Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום העכבר שלי התחיל לזייף, סתם ככה פתאום. כשהווינדוס בפעילות (רגילה - גלישה באתרים) כל המערכות עובדות טוב אך העכבר משתתק לכמה שניות (אי אפשר להזיז אותו, החץ הימני והשמאלי לא עובדים) הווינדוס עצמו לא משתתק עם העכבר, רק הוא, וזה חוזר חלילה בפרקי זמן מאוד קצרים. פתרון הבעיה הוא 100% להחליף את העכבר ?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בדפדפן CHROME על WINDOWS 10 שאני גולש באתרים ואני מעביר את הסמן עכבר על לינקים, אז הסמל עכבר נשאר באותו מצב ולא משתנה לכף יד מלאה. הרי שעוברים עם הסמן עכבר על לינקים הסמן משתנה מחץ ל כף יד לצורך לחיצה על הלינק. אצלי זה לא קורה. זה נשאר אותו אייקון רגיל של חץ. מה הפתרון? הבעיה בכרום? או בוינדוס? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. מישהו אולי מכיר אתרים שיש בהם סמנים לעכבר ל XP?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
למה מופיעים לי סמני שאלה במקום השם (בעברית)....??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שתי היצרניות המצליחות משוק הסלולר יציעו מחשבים ניידים מוזלים וקומפקטיים שמתבססים על חומרת ה-ARM המוכרת להן היטב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה!! יש לי שני מחשבים אחד PC ואחד לפטופ. אני מגבה מסמכים חשובים של הלימודים בלפטופ למקרה חירום הבעיה היא, שהתיקייה המקורית נמצאת בPC והמזוודה נמצאת בנייד, אבל אם אני עובדת על הקובץ בנייד ואז רוצה לעדכן את התיקייה בPC הוא לא נותן לי הוא אומר שישנם קבצים שהם לקריאה בלבד למרות שביטלתי את זה. האם באמת אפשר לסנכרן רק מכיוון אחד? רק מתיקייה למזוודה ולא להפך? כי זה ממש מעיק! אם אני עושה שינויים מהקבצים במזוודה בנייד אני אהיה חייבת להעתיק אותם רגיל לתיקייה בPC ורק אחר כך להכניס אותם שוב למזוודה... מישהו מכיר פיתרון לזה? תודה רבה!! מורן
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט וחלק מהעבודה שלי נעשית על מחשבים אחרים, אני מעוניין בכלי שיסנכרן לי תיקיות שנמצאות גם על הHDD וגם על DOK, כך שבשני הכיוונים יועתקו הגרסאות החדשות יותר ויוספו קבצים חדשים- כל פעם שאני מחבר אותו למחשב, יש לי windows 7, יש משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי,האם אפשרי לעשות דבר כמו זה:-http://www.howtogeek.com/howto/ubuntu/sync-your-system-clock-with-internet-time-servers-in-ubuntu/ ב-Win7 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב המיועד רק להורדות המריץ win xp, והייתי רוצה לנסכרן תיקייה באותו מחשב למחשב הראשי, המריץ win 7. אני לא אוהב כל כך להעמיס בתוכנות צד שלישי, אז ניסיתי להיצמד לסנכרון המובנה של windows. הצלחתי להגדיר סנכרון אוטומטי על התיקייה המבוקשת בלי בעיות בעזרת הsync center, הבעיה שכן נתקלתי בה היא שאין לי אפשרות להגדיר היכן לשמור את העותק ה-offline (כלומר, התיקיה שתסונכרן במחשב הראשי). אני מאוד לא רוצה להשאיר את התיקיית ברירת מחדל (offline files folder) מכיוון שהיא על כונן C, שאינו כונן הידוע בשטחי האחסון העצומים שלו. מישהו יודע איך ניתן להגדיר תיקייה אחרת שאליה יסתנכרנו הקבצים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דרך לעדכן תיקייה זהה שנמצאת במספר מחשבים מרוחקים דרך תיקייה ראשית (ADMIN) שתמצא על המחשב שלי או בענן משהו בסגנון של ה - Dropbox אך ההבדל הוא שאותה תיקייה במחשבים השונים מתעדכנת לפי התיקייה הראשית - אך כל שינוי שיעשה באיזושהי תיקייה מרוחקת לא ישפיע על התיקייה הראשית סנכרון אוטומטי בכיוון אחד בלבד - מתקיית המנהל לכל התיקיות המרוחקות מקווה שאני מובן תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לדעת איפה שמורה הססמא של משתמש שעשה לו חשבון ושם לעצמו ססמא הרי זה חייב להיות שמור במחשב איפה שהוא אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איפה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לראות ב clear text ססמאות כניסה בווינדוס?? האם זה שמור איפשהוא ברג'יסטרי?? או שיש תוכנה שמראה את הססמא ולא מוחקת????
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותו יש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTOR כימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסים ואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנס ואני תמיד עושה לא... וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!! אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו.. ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה... זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי תעבירו אם זה לא הפורום הנכון כי לא מצאתי
-
- 14 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קניתי ספק חשמלי חדש למחשב. חיברתי אותו כפי שהספק הקודם היה מחובר. משהו מוזר קרה: בהפעלה ראשונית, עוד לפני שעלתה מערכת ההפעלה, קפץ מסך כחול בו היה איזכור ל-BIOS. לא הספקתי לקרוא מה בתוכן המסך. בהפעלה השנייה ה-windows עלה כרגיל. בהפעלה שלישית (ואחרונה), קפץ שוב מסך כחול ובו היה רשום driver iqrl not less or equal ולא יותר מדי. היה אזכור לחומרה חדשה שהותקנה עוד תוכנה חדשה - בכל אופן אין לי מושג. בכל ההפעלות לפני שעלתה מערכת ההפעלה קפצה לי השורה הבאה: Windows Could Not Start Because the Following File Is Missing or Corrupt: SYSTEM32/drivers/ntfs.sys מה ניתן לעשות? איך לא התקנתי נכונה את ספק החשמל, אם המחשב אכן נדלק? אשמח לתשובה. תודה-רבה.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שנדפק לו לוח האם. לקחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שכנראה שהתקלה גם שיבשה את מערכת ההפעלה (Windows XP). על ההארד דיסק יש לי חומר חשוב שאין לו גיבוי והוא נמצא בספריית My Documents. ניסיתי לחבר את ההארד דיסק כדיסק נוסף למחשב אחר, אבל אני לא יכול להיכנס לסיפריה בגלל שהווינדוס היה מוגן בסיסמא. בגלל שאני לא יכול לדעת אם מערכת תעבוד אחרי שהמחשב יתוקן, רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את ההגנה על הסיפריה כדי שאני אוכל לגבות את החומר שנמצא על ההארד דיסק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
תסתכלו על התמונה. הארד דיסק D מסומן בכחול , כל הספריות בתוכו מסומנות גם בכחול ישנן ספריות וקבצים שמסומנות בירוק , בעיקר קבצי תמונות שאותן משום אני לא יכול עכשיו לפתוח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר ספריות עם תמונת מנעול עליהן, הספריות נוצרו על ידי מערכת ההפעלה והשמות שלהן הם מספרים אקראיים ואותיות משהו מאוד ארוך, אני מנסה לברר מה השימוש של הספריות האלו האם צריך אותן ואם לא כיצד ניתן "להעלים" אותן?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום ב חלונות XP כאשר רציתי למחוק את ספריית ה TEMP ידעתי לעשות זאת איך עושים זאת בויסתה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון לפני כל כניסה לונידווס נדלק אצלי המסך הכחול שעושה סקאנדיסק. אבל הבעיה שאני לא מבין למה זה קורה כי הכיבוי נעשה בצורה מסודרת וללא שום בעיות. עם יש למישהו דבר דומה או שיודע למה זה קורה מוזמן להגיב.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב את העזרה שלכם בדחיפות אני לא יודע מה לעשות כבר. הינה הסיפור שלי : לפני יומיים התקנתי כל מיני תוכנות שמנקות את המחשב ואז החלטתי לעשות גם סריקת דיסק מחוץ לוינדאוז ומאז הכול השתבש לגמרי! בסריקה שלפני שהוינדאוז מתחיל פתאום זה אומר שזה מתקן קוצה $DIH או לפעמין HDI$ [או משהו כזה]לID XXXX בקובץ 9 או קובץ 9 לא כ"כ זוכר. וככה את זה זה מתחיל כזה להריץ מספרים מ1 עד אין סוף איפה ששמתי את ה XXXX. כשלחצתי על מקש כלשהו לפני שהבדיקה החלה קפץ לי מסך כחול עם ג'רביש ומה שהצלחתי להבין זה HIVE ותקיית סיסטם32 ועוד כמה... ניסיתי על מצב בטוח, אותו דבר! עשיתי חושבים ומכיוון שלא יכולתי להכנס לוינדאוז שלי החלטתי להתקין עוד אחד בארד דיסק שיושב בארון ולהכנס דרכו לארד דיסק שלי ולנסות ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא זוכר מאיזה ת'רד לקחתי את התמונה הזו. אבל הסקין של ה Windows קצת מוזר לי. אני רואה את זה אצל המון אנשים שעשו Print Screen. רציתי לשאול,מה זה?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/attachments/lhxp4008.JPG
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב אחרי שראיתי את ויסטה רצה בסדר במחשב הניד של אחי התקנתי בעצמי בסך הכל בהתקנה היו כמה בעיות מעצבנות של חיפוש דריוורים מתאימים ולכך לי המון זמן להתקין כרטיס טלוויזיה מיושן (אני התקנתי אותו לנצל מסך 20 אינטס שקניתי ולהוציא תטלוויזיה מהחדר) גם כל העניין שצריך לעשות הפעלות מיחדש כמו בXP וWIN98 מעצבן -חשבתי שיתקדמנו מאז אבל בסך הכל התוכנות שהתקנתי עובדות והמערכת נחמדה אני ימשיך מחר אם הסקירה שאני יתקין עוד דברים ומשחקים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-