עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מעוניין לעשות גיבוי למחשב שלי עד הקובץ האחרון (100% מהקבצים שיש בו). איך אני עושה את זה בלי לגבות תיקייה תיקייה ושהגיבוי יהיה עם דחיסה. יש לי דיסק קשיח חיצוני אז אני רוצה להעביר את הגיבוי לשם. לגבות פעם בחודש 100% מהמחשב שלי ולשים שם ככה שאני לא ידאג ותמיד יהיה לי גיבוי למקרה ומשהו נהרס. איך אני עושה את זה?

• 48 תגובות
    • 11.2k צפיות
  2. Started by jepe,

שלום. התקנתי עכשיו ווינדוס מחדש. התקנתי גם את כל התוכנות שאני משתמש בהם בדר"כ וגם את כל הדריברים החיוניים. יש אפשרות ליצור איכשהו קובץ אימאג' שיכלול את כל התוכנות והדריבירים האלה? במקום שכל פעם שאני יחליט לפרמט אז אני אצטרך להתקין הכל מחדש,פשוט יהיה לי דיסק מוכן עם כל מה שדרוש. יש תוכנה פשוטה וידידותית שעושה את זה?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. Started by moses_23,

שלום! אני לא מצליח להפעיל את התוכנה מפני שאני מקבל שגיאת Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error מה עליי לעשות? לפני יומיים התוכנה עבדה. לא עזר גם פירמוט אם זה לא קשור לווינדוס אז תעבירו בבקשה. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. יום טוב לכם, הרגע התקנתי ויסטה SP1 ויש לי בעיה מוזרה ברשת . הגישה לאינטרנט פתוחה לתוכנות כמו אקספלורר ו AVG אבל חסומה ל FIREFOX .AZUREUS. SKYPE ומשחקים . אם יש למישהו מושג אני אשמח לשמוע על פתרון אפשרי לבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by arik100,

אהלן יש ברשותי לפטופ עם מסך מגע - LENOVO YOGA רציתי לדעת מה יותר מומלץ WIN10 או WIN8.1. כרגע יש ברשותי מע' הפעלה 8.1 אבל בגרסה הבסיסית וזה לא מספיק ככה שאני בכל מקרה מתכוון לעבור לPRO או ENT , אז חשבתי אולי כבר נעבור לWIN10 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Turbine,

מישהו יודע אם יצאה גרסה סופית למוצר?? אם כן איך היא נקראית?? והאם גם לה יש SP1 או SP2 ..?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by DUDEnamE,

קודם כל WINXP סוחב על הדבר הזה? מצאתי איזה גרסא קלה שלא הצלחתי בכלל לעלות בכל מקרה זה לא הנושא. אני מנסה להתקין, מגיע לאזור בחירת המחיצה להתקנה וההתקנה בכלל לא מזהה את ההרדיסק , היא מזה את הכונן פלאש בתור "C" כשבכלל מוגדרות על הרד דיסק של המחשב שני מחיצות C,D ומשומה ההתקנה מזהה את רק את הכונן פלאש למישהו יש פתרון? השתמשתי בUSB_MultiBoot_10 כדי לעשות את הפלאש BOOTABLE

8. Started by FARKASH7,

?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sxsxservo,

יש לי מערכת חלונות profeshonal xp צפיתי בסרט דרך תוכנה bplay ועשיתי איזה שהיא פעולה לא ברורה :הפעלתי את הsubtitle ואחר כך עשיתי פעולת save הקובץ נשמר,אך מאז לא ניתן למחוק את הקובץ (שבשם שלו מופיע גם ShareReactor אולי זה קשור) .בכל פעם שאני מנסה להפעיל את הסרט או למחוק המחשב פשוט קורס הוא ניהיה ממש ממש איטי ולבסוף נתקע והוא בנוסף גם רושם לי הודעה שמישהו משתמש בקובץ. ניסיתי את כל הפעולות שאני שאני מכיר לנסות למחורק את הקובץ לדוג" :הפעלתי את המחשב מחדש בלי להתחבר לאנטרנט ,מחקתי את כל תוכנות שיתוף הקבצים, ניסיתי למחוק לאחר שהפעלתי את המחשב במצב של safe mode , סגרתי את כל התוכנות שפועלות אם הפעלת המחשב,בדקתי אנטי וירוס ואין לי וירוס. בקיצור אני לא יודע מה לעשות המחשב פשוט קור…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  10. שלום חבר קנה לי לפני חודשיים בערך מפתח לוינדוס 8.1 פרו ואחרי שהתקנתי את הוינדוס שידרגתי לוינדוס 10. אתמול קיבלתי עידכון לוינדוס 10 פרו אחרי שביצעתי את העדכון מופיע לי בצד ימין למטה בקשה לאקטב את הוינדוס היה לי את הבקשה הזאת כאשר הייתי משתמש בוינדוס לא חוקי אך עכשיו שיש לי וינדוס חוקי אני לא מבין מה הבעיה... הכנסתי את המפתח שוב בחלון אקטיבציה ואת הבעיה אפשר לראות בתמונה המצורפת ראוי לציין שהשדרוג לוינדוס 10 פרו נעשה לבד ולא באישורי כאשר עברתי ממערכת הפעלה פרוצה למקורית התקנתי אותה מחדש על ידי דיסק-און-קי התקנה שנוצר דרך הכלי מהאתר של מקירוספוט אשמח לעזרה תודה רבה!

11. Started by za-david,

עשיתי עדכון למערכת ההפעלה והעדכון של Microsoft .NET Framework 3.0 ו Microsoft .NET Framework 2.0 וניסיתי לחזור על העדכון אך ללא הצלחה הורדתי גם קבצים של Microsoft .NET Framework 3.0 ו Microsoft .NET Framework 2.0 אך לא הצלחתי להתקין, בדקתי אולי יש אפשרות לעשות קודם הסרה של מה שירד בעידכון אך לא הותקן כלום מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by liranfa,

שלום, רציתי לדעת האם שווה להוציא תעודת A+ של החברה CompTIA בארץ? איך מסתכלים על זה במקומות עבודה? תודה מראש נ.ב לא מצאתי פורום נכון לכתוב עליו את זה אבל מבחן A+ מורכב מחלק של מערכות הפעלה של וינדוס אז נשים פה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום התקנתי היום WIN XP ויש לי מסך לבחור משתמשים בהפעלה של הWINDOWS איך אני מבטל את המסך ועושה שכל מי שמפעיל את המחשב יהיה מנהל? תודה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by imac,

לאחר ההתקנה פתאום כשאני לוחץ פעמיים על תקיה היא לא נפתחת ואני חייב ללחוץ על ENTER ... מה הבעיה? למה זה קרה פתאום? זה קרה קצת אחרי ששיחקתי עם ההגדרות של העכבר.. אבל אין לי מושג מה עשיתי.. איך פותרים את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  15. Started by sgsg,

התקנתי תוכנה שיוצרת לי מעין דרייבר וירטואלי לרמקולים. הבעיה שמאפייני האיכות מוגדרים כברירת מחדל על איכות נמוכה מאוד - 16 סיביות 8000 Hz. הייתי רוצה לשנות את ההגדרה, אבל זה לא אפשרי בדרך הרגילה, כי התיבה של המאפיינים אפורה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרות דרך הרגיסטרי. אם אתם לא מבינים על איזו הגדרה אני מדבר: לוח הבקרה -> חומרה וקול -> נהל התקני שמע -> בחירת הרמקולים -> מאפיינים -> מתקדם (אני לא יודע איך ההגדרות נקראות באנגלית)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. איך אפשר לדעת אם מחשב נגוע בוירוס ? חייב להיות קובץ מסתורי / משהו שמאמץ את המעבד ? CPU USED במנהל משימות ? או יכול להיות מצב שיש וירוס והמעבד לא מתאמץ בכלל ועובד רגיל ? זה נכון שב 90 אחוז מהמקרים מחשב נגוע בוירוס אז קובץ עובד ברקע עם 50-100 אחוז מאמץ ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by amirgoren,

שלום לכולם, מאז שקניתי את במחשב החדש שלי יש לי בעיה מאוד מציקה... המחשב עובד לי לאט ממה שהוא אמור ...לפחות ככה נראה לי... ולעיתים בעת עבודה על המחשב אני מקבל הודעה מאוד מוזרה מהמחשב: System Shutdown -------------------------- This System is shuttingdown Please sace all work in progress Any unsaved changes wil lost ---------------------------------------- Time for Shutdown 1:00 ---------------------------------------- This was initiated by NT/System Authurity -ואחרי כדקה של ספירה לאחור המחשב מפעיל את עצמו מחדש, למישהו יש מושג מה העניין? -בנוסף, עשיתי לכרטיס מסך בנצ'מרק ב-3DMark 2001SE וקיבלתי תוצאה של 2891 +קפיצות FPS קיצוניות גם נסיתי להפעיל את המשחק GTA:Vice City והמשחק …

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  18. שלום לכולם.... ניסית להתקין מערכת הפעלה XP במחשב P-3 עם מערכת הפעלה WIN98 מבלי לדרוס את מערכת ההפעלה WIN98 (שהיה לי אפשרות לעלות עם WIN98 או XP). לאחר שהמחשב העתיק את הקבצים של מערכת ההפעלה XP והמחשב עשה ריסטרט הוא לא מוצא את הקובץ שמאתחל את המערכת ההפעלה ורושם לי אין שאין קובץ כזה. אני מבקש את עזרתכם להציל את הנתונים שיש על ה-H.D . אני רוצא להחזיר את המצב לקדמותו שהיה לי רק מערכת הפעלה WIN 98. תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  19. האם זה חוקי? האם יש סכנה לבאן או משהו?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by CrashZone,

שלום לכולם, אני מריץ סרבר 2003 מתוך virtual pc ואני מעוניין להשתמש באפליקציות בשפה העברית. למערכת הפעלה אין תמיכה בעברית או אפשרות לבאפשרויות שפה ואזור, כל מה שבעברית מופיע כג'יבריש וזה חיוני למה שאני מנסה לעשות. האם ניתן להוריד פאץ' שפה לנושא?כשם שעושים בXP במידת הצורך בברכה, מתן

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם.. העפתי את vista מהבוט, ועכשיו נישאר לי רק למחוק את הקבצים המיותרים שנשארו מהמערכת.. הבנתי שני צריך לקחת "פיקוד" על התייקיה באפשרות אבטחה->מתקדם במאפייני התייקיה. אבל אין לי שום טאב של אבטחה בכלל.. יש דרך אחרת למחוק? תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. אני בדיוק קונה 2 מחשבים משרדיים מה שירוץ פלוס מינוס על שניהם: תוכנת ניהול חשבונות (חשבשבת) ניהול מלאי אופיס - מייל, וורד, פאור פוינט דפדפן עוד תוכנות קטנות המחשבים יהיו מחוברים למדפסות.. וצריך לבצע עליהם שירשור של 2 נתבים אם זה משנה.. השאלה היא מה עדיף? WIN 7 או XP ? או בכלל כדאי ללכת על 8? תודה!

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  23. שלום יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס אני מקבל שגיאה שאומרת שווינדוס לא מזהה כונן קשיח כדיי להתקין עליו OS אבל הבאיוס כן מזהה את הכונן .. ממש מוזר.. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by yan_ymar,

עקב Autoclicker נפתח לי בSIDERBAR המון המון המון תאריכונים...וכל פעם שאני מוחק אחד ניתקע המחשב עד למצב של שומר מסך ואז שוב אני יכול למחוק אחד... האם יש דרך פשוט למחוק בבת אחת את כל הגדגטים של הSIDEBAR במכה אחת (יש לי עשרות פתוחים אם לא מאה לפחות) תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. יש לי מחשב ישן שעושה לי הרבה בעיות ויש עליו מדבקה עם קוד של XP ושקניתי אותו לא קיבלתי איתו דיסק של ווינדאוס השאלה היא אם יש לי דיסק כלשהו של XP ואני יכניס שם את הסידיקיי שיש לי על המדבקה זה יחשב חוקי?

• 9 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.