עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Grim Reaper,

מאיזה שהיא סיבה הווינודוס לא מביא לי לעשות EDIT וגם לא לשום תוכנה שמשתמשת ברגיסטרי (שזה כל דבר אפשרי). הוא אומר שהאדמיניסטראטור החליט לא לאפר לי להיכנס, כלומר עשה DISABLE. וזה די מוזר משום שאני האדמיניסטראטור. אולי נגעתי במשהו שלא הייתי אמור לגעת. משהו יודע איך לעשות ENABLE ל EDTING?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by nadavc,

שלום קניתי כונן HD חדש חיברתי אותו למחשב והתקנתי עליו windows (דרך הwindows הישן). הפכתי אותו ל Master ואת הכונן הישן ל slave וה windows החדש לא עולה לי (לא מצליח לעשות boot) . עוד בעיה, הווידוס הישן אומר שיש לי רק 20GB על ה HD החדש למרות שהוא 80GB. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by BURTON,

האקס פי משגע אותי לאחרונה הוא כל פעם מציג לי את ההודעה הזאת במספר תוכנות כמו מוזילה ודום 3 ואחרות זה ממש מעיק ובלתי נסבל וכבר התקנתי XP מחדש ושום דבר לא עזר אבא שלי אומר שזאת בעיית תוכנה ושאין כתובת כזאת בכלל בזיכרון ממה נובעת הבעיה? איך אני פותר אותה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by yigal_26,

פתאום הופיעה בעיה מוזרה: כשאני לוחץ לחיצה ימנית במקום "ריק" על שולחן העבודה, סמן העכבר הופך לשעון חול ונתקע כך,למרות שאפשר להזיזו,אך שום לחיצה לא עובדת יותר ואפשר לצאת ממצב זה רק ע"י RESET. בדקתי ב- task manager (נכנסתי בעזרת המקלדת), אין שום תהליך ש"אוכל" CPU, מערכת ב-IDLE סביב 97-99%. זאת לא בעית העכבר (אגב, חיבור PS2) כי לחיצה ימנית על ICON כלשהו או,למשל, בתוך חלון של IE עובדת כרגיל. אנא, עיזרו לי.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  5. מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  6. שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי ויסטה בגלל שרציתי לבדוק אותה אומנם יש קצת בעיות אבל בתכלס היא ממש סבבה הבעיה הכי גדולה שלי זה שניסתי להתקין אילו 2 אז הוא אומר שהציון שלי פוגע בי- משהו במהירות מעבד נמוכה. http://img223.imageshack.us/img223/5514/halozm6.jpg המחשב שלי זה: AMD 5600 8800 gts 640 mb 2 gm ram 250 gb hd איך אני מסדר שזה לא יראה לי שהציון שלי במעבד נמוך ? (5.3 ) בעיה שניה אני לא מצליח לעבור בין שפות בווינדוס יש לי עברית ואנגלית ושאני לוחץ אלט+שיפט זה לא עובר... למרות שבהגדרות כתוב שם שזה אמור באפשריות

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by טוביה,

שלום. כשאני מדליק את המחשב ומגיע לwindows לוקח איזה שתי דקות עד שאפשר לעשות משהו צריך לחכות עד שהוא מעלה את כל האייקונים ואז לחכות עוד קצת ואין לי כל כך הרבה אייקונים בצד למעטה סך הכל 6 יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. אני מתכוון להתקין 3 מערכות הפעלה על המחשב, שתי מיקרוסופטיות (כנראה XP ו-VISTA BETA), ויוניקסית אחת (כנראה הפצה כלשהי של לינוקס). 1. האם ה os loader של וינדוס יודע לגשת ללינוקס, או שאני אהיה חייב להשתמש ב os loader שונה כגון Lilo\grub. 2. מה הסדר המועדף להתקנת שלושת מערכות ההפעלה (מי ראשון מי אחרון, ואם אפשר גם את הסיבה שאני אלמד ממנה). 3. *חשוב מאוד*, למי שהתנסה בבטא העדכני ביותר של הויסטה, האם היא כבר פעילה בצורה נורמלית שמאפשרת גלישה הורדות וכו, ללא תקיעות ובאגים מיוחדים, או שאפילו בשימושים הבסיסיים האלה ל XP יש עדיין יתרון משמעותי? 4. כמה גיגה מומלץ להקצות לכל מערכת הפעלה, תוכנות משחקים ושאר הקבצים יאוחסנו בפרטישן נפרד, אבל עדיין יש לא מעט דברים שיתנחלו על הפרטישן של מ…

9. אם יש לי VISTA 32 האם אני יכול לשדרג ל 64 BIT ... http://www.microsoft.com/windowsvista/1033/ordermedia/default.mspx כי עדיף לי עכשיו להיות ב 32 ו לא 64 בגלל בעיות דריוורים ...

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  10. במספר משחקים שניסיתי בווינדוס 7 64 ביט' , עם 4GB זכרון, קיבלתי FPS נמוך ממה שהיה לי ב XP עם 2 GB זיכרון. זה מאכזב כי ציפיתי לשיפור בביצועים עם מעבר ל 2GB. מה יכולה להיות הסיבה לירידה בביצועים? הדרייברים מעודכנים.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  11. שלום רב, נתקלתי בבעייה מוזרה. סרגל הפעלה מהירה אצלי לא מציג יותר מ-2 אייקונים בבת אחת,למרות שאני מרחיב אותו לגבול המתאים ולמרות שתחת התיקייה של "הפעלה מהירה" קיימים הלינקים הרצויים - עדיין מוצגים רק 2 בלבד.כל נסיון להוסיף חדש דורס בעצם את הקיימים. יש לציין שזה קרה לי לאחר התקנת חבילת שפה עברית בVISTA ULTIMATE SP1 + עוד כמה עדכונים קריטיים שאין לי מושג אם זה בגללם. אשמח לעצות אם יש. תודה.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  12. לאחרונה אני נתקל יותר ויותר ועד עכשיו לא מצאתי פתרון בשום מקום. אוקיי. הבעיה היא כזו: במהלך גלישה באינטרנט החל הNORTON ANTIVIRUS לצפצף ולהתריע על וירוסים. מייד כיביתי הכל הפעלתי ב SAFE MODE וסרקתי. NORTON מצא 67 קבצים נגועים אבל לא וירוסים! הוא קרא להם ADAWARE משהו... הנה לינק שהוא נתן לאחד מהם: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/cgi-bin/virauto.cgi?vid=31118 30 הוא מחק ו 37 עשה EXCLUDE, ואין לי מושג מה זה אומר. אבל לאחר אתחול בכניסה לדפדפן הוא מציג מין דף שהוא לא דף הבית והכותרת ב ADDRESS היא ABOUT:BLANC. כל ניסיון להחזיר את דף הבית לקדמותו עלה בתוהו. ניתן לדפדף בכל אתר, רק לא להכנס לMAIL של HOTMAIL. למזלי יש לי 2 מערכות הפעלה ובשנייה הוא עולה ללא בעיה. כאמו…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  13. שלום. יש לי XP HOME ולפני כמה ימים הוא חובר לאינטרנט לראשונה בחייו (לאחר שלוש שנות עבודה נקיות מתקלות כמחשב עבודה נטו). התקנתי AVG ו-AD AWARE ויצאתי לדרך. לאחר כמה ימים הצטברו התקלות: - המחשב נתקע כשנכנסים ל"מחשב שלי" - אי אפשר להסיר תוכנות (נתקע) וגם להתקין תוכנות - העדכונים האוטומטים של ווינדוס לא מצליח להוריד או להתקין - האייקונים בשולחן העבודה התנתקו מהקישורים שלהם (כלומר הקיצור דרך לא מוצא את היעד למרות שהוא קיים) לאחר כל אלו התקנתי מחדש את הה-XP המקורי שלי, הוספתי SP2 בקובץ שהורדתי לפני כמה זמן, אך לצערי התופעות חזרו - המחשב נתקע לאחר כמה שניות של סיור בתוך המחשב שלי, אי אפשר להתקין תוכנות, העדכון האוטומטי נתקע וכדומה... האם זה וירוס ? וכיצד אני מטפל בו ? האם זו בע…

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by ShahafH,

שלום. אני לא חדש בפירמוטים אבל משום מה לא משנה מה אני מגדיר בביוס זה לא מוכן להעלות את הדוס ואת ההתקנה של הווינדוס אבל בווינדוס עצמו כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה את הדיסק מופיע ואפשר להפעיל ולהתקין ווינדוס על ווינדוס מה שאני לא מעוניין. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by sisa36,

בעיה רצינית ודחופה.. שיחקתי בטעות עם ההגדרות של התקיות ומחקתי בלי כוונה את פקודת הopen האוטומטית של התיקיות. עכשיו אני לא יכולה לפתוח תיקיות.. רק באמצעות הפקודה explore . יש דרך לאתחל את ההגדרות של הwindows בלבד? בלי למחוק את התוכנה כולה? מתחננת לעזרה!!!

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by gigi,

שלום..כשאני מפעיל את המחשב שלי שום תכונה שפועלת ברקע אז האקספלורר עובד גבוה מאוד מגיע מעל ל-50 וכשאני לוחץ על סיים תהליך אז זה מעלים לי את שולחן העבודה.. והמחשב שלי לא מתחבר לאינטרנט לבד ואני גם לא מתחבר ישר אז זה עובד גבוה בלי שום סיבה..

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by SmartMan,

16 bit Windows Subsystem C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose 'Close' to terminate the application. זאת שגיאת המערכת, ויש לי בעיה בהפעלת ישמויי דוס, אולי מישהו יודע מה עושים? אני אפילו לא מצליח להתקין VC++ והכל בגלל השגיאה המעצבנת הזאתי אני זוכר שפעם פתרתי אותה, אבל לא זוכר איך אולי מישהו מוכר לעזור לי? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  18. אני משתמש בפיירוול של הXP ... עכשיו כל פעם שנאי בא לשלוח קובץ או לקבל מופיעה לי הודעה שאומרת האם אני מסכים לקבל בלה בלה (זה קשור לפיירוול) למטה יש כפתור "אל תציג הודעה זאת שוב" (באנגלית) ... הבעיה: אני מסמן אותו בV אבל עדיין מופיעות ההודעות האלה ... איך נאי עושה שלא יהיו ההודעות האלה ?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by laviy,

שלום צריך להחליף לוח אם ולא רוצה לפרמט ... מה עושים על מנת שהדיסק יעלה על מערכת ציפים אחרת ? מערכת הפעלה xp

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by RX7,

שלום.. יש לי windows xp + SP2 בעברית אני רוצה לעשות repair לווינדוס אבל אין לי את האפשרות הזאת בדיסק התקנה שיש לי. השגתי דיסק אחר של וינדוס XP עם SP2.. האם זה בסדר אם אני יעשה ריפייר עם דיסק אחר? וזה ישנה אם אני יעשה ריפייר מדיסק של ווינדוס XP באנגלית? או שאני חייב לעשות ריפייר מדיסק של ווינדוס בעברית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by galgul,

שלום. איבדתי את ה FLOPPY עם הדרייבר של ה SATA DRIVER. אני מעוניין להתקין WINDOWS XP כאשר ACHI מבוטל (כדי שיוכל לזהות את הדיסק הקשיח), ולאחר מכן לעשות ENABLE ACHI, אלא שפעם עשיתי כך אך WINDOWS לא עלה. האם יהיה אפשר לתקן זאת לאחר התקנת WINDOWS XP?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by A.M,

טוב ככה יש לי בעיה מוזרה במחשב אני מסתיר דברים במחשב ועכשיו שאני מנסה לראות איפה הם זה לא מראה לי כיאלו אני נכנס לתיקיה לוחץ על כלים ולא מופיע לי אפשרויות תיקיה אני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. רניתי רמקולים למחשב 4.1 עכשיו יש חיבור לרמקולים קדמיים ולאחוריים את הקדמיים חיברתי לחיבור הרגיל לאן אני מחבר את האחוריים?

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by duk4u,

http://img115.imageshack.us/img115/5812/109zi.jpg

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by nsxr51,

יש לי מחשב חדש ומותקן עליו ווינדוס XP הווינדוס שהגיע הגיע ללא עברית אני מעוניין להוסיף עברית אך לא לשנות את ההתקנה שאני יפעיל את המחשב ויופיע לי כאילו הפעם הראשונה שאני מתקין את ווינדוס האם אפשרי?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.