Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לשחזר WINDOWS דרך דיסק ההתקנה (באפשרות REPAIR) ? (ה WINDOWS שלי טוען מגיע עד למסך כחול שמראה שגיאה שאי אפשר לקרוא ועושה RESTART
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב מחדש ואני מעונין לחלק את הכונן הקשיח לשניים.חלק אחד עבור מערכת ההפעלה ודרייברים בלבד וחלק שני עבור כל השאר. גודל מערכת ההפעלה win xp pro כ-2G , חשבתי להקצות לכונן C כ-3G .ואז קראתי שצריך להשאיר ל-swap file שטח זכרון השווה בגודלו ל-3 פעמים הזכרון הפנימי, כלומר כ-1.5G . האם אכן זהו שטח הזכרון הנדרש?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה ואני מקווה שזהו הפורם המתאים שיוכל לפתור לי אותה יש לי כונן משני אשר מחובר בRAID כאשר פתאום לאחר שהייתה הפסקת חשמל ישנה תיקייה של 40 GB שהווינדוס פשוט לא מזהה אותה אבל בקיבלות הכונן רואים שישנם 40 GB כלומר זה מראה רק 7GB קבצים אבל בתחולת הכונן זה מראה שהוא 50GB וישנם רק 3GB פנויים. איך אוכל לשחזר את הקבצים?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
משהוא מוזר קרה אני בה להתחיל פירמוט ב WIN 7 כמו שאני תמיד עושה ואצלי זה ככה כונן C עליו מותקן המערכת ועוד 2 D ו E ובפירמוט תמיד היה כתוב לי לוגי היום שבאתי לפרמט הוא מראה לי באחד הכוננים בימקום לוגי, כתוב מורחב! אז אני לוחץ חדש עושה החל וזה עושה לי שגיאה באדום ואומר לי שאי אפשר להתקין על כונן מורחב , WTF?? איך אני מחזיר תכונן להיות לוגי???? זה ממש דחוףף לי!! המחשב כרגע על המצב של הבניית מחיצות מהבוקר אני חייב עזרה!!!!1 :'(
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Win 7 32Bit לא עולה. File: \ Boot\BCD Status: 0xc00000e9 איך אפשר לתקן את זה? ניסיתי להריץ את דיסק ההתקנה, וללחוץ על "תקן את מחשבך" , אך הוא לא מגיב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס ויסטה ועד היום סוג הכתב באינטרנט ובכלל בווינדוס היה ברירת המחדל שקיבלתי. היום התקנתי MV2 PLAYER ומאז בכתב השתנה ונעשה פשוט כזה... איך אני מחזיר את הכתב הקודם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון שלום יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש למי שהוא פתרון תודה בביוס לא מופיע memory remappi
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
ברצוני להתקין win 7 וכן xp במחשב אחר, הגדרתי בביאוס שקודם יקרא את הדיסק, אבל משום מה שני המחשבים לא קוראים את הwin כשעולים מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי די הרבה משחקים במחשב שלא סיימתי עדיין ואני לא רוצה למחוק... כדאי לשדרג בלי פרמוט? וכל המשחקים ישארו? מה יקרה עם התוכנות של ה32BIT אני רוצה להתקין אולטימייט 64
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
התקנתי , יש לי רק משתמש אחד על מחשב עכשיו זה לא מזהה אותי כ אדמין , כלומר אם אני צריך לעשות אקטוישן בפוטושופ הוא אומר לי שאני יבדוק את גישות האדמין שלי , גם ה PB מעיף אותי בגלל שאני לא אדמין על המחשב . איך אני מסדר את זה ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
המחשב אינו מבצע כיבוי של המחשב (נייד-IBM R50E) המערכת הפעלה (XP PRO) מגיעה למסך של "ווינדוס מבצע כיבוי" וניתקעת שם אפילו ל5 שעות אם אני משאיר פשוט לא מיתכבה...וזה פתאום ככה לפני יום וחצי הוא עבד מצויין והיתכבה רגיל לחלוטין כיביתי אותו השארתי בצד למשך יום וחצי לא הגעתי בו כי לא היה לי זמן ועכשיו פתאום הוא לא מיתכבה... יש רעיון? נ.ב: לא מחובר כלום בUSB אפילו לא עכבר...
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אהלן, לכל הגאוני ווינדוס שמסתובבים פה - הנה איזה אתגרון: כשאני עושה דאבל קליק על הכונן של המחשב נפתח לי חלון החיפוש (יענו לחפש בכונן). כדי להוכיח שזה לא באג (למרות שזה לא מוכיח...), כשאני לוחץ כפתור ימני אני, האופציה הראשונה- חיפוש, מודגשת, בעוד האופציה השניה - אקפלור, לא מודגשת (ראה תמונה). איך משנים את זה? תודה עופר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
כשהיה לי XP 32 ביט צרבתי דיסק מוזיקה של קבצי MP3 מאז פרמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה 64 ביט כשבאתי להעתיק את השירים חזרה למחשב כל השמות בעברית מופיעים בגיבריש לדוגמא : -223F~1.MP3 וככה כל הקבצים מופיעים בשם עם מכין מספר סידורי שכזה אני מניח שהבעיה היא המעבר מ32 ל64 השאלה איך אפשר לפתור את הבעיה ולשחזר את שמות הקבצים שיופיעו בצורה נורמלית בעברית...
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
עד היום היה מותקן לי ויסטה בכונן C. מקודם התקנתי xp בכונן אחר ומאז הוא מעלה לי ישר את ה xp. איך אני עושה שתהיה לי אפשרות בחירה בין שניהם או לפחות שהויסטה תעלה כברירת מחדל. תודה מראש על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
רשת פנימית בעבודה - כנראה אחד העובדים (העובדים החדשים האילה גם כן ...) משחק פה ושולח פקודה של החלון הזה של כיבוי המחשב בעוד כ10 שנית או מה שהוא בוחר עם הודעה גם או בלי ..(סטייל הוירוס בלאסטר...) האי פי שלי ידוע לכל מחשב אחר בגלל זה ....אני יודע ש SHUTDOWN -A מבטל את זה לרוב אבל אני לא מספיק זה סרויס בווינדוס שאחראי על זה אולי ? כי אם כן ניתן לבטל ... תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להפעיל שני משתמשים שונים על שני מסכים שונים ממחשב אחד(יש לי 2 מקלדות ו2 עכברים), לכרטיס מסך שלי יש 2 יציאות. אני רוצה לעשות זאת כדאי לשחק במשחק שאפשר לפעיל רק אחד ממשתמש אחד כמו משחקי בליזרד. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעיניין. בברכה, ולד.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם חברה שלי נסעה לחו"ל { ארה"ב} לעבוד למשך חצי שנה המחשב שלה לא תומך בעיברית מסיבה ברורה למדי האם יש אפשרות להתקין במחשב איזה שהוא פונט בעיברית כך שלפחות תוכל לקרוא את ה E-MAIL שרשום בעיברית אם כן איזה פונט ואיכן יש להתקין אותו תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
לפני כ-3 שבועות רכשתי מחשב נייד של ASUS דגם K55V. היום התחיל להופיע לי מסך כחול לאחר הפעלה של ווינדווס, לאחר הכניסה ליוזר. בסוף הטעינה, המסך נהיה כחול, עם הסבר קצר שהמחשב "נפל" וכמו כן, יש הודעת שגיאה של כמה מספרים בקוד "הקסא". מישהו יודע אולי איך פותרים את הבעייה? אשמח לקבל תשובה מהירה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי WINDOWS VISTA שעבדה מצוין,הבעיה שעשיתי משהו כנראה ועכשיו אני רואה את העברית בצורה לא תקינה או ריבועים במקום עברית או עברית עם פונטים משונים אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחר…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
האם יש שוני בתהליך ההתקנה של ווינדוס כאשר משתמשים בכונן SATA ?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
בתודה מראש שאלה 1: מופיע לי שם תהלך שנקרא IEXPLORE.EXE ששימוש שלו בזיכרון הוא הגבוה ביותר 64,620K כמו כן אני מקבל עליו הודעות שגיאה ושאני צריך לסים את התכנית מה הבעיה איתו והאם זה האקספולרר תוכנת הגלישה באינטרנט שבאמת יש לי איתה בעיות שאני נאלת מידי פעם לסיים את פעולתה בהודעת שגיאה ממנהל המשימות שאלה 2: מופיע לי במנהל המשימות בתהליכים "תהליך לא פעיל" שה CPU שלו הכי גבוה כרגע 72 כשכולם באזור ה00 השם השתמש שלו זה SYSTEM כך שאני מפחד למחוק אותו מה לעשות איתו ומה הבעיה אם בכלל יש? שאלה 3: כמה פעמים ה CPU שלי הגיע ל 100% ואז כל המחשב נעצר ממה זה נובע והאם זה קשור לשאלות הקודמות שלי?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני זוכר בעבר שהיה אפשרות למשתמשים בווינדוס 7 להמיר אותו בחנות לווינדוס 8 האם זה אקטואלי?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
היי אני מנסה להפעיל את windows update והוא לא מצליח להתקין את העדכונים בהצלחה. לאחר ההפעלה מתקבלת הודעת השגיאה Error found code 8E5E03FA windows update has encountered an unknown error האם ידוע למישהו איך לפתור את זה? כי הווינדוס נתקע תמיד באותה נקודה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד חדש לפני חודשיים בארה"ב עם ויסטה ביזנס 32BIT עם זכאות לשדרוג "חינם" (בעלות דמי טיפול) לחלונות 7 החדש. הזמנתי את השדרוג דרך האינטרנט אבל הבעיה היא שבזמן ההזמנה לא הייתה לי אופציה להזמין את גרסת ה64 ביט. אני צפוי לקבל את החבילה בדואר בזמן הקרוב ורציתי לדעת אם אני אוכל לגשת למייקרוסופט ישראל ולבקש מהם להחליף את גרסאת ה32 ביט ל64 ביט על מנת לנצל טוב יותר את המחשב החדש שלי... האם למישהו יש נסיון בנושא? האם בגלל שהזמנתי לפני חודשיים את הויסטה 32 ביט אני אהיה תקוע עם מערכת 32 ביט גם לאחר השדרוג המיוחל ל-7? תודה מראש לעונים, אור
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-