Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הביאו לי דיסק של WINXP. כאשר עולה המסך הראשון רשום, WINDOWS XP PRE SP2. מה זה גרסת PRE? תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
what is better..? the defragment of the xp or a special program for better results ?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
לא מצליח לפתוח את ה- TASK MANAGER כנראה וירוס ,המחשב איטי.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע 98. מה שאני עושה זה אני הולך להתקין את 98 על כונן D, ורוצה להתקין את השידרוג שיש לי של XP על כונן C. רציתי לשאול אם בXP זה כמו בשאר המערכות שגם בגירסת השידרוג אפשר להתקין על תיקיה אחרת, או שבXP הוא מתקין עצמו עצמו (בשידרוג) רק באותה תיקיה שבה נמצאת מערכת ההפעלה הקיימת ? כי ב98 דרך דוס אפשר לקבוע להתקין אותו בתיקיה אחרת חוץ מהסטנדרט, אבל בwindows לא נראה לי שהוא שואל... בקיצר: בXP שידרוג, אם יש לי כרגע 98 אני אוכל להגיד לXP להיות מותקנת בתיקיה אחרת מwindows או שהוא לא יישאל אותי? דרך אגב, כדי להפעיל את ההתקנה של XP מדוס יש דברים מיוחדים שצריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ככה שעל הדרך אני קונה את WIN7 OEM HOME PREMIUM כמובן כשתגיע לארץ. א. כמה עולה גרסאת HOME PREMIUM X64 OEM? ב. מישו מכיר אתר אמין של מבחני ביצועים במשחקים WINXP VS WIN 7 ? חיפשתי בכל מקום ומצאתי רק מבחנים על 7 VS ויסטה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
כשאני גולש באינטרנט ופותח את חלון הדפדפן אוו שאני לוחץ על אחד הקישורים שבדפי האינטרנט אז זה נפתח לי בגדול כמו שאני רוצה אבל עים אני לוחץ עים הכפתור הימני של העכבר על אחד הקישורים ונותן הוראה פתח בחלון חדש אז הוא פותח לי את הדף בגודל קטן ולא על כל המסך מי שיודע איך אפשר לגרום שתמיד יפתח בגדול אודה לו מאוד נא לא להגיב להודעותי ביום שבת תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם עכשיו שרצתי להפעיל את הregedit אני מקבל מסך כזה לשניה וזה לא עושה כלום יש פיתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוז 7 ולאחר מכן ראיתי שהווינדוז XP קיים גם במחשב! עכשיו, אין לי מושג איך למחוק את המערכת הפעלה XP ! אמרו שצריך דיסקט- אין לי בכלל כונן תקליטורים, איך אני מוחק את הווינדוז XP? מצידי למחוק גם את ה7 איתו ולהתקין מחדש את 7!! אודה לכם אם תעזרו לי@@@
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי XP עם SP3 והIE6. לאחרונה בפתאומיות האינטרנט בכל פעם שאני לוחץ על האייקון קופא למשך איזה דקה ואז מעלה את האתר באיטיות. אחרי זה בדף הזה הכל עובד כרגיל עד שנפתח דף חדש לא משנה אם בלחיצה על האייקון או מלחיצה על קישור מתוך דף שכבר עובד. עשיתי סריקה עם הקספרסקי והוא מעודכן, מחקתי את כל הקבצים הזמניים, הפעלתי איזה תוכנה של SPYWARE, ואין תוצאות. למישהו יש רעיון? איך אני יכול במקביל לשלוח פנייה למיקרוסופט? אני לא מוצא איזה פקודה במחשב. יש לי XP חוקי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מאוד מעצבנת וחריגה כשאני באינרנט אקספלורר- אני לא יכול לרשום בעברית (הוא רושם אבל צורות וכמה אותיות),באנגלית אין בעיות. כשאי מחוץ לאינטרנט אקספלורר הכל בסדר-גם בעברית ניסיתי את הכל ואני לא מצליח לשנות את זה משהו יכול לעזור לי בבקשה נ.ב אם אתם שואלים איך אני כותב לכם לפורום-רשמתי בכתבן והעתקתי את זה לפורום
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! אח שלי מקבל מחשב חדש בקרוב עם הארד דיסק עם ממשק SATA. הבנתי שצריך להכין איזה שהוא דיסק פלופי שעושה משהו בשביל שההתקנה תזהה את ההארד-דיסק SATA או משהו כזה. אני מבקש ממכם לעזור לי בבקשה בהדרכה של איך לעשות את הדיסק הנ"ל. תודה! מצאתי תשובה בעזרת החיפוש. אפשר לנעול.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום.. אני מריץ משחקים על windows vista , עכשיו כל משחק שאני מנסה לשנות את המקשים מציג לי אותם בעברית או בגיבריש איך אני מסדר בווינדוס שאני יוכל לראות את המקשים באנגלית בkey mapping של המשחקים?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אהלן , קונה מחשב חדש שבוע הבא זה בערך המפרט אולי כרטיס מסך חזק יותר Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 , יחידות 1 ₪133 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1378 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪564 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪331 http://www.rsm.co.i…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב WIN XP SP3.אני יודע שאי אפשר לעשות שידרוג לווינ7 ולכן שאלתי היא האם אני יכול לקחת את תיקיית הווינדוס(תיקיה C)לבצע אך ורק עליה פורמט בזמן התקנת הווינ7 ושאר המידע בתיקיות האחרות לא יפגע ואוכל להשתמש בשאר התיקיות כרגיל לאחר התקנת ווינ7? האם זו אותה מערכת קבצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אחרי שאני מעלה את המערכת מהדיסק ואומר לו להתקין הוא אומר שהוא לא מוצא את ההארד דיסק הווידוס הוא xp 32 ביט וההארד דיסק הוא wd1600ys-01shbo wdc
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין חבילת שפות על ויסטה פרימיום באנגלית? כך שהממשק ישתנה לעיברית????
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום,ברשותי מחשב נייד של חברת dellמדגם vostro 1510 ,התקנתי windows 7 ומשום מה הכפתורי מגע של כיוון עוצמת הקול לא עובדים.אשמח אם מישהו מכם שמכיר את הבעייה יתייחס אליה,ויוסיף קישור לאיזה דרייבר שצריך להתקין.תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
ישנם 2 תהליכי IEXPLORE.EXE שהופיעו לי לאחרונה ב task manager וכשאני מנסה לסגור אותם הם חוזרים.. =\ הנה לוג מצורף מתוכנת hijackthis : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:32:32, on 26/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspers…
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
ידוע לי שישנם משחקים שדורשים DX10, אבל לא מעניין אותי משחקים. חשובה לי רק מערכת ההפעלה והשאלה שלי היא האם הממשק של ויסטה דורש DX10 כדי להראות יפה? האם בשביל ה-earo (לא בטוח שככה רושמים...) צריך DX10?? האם בשביל השקיפות היפה צריך DX10??
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום במחשב של בת דודה שלי רשום בהפעלת המחשב BOOTMGR IS MISSING ניסיתי דרך ה REPAIR מהדיסק של הWIN 7 (היא לא יודעת איזה יש לה אז ניסיתי גם 64 וגם 32 ביט ) אבל שאני עושה REPAIR הוא לא מזהה שום התקנה של מערכת הפעלה ושאני עושה REPAIR הוא לא מצליח ונותן לי הודעת שגיאה ושואל אם לשלוח או לא למיקרוסופט. בנוסף ניסיתי את ה bootrec /fixmbr דרך ה command prompt רשם לי שעבר בהצלחה אך הבעיה נמשכת אשמח מאוד לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם win xp sp2. הרבה פעמים שאני מנסה להתקין דרייברים (לדוגמה כרטיס טלוויזיה/כרטיס מסך וכו') המערכת לא מזהה אותם, מסרבת להתקין ומאתחלת את המחשב בלי שום התרעה וסיבה. כמו כן ישנן עוד בעיות- כמו שישומים לא מזהים את הכרטיס ט' שלי למרות שהדרייברים שלו מותקנים. כמו שהישום Abit EQ (שמנטר את המערכת) לא מראה בחלק מהפעמים את הטמפ'. וכו'......... למישהו יש מושג איך לפתור בלי פירמוט?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תכנה שיודעת לעדכן את השעון של מערכת ההפעלה. הwin xp שלי משום מה מתקשה לעשות את זה בעצמו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
עשיתי גיבוי לקבצים(ותיקיות) מוצפנים,פירמוט והתקנת xp sp2 מחדש כשהחזרתי הקבצים לאחר הפירמוט הם בכלל לא עולים מדובר בעיקר בתמונות היש דרך לשחזר? תודה-זה מאוד חשוב
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-