עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב. אבי הביא ממקום עבודתו מחשב Dell OptiPlex GX260 אשר בא מותקן עם Windows XP OEM (כלומר מערכת הפעלה אשר מותקנת בייצור המחשב אצל DELL ואשר מורשת לשימוש רק על המחשב המסויים עליה היא הותקנה לראשונה; נגיד שאם אני אחליף פתאום את המעבד או את הלוח אם, ההתקנה תזהה שינוי דרסטי במפרט המחשב ותהפוך לUnregistred או משהו כזה. יענו לא תהיה חוקית) -בקיצור אין לי דיסקים ולא כלום, האם אני יכול לקחת את הProduct Key שרשום על גב המחשב(במדבקה) ולהשתמש בו עם דיסק XP לא מקורי שחברי ישאיל לי? (דרך אגב, ישנם תוכנות אשר מראות לי Key אחר. מה לעשות עם זה?) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  2. Started by zxcv12,

שלום לכולם!!! קניתי מחשב נייד לא מזמן עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום אבל החיסרון הוא שהיא באנגלית ומאוד הייתי רוצה להפוך אותה לעברית, הבנתי שתמיכה ב-MUI יש רק מגירסת אולטימייט ומעלה... אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  3. סתם לצורך הידע התקנתי היום ויסטה הכל טוב ויפה ויש לי עכשיו 2 מערכות הפעלה של אקס פי אחת מפוצצת וירוסים השניה חטפה תבעיה (היא תקינה) קיצר אחרי ההתקנה הכל טוב ויפה חזרתי לXP כדי לגבות דרייברים וכ'ו פתאום אני מגלה שאני לוחץ נגיד על קרייסיס הוא מחפש לי תקובץ הפעלה שלו ואני לא רואה אותו בתקיה שהוא אמור להיות וכל שאר המשחקים ישנם אבל אני לא מצליח לפתוח קבצי MP3 עם וינמאפ אני זוכר שיש איזה כלי שמסיר את הוירוס הזה או ש..?[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 17:53:14 טוב הצלחתי לשחזר חלק מהדברים על יד כניסה ממצב בטוח אבל עדין נעלמו חלק תודה בכל זאת

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. Started by waizman,

פתאום כל מה שאני מנסה להפעיל מציג לי הודעת שגיאה שכתוב בה: "this file does not have a program associated with it for preforming this actrion. Create an association in the folder options control panel" וזה תוכנות כמו אינטרנט אקפלורר והכל בעצם! לא יודע למה, אבל הוא נתן לי להפעיל את הדפדפן מהדסקטופ... כל קיצור דרך אחר לא עובד! מישהו?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 10:51:11 נפתר, תודה לגוגל

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  5. באתרים כמו walla אני מנסה לכתוב עברית כמו למשל בחיפוש,מה שיוצא לי זה חלק סימנים וחלק אותיות שלא בחרתי בהם אבל זה קורה רק עם עברית בכתיבה בתוך האתר ורק בexplorer . netscape עובד בסדר גמור.

6. Started by shon,

חברה אני חייב עזרה דחוף!!! יש לי מסך lcd וקראתי בעיתון על איזה תוסף מהאתר של מייקרוסופט שמכוון את הכתב שיהיה בתצוגה אופטימלית. התקנתי את התוכנה והוא הרס לי את כל הכתב ב windows ולמרות שמחקתי את הדרייברים של המסך והכרטיס מסך אני לא מצליח להחזיר את המסך לקדמותו. חייב עזרה ותודה רבה לעונים!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. אחרי שדרוג מאסיבי, אני עכשיו נמצא עם צ'יפסט של אינטל, 945G, וקונורו. אין לי מושג איך הולך כל הסיפור של הUNIFIED DRIVER PACK של הצ'יפסטים של אינטל (הייתי עם Nforce עד עכשיו) אז הכוונות? (:

8. Started by davidcohen,

שלום ! אני חושב אם לקנות ויסטה ורציתי לדעת אם בדיסק מקורי שאני קונה יש אפשרות להתקין גם את הגירסה של 32 ביט וגם את של ה64 ביט ? אני לא מתכוון על מחשב אחד את שניהם, יש לי 2 מחשבים ורק אחד תואם ל64 ביט והשני תואם ל32 ביט. בדיסק ההתקנה של הווינדווס יש את 2 ההתקנות ? תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. איך נפטרים מ search assitant שנמצא ב toolbar אני כל הזמן מוריד ממנו את הv ועם כל ריסטארט הוא חוזר חיפשתי אולי ב msconfig אבל שום תוכנב לא מעלה אותו למישהוא יש רעיון איך להיפטר ממנו לצמיתות?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. Started by דנינו,

זה נכנס לי..נותן לי לבחור "מהיר" או מותאם אישית" ואז שאני בוחר זה עובר לי לשגיאה צירפתי תמונה

11. Started by yalkobi,

רכשתי נייד חדש שמגיע עם SSD המחשב בלי מערכת הפעלה שאני מנסה להתקין אני מקבל הודעה דיסק MBR לעבור ל GPT השמח לעזרה

12. Started by drorel,

האים משהוא הצליח להתקין את הדריברים החדשים ל LIVE על ה XP ? אני מתכוון לדריברים שניתנים להורדה מעמוד החדשות באתר . משום מה ה XP טוען שיש לו גירסה חדשה מותקנת ?!! הכיצד אני יכול לבדוק ולראות את הנושא ? ע"פ הדיאגנוזה ב DIRECT X רשום שיש לי דריברים מגירסה 5.12.01.3300 . ממש ממש מוזר. דרור.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by elad-k1,

שלום..! אני מתקין את הוינדוס אקספי פרו ועכשיו בהתחלה של התקנה הוא אומר שוהוא לא מצליח ליקרוא איזה קובץ אז עשיתי אנטר והוא המשיך! אז למה הוא מגיע למצב כזה ביגלל הדיסק?ביגלל הכונן תקליטורים .?או ביגלל הארד דיסק?! ועוד שאלה עכשיו אני בהמשך ההתקנה ובדקה 39 של ההתקנה הוא ניתקע איזה 5 דק אפילו יותר! זה יכול ליהות שההתקנה לא תיהיה תקינה בסוף ההתקנה(גם ביגלל שעשיתי אנטר בתחילת ההתקנה וגם ביגלל זה עכשיו)? ? תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  14. שלום, ברצוני לשים שתי מערכות הפעלות להתקנה בלבד בתוך USB, אני מחפש תוכנה שמאפשר לבחור את מערכת הפעלה שברצוני להתקין לאחר עליית ביוס. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  15. Started by קוד גישה,

הבנתי שעומד לצאת SP3 ל XP 32 ביט (אין SP ל XP 64 ביט) האם SP1 שעומד לצאת לויסטה, הוא רק לגירסת ה 32 ביט, או גם לויסטה 64 ביט ?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  16. יש לי זיכרון DDR2 1066MGHZ 4GB ואני רוצה לדעת כיצד אני יכול לגרום למערכת לעבוד יותר מהר מהרגיל. כיצד להגדיל את הזיכרון הוירטואלי במערכת ההפעלה. אשמח לדעת איך . שבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  17. Started by bennybl,

אני מחפש אתר שמציג את רשימת כל קבצי המערכת שיש בווינדוס עם הסבר על כל קובץ ועל מה הוא אחראי חיפשתי ולא מצאתי אם מישהו מכיר אשמח לקישור תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  18. שלום כולם... יש לי בעיה במחשב, שה-Windows Media Center בויסטה לא מזהה את כרטיס הטלוויזיה שלי ואני לא יכול לראות שם ערוצים... מצד שני, ויסטה התקינה לי לבד את הדרייברים לכרטיס כך שעם תוכנות עריכה אני יכול להקליט וכ"ו. יש לי את הכרטיס Pinnacle PCTV משהו ישן מלפי בערך 4 שנים... אני יודע על משהו עם תאימות למדיה סנטר אבל אולי יש תוכנה או דרייבר שיאפשרו לי להשתמש בו במדייה סנטר?? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. Started by tmn,

שלום רב לפני כמה שעות מחקתי את הויסטה והתקנתי מערכת הפעלה חדשה שגם היא ויסיטה הבעיה שבמערכת הקודמת היה לי קובץ של כ400 תמונות מאוד חשובות השאלה שלי האם אני יכול לשחזר את הקובץ לאחר הפירמוט תודה רבה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  20. אז התקנתי לינוקס, ואני מאוד מאוד שמח. אבל לא על זה באנו לדבר, נכון? הלינוקס הוא מסוג Ubuntu 7.10, ובעזרת GRUB אני מפעיל גם את הלינוקס וגם את הויסטה (Windows Vista Ultimate x64). את הלינוקס התקנתי שבוע שעבר, ואחרי עריכת ה MBR והכל, הלינוקס פעל 24 שעות ביממה למשך השבוע שבו עבדתי, והשתמשתי בו בלילות כדי לראות סרטים ולשוטט באינטרנט. היום, סוף סוף חופש, באתי להשתמש בווינדוס, והנה הוא קורס אחרי שימוש של 5 דקות. מביא לי מסך כחול ועושה ריסטרט אחרי 5 שניות בערך. לא ממש ערכתי קבצים מהלינוקס, רק ראיתי סרטים, אולי פתחתי כמה קבצי RAR ואז מחקתי כמה תיקיות (שהורדתי עוד כשהיה לי רק ווינדוס) בעזרת הלינוקס, אבל לא נגעתי בכונן C בכלל. איך אני יכול לתקן את זה? חשבתי שאולי הוויסטה צריך להתרגל…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  21. Started by BoRiS.K,

יש לי ווינדוס 64 ביט מלא והכל עכשיו אני שואל אם שווה להתקין אותו או לא יש לי הכל מתאים..

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. אני רושם את הפקודה בהפעלה systeminfo החלון נפתח ונסגר תוך שניה.. פעם זה לא היה לי ככה איך אני מסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  23. כי MSCONFIG לא עובד פה. תודה.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  24. Started by clown,

כשאני נכנס לחיפוש דרך התחל->חפש->קבצים או תיקיות, זה מה שמופיע לי: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  25. Started by taimor,

מישהו יודע איך אני יכול להתקין ASP.Net על Home? זה ממש חשוב לי ... תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.