עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by goodspeed,

שלום, אני מתקין בלפטופ שלי מ-11:00 בבוקר את העדכון הנל לאקס פי. כבר 12:50 וזה המון זמן על 60% ולא מתקדם, הנורית של המעבד לא מהבהבת. זה נורמלי? מה עושים?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. Started by nadabometal,

שלום לכולם, לאחרונה התקנתי WINDOWS 7 . לפני ההתקנה התבקשתי להסיר את תוכת האנטי וירוס שהייתה לי KASPARSKY, כעת כשניסיתי להתקין אותה שוב, זה הצליח רק חלקית - לאחר הRESTART של המחשב, הופיע לי הודעה שבעקבות בעייה של אי תאימות התוכנה נחסמה, משהו יכול לעזור?

3. כשאני מחבר את ה-רסיוור של המקלדת והעכבר, הווינדוס XP מקפיץ לי חלון כזה שזוהתה חומרה חדשה.... הבעיה היא שאין לי איך ללחוץ לו NEXT..... כי המקלדת והעכבר לא עובדים חחח מישהו מכיר עוד פיתרון חוץ מלהשיג מקלדת PS2 בשביל לפתור את זה?

4. Started by JohnnyBravo,

וואלה,על-הכיפאק.מה עושים עכשיו?איך אני מתקין את הדרייברים של הלוח-אם?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. אם יש לי XP על כונן C, VISTA על כונן D, ותוכנות שמותקנות דרך הXP על כונן E יש איזשהי אפשרות שהתוכנות יעבדו גם על הVISTA מבלי שיתפסו לי מקום כפול

6. שלום ! שאלה קצת מוזרה ואני מקווה שהיא נשאלת בפורום הנכון.. קניתי מחשב חדש (iMedia i4501IL Packard Bell ) הבעיה שלי היא שהמחשב (שנמצא בחדר השינה ) נכנס למצב שינה אחרי 20 דקות ואז הנורה של המחשב (שהיא גדולה ומפיצה אור רב) מתחילה להבהב וכל החדר מהבהב.. השאלה היא - האם יש בעיה לבטל את מצב השינה (אני יודע איך לעשות את זה) או יותר טוב האם אפשר בהגדרות לדאוג שהאור לא יהבהב כאשר המחשב נכנס למצב שינה ? ולמה בכלל צריך את מצב השינה ?? תודה מראש עמית

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  7. שלום רב, יש לי לפטופ עם כונן DVD מקולקל. אני רוצה להתקין על הלפטופ Windows XP. רציתי לדעת אם ניתן להגדיר על ה הרדיסק נייד BOOTABLE של דיסק ההתקנה של XP. שכשאני יעשה הפעלה מה HD USB זה יעלה את ההתקנה של הדיסק. איך עושים זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. ברשותי Windows 7 Ultimate. על פי הבנתי, ה- Media Center מסוגל "להקליט" תוכניות טלוויזיה במידה שקיים כרטיס מתאים. האם הוא יכול להקליט תוכניות שמשודרות בחינם באינטרנט? סתם לדוגמה, מהדורת חדשות 10 שניתנת לצפיה בנענע 10.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  9. Started by google2006,

שלום אני משתמש חדש..נאה אחלה פורום אני פה ושם מתקן מחשבים לאנשים שקרובים אליי ונתקלתי בבעיה מאוד מאוד מוזרה בשני מחשבים.. בשניהם הווינדוס עבד תקין... ופתאום בעיה... הווינדוס עולה מגיע למסך פתיחה הרגיל של הווינדוס .רק שהפעם בשונה מפעמים קודמות הוא לא נכנס אוטומטי אלא יש את שם המשתמש וצריך ללחוץ עליו כדי להיכנס...עד לפה הכל תקין. ברגע שאתה לוחץ עליו כדי להיכנס הוא אומר שהוא פותח והכל נראה רגיל ואז הוא כותב פתאום שהוא מתנתק ועושה ריסטרט וככה כל הזמן. שאני מנסה להכנס ל SAFE MODE במחשב אחד הוא לא נכנס בכלל ...במחשב השני הוא בהתחלה נכנס מבקש סיסמא (לא הגדירו לו בכלל סיסמא של אדמינסטור או משתמש כלשהו)..אזיי הוא לא נכנס לווינדוס ואחרי כמה נסיונות ה SAFE MODE בכלל לא עולה.. אז…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  10. התקנתי לפני כחודש windows-xp בשבוע האחרון, בכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה הודעה הפעלה של מוצר windows יש להפעיל את מוצר windows שלך תוך 2 ימים האם ברצונך להפעיל את windows כעת? מספר הימים הולך ויורד כל יום. מה יקרה בעוד יומיים?? :

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  11. Started by omerha,

hi, I have just installed VISTA64 do the Live Messenger is not supported ? Thanks

12. Started by dovk,

שלום ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 7 PRO 64 bit כמובן ברשיון. ומחשב חדיש מאד מרוצה מהמערכת אבל כל חיי מחפש חידושים ,ועכשו הגיע מערכת ההפעלה החדשה ולי יש שאלות למביני ענין. וברשותכם אשאל מספר שאלות: א. האם יש גרסה PRO בעברית 64BIT ב. אם ישנו אפשרות להתקין את המערכת החדשה ישר דרך ה- boot ג. באם אני מחליף את המערכת ההפעלה הקיימת בכונן C אז צריך להתקין את כל האפליקציות הבנויות במערכת מחדש כגון אופיס וברשותי תוכנות עריכה וידיאו וPOTOSHOP ועוד ועוד ד אני קורא באתר מיקרוסופט על שידרוג של כ- 40 דולר ועוד איזה תקליטור על מה מדובר? תודה לכולם

13. אני מועניין להעביר את המעודפים של האקספלורר למחשב חדש שהתקנתי עליו win xp ממחשב ישן ששם נמצאים המעודפים גם עם win xp

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  14. Started by dannyhecker,

בוקר טוב לכולם הבעיה שלי היא כזו, התקנתי widnows98 second edition ההתקנה עברה בסדר, המערכת הותקנה מדיסק. הבעיה היא שכרגע כשהמחשב עולה אין סידירום, כלומר יש בBIOS אבל לא במערכת הפעלה. ב SAFE MODE הוא קיים, אבל אי אפשר לגשת אליו הוא נמצא רק במנהל התקנים. יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. שלום לכולם אני עובד עם מערכת ההפעלה הזו מ"ס שנים טובות והגדרתי להתקנת עידכונים אוט' במערכת הכל טוב ויפה לפני חודש בערך ניסיתי לעדכן עידכוני אבטחה במחשב ולמרות כל הנסיונות בסוף קיבלתי הודעה שההתקנה נכשלה .האמת לא יודע מה לעשות אולי להתקין פא'ץ לפריצה מחודשת של המערכת הפעלה אקס פי 3 . בנוסף לכך האנטי ווירוס נוד 32 מתריע בכל פעם שצריך להתקין עידכונים לאבטחה ואני לא מצליח במשימה אשמח לקבל עזרתכם תודה והמשך יום נעים לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ofekfischer,

שלום, יש לי מחשב עם ווינדוס 8 פרו 64 ביט. עד לפני חצי שעה הכל עבד בסדר גמור, ופתאום האקספלורר של ווינדוס (explorer.exe לא הדפדפן) התחיל לקרוס ולהפתח מחדש כל שנייה. איך אני אמור לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eyal,

יש לי WIN XP ואני לא יודע אם זה באג או שזה בעיה במחש אבל באינטרנט אני לא יכול להחליף שפה רק שאני לוחץ על בחירת שפה ולוחץ כמה פעמים על השפה שאני רוצה להעביר אז השפה משתנה ??? ???תעזרו לי זה משגע אותי! ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. שלום יש לי שני מחיצות נפרדות עם נפח גדול. במחיצה הראשונה מותקן xp ובמחיצה השנייה מותקן vista, כך שבעליית המחשב יש לי בחירה. האם העבודה שמותקנת אצלי שני מערכות הפעלה מאיטות את אופן פעולת המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  19. שאלה בכותרת. כנראה שמחקתי את סל המחזור ואני לא מוצא שום דרך להחזיר אותו לשולחן העבודה. אשמח לעזרה ממכם.

20. Started by ronin,

1. המחשב שלי הדנדש רוצה מע' הפעלה, איזו לבחור XP או את ה 64 ביט של ה XP ? 2. האם ה XP 64 בכלל בגירסא סופית? 3. זה באמת 64 ביט או אמולציה כלשהי? והאם זה באמת משפר ביצועים 4. האם הוא ניתן להורדה חוקית מהאינטרנט ? ומאיפה? תודה מראש

21. Started by G-FoRcE,

מהזה ה SYSTEM RESOURCES? מהזה ה USER RESOURCES? מהזה ה GDI RESOURCES? איפה המחשב תוקע אותם? ולמה הם תמיד נגמרים לי אחרי יומיים אפילו אחרי שאני סוגר את כל התוכנות הפועלות ברקע? תודה מראש נ.ב יש לי WINDOWS 98

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by berner,

חברים שלום 8) רכשתי HD חדש ואני רוצה להתקין את WIN7 בנפרד ובנוסף למערכת XP שרצה עלHD נוסף איך אני מבצע התקנה כזו שאוכל להתרגל וללמוד על הפעלתה ללא פגיעה במערכת הקיימת ובבוא העת להעביר את החומרים והתוכנות שלי למערכת החדשה אשמח להדרכה וסיוע בברכה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  23. אחי שיחק עם הווינדוס ושם את המסך עם הסיסמא שבה בוחרים : Guest adminastartor איך מבטלים את הצורך הסיסמא?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  24. Started by Xonic,

בזמן כניסה לתיקיה כלשהי במחשב.. :s05: כיצד? תודה

25. שלום לכולם. התקנתי מחדש חלונות XP על המחשב (החלפתי HD). מאז ההתקנה אין לי יותר את החלון הקטן של השפה ... וכדי להחליף עברית/אנגלית, אני משתמש בצרוף מקשים שהגדרתי מחדש ולא ב ALT SHIFT זה לא נורא, אבל מעצבן ... תודה

• 1 תגובה
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.