עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אוקיי ככה, כשהתקנתי חלונות 7, השתמשתי בפיצ'רים המלאים של 7, בSidebar וברקעים המתחלפים ובכל השטויות האלה, ואז הבחנתי שהפרוסס שנקרא svhost.exe תופס 130 מגה בערך... וכל פעם הייתי צריך לסגור את הפורסס ואז היה לי קצת זמן שהוא לא תפס כל כך הרבה.. ואז התייעצתי עם Nihility והוא המליץ לי לבטל את הרקעים המתחלפים ולבדוק בתוכנת חוץ את הפרוססים.. לאחר שבדקתי ראיתי שהDesktop Window Manager תופס את כל הזיכרון הזה.. לפני כמה ימים בדקתי שוב וראיתי שהפרוסס (svhost) עכשיו תופס 320 מגה, ואין לי sidebar ולא רקעים מתחלפים אז הכל נראה לי מוזר.. בכל מקרה בדקתי את הקובץ דרך NOD32, תוכנת anti malware ודרך אתרי אנטיוירוסים ולא מצאתי איזה קשר לוירוס או malware.. בנוסף בדקתי שוב וראיתי שיש סרביס שק…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  2. שלום, יש לי כרגע ווינדואס 2000. ווינדואס אקס פי. לווינדואס 2000 אני לא מצליח להכנס כי הסיסמא שם נדפקה נראה לי. האקס פי לא עובד כמו שצריך ואני רוצה להתקין אותו מחדש. אני רוצה: א. להתקין מחדש את ה2000 (הוא משמש אותי רק למקרי חירום אך אני רוצה שיהיה שם ועובד כשאני צריך). ב. להתקין את האקס פי. באיזה סדר אני עושה את זה ואיך? תודה. ***אשמח מאוד לעזרה באי סי קיו 109354512***

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by kfir_dnd,

שלום, ניסיתי לעצור את הזמן כמו שכתוב באתר של מיקרוסופט ע"י הפיכת w32time לdisabled אבל הזמן עדיין ממשיך... מה שאני בעצם מנסה לעשות זה לנעול את התאריך על יום מסויים. אם אין אפשרות לנטרל את השעון אז איך אפשר להריץ קובץ מסויים כל X זמן? כמו CJ רק על המחשב האישי... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. יש בעיה פתאם כשאני מנסה לפתוח בלוח הבקרה את חומת האש מופיעה לי הודעה זו: עקב בעיה לא מזוהה אין ל-Windows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ybe,

במערכת ההפעלה שלי מוגדר adminstrator (הוגדר בחנות המחשבים) פעולות רבות אני לא יכול לבצע בגלל שאין לי את הסיסמה של הadminstrator. האם קיימת דרך בwin xp pro לבטל את הadminstrator?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by AC/DC,

אבא שלי קיבל מחשב חדש מהעבודה עכשיו המחשב עצמו משומש אבל בישבילו הוא חדש הבעיה היא שיש סיסמה ואני לא יודע אותה וגם הוא לא יודע וגם זה שהמחשב היה שלו לא יודע מישהו יכל לעזור לי איך עוקפים את הסיסמה הזאתי ? המחשב הוא מחשב ניד של IBM

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אין לי קול במחשב התקנתי את כל הדרייבירם ועדיין אין לי קול ניכנסתי למנהל התקנים וראיתי שלא מותקן שם PCI DEVICE איך אני מתקין את הדבר הזה ? תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  8. לא עולה לי איך אפשר לשחזר שגם ה7 יעלה ושתהיה אפשרות לבחור בו. תודה לכל הצופים ואם תוכלו גם תגיבו תודה!

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by !!!..GUR...!!!,

המחשב שלי לא מתכבה אחרי שאני עובד איתו 3שעות באינטרט ככה הוא נתקע בסיום תהליכים בשמירת נתונים ואני לא רוצה להרוס אותו בלכבות כל פעם מהכפתור בבקשה הללפפפ והמחשב חדש 64 ביט

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by elidor,

סליחה אם לא קשור לפורום הזה... אז ככה אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מכין קובץ image לווינדוס 7 ו-8 עם קובץ תשובות שמדלג לי על החלק של התקנה ומגיע לי ישר לחלק של בחירת משתמש רציתי לשאול אם התוכנה WINPE יכולה לעשות את זה ועוד שאלה זאת פקודת sysprep רציתי לדעת אם היא כתובה נכון ואם כן אני מריץ אותה על הפווארשל אחרי השינויים שעשיתי לקלאיינט? הפקודה: Sysprep /generalize /oobe /shutdown /unattend:C:\Windows\System32\sysprep\Win7AnswerFile.XML ושאלה אחרונה סליחה של החפירה אם יש לי כבר קובץ תשובות(למהלך הפריסה של הווינדוס שלא ישאל אותי תשאלות של הזמן והשעה) מתי ואיפה אני שם אותם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Component,

זה התוכן של הקובץ boot.ini שלי: [boot loader] timeout=30 default=C:\="Microsoft Windows 98" [operating systems] C:\="Microsoft Windows 98" multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="Microsoft Windows 2000" /fastdetect האם תוכלו לערוך אותו כך ש windows 98 יהיה הראשון וה- default

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by QQQ,

הייתה לי את הבעיה שהMY DOCUMENTS נפתח בBOOT ונראה שנפלתי על פתרון שדיי דופק את המחשב. ערכתי את הUSERINIT ופשוט מחקתי את הVALUE שלו כרגע מה שקורה זה שמייד לאחר ההתחברות, המשתמש מנותק אוטומטית. אני צריך דרך לערוך את הREGISTRY את הערך של USERINIT.EXE בHKLM/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/Winlogon, אבל צריך לעשות את זה דרך BOOTABLE CD כי אי אפשר דרך הWINDOWS להגיע לשם. מצב בטוח קורה אותו דבר. בRECOVERY CONSOLE אין בכלל פונקציה כזו REGEDIT. תודה

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  13. בבעיה הראשונה הסתדרתי בקשר לעריכה של התמונה נכון יש ת'אפשרות CTRL+E (סגירת תוכנית זו ופתיחת התמונה לעריכה) אז שאני לוחץ זה פשוט יוצא והצייר לא עולה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  14. צהריים טובים, השתמשתי במדריך שהיה באתר מסוים לשם ביטול\הרחבת החיבורים של הווינדוס (HALF OPEN CONNECTION) לאינטרנט... הורדתי את הקובץ וביצעתי את השלבים, ואז החלפתי את הקובץ עם הקובץ המקורי של הווינדוס .. עשיתי RESET ועכשיו הווינדוס לא עולה .. זה הראה לי הודעה לגבי זה שהקובץ לא חתום דיגיטלית או משהו בסגנון .. ושאני צריך לעשות REPAIR עם הדיסק של הווינדוס .. (VISTA ULTIMATE) הבעיה שלי זה שהמחשב מחובר למסך טלויזיה ואין לי מסך מחשב בבית, אני לא יכול להכנס לביוס כי המסך שלי לא תומך ברזולוציה של זה, לכן אני לא יכול לשנות את ה BOOT ORDER וזה לא עושה לי BOOT מהדיסק .. איך אני יכול לעקוף את בדיקת הדרייברים ולהעלות את הווינדוס או לעשות BOOT מהדיסק של הווינדוס מבלי להכנס לביוס ? אודה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ofir123,

אהלן, חבר שלי התקין וינדוס אקס פי על 98 ולפי מה שראיתי הוינדוס נשאר אבל הוא לא נותן אפשרות בהתחלה לבחור בין שני המערכות הפעלה, אני יודע שצריך לערוך את הBOOT.INI אבל לא יודע למה בדיוק לשנות, שני המערכות מותקנות על כונן C. ד"א חיפשתי גם בגוגל אבל לא מצאתי מה צריך לערוך ל98 תודה. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. חברה האם זה הגיוני ששיניתי את הערך menu show delay ברג'יסטרי ב windows ואני פשוט לא מרגיש הבדל במהירות של תפריט ההתחל מישהו יודע למה? שיניתי את הערך מ400 ל1 ניסיתי גם ל8 ו 100 ופשוט לא מרגישים

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Syrex,

שלום לכולם אני מעוניין לערוך את החלון הזה: 1.אני מעוניין לבטל את האפשרות של Create new folder 2.אני מעוניין לערוך את המועדפים. זה אפשרי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by davidzada93,

הייתי רוצה לדעת איך עושים שבמאפיינים של המחשב שלי יהיה כיתוב ותמונה וקישור לתמיכה שאני שם כמו שעושים hp וכמו שיש בתמונה המצורפת:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by hen_bj,

שלום! יש לי בעיה שכאשר אני לוחץ על המקש הימני בעכבר כדי לדוגמא לפתוח תיקייה חדשה זה לוקח הרבה זמן (הסמן של העכבר הופך לשעון חול) בסופו של דבר זה נפתח ערכתי היא שיש לי בתפריט הזה משו שגורם לו להיתקע צירפתי קובץ ע"מ שזה יהיה יותר ברור מקווה לתשובה תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  20. ב-XP היה ניתן לערוך את השם, הערות וכו' ע"י כניסה למאפייני הקובץ>פרטים. מדוע בויסטה זה נעול? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by omri123,

שלום יש לי WINXP על מחיצה אחת וWIN7 על מחיצה שניה ועולה לי רק הWINXP , איך אני מוסיף גם את הWIN7 שתהיה לי בחירה איזה WIN להריץ ניסיתי את EASYBCD אבל הוא כנראה לא עובד על XP (רושם הודעת שגיאה) בכל מקרה מה עושים במצב כזה, תודה

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. אני לא יכול לערוך או להחליף קובץ טקסט שממוקם בתיקייה program files, למרות שאני כן יכול למחוק אותו או להעביר לתיקייה קובץ חדש (אני לא יכול ליצור שם קובץ טקסט, אלא רק תיקייה). אני צריך את האפשרויות האלה בשביל אחת התוכנות שבניתי, ככה זה אמור להיות או שיש אצלי בעיה? כמובן אני משתמש מנהל.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by eido300,

איך אפשר להוסיף "מפתח" לרג'יסטרי בעזרת הcmd? כתבתי בcmd את זה: "reg add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentUser\Run /v sample /d "some test date ריעננתי את ה- register editor, ולא ראיתי שום שינוי, אבל זה נראה כאילו הוא כן כתב אותו איפה שהוא, כי כשכתבתי את הפקודה הזאת שוב, הוא כתב שהמפתח קיים והאם להחליף אותו. אשמח לדעת למה לא רואים את זה, האם עשיתי משהו לא בסדר, ואיך עובדים עם הכלי הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by gbars,

במשרדים של החברה שאני עובד בה יש חסימה על הורדת פלאש לדפדפנים, גם בכרום לא עובד הפלאש. אני יודע שיש אפשרות לעשות עריכה ברגסטרי על מנת לאפשר התקנה של פלאש, אם מישהו יוכל להדריך אותי זנ מאוד יוכל לעזור

25. אני עובד עכשיו על הכנת דיסקט מיוחד שבעזרתו יהיה קל להתקין את ה- WINXP וגם מערכות WINDOWS אחרות, הדיסקט הוא דיסקט הפעלה אשר טוען אוטומטית דרייברים של: פונטים עבריים לדוס(למחיקת קבצי בעלי שם עברי בדוס או העברה) עכבר לדוס (רק PS2 [עד ההתקנה]) סידירום/מים SMARTDRV HIMEM.SYS וכן כולל עזרים שונים (שחלק מהם על הדיסקט וחלק מהם על ספריה שצורבים על CD[בגודל של 7מב']) כמו למשל: FORMAT SYS FDISK EDIT NORTON COMMANDER 5 NORTON DISK DOCTOR PMMAGIC 7 PRO לדוס - מדיסקט הצלה BOOTMAGIC לדוס- מדיסקט הצלה ATTRIB CHKDISK SCANDISK DELTREE BOABITE-משחק סנייק קטן שפעם הכנתי (בימי בית ספר....) וכן קובץ BATCH שמקליט לHD הריק (או ספרייה ראשית ריקה) את הקבצי הפעלה שהוא צרי…

• 61 תגובות
    • 8.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.