Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בעת גלישה באינטרנט קופץ חלון שגיאות שלח\אל תשלח נכנסתי להצג דו"ח ויש שורה:code:0xc000005 החלפתי זכרון וגם כרטיסי מסך ורשת אין קבצי minidump עשיתי פירמוט והתקנת xp מחדש פעמיים-הבעיה תמיד חזרה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מה גורם הבעיה? וכיצד ניתן לפתור את זה? הוספתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
מחקתי את הויסטה ואני רוצה להעלים את מסך בחירת מערכת ההפעלה איך אפשר לעשות את זה? שXP יעלה ישר תודה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי אם לרשום את ההודעה הזאות בפורום של תמיכה טכנית אז כתבתי את זה פו כי זה קשור ל-windows חברה בעיה מוזרה שלא קרתה לי אף פעם ברגע שאני רוצה לרוקן את הסל המיחזור שלי הוא מפעיל את ה-cdrom שלי למה מה קרה??? האם למשהו יש אותו בעיה כדי שאני יפתור אותה לעצמי בבקשה אנהההה עיזרו לי אני בוכהההההההה חחחחחחחחחח :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי על הנייד מע' הפעלה ויסטה הום פרמיום 32BIT בעברית שקיבלתי ביחד עם הנייד. לאחרונה התחילה בעיה די מציקה,כל עדכון שצץ במערכת עדכונים של ווינדוס הורד והותקן,ולמרות זאת לאחר מכן שוב מופיע אותו עדכון בתור אחד שצריך לעדכנו. זה קורה במיוחד עם העדכונים של הWINDOWS DEFENDER,לגבי השאר די פחות. האם יש איזשהוא פאץ' שמתקן זאת?או שצריך לחכות עד לSP1?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להיכנס לצאט של אמאסאן-המתקדם...ובכניסה לצאטים המתקדמים צריך להוריד את התוכנה של ה i2i הבעיה שמשום מה בוינדוס ויסטה הוא לא נותן לזה להסתיים...זאת אומרת הוא מוריד את הקובץ אבל לא מצליח להעביר אותו מהתיקיה הזמנית למקום שבו הוא צריך להיות...הנה תמונה של השגיאה: http://img208.imageshack.us/my.php?image=32552727sb4.gif אשמח לפתרון איך בכל זאת להצליח להיכנס
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
התקנתי win 7 על כונן D,איך אני מוחק את win 7 מבלי לפרמט את כל כונן D ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך מנטרלים את ה-Messenger ב-Windows 2000 Professional SP4? אני לא מתכוון לתוכנת המסרים המיידיים, אלא לתוכנה המיועדת להעברת מסרים ברשת מקומית ומשתמש בייתי לא צריך אותה. אני מבין שהתוכנה הזאת מהווה פרצת אבטחה שמאפשרת לחדור למחשב, ופרסומות שונות עושות בה שימוש להצגת פרסומות ש-Ad-Blockers לא חוסמים.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
או שזו עדיין גרסת בטא, ועדיף להישאר עם SP2? תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני מקווה שהאשכול הזה קשור לפה... יש פה כל כך הרבה נושאים לא ידעתי לאן לשייך את זה בכל מקרה יש לי וינדוס XP SP2 הורדתי סרבר2003 וגם לינוקס שניהם בקובץ ISO שאלתי היא איך אני פותח אותם? 1. האם אני צריך לפתוח 2 פורטישנים 1 לסרבר השני ללינוקס לצרוב אותם על דיסק ואז לפתוח אותם אם כן אז זה משנה מה אני מתקין ראשוןן? ואם כן אז איך אני צורב את הקובץ כמו שצריך? 2. האם יש דרך פשוטה יותר?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני עומד להזמין מחשב חדש עם המפרט הבא: Q6700 ב OC CF של 4850 4GB זיכרון לוח אם X48 מסך 22" רציתי לדעת אל איזו מערכת מומלצת למשחקים כדי לנצל הכי טוב את משאבי המחשב... אני יודע שלויסטה יש DX10 השאלה האם עבור משחקים החדשים ואלה הכבדים שיצאו בשנה אחורה, ויסטה 64 תתמוך או שעדיף ויסטה 32 או בכלל XP אני נוטה לכיוון 64 כי היא תתמוך ותזהה את כל הזיכרון שלי אבל האם ניתן להריץ עליה את כל המשחקים?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתקין שוב XP מתוך השולחן עבודה ואני מקבל הודעת שגיאה אודות תוכנות שלכאורה עובדות ולכן ההתקשנה מסתיימת. מה עלי לעשות? (אני רוצה להתקין שוב את XP כי נמחקו לי קבצים מSYSTEM32). מצ"ב 2 קבצים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אפשרות המזוודה כבר לא קיימת, ה סינק טוי לא עובד לי, מה עוד אפשר לנסות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב השאלה די בכותרת.... קצת פרטים: כשפתחתי את הקובץ הוא נפתח במשהו שנקרא Microsoft Office Document Imaging, והציג לי תמונה של דף אינטרנט ששמרתי (דרך file -> save as). אמא שלי עבדה היום על המחשב (עם דף האינטרנט ששמרתי), אז יכול להיות שהיא יצרה איכשהו את הקובץ הזה בלי לשים לב. יש לי XP PRO, אופיס 03.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב פועל כיום עם WINDOWS על HDD ואני עומד להחליף את הדיסק ב- SSD חדש. התוכנית ליצור bootable USB drive במערכת הישנה, להחליף בין הדיסקים ולבצע התקנה חדשה מהדיסק און קי. ולהלן השאלה: בכל ההתייחסויות שקראתי ממליצים על בצוע גיבוי מוקדם של הקבצים שנמצאים תחת שם המשתמש. ההמלצה נמצאת גם כאשר מדברים על התקנה נקייה. מה מטרת גבוי זה - ואיני מתכוון כמובן לגיבוי של מסמכים וכד'
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקשיב למוזיקה בVLC ושמרתי כמה פלייליסטים בסיומת xspf בתקיית מוסיקה. אני רוצה שלכל קובץ פליליסט יהיה תמונה של המוסיקה הספציפית שלו, ולא אייקון המכוער של VLC. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אתר מגניב המון ידע וכיף לקרוא.. לאחרונה אני מתעסק עם וירטואליזציה ואני מחפש מקום ברשת שבו אני יכול להשתמש על תחנות וירטואליות מייקרוסופט בשביל טסטינג.. אם יש למישהו דברים להוסיף טיפים או תוכנות טובות חוץ מ VMWARE דברים כאלה או תחנות וירטואליות מייקרוסופט פרודקשיין.. אשמח לשמוע. תודה ובהצלחה..
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
ולא להתקין אותו על מערכת מחשב ראשית, ואם אתם ממש סקרנים, אפשר לנסות את העדכון באיזה מחשב צדדי , אם ישנו כמובן. מי נגד מי, תמצאו כאן - https://www.theverge.com/platform/amp/2020/10/20/21524590/microsoft-windows-10-october-2020-update-download-install-release
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איך אפשר למחוק תמונה ששמתי לרקע שולחן עבודה מ"לחצן ימני-->מאפיינים-->שולחן עבודה"?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
איך מבטלים את הסורק דיסק האוטומטי שמתחיל אחרי ריסטרט ?(WIN XP PRO)? ואיך מתמודדים עם הוירוס MT.EXE
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
נעלם לי ה-autoplay , והדיסקים לא עולים אוטומטי גם כאשר אני עושה כפתור ימני הוא לא רושם autoplay יש לי XP PRO
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לדעת אם יצא כבר sp-3 ל- xp? ואם כן איפה אני יכול להוריד אותו. ואם לא אז מתי הוא אמור לצאת? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שאני מתקין את ווינדוס אני צרייך קודם להגדיר את SATA אם לא הוא לא מזהה את זה אז איך עושים קודם מתקנים תווינדוס או תדיסקט של כונן הSATA שאין ווינדוס משיהו יכול להסביר תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, תודה. יש לציין שהצורך הוא לוינדוס XP חוקי שכבר עבר אקטיבציה, הצורך הוא שינוי מספר סריאלי ואקטיבציה מחדש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-