Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לוח של P4P800 WINDOWS XP מותקן גירסת SP2 כאשר אני ניכנס ל- DEVICE MANAGER אני לא USB 2 אלא רק USB רגיל לא מבין למה. עזרו לי בבקשה אחים שלי.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היו 2 מערכות הפעלה על המחשב. על כונן C את 98SE על כונן D את WINXP PRO עשיתי פורמט ל D וכבר אין לי את ה XP. אבל עדיין נשאר התפריט בהעלאת המחשב אם אני רוצה לבחור ב 98 או XP וזה מעצבן.... :'( מישהו יודע איך אני מעיף את זה ועושה שזה יהיה נורמאלי כמו לפני שהיה לי את ה XP ( פשוט שיעלה אוטומאטית ל 98 ) תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לי סיסמא לווינדווס כמה ימים לפני שטסתי לחו"ל ושחזרתי גיליתי ששכחתי אותה איך אני יכול לאפס או לשחזר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לגבות את הקובץ של ההפעלה של הווינדוס (לאחר שהפעלתי אותו,אני רוצה לשמור אותו ע"מ להשתמש בו באותו מחשב בפעמים הבאות שאני מתקין את הווינדוס). אני מעוניין לעשות זאת בגלל שקרה לי כבר שהווינדוס לא איפשר הפעלה של העותק לאחר פירמוט והצטרכתי CD-key חדש.. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, יש בעיה במחשב והוא לא עולה כמו שצריך. בתור התחלה, אני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש כדי לוודא שאין בעיית חומרה. מערכת ההפעלה היא WIN XP הבעיה: אני רוצה לגבות את הקבצים של המשתמשים, אבל לא יודע איך. כשמחברים את ה-הארד דיסק למחשב אחר, אי אפשר לגשת לקבצים בלוגינים של המשתמשים. למישהו יש רעיון איך כן אפשר לגבות את הקבצים האלו? זה די דחוף כי זה מעכב את הפירמוט של ההארד דיסק. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי 2 התקנות ווינדוס כל אחת על דיסק פיזי אחר כל התקנה רואה את ההקנה השניה (שתיהם XP דרך אגב...) הכל טוב ויפה... אני מעוניין להעתיק תקיה מסוימת מהוינדוס הראשון לשולחן עבודה של הווינדוס השני אבל הקטע הוא שאני לא רוצה שזה יהיה חד פעמי אני מעוניין שכל פעם שאני ישנה את התוכן של התקיה הזאת, העותק בהתקנה שהניה של הווינדוס גם ישתנה (בהתקנה של הווינדוס השני אני לא משתמש הרבה אז לא מפריע לי שהדיסק הפיזי השני יכתוב כל פעם שהראשון כותב) כמו סוג של RAID 1 אבל רק עם תקיה מסוימת במקום כל הכונן או מחיצה שלמה מישהו יודע איך אני יכול לעשות (אם בכלל) דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי 4 גיגה, ואני אפילו לא עושה כלום,יעני אין שם תוכנות פועלות והוא מנצל 45 אחוז מהזיכרון...=\ וזה כשאין תוכנות פתוחות... איך אני עושה שהוא לא ישתמש בכל כך הרבה זיכרון סתם ככה?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש כזאת אופציה בהגדרות .. שאם הסוללה נטענת עד הסוף שהווינדוס יפסיק או יעצור את הטעינה.. הלכה לי הסוללה במחשב ואמרו לי שיש הגדרה שצריך לעשות .. השאלה שלי איפה זה אני משתמש בוינדוס 7 .
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים המחוברים בניהם. הכל עבד לי מצויין ב windows 98 אבל כשעברתי ל XP PRO לא ממש הבנתי מה הולך שם בכלל עם כל ההגדרות. זה פשוט שונה. מישהו גם סידר לי כבר פעם את ההגדרות ב XP אבל ההיתי צריך לפרמט והכל הלך. עכשיו אין לי גישה לזה שסידר לי ואני די תקוע. אני יודע שזה אמרו לעבוד רק לא יודע איך להפעיל את זה. ניסיתי את ה wizard של ה windows אבל זה לא ממש עוזר. ככה שאם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שמאז שהתקנתי SKYPE, התחילו לי צרות בשמע של המחשב. כשאני אומר בעיות זה רעשים לא רצויים בתוכנות דיבור (VENT) כל מיני פיבים כאלה כשאני מדבר. רעשים לא רצויים במשחקי אונליין (בעיקר CSS). ובכללי אני מרגיש שמשהו לא תקין. אני רוצה לדעת איזה הגדרות אני צריך לשים בהגדרות שמע אצלי במידה ואני משתמש באוזניות: משולב בווינדוס 7. כשאני מדבר על הגדרות אני מדבר פה שאפשר לשחק עם "הגדר כברירת מחדל" או כל דבר אחר שצריך להיות בהתאם לציוד שלי: תמונת מסך של הפאנל הגדרות שאני מתכוון אליו:http://www.siz.co.il/view/tywqmnwgw1kz.jpg.htm (אני לא מצליח לשים פה את התמונה לא יודע למה, בכל מקרה זה התפריט שנכסים להגדרות - לוח בקרה - חומרה וקול - קול) שבוע טוב ותודה מרא…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני נכנסתי להגדרת השפה בלשונית מתקדם שאני מנסה לבחור שם את העברית הוא רושם לי setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator מישהו יודע מה הבעיה מה צריך לעשות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי , יש לי כונן שאני מחבר חיצונית ע"י חיבור USB זה HD רגיל בחיבור פשוט של IDE ל USB בקופסה. יש לי XP עם יוזר אחד בבית שהוא ADMIN , אבל אני רוצה להגביל גישה לכונן בלי הגדרת עוד יוזרים על המחשב האם יש דרך?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 כוננים , אחד מפוצל לשתיים ואחד שלם, היו בעיות עם החלונות וזה לא עלה אז התקנתי חלונות נסף על הכונן השלם . כשאני מעלה את המחשב מוצג לי מסך בחירה של לבחור איזה גירסאת חלונות לפתוח, יש את החדשה שהתקנתי , עוד אחת שמסתבר שניסו להתקין על הכונן המפוצל פעם ולא מופיע לי החלונות שהיו קודם . מה צריך לשנות ב BOOT כך שכאשר אני יעלה את המחשב תיהיה לי אפשרות לבחור בחלונות שהיו לי קודם לכן . תודה [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professi…
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני כוננים, נגיד C ו , על C מותקן אולטימט 64 ביט, אבל מכיוון שאני צריך לעבוד עם דוס (אסמבלי) אני צריך וינדוס גרסת 32 ביט , אז רציתי פשוט להוסיף וינדוס של 32 ביט, שבעת הפעלת המחשב אני אבחר את הגרסה שאני רוצה . איך אני עושה את זה?
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
www.wincustomize.com זה אתר שאפשר להוריד כל מיני קבצים כדי לשנות את התצוגה בוונידוס XP הורדתי קובץ בשביל שהוא ישנה לי את את הסמלים והלוגוים של הקבצים השונים בווינדוס וגם של הכוננים וירד איזה קובץ מקווץ מלא בסמלים ואני לא יודע איפו לשים אותם בשביל שזה ישנה את הכל הייתי רוצה לדעת היכן התקייה שאפשר לשים בה את כל זה :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום מחשב חדש. האיש שמכר לי אמר לי שחשוב שלפני שאני מתחבר לאינטרנט אני יוריד ממחשב אחר ויעביר בדיסק את קובצי האבטחה הכי חדשים שיש על מנת לא לקבל וירוס. אחרי שיטוט קל פה בפורום הבנתי שיצא כבר SP2 לווינדואס. רציתי לדעת, אם אני מוריד את ה- SP2 זה במקום להוריד את העדכוני אבטחה כי הם נמצאים בו? אם כן, אסמך לקבל לינק ישיר להורדה - תודה מראש, יונתן.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
נעלם לי הAUTORUN ועכשיו כשאני מכניס דיסק הוא לא עולה אוטומטית איך אני יכול להחזיר את הAUTORUN אני משתמש בWINDOWS XP
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אתמול איכשהו השתנה לי אחד מהפונטים בווינדוס (XP) ואין לי מושג איך להחזיר את זה חזרה. צירפתי שתי תמונות ע"מ להמחיש איזה פונט נדפק. ב-uTorrent זה הפונט שמציג את ההורדות, נראה שגם הסוג השתנה אבל בעיקר הוא גדל. ב-outlook זה הפונט שמציג את הכותרות של ההודעות. אני פשוט אבוד :nixweiss: [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה עדיף ווינדוס 7 או XP? מפרט: מעבד:E7400 2.8@3.85 כ.מסך:ZOTAC 9400GT זיכרונות:2GB
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה מקום מתאים לשאלה. יש לי בעיה כזו, אנחנו בודקים להחיל UAC דרך GPO במחשבים בארגון, בנוסף מבצעים מהלך שהעובדים לא יהיו אדמין בתחנות. הבעיה היא שיש לי קובץ EXE שאני חייב שירוץ בכל פעם שנוצר פרופיל חדש בתחנה, כרגע אני עושה את זה דרך installed components אבל הבעיה היא ש הUAC חוסם אותו. ראיתי שיש פתרון להגדיר TASK שירוץ בכל לוגין עם הרשאות מתאימות, זה עובד בסדר אבל אני צריך שזה ירוץ רק בעת יצירת פרופיל חדש בתחנה. יש אפשרות להאזין ל EVENT של המערכת, אבל לא הצלחתי למצוא איזה EVENT מייצג יצירת פרופיל חדש. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי הרד דיסק חדש עם חיבור SATA.(שמיועד לעבוד ככונן יחיד במחשב) עכשיו כמו שכולכם יודעים בזמן התקנת הווינדווס צריך ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסק של הדרייברים של ה SATA. הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים(וקצת בעיה לארגן עכשיו). אז רציתי להוסיף לבד את הדרייברים של הSATA לדיסק התקנה של XP. נתקלתי במדריך הזה: http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm אבל קצת הסתבכתי. בשלב השני - מה בדיוק צריכה להיות התיקייה שאליה אני מעתיק את הדרייברים? בדיוק כמו שכתוב? ובשלב הבא - לא קיים אצלי בדיסק קובץ WINNT.SIF מה עושים? תודה לעוזרים(וגם לאלה שלא ) !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי פה : http://unattended.msfn.org/unattended.xp/view/web/28/ איך להכין דיסק התקנה אוטמטי, אשר יתקין את חלונות כולל כל התוכנות שלי בפעם אחת. הכנתי כבר את הספרייה עם כל התוכנות, הכנתי את ההתקנה האוטומטית של רובן, ועכשיו אני תקוע בקט של הדריוורים. כתוב שם שצריך קבצי INF ו-CAB, ולחלק המחומרה שלי מצאתי אותם, למרות זאת יש מספר רכיבי חומרה אשר בדיסק ההתקנה שקיבלתי יש רק קובץ EXE ללא קבצים נוספים. איך אני מחלץ/משיג את הקבצים שאני צריך? עוד שאלות: האם יש אפשרות להתקין את הFF עם כל התוספים שלי, המועדפים שלי והסקינים שלי? כנ"ל לגבי ThunderBird? האם יש עוד דרים שחשוב לשים אליהם לב כשאני מכין דיסק כזה? האם יש דרך לבטל את תהליך האקיטביציה של חלונות לאחר העליה הראשונה …
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אהלן. יש לי לוח אם חדש ומשום מה הוא מראה שיש לי שני מקלדות ושני עכברים - בדוק שאין לי כל הדרייברים מעודכנים, בלוח אם, עכבר ומקלדת. הביוס מראה שיש לי שתי מקלדות ושני עכברים. אני כרגע בתמיכה מול אסוס מנסה להבין מה זה ולמה זה. בווינדוס device manager אני רואה את העכבר והמקלדת האמיתיים ואז ליד כל אחד HID COMPLIANT MOUSE/KEYBOARD איך אפשר להסיר את זה אפילו אם זה מופיע גם בביוס? האם זה גורם לבעיות? האם זה נחשב לבאג קריטי? הלוח אם: ASUS P8Z77-V-Deluxe תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני בא להסיר תService Pack 1 וזה רושם לי ככה:
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-