Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום , מזה חודש , כל הזמן מופיע לי ב task bar הצלמית שאומרת שיש עדכונים חדשים ל WIN. העדכון שמופיע שם זה : Security update for SQL server 2005 Service Pack 2 כל פעם שאני מנסה להתקין את העדכון הוא נתקע באמצע ומבקש נתיב של איזשהו קובץ מסוים ואז ההתקנה מתבטלת והצלמית של העדכונים ממשיכה להופיע. כיצד אני יכול להעיף את העדכון הזה שיפסיק להציק לי או לחלופין להתקין את העדכון הזה ממקום אחר? תודה על העזרה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לילה טוב, יש ברשותי - Winsows 8.1 שבזמן האחרון לא מצליח לעדכן עדכון מסוים שנתקע על - 75%. הבעיה שהעדכון ממתין ומיד שאני עושה הפעלה מחדש, המערכת הפעלה מנסה לעדכן אותו המון זמן עד שבסופו של דבר מתקבלת הודעת שגיאה שאומרת שלא היה ניתן לעדכן את העדכון. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמנו פירסמתי כאן שניתן לקנות WINDOWS VISTA ULTIMATE דרך הסתדרות המורים ב110 ש"ח + משלוח. עלו כאן מספר שאלות שבזמנו אף אחד לא ידע לענות עליהם. התקנתי בשבוע שעבר את הWINDOWS הנ"ל והנה מספר הבהרות: 1. למרות שהWINDOWS הוא בגירסת UPGRADE אין שום בעיה להעלות אותו מהBOOT ולהתקין התקנה נקיה. העניין בגירסה זו הוא רק שיהיה לך רישיון של מערכת הפעלה קודמת ואין חובה לשדרג. 2. החסרון הגדול של חבילה זו - כרגע מגיעה רק בגירסת 32 ביט. החברה שמספקת את הWINDOWSים נשאלה לגבי גירסת 64 ביט ועדיין לא ענתה. ברגע שאני אמצא זמן לקרוא את הסכם השימוש ואשיג VISTA 64 BIT אני אבדוק אם מספר הרשיון יתאים גם לגירסה זו (בהנחה שבהסכם השימוש מותר לעשות זאת). עד כמה שאני זוכר, כשאתה קונה VISTA ULTIMATE אתה מ…
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור דיסק התקנה עם כל העדכונים האחרונים. מישהו יודע מאיפה אני מוריד את כל העדכונים? או אם הם נשמרים על המחשב כשהם מורדים אוטומטית מwindowsUpdate אז איפה הם נשמרים כדי שאוכל לקחת את ההתקנות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם העדכונים האוטומטיים.. כבר כמה פעמים שניסיתי להתקין אותם וכל פעם יוצאת לי הודעה שהעדכונים לא הותקנו בהצלחה. מה לעשות? תודה מראש.אליאב. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה עדכונים רצוי לעדכן במערכת הפעלה VISTA. היות שחלק מהעידכונים שבצעתי גמרו להאטה מוחלטת של המחשב וכו', ולכן רציתי לדעת על איזה עדכונים של מערכת ההפעלה אסור לוותר. (אולי שמשפרים ביצועים ומתקנים באגים...) תודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם יש אפשרות ב-Windows 2000 Professional SP4 להוריד עדכונים ל-Windows באופן אוטומטי ויזום, באמצעות יישום של Win2K או באמצעות תוכנה של צד שלישי? מאיפה אפשר להוריד SP5 לא רשמי ל-Windows 2000?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם, כמו שאתם בטח יודעים, אין כ"כ תמיכה למערכת הזו, אבל מצאתי (אחרי עמל רב ) רשימת עדכונים באתר microsoft update. הבעיה היא שזו רשימה די ארוכה והכל ידני ומסורבל ולא ברור כ"כ אם העדכונים מתאימים ל-98 רגיל או SE . רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך אוטומטית או חצי אוטומטית להוריד את העדכונים האלו, או האם אפשר להוריד איזושהי חבילת עדכונים מלאה, אבל כזאת שלא דופקת את המחשב (פעם הורדתי חבילה לא רשמית והיא רק גרמה לי להתקין 98SE מחדש ). תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אתמול כשעמדתי לכבות את הWINXP שלי, הוא אמר לי בחלון של סגירת המחשב(איפה שיש כבה, הפעלה מחדש וניתוק) משהו כמו אנא כבה את מחשבך כדי שהעדכונים יסתיימו. יש לציין שאני התקנתי win installer 3.11 דרך העדכונים. כשלחצתי על כיבוי הוא אמר לי בחלון הזה של הכניסה(איפה שהוא אומר שומר הגדרות) מתקין עדכונים 1/1. האם לעוד מישהו זה קרה? או שיש לי וירוס כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האלה, מיקרוסופט שיחררה עדכונים קריטיים למערכות האלה החודש וגם בחודש שעבר בגלל החשיבות שלהם. (בעדכון האחרון של ה XP שלי הורדו 10 עדכונים חדשים.)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עדכונים... חייב לעשות אותם? חייב לעשות לווינדוס עדכונים? הוא מאט את המחשב לא? זה מה שאני צריך להוריד: עדכון עבור Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 ו- .NET Framework 3.5 Family (KB951847) x86 תאריך פרסום אחרון: 27/1/2009 גודל הורדה: 284 MB Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 הוא עדכון מצטבר מלא המכיל תכונות חדשות רבות הבונות תוספת ל- .NET Framework 2.0, 3.0, 3.5, וכולל עדכוני שירות מצטברים לרכיבי משנה של NET Framework 2.0 and .NET Framework 3.0. העדכון ל- .NET Framework 3.5 Family מספק עדכונים חשובים של תאימות יישום. דרישות מערכת CPU מומלץ: לא צוין. זיכרון מומלץ: לא צוין. שטח דיסק קשיח מומלץ: 4380 MB כיצד להסיר את ההתקנה ניתן להסיר עדכון תוכנה זה באמצ…
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום. יש לי Windows XP SP 2, ואני עובד עם 2 משתמשים (Admin לי, Guest לאחותי) + אפשרות Fast Switching. העניין הוא שהרבה פעמים אני והיא משאירים את שולחן העבודה כמו שהוא והולכים, אני רוצה שאחרי זמן מסויים באיידל אז אוטומטית הווינדוס יוציא אותי למסך הלוגין ע"מ לבחור משתמש. איך אני עושה את זה? תודה, נדב.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, מחר בבוקר אני עובר לויסטה פרימיום 64 ביט אחרי שאני אקח את המערכת שהגיעה אלי בדואר ורציתי לדעת אם יש דברים מסויימים שצריכים להגדיר בביוס או כל דבר אחר כדי שלא יהיו בעיות כבר אחרי שאני מתקין את המערכת, כרגע אני עם XP 32 ביט. ועוד דבר, אני רוצה שויסטה תהיה מותקנת במחיצה נפרדת בגודל 40 ג'יגה בכונן קשיח חדש מדגם WD6400AAK שכרגע יש עליו רק קבצי מוזיקה ווידיאו בלי מחיצות בכלל אבל אני לא מוצא איך עושים את זה, כמו כן אני מעדיף למחוק את XP שמותקנת אצלי במחיצה של 800 מגה בית בהארד דיסק הישן יותר ואשמח אם תגידו לי איך אני מרוקן את המחשב מכל שריד של חלונות לפני המעבר לויסטה , תודה.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
לאחותי הייתה הפצצת ספייווארס במחשב. מחקתי את כולם כמעט עם avast, ספיי בוט סירץ' אנד דיסטרוי, וad-aware. אני לא יודע אם הם מהסוג שחוזרים אבל לדעתי לא. מה שנשאר עכשיו זה השאריות. הדף בית באקספלורר נשאר הדף בית שהספייווארס קבעו, ואני לא יכול לשנות אותו בחזרה למה שהיא רוצה. מה אני יכול לעשות (מלבד כמובן פרמוט)? אם זה משנה, המערכת היא winXP עם sp1. תודה. עריכה: אוקיי מתסבר שהוא חוזר. זה משהו מסריח כזה שמעלה הודעות מפוברקות של בעיה בווינדואוס (האלה בסיסם טריי שנראות כמו תמרור צהוב משולש עם סימן קריאה שחור בתוכו). מה אני עושה עם זה לעזעזל אף אחת מהתוכנות שמוזכרות למעלה לא עזרו!!!!
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב , אז אחרי הבעייה שהייתה עם הדריבר של כרטיס הקול: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326753.0 אכשיו יש לי בעייה עם הדריבר/תוכנה של המצלמה , המצלמה שלי היא Logitech QuickCam הדריבר מעודכן לדריבר האחרון (לא יצא דריבר חדש מאז שהיתקנתי אותה). בזמן עבודה על המחשב ה Process של הדריבר מתחיל לכחת לי 50% מהמעבד בלי שום סיבה! וזה ממשיך עד שאני לא סוגר אותו (End Process). השם של ה Process הוא COCIManager.exe יש למישהו מושג מה הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לדעת אם הויסטה היא 32 או 64 ביט? איזו תוכנת צריבה מתאימה לויסטה? אוף הויסטה הזאת מתחילה לעלות לי על העצבים....
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בנוסף לאייקונים מההודעה הקודמת.. יש משהו נחמד (רק בפעם הראשונה) ב-TRY למטה היכן שנמצא השעון ישנו חץ >> המציין שיש עוד אלמנטים חבויים ב-TRY. האם ניתן לבטל/להסיר אותו ? (אני אוהב שהכל גלוי וידוע) ** זה עוד לא הסוף, לאט לאט אני שם לב לעוד שינויים כפויים ולא רצויים גרררר
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אבוי לי, זה דבר מייאש ביותר. למישהו יש ניסיון עם זה? אם כן, מישהו יודע אולי אם ניתן לעקוף את זה (אני לא מבקש הסבר). Vega
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היי במרשתת מתרבים לאחרונה דיווחים על תופעה מטרידה .... https://www.geektime.co.il/microsoft-reportedly-restarts-users-windows-10-computers-to-install-office-465-pwa/
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
תשמעו, יש לי WIN XP PRO. עוד יומיים אני מקבל מחשב חדש שיהיה במיוחד בשביל משחקים. השאלה היא האם כדאי לי להתקין עליו את ה-XP PRO, או שלמשחקים עדיף את ה-Home Edition? כי שמעתי שמהסיבה שב-PRO יש הרבה יותר דברים, הוא פועל קצת יותר לאט. זה נכון? גם כשמפעילים את המחשב לוקח לו יותר זמן עד שה-WIN עולה? תודה.
-
בהפעלת המחשב, זמן קצר ביותר אחרי התחלת הטעינה של הWINDOWS XP, מופיעה הודעת השגיאה הבאה: ואז הוא אומר להכניס את תקליטור ההתקנה ומשם להפעיל את הRECOVERY דרך האות r. הלכתי באמת למצב RECOVER ועשיתי chkdsk /r, אך לצערי הדבר לא סידר את הבעיה. רעיונות? הערות? הארות? מחר או מחרתיים אני אנסה לעבוד על זה עם כלי שחזור, אך שווה בכלל לנסות? (כי בדקתי דרך הRECOVERY CONSOLE והקובץ קיים.... קיים גם system.sav) כמו כן, כל זאת לאור שקרו לי בזמן האחרון עוד מקרים כמו זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=19382;start=0;boardseen=1 האם כדאי לבדוק ברצינות בעיות פיזיות עם אותו כונן (SEAGATE ברקודה 4) שאולי גורמים לבעיות תכופות כאלה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דומה לקודמה פרמוט מערכת הפעלה מ xp ל 98 נענה לי קודם כל לעלות עם דיסקט ההפעלה של win98 ולפרמט את המחיצה שלך בחזרה ל FAT32 אחר כך אתה יכול להמשיך בהתקנה רגילה. ומה לגבי מ xp ל 2000 יש משהו שצריך לעשות ? או שזה דומה ל xp או 98 ועוד שאלה התיעצות מדובר במחשב פנטוים 2 2000 מומלץ להתקין או עדיף 98 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-