windows XP 6 in 1 לבין Windows XP 8 in 1 לבין Windows XP Media Center והאם החבילות עיברית תומכות בהם ???? אם אפשר פירוט של כל אחת ממש תודה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. ניסיתי להתקין ווינדווס וזה נתקע לי באמצע ועכשיו זה לא נותן לי להמשיך את ההתקנה מישהו יכול בקשה להסביר לי איך אני יכול לפרמט את המחשב?? אין לי גישה לווינדווס הוא לא יכול לעלות כי הוא לא הותקן לגמרי

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by IDOnoach,

שלום, יש לי כיום מחשב עם כונן קשיח מכאני עם דיסק קשיח מכאני, ווינדונס 7 ללא מפתח. אתמול רכשתי מפתח לווינדוס 8.1, וגם רכשתי כונן SSD 256GB. אין לי כונן אופטי בכלל. אני מעוניין להתקין את הווינדוס 8.1 אשר יישב על הSSD והשאלה שלי אם אפשר להפוך אותו לכונן BOOT בעזרת המערכת הנוכחית שלי. למערכת הזו, התקנתי בעבר את הווינדוס 7 בעזרת DISK ON KEY, ואני ממש מעוניין לדלג על האופציה הזו. אשמח לעזרתכם!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. היי, אני גיימר ואני כרגע על XP. רציתי לדעת אם כדי לי לדעתכם לעבור לוויסטה (בגלל DX10,מראה וכו'..). (בשאלות שלי אני מדבר על לעבור מ-XP 32 ביט לוויסטה 32 ביט.. ולא 64. עכשיו כמה שאלות.. 1) כיום,יש עדיין בעיות תאימות של תוכנות עם וויסטה?(בתוכנות יחסית חדשות..) 2) באיזו מערכת האבטחה נגד פריצה למחשב ובכללי יותר טובה? XP/VISTA? 3) האם המערכת שלי תחזיק טוב ותתמודד עם וויסטה? נגיד ש-XP צורך 100% אז כמה וויסטה צורך? 120%,140% (סתם להשוואה..)? 4) בתור גיימרים מה הייתם עושים? נשארים עם XP או עוברים לוויסטה (במקרה שלי עם המפרט שלי..) ? אשמח אם תסבירו.. 5) הגיימרים פה שעברו עם מפרט דומה לשלי מ-XP ל-VISTA.. מה אתם אומרים?ממליצים לעבור? 6) וויסטה (32bit) תומכת עד 4GB בזיכרון נ…

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by ras81,

שלום רציתי לדעת מתי ייצא המוצר לשוק? ראיתי שממיקרוספוט כבר השיקה אותו והשאלה מתי אני אוכל לרכוש אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  23. טוב , אז אחרי הבעייה שהייתה עם הדריבר של כרטיס הקול: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326753.0 אכשיו יש לי בעייה עם הדריבר/תוכנה של המצלמה , המצלמה שלי היא Logitech QuickCam הדריבר מעודכן לדריבר האחרון (לא יצא דריבר חדש מאז שהיתקנתי אותה). בזמן עבודה על המחשב ה Process של הדריבר מתחיל לכחת לי 50% מהמעבד בלי שום סיבה! וזה ממשיך עד שאני לא סוגר אותו (End Process). השם של ה Process הוא COCIManager.exe יש למישהו מושג מה הבעייה? תודה

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  24. המערכת הטרייה של מיקרוסופט מגיעה כברירת מחדל עם אפשרות המאפשרת שיתוף של קבצים ועדכונים עם משתמשים נוספים לטובת האצת קצבי ההורדה. יוזמה טובה או חוצפה? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-לוקחת-מרוחב-הפס-שלכם-על-מנת-לעד/

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by rollita,

התקנתי XP+ SP2 במחשב חדש, אני מעוניין להציג עברית. איך אני עושה זאת מתוך הדיסק? אני לא זוכר את ההוראות...

• 6 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.