עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. למחשב... אז כל פעם זה עושה לו ריסט. יש לכם מושג למה?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. Started by thebenjamin,

שדרגתי לSP3 במחשב אחד ברשת.. לפני זה היה לי ברשת שיתוף קבצים ועכשיו אין לי.. בדקתי וזה שינה לי את הקבוצת עבודה אז שיניתי חזרה.. וזה לא מראה שהמחשבים באותה קבוצת עבודה...ואם זה מראה לי שהם באותה קבוצת עבודה כשאני מנסה להתחבר למחשב השני זה אומר לי שהגישה נדחתה.. בעיה נוספת היא שניסיתי לפני שהצלחתי לעדכן להתקין SP3 ממקום אחר אבל היה קובץ חסר ועכשיו כל פעם שהמחשב עושה ריסט יש אפשרות של בחירה בין הווינדוס להתקנה של SP3 למרות שהוא כבר מותקן.. וזה בוחר בהתקנה תוך 3 שניות לבד ואז עושה ריסט כי חסר קובץ.. אני אני מוחק את זה כדי שהווינדוס יעלה לבד בלי בעיות אוטומטית? (בדקתי וזה לא מופיע בboot.ini)

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  3. אני רואה רק אופציה לFONT ו גודל......

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה אם explorer.exe כאשר אני עובד ב-windows אז אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש איתי עד כדי כך שהכול ממש מתחיל לזוז לאט אז כאשר אני לוחץ ctrl alt delete ומופיע לי task manager אז אני רואה שם שהאקספלרור שלי לוקח הכי הרבה משאבים והמעבד עובד על 100% עד שאני מבטל אותו את אקספלורר ואז מחזיר אותו שוב ואז זה מסתדר לכמה זמן ניסתי לבדוק וירוסים ואין לי כלום ניסתי לבדוק אם יש פרסומת והפעלתי את ה-Ad-aware 6.0 בקשה אני לא יודע כבר מה לעשות heeellllppppppp mmmmeeeeee ??? :-[ :'(

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  5. Started by kong5,

לפני שכיביתי את המחשב אני יודע שהיה לי וירוס הרצתי סריקה עם אנטי וירוס כניראה שהוא לא מחק אותו ואז אחרי שכיבתי והדלקתי המסך שחור וכתוב NTLDR is missing Press Ctrl+alt+del to restart

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. ? האם כדי לקנות XP בזול ? PRO 64 ב 200 שקל ?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  7. Home Basic / HomePremium / Bussiness / Ultimate... :s05: ז'תומרת יש גרסאות 64ביט ו32ביט שההבדל ביניהן ברור. אבל מה ההבדלים העקרוניים בין בייסיק לפרימיום לדוגמא? ולמה האולטימייט עולה כ"כ הרבה יותר מכל השאר? בכולם יש את ממשק הAERO? איך אני יכול לדעת מה לבחור לנייד החדש שלי?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 ברגע שני סוגר את החלון של הקספלורר או כל חלון אחר במערכת הפעלה ופותח אותם שוב הם נפתחים בצורה קטנה כיצד אני מגדיר אותם שהם יפתחו לי בצורה גדולה על כל המסך בלי לשנות כל פעם את הגודל? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. היי אשמח מאד אם לדעת כיצד ניתן להעביר תיקיות המצויות בכונן C לכונן D. אני מתכוון בעיקר לתיקיות שיתוף קבצים ותיקיות שתופסות המון מקום והתוכנות שלהם מותקנות על כונן C. האם יש דרך לעשות זאת מבלי לפגום בתוכנה, כלומר שהתוכנה שמעביריה לאותן תיקיות קבצים תמשיך להעביר לשם את הקבצים כאילו היו מותקנות בכונן C. ואם כן האם לאחר פירמוט והתקנת התכונות מחדש כגון תוכנות שיתוף קבצים, האם התוכנות יקשרו בין התיקיות שהעברתי ל-D או שיש צורך בהגדרות חדשות. בקיצוראשמח אם מישהו מכיר דרך אלגנטית לעשות זאת, כרגע כונ C מלא לחלוטין ו D כמעט ריק. הדרך החידה והבטוחה שמצאתי היא פשוט להעביר משם קבצים לתיקיות חדשות שיצרתי על D אבל אז התוכנות כמובן לא מקשרות את התיקיות הללו לשיתוף הקבצים למשל וחבל תודהלכל…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. שלום רב. היום, לאחר אי שימוש במחשב לזמן מה והשארתו דלוק, כאשר חזרתי אליו, נדהמתי לגלות כי נמחקו לי משולחן העבודה חלק מקיצורי דרך סתם כך פתאום, ללא סיבה נראית לעין. שחזור מערכת החזיר את מצב שולחן העבודה לקדמותו. מה גרם לבעייה? (יש לציין שהפעלתי Chkdsk על מחיצת D, לפני כן, ובסיום הפעולה, עוד הופיעו כל הסמלים. אז עזבתי את המחשב, אבל לאחר שחזרתי אליו, גיליתי שנמחקו חלק מהסמלים)

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ברק,

שלום רב יש לי בעייה, ולמרות שאני מחשיב את עצמי כמבין בנושא נתקעתי ואשמח לעזרה. קודם כל חשוב לי לציין שעשיתי סריקת וירוסים וספייורים, מחקתי את כל הקבצים הזמניים והCOOKIES שהיו לי במחשב, וגם סרקתי את הרגסטרי. אני לא יודע למה אבל שאני נכנס לגוגל לחשבון המייל שלי אם אני מבקש ממנו לזכור אותי לפעם הבאה - משמע לשתול COOKIE במחשב שלי בפעם הבאה שאני נכנס למייל הדפדפן נכנס ללופ בלתי פוסק של כתובות - ולא מצליח להכנס למייל - שאני מוחק את הCOOKIES ולא מסמן V על זכור אותי אני יכול להכנס אבל זה אומר שאני מקיש כל פעם מחדש את שם המשתמש ואת הססמא. והמסנגר! המסנגר למרות שהסרתי אותו והתקנתי מחדש - לא מוכן להתחבר! ניסיתי להתחבר דרך WEB MESSENGER והוא אכן מתחבר. משמע השירות עצמו עובד אבל התוכנ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Frequency,

שלום, לאחרונה קרה לי מספר פעמים שכשאני חוזר למחשב לאחר זמן ממושך שלא נגעתי בו המחשב פתאום עושה ריסטרט. בדקתי קצת באינטרנט ונראה שהווינדוס עושה ריסטרט על דעת עצמו כאשר הוא נתקל באיזשהו System Failure. ראיתי שאפשר לבטל את התכונה הזאת של ההפעלה מחדש האוטומטית. מה הכוונה ב System Failure? איזה סוג של בעיות זה כולל? יש לכם השערה לגבי הגורם ל system faliure במקרה שלי? האם כדאי לבטל את ההפעלה מחדש האוטומטית הזאת? תודה רבה וחג שמח (:

13. Started by sharkitxt,

כמה בערך גיסראת הhome edition אמורה לעלות? תודה....

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  14. Started by HaEsrimVeArba,

ש לי מחשב עם לוח אם DFI nf4 ULTRA INFINITY למעבדי AMD התקנתי עליו ויסטה 32 ביט אבל אני לא מצליח לגרום לו לזהות את כרטיס הרשת (המובנה בלוח אם) וגם לא את כרטיס הקול הדריורים מאתר לא עוזרים לי... מה לעשות?

15. כשאני מדליק את המחשב מחדש ומזיז את הסמן על כפתור ה- START מופיע שעון חול כ- 5 דקות... מישהוא יודע מה בעיה??? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. Started by omerba,

בתור סטודנט אני זכאי לרשיון חינם מהאוניברסיטה לגירסת הMSDN. מישהו יודע במה היא שונה מהגירסא הרגילה?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  17. Started by Wingedbull,

למה ה-CPU USAGE אצלי נמצא על 100%? זה קצת מוזר ומפחיד. הוא נשאר תקוע על 100 למעשה.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  18. קודם כול קראתי חוקים.אבל מה לעשות אני חייב לכתוב את ההודעה .... אני חייב לדעת מה אני עושה עם עדכנתי את הWINDOWS וכל פעם בעלייתו אני מקבל הודעה שהXP פג וזה.... הווינדווס מעצבן אותי ושולח יותר מדי הודעות.... תודה .

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  19. Started by lidorosh,

חברה אתם יודעים מתי יוצא וינדוס ויסטה?

20. זה קצת דחוף... אז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  21. בזמן האחרון המחשב שלי עבר הרבה הפסקות חשמל ואתמול הווינדוס הפסיק לעבוד. המחשב פעל כמו שצריך ואז הלכתי לרגע וכשחזרתי רק הווינאמפ נשאר דולק והאקספלורר היה סגור ולא היה ניתן להכנס לטאסק מנג'ר. מאז הווינדוס לא עולה. אני מפעיל את המחשב, יש Loading של הווינדוס ואז חלון כחול לפחות משנייה ואי אפשר לראות מה רשום שם. בבקשה תעזרו לי יש לים שם חומר חשוב ואני חייב לגבות אותו ואני גם לא רוצה לפרמט! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. Started by regev_k,

רכשתי רישיון ל WIN 8.1 PRO הכל חוקי ועובד כמו שצריך. אני מעוניין לעשות התקנה של WIN 10 , אבל ברגע שדרוג אני רואה שזה תופס לי עוד מקום במחיצה C בנוסף למה שיש. אומנם זה ברור לי , אבל השאלה שלי היא כזאת : עשיתי התקנה נקייה והרישיון של ה WIN 8.1 לא תופס על ה WIN 10 מישהו יודע מה עושים בנידון!? חזרתי כרגע ל 8.1.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  23. אין איזו אפשרות שההום אדישן כן יתמוך בליבה הכפולה כי המחשב חדש ווממש אין לי כוח לפרמט אותו......

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  24. Started by arad gonen,

(יש לי במחשב vista ultimate) כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש מופיעה בעיה שאומרת "ערכת הצבעים שונתה ל vista basic" מה אפשר לעשות בנדון?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  25. Started by constantine_ch,

שלום לכולם, היה לי XP מותקן על כונן C. ונכנס לי איזשהו טרוין או משהו בסגנון למחשב והחלטתי להתקין עותק נוסף של XP הפעם על כונן D. אחרי שסיימתי את ההתקנה של XP על D, גיביתי את המידע הנחוץ שהיה לי בכונן C ורציתי לפרמט את C כדי לגמור עם הסיפור הזה. אך הבעיה שאני לא מצליח לפרמט. מחקתי ידנית קבצים מהכונן C אך אני עדיין רואה שיש 7 GB תפוס. ממה שהבנתי זה שאני לא יכול לפרמט בגלל ש C הוא primary partition ו D הוא logical drive. האם כל מה שאני צריך זה למצוא איזו תוכנה שבעזרתה אני אוכל להסיר את ההגדרה של PRIMARY מכונן C ואז אוכל לפרמט את הכונן C? :s05: תודה לכולם מראש!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.