עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי. מערכת הפעלה - win 7. בכל הפעלה מחדש אני נאלץ ללחוץ על show desktop icons . מחיפוש ברשת הבנתי שמדובר באיפוס icon cache. מישהו יכול לכוון אותי ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. בעיה ב-XP HOME - לא מזהה התקן קול, גם אחרי התקנת דרייברים לוח אם. בדקתי בביוס והכל תקין, שום דבר לא על DISABLE מה יכולה להיות הבעיה, מישהו נתקל בזה? (הסאונד עובד לאחר התקנת WIN7, ככה שזה לא בעית חומרה.) תודה.

3. Started by A.M,

טוב ככה יש לי בעיה מוזרה במחשב אני מסתיר דברים במחשב ועכשיו שאני מנסה לראות איפה הם זה לא מראה לי כיאלו אני נכנס לתיקיה לוחץ על כלים ולא מופיע לי אפשרויות תיקיה אני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  4. Started by dbx22,

היה לי וינדוס 2000 ופירמטתי ולא יודע איך אבל נשארו לי שאריות שלו, אז על המחשב המפורמט עם השאריות התקנתי אקס פי וכל פעם בהפעלה של המחשב זה נותן לי אפשרות לבחור באיזה וינדוז אני רוצה להשתמש אז רציתי לשאול אם אפשר להסיר איכשהו את ה2000 בכדי שלא יופיע בSTARTUP? תודה!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

חבר שלי התקין את הוינדוס מחדש בתיקיה שונה בגלל שהיו לו כמה בעיות. עכשיו הוא לא יכול להכנס לוינדוס הישן, ובוינדוס ה"חדש" אין גישה לתיקיה של היוזר הישן: c:\documents and settings\blabla איך הוא יכול לגשת אליה בכל זאת? (אגב, כמובן שגם אי אפשר לגזור, לשנות לה את השם וכו)...

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  6. הדיסק. אני מנסה לעשות איחוי דיסק בתוכנה המובנת בווינדוס אקס פי פרו, אני לוחץ על בצע איחוי ואז מופיעה השגיאה. מקווה לפתור את הבעיה... קצת פרטים על המחשב : intel Pentium ® 4 cpu 3.00GHz 2.99G GHz ווינדוס אקס פי פרו sp2 448MB RAM כמו כן העלתי צילום של השגיאה תודה ירון [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  7. מישהו מכם מכיר פקודה בחלונות שגרומת לכך שחלון שבו אני רואה סרט הנגן לא יעלם (יהיה כאילו מתחת) כאשר אני עובר לתוכנה אחרת? כאילו שאני מסייר בסייר הקבצים והוא נמצא מתחת לחלון של הסרט כאשר אני פותח תסייר וכך אני יכול להמשיך לראות את הסרט וגם לסדר את הקבצים משהו שבעצם אני תוקע את החלון בקדמת המסך תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. Started by Gil_T,

עשיתי שטויות עם המחיצות שלי והגעתי למצב שיש לו 2 כמה מחיצות. C כוללת 550 GB ועליה את הווינדוס D כוללת 380 GB ועליה יש עוד ווינדוס שאני לא משתמש בה E כוללת 7 מגה וכוללת ככל הנראה קבצים חיוניים למערכת הפעלה (אני לא יודע איזו מהן) אני רוצה לאחד את כולם, השאלה האם זה אפשרי ללא פרמוט?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. לחבר שלי יש בעיה במחשב. כאשר הוא מדליק את המחשב הוא מקבל שגיאה לפני טעינת ווינדוס, שקובץ חסר או פגום בתקייה: windows/system32/config/system. כתוב שאפשר לעשות repair, וכדי לעשות זאת צריך להכניס את הדיסק של הווינדוס, וללחוץ על R. כך הוא עשה (ויש לו XP מקורי ד"א), ואחרי טעינת הדיסק, המחשב דרש להכניס פקודת DOS, משהו כמו זה (מצטער אני לא זוכר בדיוק): c:/windows/system32/ וחבר שלי (ואני) לא מבינים בזה.. לכן פניתי אליכם אם תוכלו להדריך אותנו מה לעשות.. תודה. ומשהו ששכחתי להוסיף- לחברי לא זכור משהו שעשה שקשור לקבצי מערכת ובכלל תקיית system32, ויום לפני הכל עבד כשורה.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  10. האם מומלץ להתקין ויסטה 64 ביט ? אני לפני התקנת המחשב מחדש וחשבתי לנסות מה אתם אומרים? המחשב הוא מחשב חזק ככה שאני לא מודאג מהביצועים אני חושש רק לגבי משחקים ותוכנות למיניהם תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. אהלן.. לאחרונה התחלתי להתעסק קצת עם המערכת הפעלה והאפשרויות תקיה (סוגי קבצים) וכנראה ששיניתי משהו. איכשהו גרמתי לכך שברגע שאני נכנס לתקיה מופיעה לי הודעת שגיאה כמו בתמונה, לכל התקיות. אם אני מבקש לסייר לאותה תקיה אין שום בעיה אבל לפתוח אותה באותו חלון זה פשוט לא אפשרי. מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? http://img220.imageshack.us/my.php?image=90497962.jpg [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  12. Started by v_man,

במחשב השני שלי אני לא רואה עיברית אני רואה גיבריש כזה מה אני צריך להוריד או לעשות כדי שלא יהיה לי את זה בבקשה :-\

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  13. הורדתי את Portlock Windows Update Manager, כדי לבדוק האם התוכנה לא תעשה לי את הבעיות ש-Windows Update עושה, והן: אחד מתהליכי Svchost.exe צורך משאבי מעבד, וכן חיפוש והתקנת עדכונים שנמשכים לנצח. שום בעייה לא נפתרת. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tomkreker,

אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…

15. Started by snaek212,

יש לי מחשב לנובו t61p עם ווינדוס 7 לפני שעה התקנתי idm (לא יודע עם זה קשור לבעיה) ואז מחקתי אותו ועשיתי ריסטארט ואז... רשום לי error 13 unsupported executable format לא יודע מה קרה אבל הוא לא מזהה את הפורמט???? בדיקה בגוגל וראיתי שזה קשור לדואל בוט של לינוקס ווינדוס ואני לא יודע מה לעשות

16. Started by wta,

שאני מסירה אותו בהוספה והסרה של תוכניות הוא דורש מכל מיני קבצים שצריך בשבילם דיסק... אבל איכשהוא עשיתי התעלם וזה "הסיר" ואז שהדלקתי את המחשב נעלם כל שולחן העבודה, והייתי צריכה לעשות שחזור מערכת במצב בטוח. יש למישהו רעיון איך להסיר את IE7?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  17. היום הדלקתי את המחשב אחרי שאתמול הוא עבד בלי בעיות ומה שראיתי זה שכלום לא עולה בעצם,רק יש את התמונה של הדסקטופ והסמן של העכבר שאפשר להזיז אותו וזהו אין את ההתחל ואת כל התיקיות,בעצם האקספלורר לא עובד מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה??

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  18. Started by alex241286,

כבר כמה שנים לא עשיתי פורמט וקצת שכחתי... לפני שאני מפשמט אני רוצה ליצור מחיצות\להגדיר גודל למחיצות אז בFDISK אחרי שאני מוחק את המחיצות אני צריך ליצור 2 מחיצות חדשות... הראשונה היא Primary DOS השניה היא Extended? או Logical? (לפי מה שאני זוכר זה EXTENDED...אבל מזה הLOGICAL?) תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  19. היי, תמונה מצורפת. הבנתי שמחיקת קבצים מtemp יכולה לעורר בעיות.. יש טיפים בנושא ? תודה

20. Started by A-L-o-n,

כמו שאתם רואים, יש את ה-dump המוזר הזה שאני לא ממש מבין מה הוא רוצה שאני יעשה... הרצתי חיפוש, הבנתי שהייתה שגיאה, עכשיו אני צריך פיתרון. דרך אגב יש למישהו מושג מה זה לעזאזל ה-= הזה? אם יש משהו מוזר תגידו לי. תודה!

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  21. Started by Goat17,

שלום לפני שבוע קניתי מחשב חדש עם לוח הIP35 PRO של abit והתקנתי עליו ויסטה 64ביט.. אחרי שהתקנתי את כלי הµguru של abit וניסיתי להריץ את אפליקצית שדרוג הbios קפצה לי הודעה של DEP שחוסם לי את האפליקציה, חיפשתי דרך לכבות את הDEP ומצאתי, כתיבה של איזה פקודה בCMD, הDEP כביכול נכבה אבל הוא עדיין ממשיך להפריע לאפליקציה של abit לרוץ.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה..

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  22. Started by wow,

יש לי קובץ ISO וכשאני עושה עליו דבל קליק הוא מראה לי בעזרת ה-WINRAR מה יש בפנים ופותח אותו אבל כשאני מעביר אותו (אני עובד עם הארד דיסק נייד) למחשב אחר הוא נותן לי את ההודעה the archive is either unknow format or dameged אבל כשאני עובר שוב פעם למחשב הראשון הוא שוב עובד לי וחוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה ? קבצי ISO אחרים עובדים לי ויש כאלו שלא עובדים ויש לי את אותה השגיאה.

23. Started by pakariel,

יש לי מחשב עם 4GB זיכרון, התקנתי עליו windows 7 ultimate 64 bit . כאשר אני נכנס למאפיינים אני רואה שהוא אכן 64bit אבל מזהה רק 3.76GB זיכרון ולא את כל ה4. כמו כן בכנן C אני רואה גם program files וגם program files X86 האם זה תקין? כאשר אני יוסיף זיכרון למחשב הוא יזהה לי יותר מ4GB ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ndv,

נמחק לי כל הכונן C במחשב נייד ועכשיו אני צריך להתקין עליו ווינדוס (אין לי כונן תקליטורים). במחשב השני הורדתי windows xp. יש לי במחשב רק חיבורים של USB. איך אני יכול להתקין את הווינדוס?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. יש לי על המחשב גרסה חוקית של ווינדוס XP מדיה סנטר (קיבלתי עם רכישת המחשב) ניסיתי להתקין עליה עברית עם קובץ שהשתמשתי בו בעבר לגרסאות XP הרגילות הפרוצות שהיו לי אבל זה תרגם רק חלק מהמערכת, האם מישהו יודע כיצד אני יכול לעברת את כל המערכת??? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.