עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by I7210I,

שלום בזמן התקנת SP3 על המחשב מופיע לי שגיאת פנימית וזה קוד השגיאה 0x87FF054F לפי מיקרוסופט. חיפשתי בגוגל אחר פיתרון ראיתי באתר מיקרוסופט 3 פתרונות לפי 3 לוגים בקובץ לוג בתוך התיקייה WINDOWS שלושתם לא מופיעים לי בלוג לכן אני לא יודע מה הפיתרון מישהו יכול לעזור לי בעניין? תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  2. Started by sirexrv,

שלום לכולם לפני שבוע המחשב החליט שהוא לא מזהה את הכונן DVD שלי בבדיקה במנהל ההתקנים (מאפיינים של הDVD) נרשם: "Windows טען בהצלחה את מנהל ההתקן עבור חומרה זו, אך אינו מוצא את התקן החומרה. (קוד 41)‏‏ לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה." אמרתי, סבבה - אבל למה את הכונן הוירטואלי שלי (DAEMON Tools) הוא גם לקח (הרי הוא לא מחובר פיזית)? מישהו יודע מה עשים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. לא ידעתי ממש איפה לשים את זה אז בסוף שמתי את זה פה כי זה קשור לווינדוס.. אני שיחקתי קצת בהגדרות רציתי לשנות תמונות לכוננים שלי HD וCD ובסוף איכשהוא שיניתי משהו ועכשיו זה לא פותח... http://img468.imageshack.us/img468/5116/untitled565cg8.jpg הנה שיניתי פה משהו ועכשיו זאת לא הפקודה המתאימה... אולי מישהו יודע מאיזה קובץ אני צריך לפתוח כדי שזה יהיה מתאים? כשאני עושה new אני רושם סתם שם ואז בbrowse אני לא יודע מה לטעון.. האם תוכלו לעזור לי :s05: תודה לעוזרים ד"א זה מה שזה רושם אומנם אני לא מצליח לראות את זה ככי זה מופיע לפחות משנייה אבל תפסתי תצלום של זה.. זה סתם הגדרתי משהו אולי יש לכם מושג איזה קובץ אני אמור להגדיר שזה יפתח בטוב? אתם רק צריכים ללכת כמו בתמונה הרא…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  4. Started by sigma,

אני משתמש במערכת : xp sp2 home ביטלתי פעולת messenger ע"י שינוי שם קובץ: msmsgs.exe לשם: msmsgs.ex~ אם פעולה זו עלולה לפגוע בתפקוד מערכת ההפעלה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  5. Started by dogy,

אני רוצה להחל ערכת נושא אבל מפחד שאני לא אוכל לחזור בדיוק לאיך שהמחשב נראה קודם לכן. תמיד אוכל לחזור אחורה? בקלות?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  6. Started by Sting,

אני נוהג לגלוש בהמון טאבים (דפים) בדפדפן שלי, העניין הוא שזה צורך המון זיכרון מתוך ה 4GB שיש לי, הבעיה היא שגם כאשר אני סוגר את כל החלונות, עדיין תפוסים לי כ 3 ג'יגה זיכרון (כמובן שאין אף דבר כבד אחר שרץ עוד ברגע) מה הבעיה? והאם יש אפשרות או תוכנה כפי שפעם היית לי שהיית מפנה זיכרון?

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  7. לפטופ של HP Compac דגם: Compaq 6715b הגיע עם ווינדוס ויסטה ואני הסרתי אותה ושמתי XP במקומה דרך ההתקנה של XP פירמטתי את מחיצה C (פורמט מלא, לא מהיר) אבל לא פירמטתי את המחיצה שעלה נמצאים קבצי השיחזור של VISTA. עכשיו (אחרי שההתקנה של XP עברה בשלום) אני רוצה ליצור מחיצות נוספות בעזרת Partition Magic. אבל כשאני מפעיל אותה אני מקבל שגיאה נורא מוזרה: Error 117: Partition's drive letter cannot be identified ניסיתי גם בעזרת ה rescue disks (וכונן דיסקטים חיצוני ), אבל אני מקבל שם גם שגיאה דומה אז ניסיתי גם בעזרת הממשק של ה XP עצמו, אבל גם זה לא הצליח... בנוסף, מצאתי את הפוסט הבא: http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447626+12172…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. שלום, התקנתי על מחשב חדש ווינדוס XP... הפעלתי אותו והמפתח של ה-30 יום נעלם והוא אמר לי שהווינדוס הופעל ופתאום אחרי משהו כמו חודש וחצי אני מנסה להדליק את המחשב ורואה לפני שזה נכנס לחשבון עליך להפעיל את ווינדוס, להפעיל כעת או מאוחר יותר. אני לוחץ כעת למרות שכבר הפעלתי אותו ואז החשבון בא להיפתח ונפתח לי חלון שכתוב בו ווינדוס כבר הופעל לחץ אישור לסיום.. אני לוחץ סיום והחשבון מתנתק... אחר כך אני מנסה ללחות על לא בקטע שזה שואל אותי אם לאשר עכשיו או מאוחר יותר וגם אז החשבון מתנתק... אשמח להסבר מה זה יכול להיות ואיך מטפלים בזה.... האם אני חייב עכשיו לפרמט?! תודה.

9. ב win xp יש בתפריט התחל "המסמכים האחרונים שלי" שמראה את המסמכים האחרונים שפתחתי, כיצד אני מבטל את זה?כלומר שלא ישמור אותם ולא יראה מסמכים אחרונים? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  10. Started by itayze,

כשאני לוחץ על הכיבוי בחלונות הוא רושם לי שהוא מכבה את המחשב ושום דבר לא זז והוא נשאר דלוק . מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה ? תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  11. שלום, יש לי windows 7 home premium 64bit כיצד ניתן לשנות את הרקע במסך הראשוני שבו בוחרים את המשתמש (לא של ה-desktop הרגיל) ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. אני רוצה לשדרג את המחשב ל windows 7 וכרגע יש לי xp אבל אני לא יודע אם המחשב יעמוד בזה מה אתם אומרים? http://www.up2me.co.il/images/86952945.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  13. אז ככה, מדובר בבעיה שכבר קרתה לי לא פעם ומעולם לא מצאתי לה פיתרון. חיפוש ברשת העלה כל מיני פתרונות שקשורים ל-autoplay אבל לא פתרונות שקשורים לבעיה הספציפית שלי. עד היום רק התקנה מחדש פתרה את הבעיה. הבעיה היא כזו: הכנסת דיסק לכונן לא מעלה שום דיאלוג אוטומטי. רק refresh נותן לי מידע לגבי גודל דיסק בכונן אבל לא משנה את שם ה-DVD לדוגמא, נגיד שאני מכניס את המשחק Prey. הכונן לא מזהה אותו אוטומטית, refresh ייתן לי את הגודל של הדיסק (אם אני לא טועה) אבל שם הכונן לא ישתנה וכנ"ל לגבי ה-Icon. ההעתקה של קטע של הרג'יסטרי שקשור לכוננים, ממחשב אחר עם XP, פותרת את הבעיה עד לאיתחול הבא ואז התופעה היא שמה שהיה אחרון בכונן יהפוך להיות המזהה הקבוע שלו, אם אמשיך את הדוגמא, כעת הכונן ייקרא …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ex_,

היי אולי מישהו יכול לעזור בענין הזה, המחשב עולה המסך welcome של ווינדוס ואז restart ניסיתי safe mode לא עולה נסיתי את האופציה של עליית מערכת לפי קונפיגורציה אחרונה טובה-לא עולה תודה (לא המחשב המופיע במפרט חתימה)

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. Started by edoson,

אני הולך לפרמט את המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה והשאלה היא: א. איך מגבים כתובות ואנשים וגם הודעות באאוטלוק, איך מגבים מועדפים ומסמכים? כדי פשוט להעתיק את MYDOC ל D? ב. עוד משהו ששכחתי לגבות? תודה מראש לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. ככה, יש לי ווינדואס 2000 SP4, וחשבתי לי להתקין גם את האקס פי... למה? אני אוהב להתנסות בדברים חדשים והלכיר אותם... בקיצר, רציתילדעת אם זה צריך ליצור לי בעיות... אני יצרתי "לכבוד" מערכת ההפעלה החדשה מחיצה חדשה בגודל 5 ג'יגה בייט בפורמט NTFS כמובן... רציתי לדעת אם אני יצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש??? ואיך אני מגדיר את זה שאני אוכל לבחור באיזו מערכת הפעלה לבחור? והאם אני יתקין את הווינדואס אקס פי מהווינדואס 2000, יאנו לא מדוס... תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. שלום, יש לי עכבר ג'נרי והגלגלת הפסיקה לעבוד לאחר העדכונים האחרונים. הוא לא משהה את העכבר, למרות שהעכבר עצו עובד...כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר הישן כמתואר בתמונה הוא נכשל... עשיתי system restore והכל חזר לעבוד אבל שכחתי שהעדכונים אוטומטיים ולכן כשהדלקתי מחדש את המחשב הגלגלת שוב לא עובדת... למישהו יש רעיון מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

18. שלום יש לי מספר מחשבי XP שמחוברים ל ROUTER.... ברצוני לכבות מחשב מסויים דרך הרשת - דרך מחשב אחר ( עליו אני נמצא רוב הזמן ) - ידוע לי מה הפעולות שצריך לעשות - הבעייה היא דרך ההגדרה של הUSER שלי כ ADMINISTRATOR במחשבים האחרים ( או יותר נכון - חוסר ההגדרה - כי כל פעולה שאני מנסה - XP צועק שאין לי הרשאות - ACCESS IS DENIED וכול'...- ) לגבי ההגדרות - יש לי USER זהה בכל המחשבים - ובכולם אותה סיסמה - וכולם USERים ברמת ADMIN - זה לא מספיק? האם צריך להכנס בUSER של הADMINISTRATOR לשם כך? האם יש להגדיר פרופיל רשת דרך הגדרות משתמשים? - אם כן - כיצד? באתר של מיקרוסופט לא מצאתי ישועה וגם לא בחיפוש בTHREAים באתר... בתודה מראש - MEK

19. שלום אני צריך להתקין מערכת הפעלה על מחשב חדש. האם אפשר להשתמש במערכת הפעלה שניתנת חינם ברשת - אני חשבתי להשתמש ב xp או שכדאי להשתמש בווינדוז 7 או פשוט לקנות מערכת הפעלה חדשה. תוכלו גם לומר לי אילו תוכנות יש להתקין בפעם הראשונה במחשב לפני שמשתמשים בו . תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. יש לי בעיה במשחב ואני אל מצליח לאתר אותה שבגללה הוא עושה ריסטרטים פתאומייים ואפשר בהגדרות לעשות שבעת קריסת המערכת ישמר קובץ שמכתוב בו מה מקור הבעיה ואני אל יודע איפה הוא שנמר.... תדוה רבה מראש, ניר.

21. Started by tavor21,

היי עשיתי פורמט ועכשיו כאשר אני מתקין את הוינדוס . ההתקנה נתקעת לי ב94 ואני לא יודע מה לעשות ?? תעזרו לי ?????בבקה אני נואש

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  22. אתר קופץ באופן קבוע כאשר המחשב באתחול כיצד להפסיק זות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. Started by eldadmo,

יש לי את הכלים ל XP אבל משום מה איפוס בקרים בויסטה לא ממש עוזר... אשמח לעזרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  24. שלום חברים. עד היום לא הוגדר במחשב חשבון ספציפי ולכן היה משתמש ברירת מחדל "ADMINISTRATOR". היום, לאחר שנפתח חשבון חדש בווינדווס בשם "ILUZ",ע"י אחד מבני הבית אין יותר גישה לאדמיניסטראטור. שני החשבונות אליהם ניתן להיכנס הם "ADMIN " או "ILUZ" בלבד. דרך safe mode הצלחתי להיכנס לאדמיניסטראטור ולראות את כל מה שאני מכיר (רגעים של חסד) . מחקתי את "ILUZ" אך המחשב מבהיר לי שאני אוכל לראות את אדמיניסטראטור רק ב safe mode . כשמעלים את המחשב רגיל (לא בסייף מוד) רואים רק את אדמין, שגם הוא חדש ונוצר אוטומאטית כשפתחו את "ILUZ" . אין לי אפשרות לשחזר מערכת כי פשוט אין נקודות שחזור. מה עושים חבר'ה? איך אפשר לחזור לאדמיניסטראטור ולהעיף לעזאזל את אדמין? . תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  25. Started by Bug2000,

הבעיה אצל חבר שלי ... יש לו WIN XP PRO וכשהוא עושה STURN OFF אחרי כמה זמן המחשב כותב לו שהוא יכול לחבות את המחשב ולא מחבא אותו אוטמטית ... מה הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.