Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
האם עדכון BIOS יכול לגרום לבעיות בהפעלת XP שכבר מותקן על המחשב? קראתי בהרבה מקומות שאין לעשות עדכון BIOS לתקנה קיימת של XP, ואם כן עושים יש לעשות REPAIR להתקנה לפי שהיא עולה. ואם מותקן XP SP2 - אפשר לעשות REPAIR עם דיסק של הXP המקורי?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, אני הסרתי את העדכון הנל הידוע כ"העדכון הרע"... הסרתי כי הייתי צריך להשתמש ב fraps. לאחר ההסרה, היו לי הרבה בעיות שבסוף נפתרו . עכשיו ווינדוס מציע לי להתקין אותו מחדש . מה לעשות ?. מישהו נתקל בזה?.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אז כהה יש לי שתי מחשבים אחד עם XP מחובר לאינטנרט ומעודכן והמחשב השני WIN 98 בלי אינטנרט (הוא חלש מידי לXP) הייתי רוצה להוריד קובץ עדכון בשבילו דרך מחשב הXP לצרוב ולהתקין ב98 האם זה אפשרי ואייך אני עושה את זה
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חבר שלי עשה עדכון לווינדוס ונוספה לו אפשרות לשינו מראה של המערכת ....יותר חדש יפה כזה.... מישהו יודע איזה עדכון זה? כי אצלי אין את האפשרות הזאת. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני רשום לתוכנית WINDOWS INSIDER וקיבלתי את העדכון האחרון של ווינדוס שהוא 20H2 (גרסה 19042.508) הייתי אמור לראות שינוי משמעותי בעיצוב של ה-START כמו שהיה בכל הדיווחים , אבל לא ראיתי שום שינוי וה-START שלי נשאר בדיוק אותו דבר כמו לפני העדכון של 20H2. נשאר באותו צבע שחור בעוד שלפי העדכונים הוא היה אמור להפוך לאפור כזה בהיר.... למה לא השתנה אצלי העיצוב של ה-START ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים, במחשב אחד אין אינטרנט עד שיצליחו לסדר את זה. הוינדוס הוא XP PRO חוקי בעברית ואם זה נחוץ אז יש לי את הדיסק ההתקנה המקורי פה. יש אפשרות להוריד בקובץ ולצרוב לדיסק את כל העדכונים הכי חדשים של וינדוס (סרויס פאק 2 וכ'ו)ולהתקין במחשב ללא האינטרנט? אם כן איך ואיפה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי XP PRO ועוד לפני שמייקרוסופט הוציאה לו עידכונים היה לי גם את התמיכה העברית שלו. התקנתי לו עברית והכל תקין. כיום אני מעדכן את הווינדווס שלי SP1 וסרוויס פאק אבל הווינדוודס הפך לי חצי אנגלית וחצי עברית. ממש מרגיז!! מחר אני קונה דיסק קשיח חדש ומתקין הכל מאפס. מה עלי לעשות כדי שתופעה זו לא תחזור בשנית: א. האם לעדכן קודם את XP ורק אז להתקין את העברית (אני חושש שקבצי העברית הישנים ידרסו לי את קובצי העידכון) ב. אולי יש אופציה לעדכן את הווינדווס בעברית (אני אישית לא מצאתי איך)
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי מחדש את windows 7 בגירסאה של ה 64 בייט הבנתי שיש עדכון אבטחה מסוים שצריך להיזהר ממנו, מישהו יודע על איזה עידכון מדובר או מה המספר שלו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ערב טוב! אני נתקלת בבעיה שאי אפשר להוריד את העדכון הזה. לדעתי זה גורם גם לעדכונים אחרת לא לרדת, ועלי לעשות עדכון ידני. מצורפת תמונת מסך של מה שמתקבל באתר העדכונים של מייקרוסופט. מחפשת רעיון איך לגרום לעדכון הסרבן לרדת או להעלים אותו. תודה, רעיה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1542348,FF.html
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS08-067.mspx
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ולא להתקין אותו על מערכת מחשב ראשית, ואם אתם ממש סקרנים, אפשר לנסות את העדכון באיזה מחשב צדדי , אם ישנו כמובן. מי נגד מי, תמצאו כאן - https://www.theverge.com/platform/amp/2020/10/20/21524590/microsoft-windows-10-october-2020-update-download-install-release
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי 3 מחשבים , כולם עברו עדכון אחרון . רק במחשב אחד נוצרה בעייה בקובץ dll , כך שמופיעה הודעת שגיאה בשיטוט ברשת מצאתי קובץ שאמור לתקן, מורידים אותו ושותלים אותו בספריית הסיסטם 32 אולם גם זה לא עזר, האם מישהו נתקל? רעיונות? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מדובר בווינדוס 10 64 ביט ובמחשב ביתי פרטי שלא מקושר לשום מחשב אחר. עדכנתי את העדכון האחרון ופתאום המחשב שלי הפך למחשב עובד תחת מנהל ( ADMINISOR ) הדבר לא ממש הפריע לי . אך הווינדוס דיפנדר ועוד הפך ללא פעיל , וכשאני מנסה להפוך אותו לפעיל אני מקבל את ההודעה הבאה: "הגנה מפני וירוסים ואיומים מנוהלת על ידי הארגון שלך". החלתטי לוותר על הדיפנדר , אך המחשב לא מאפשר לי להתקין אנטי וירוס אחר. כאילו שמשהו השתלט על המחשב שלי. מעבר לכך אני רוצה לעשות התקנה נוספת של מערכת הפעלה שנייה של ( WIN 10) ולאט לאט לעבור אליה ( אני עובד עם תוכנות מוזיקה ופלגאינים כך שאני לא רוצה לעשות הכול בבת אחת) ואחרי כן למחוק את הגרסה הישנה. השאלה האם זה אפש…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, העדכון האחרון של win10 שהוציאה מיקרוסופט (1703) נחסם אצלי. מתקבלת שגיאה שהמקאפיי חוסם את התקנת העדכון, ולצורך ההתקנה נדרש להסיר אותו. 1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת? 2. מה עדיף - להמתין לעדכון הבא או להסיר את המקאפיי, לעדכן את המ"ע ולהחזיר אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי היום את עדכון האבטחה האחרון לXP דרך windows update , ולאחר שעשיתי ריסטרט הווינדוס עלה ונתקע, עשיתי כיבוי אגרסיבי למחשב, שאחריו הווינדוס עלה והכל נראה בסדר עד שניסיתי להתחבר לאינטרנט דרך החייגן, וגיליתי שהוא לא קיים יותר , ולקח איתו את כל הnetwork connections :s05: אחרי שהסרתי את העדכון דרך הוספה\הסרה ועשיתי שוב ריסטרט זה הסתדר ... לעוד מישהו זה קרה?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי יש כמה דברים חיוביים ( לפחות על הנייר ) . נקווה שהכל יעבור חלק לרובנו, לפחות. https://www.geektime.co.il/windows-10-spring-update-2018/amp/
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש קישור לקובץ טורנט לקובץ ההתקנה המלא לווינדוס 10 . אני מתכוון לאותו עדכון חינם של החודשים האחרונים ..... יש לי כמה בעיות התקנה ואני צריך דרך עקיפה להסגת הקובץ ......
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט האם לשדרג את גרסת הווינדוס שלי ל-8.1. האם הגרסא החדשה מציגה שיפורים לעומת קודמתה? תודה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 8 חוקי רוצה לדעת אם בעדכונים של ווינדוס יש אפשרות לשדרג לווינדוס 8.1 או עדיף להמתין כבר ל10 וזהו? כי אני רוצה שופיע לי ההתחל כמו ב7
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לא נגעתי במחשב כמעט 4 חודשים כיוון שהייתי בחו"ל. יש לי 27 עדכונים לווינדוס וכשאני מעדכן, הכל טוב ויפה ובסוף התהליך מבקש ממני להפעיל את המחשב חדש ולאחר ההפעלה מחדש שוב יש לי את האייקון של עדכונים חדשים זמינים וזה מראה את אותם עדכונים שכביכול כבר התקנתי לפני רגע. לא מובן לי העניין, ניסיתי להתקין כמה פעמים וזה לא עוזר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
היי, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את מערכת ההפעלה שלי. אני כרגע עם ווינדוס 7 ורוצה להתקין ווינדוס 8.1. רציתי לשאול, האם מומלץ לשהתמש באופציה של שדרוג ובכך לא אצטרך לגבות את כל המחשב שלי או שמא ידוע שזו אפשרות בעייתית שעושה צרות ועדיף להתקין אחרי פירמוט? בתודה מראש, עמית.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברצוני לעדכן את גרסת הוינדוס הקיימת אצלי בשל תוכנה שאני עובד איתה שדורשת זאת. לפי אתר האינטרנט של מייקרוסופט, העדכון פשוט וכל מה שאני צריך בעצם לעשות זה ללכת לחנות הקרובה ולקנות קוד שדרוג. לאחר כמה שיחות טלפוניות עם חברות שונות באיזור חוף הכרמל, היכן שאני גר, כל החנויות הציעו שדרוג לוינדוס החדש. האפשרות היחידה שהציעו לי היא לקנות עותק חדש בכ-950 שקלים. אני לא יודע אם אני מפספס פה משהו, אבל יש לי כרגע עותק מקורי של הוינדוס ואני רוצה להמשיך להשתמש בעותק מקורי. אשמח לעזרה ממי שביצע או יודע.. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/preview רשמים בקרוב. אזהרה: If upgrading from Windows 8.1/Windows 8.1 RT Preview to Windows 8.1 final (when released later this year), you will have to reinstall all of your desktop apps. כמו כן חלק מהמשתמשים מדווחים על מגוון של צרות צרורות. אולי כדאי לחכות קצת לגירסה יציבה יותר, או לגרסה הסופית. עדיף לא להתקין על המחשב הראשי. מומלץ מאוד לעשות גיבוי לוינדוס כדי שתוכלו לחזור אחורה במידה ותיתקלו בצרות.
-
- 37 תגובות
- 4.7k צפיות
-