עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי חברים, בעיה מוזרה שנתקלתי בה בעת שניסיתי למחוק נתוני גלישה מהדפדפן (חח לא אני לא גולשת בפורנו). כל פעם שאני רוצה למחוק פריט הסטוריה מופיעה לי ההודעה הבאה: "האם אתה בטוח כי ברצונך לשמור את פריט ההיסטוריה.." מה שמוזר לי הוא שבמקום שיהיה רשום "למחוק" כתוב "לשמור". מה זה אומר? חופרת על האינטרנט ולא מוצאת תשובה או כיוון. יש לי תוכנת ריגול על המחשב שגורמת לזה?! (אשמח לקבל תשובה מדוע זה קורה ולא תשובה כמו "תסרקי את המחשב מפני תוכנות ריגול או ווירוסים") המון תודה!!

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שקיבלתי פול כאלה. אני לא יודע אם זה קשור/גרם אבל כשקמתי היום המחשב שלי היה מכובה, והוא היה אמור להיות דלוק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  3. Started by rino,

איתרתי בעיית זליגת זכרון במחשב שלי.אני משתמש ב512M ותוך דקות אני מגיע ל85% קיבולת ללא הפעלת תוכנות כבדות. ??? לא הצלחתי למצוא את התוכנה שגורמת לזליגה, מישהו מכיר תוכנה או דרך לתקן את הבעיה? ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי בעיה שאולי נובעת מחוסר ידע קטן.. יש ברשותי מחשב חדש ועותק של וינדוס XP SP1 שקניתי בזמנו. אני מעוניין להתקין אותו על המחשב החדש שלי. הדלקתי את המחשב, והגדרתי בביוס כBOOT ראשון את הסידירום. כשאני מדליק את המחשב הוא כותב לי: REBOOT AND SELECT PROPER BOOT DEVICE OR INSERT BOOT MEDIA IN SELECTED BOOT DEVICE AND PRESS A KEY עכשיו הכנסתי את הדיסק של הוינדוס ולחצתי על המקלדת, הוא חוזר על השורות למעלה ללא חדש... האם מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות? משם אני כבר יודע הכל... תודה, דני.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  5. Started by PCguy,

מה לעשות? המחשב נכבה תכף אחרי שהווינדוס עולה מה הבעיה? איך לפתור זאת?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  6. שלום, איך אני עושה כשכשאני נכנס למצב Switch Userהאינטרנט לא יתנתק? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by GoBo,

אנשים כל פעם שאני רוצה לעשות הפעלה מחדש למחשב דרך התחל---->כיבוי------->הפעלה מחדש אז המחשב לא עושה את זה הוא מגיע לשלב שמראים כזה חלון בצבע תכלת שכתוב ווינדוס 98 ואז הוא פשוט לא עושה כלום מי שיודע איך לפתור בעיה זו שיכתוב [move]בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה [/move]

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  8. אני מתכוון לשורה הכחולה נמצאת בתחתית המסך לדוגמא כשאני פותח חלון באינטרנט ואני מקבץ אותו למטה לשורה הכחולה אני לא רואה אותו איך אפשר לפתור את זה מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. Started by yarl,

יש לי בעיה מוזרה ב-XP שהשעון חול ליד הסמן של העכבר כל הזמן מהבהב פעם ראשונה שאני רואה את זה וזה מרגיז רצח מה עושים ??? בכדיי להוריד את זה תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. Started by gid_dr,

מחפש תוכנה להמיר סרטונים שנערכו ב-windows movie maker וקיבלו את הסיומת WMV. הסיומת הנ"ל לא מאפשרת צפיה בטלוזיה דרך מכשיר DVD. הסיומת MPG כן מוכרת למכשיר. בתודה גדעון

11. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי ויסטה RC1 וכשאני מנסה לעשות אפדייט הוא כותב לי Widnows could not search for new updates error found code 80245003 למישו יש מושג איך אני פותר את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש של acer עם ויסטה המותקנת עליו. ברצוני שתהיה לי את האפשרות לתמרן בין שני הוינדווסים בזמן עליית המחשב ותהיה לי בחירה בכל פעם שאדליק את המחשב על פי הצורך. יש ברשותי דיסק של ווינדוס xp ורציתי לדעת כיצד עושים זאת. האם צריך לעשות בוט עם הדיסק בסידירום או פשוט להתקין בזמן שהמחשב כבר עלה? תודה מראש.

13. Started by HeaT-SinK,

שלום יש לי מייל ביאהו. הוא מאוד חשוב (אז אשמח אם לא תגידו לי להחליף את היאהו) כל מייל שאני פותח לפי ה"encoding" הוא hebrew westren ואני רואה ג'יבריש. רק שאני בוחר UTF-8 הכל מסתדר ורואים את המיילים היטב. בגלישה רגילה באינטרנט (למשל עכשיו בHWZONE) אז באנקודינג מסומן hebrew windows ורואים היטב עברית. איך אני עושה שביאהו תשמר ההגדרה של UTF-8 או שלפחות לא יראו ג'יבריש כי כל דף או מייל שאני פותח מחדש הוא חוזר לג'יבריש. תודה אני אובד עצות.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  14. Started by Vortex,

היי עד לא מזמן היה לי Windows 98 SE , ויכולתי לבחור בהגדרות optimal refresh rate. עכשיו התקנתי xp וכבר אין, אני יכול לקבוע קצב ריענון רק לשולחן העבודה. (במשחקים הוא יורד ל-60, כשהוא בשולחן העבודה 85) אין קצב ריענון מיטבי איך אני מסדר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  15. Started by Overkiller,

שבת שלום לכולם; אז ככה, התקנתי חבילה שמשנה את המראה של הווינדוס XP לווינדוס וויסטה, משהו קטן..... בכל מקרה, לאחר שהסרתי אותה, האייקון של כונן C נעלם ומופיע האייקון עם הדף הלבן ובו חלון פתוח, נו האייקון הזה כשחסר אייקון (מן הסתם), איך אני מחזיר את התמונה של כונן C???; תודה לעונים. -רון.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  16. Started by avihy.a,

אהלן לכולם, אני עובד עם ITunes, וכחלק ממנה מותקנת לי על המחשב גם תוכנת Quick time. כשאני מנסה להוריד אל המחשב או לצפות באמצעות הדפדפן קבצי tiff, הם ישר נפתחים עם תוכנת ה- Quick time. איך אפשר לשנות את זה שיפתחו עם "מציג התמונות של Windows"? ניסיתי גם לעשות קליק ימני לפני ההורדה (בשבי לשנות את סדרי העדיפויות ע"י בחירה ב- "פתח באמצעות" - אבל הקבצים שאני מוריד לא נותנים לי בכלל את האפשרות הזו. הם ישר נפתחים בתוכנה הארורה הזו של 'אפל'). למישהו יש פתרון? תודה!

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי בעיה בכמה שבועות/חודשים האחרונים שלאחרונה כבר הגיעה לי לסף. האייקונים בשולחן העבודה מתעדכנים פעם או פעמיים (בזמן כתיבת שורות אלה פעמיים) בכל פעם שחוזרים לשולחן העבודה, גם אם זה ללחוץ על הכפתור מההפעלה המהירה, ואם זה כשאני סוגר או ממזער תוכנות וחוזר לשולחן עבודה. אני חייב לציין שהתופעה הזאת הייתה קיימת כמעט תמיד אצלי במחשב (שהוא כבר בן 5), אבל היא אף פעם לא הפריעה, גם כי זה קרה מהר (תהליך הרענון של האייקונים) וגם כי השולחן עבודה היה מגיב כרגיל. היום הוא בקושי מגיב, מרגיש כמו צב, כל לחיצה על אייקון או פתיחת תפריטי מקש ימני בעכבר מקשים עליו, ונראה שהדבר גם מקרין לכל המחשב והתת-תיקיות. עשיתי חיפוש על התופעה בגוגל, מצאתי כמה דיונים בפורומים שונים שרוב ההצעות …

18. מדובר ב Windows 7 ultimate. בהרשאות של כונן חיצוני, מחקתי את קבוצת ההרשאות Everyone שהיתה היחידה, למרות תיבה שהזהירה אותי, חשבתי שאוכל ליצור מחדש הרשאה זו. כעת הוא מציג לי את הכונן החיצוני, אך בניסיון כניסה אליו הוא כותב F is not accessible access is denied, וקודם גם הציע לי לפרמט אותו. כשאני מנסה להגיע להרשאות ע"י מאפיינים, הטאב של Security לא נמצא שם, הוא כותב שגודל הכונן 0 bytes ומראה אותו ריק. בתוכנה לשיחזור מידע כל המידע מופיע כתקין כולל מחיצת NTFS תקינה. לכן אני מאמין שהחזרת ההרשאה של Everyone תפתור את הבעיה. כיצד ניתן להחזיר הרשאה זו ? האם יש תוכנה מסוימת שיודעת לעשות זאת ? ניסיתי על מחשב אחר וגם שם אותה התנהגות. תודה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by מיזן רונן,

שלום חברה, יש לי איזה באג שאני לא יודע הכיצד להעיף אותו (אני מנסה להמנע כרגע מפירמוט), קופץ לי חלון שמודיע על הודעת קריסה כל שהיא ושאלתי כבר בחנות מחשבים שמעבר לניסיון למכור לי חלונות XP ("וההתקנה עלי") בחנות לא ידעו הכיצד לעזור לי. כאשר לוחצים על SEND או DONT SENT מתחילה ספירה לאחור של 60 שניות שמיידעת על כיבוי המחשב אך המחשב אינו נכבה אלא נתקע ואין מנוס מעבר לכיבוי המחשב דרך כפתור ההפעלה. העתקתי את המלל של החלון ושלחתי אותו למייל של חבר שלי שאולי יוכל לעזור אך לצערי גם הוא לא יודע מה ניתן לעשות, הרצתי איזה "פאצ' " קטן אך הוא לא עזר. אני לא מצרף את הצילום כיוון שהגודל גדול מידי לצירוף לכאן. אשמח אם מישהו יהיה מוכן להציץ במלל החלון ולנסות לעזור לי. ***כרגע ע"מ לעבוד תקין…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  20. Started by at,

עד כמה אתם חוזים שהגירסה החדשה תדחוק את ה XP החוצה? כמה זמן בערך יהיה אפשר עוד לעבוד עם XP בלי להתקל בבעיות של חוסר תאימות של תוכנות ורכיבים? השאלו באות בגלל שאני הולך לשדרג את מחשב (לא משהו משמעותי) וגם חבר שלי הולך לקנות מחשב נייד, אז אני חושש אני מפספס משהו כי אולי כדאי לשמור את כסף ולמשוך עוד קצת ? מה צפיות להיות דרישות במינימום של גירסה החדשה? (גב המפרט שלי הוא P4 עם 2.4G וקאש של 512KB זיכרון 256MB בקצב 266 (ישודרג בקרוב ל 512) וכרטיס מסך GF4-64MB) תודה על התייחסות, טל

21. על המערכת שלי כרגע מותקנת כבר VISTA אך ברצוני לפרמט את המחשב. יש לי 3 דיסקים שונים של ויסטה. אחד 32BIT מאוגוסט 2008, אחד 64BIT מאוגוסט 2008 ואחד חדש שרק היום סיים להוריד 64BIT פברואר 2009. פירמטתי כבר בעבר ואני יודע כיצד לפרמט ולהתקין. הכנסתי את הדיסק לכונן והפעלתי מחדש את המחשב. לחצתי כדי לעשות BOOT מהדיסק ואז הופיע לי המסך שבו טוען את קבצי WINODWS. עד כאן הכל טוב ויפה. אחרי שהוא סיים לטעון מופיע לי הרקע של וינדוס ויסטה אך בלי המסך כדי שאוכל לפרמט. בלי הכונניםב מערכת בלי כלום, רק הרקע ועכבר והעיגול הכחול שמראה שהמחשב טוען משהו אך שום דבר לא מוצג לי. כמובן הדיסקים נבדקו על כמה מחשבים ופעלו ב100 אחוז ולא התגלו שום בעיות בהתקנת ויסטה על מחשבים אחרים ובנוסף לא התקבלה תלונה ע…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  22. Started by king,

אז ככה בזמן האחרון אני לא יכול להוריד קבצים מהאינטרנט אני בא להוריד משהו אז נפתח החלון של ההורדה של windows והוא לא מתחיל להוריד... ניסיתי להוריד מהמון אתרים והגעתי למסקנה שזה לא בעיה באתרים... מה עושים??? ד.א. אני גם לא יכול להיכנס לצ'אטים וכל מה שקשור איכשהו להורדה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום. יש לי צפצופים מהמארז כאשר אני לוחץ על מקשי המקלדת מספר פעמים. למישהו יש מושג איך מבטלים את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  24. Started by gabby,

שלום רב, יש לי בעיה עם מנהל המשימות לא משנה מה אני עושה ובכל דרך שאני מנסה לעלות אותו הוא פשוט לא עולה.. הוא כן נפתח ואז שנייה אחר כך הוא נסגר! אני לא מצליח לסגור תהליכים ולא לעשות כלום!! מערכת הפעלה:win xp עשיתי בדיקת וירוסים - ללא ממצאים - malwarebyte free וגם superantispyware free וגם הירצתי את הכלי להסרת תוכנות זודוניות של מיקרוסופט אשמח לרעיונות.... תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לאחרונה הולך ונגמר לי המקום בקונן הראשיו שלי ניסיתי לבדוק לאן הוא נעלם ומצאתי שתחת USERS קיימת תקיה עם השם שלי שכללת את כל הספריות הרגלות Desktop,Documents, Favorites וכו החלק המעניין הוא שגודלן שכל כל אחת מספריות המשנה האלה לא עולה על 10 מגה ולמרת זאת גודל הספריה עצמה עובר את ה 10 גיגה אם משהו יוכל לגלות לי לאן לעלם המקום (קבצים מוסטרים וכו) ומה אפשר לעשות כדי לראות אותם או סתם לתפל בבעית חוסר המקום אני אשמח כעמור מערכת ההפעלה היא vista business

• 1 תגובה
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.