עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Chura,

היי, מצאתי בארון אוזניה BT (מוטורולה H700). החלטתי לחבר אותה למחשב כמיקרופון ואוזניה, הבעיה שלא הצלחתי. יש לי מתאם BT שמחבר את המקלדת והעכבר, של לוג'יטק (MX5500), והצלחתי לעשות PAIR ביניהם, אבל הוא מבקש דרייברים (ויסטה). למישהו יש מושג מה הוא רוצה ??

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by ross,

יש לי windows server 2003 standard ב virtualbox ניסיתי להתקין את wsus 3 sp2 וגם את wsus 3 sp1 ואני מקבל את השגיאה הבאה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by shimon23,

כאשר אני לוחץ על כפתור ימני ובוחר בSettings, והולך ל Desktop אני מקבל את הודעת ה error שמצורפת בתמונה. זה די מבאס שאני לא יכול לשחק עם האפשרויות של הרקע, מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by MarkK2003,

כרגע אני עובד עם WINDOWS 98. בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני לא יודע מה איתכם אני חושב זה טירוף לשלם 800 על וינדוס XP וגם 400 על ה HOME EDITION אני לא מוכן לשלם. לעומת זאת יש לי גישה להתקנה חוקית של WINDOWS 2000 ו\או WINDOWS 98, עותקים מקוריים שאבא שלי מביא מהעבודה. עכשיו שיהיה ברור ממש ממש לא חשוב לי הקישוטים האלה של וינדוס XP, מצידי שה GUI יהיה כמו ב 3.11, העיקר שזה לא יפגע בביצועי משחקים כבדים (ביחס ל WINXP) ויהיה יציב. ולא LINUX. תודה מראש למי שיעזור!

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  5. ביומיים האחרונים מציקה לי בעיה מעצבנת - כשאני גולש בתיקיות הכוונה היא גלישה למעלה למטה, הכל זוחל ולוקח לזה חצי שעה לטעון כל שורה של תיקייות. אוקיי נועם עזר לי לשחק טיפה עם דברים וגיליתי שני דברים - האחד - כאשר אני במצב תצוגה - תמונות ממוזערות אין יותר תקיעות ובכל תצוגה הכל זוחל אלא אם כן אני מסמן את כל התיקיות ואז אין תקיעות ם_ם מוזר אבל נכון. רציתי לדעת האם יש דרך להפסיק את התקיעות גם בתצוגות אחרות מכיוון שאת תמונות ממוזערות אני שונא במיוחד. תודה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by stalbetman,

שלום רב, לחבר שלי יש ווינדוס אקס פי בעיברית והוא רוצה בנוסף ווינדוס 98 האם ניתן אחרי ששי ווינדוס אקס פי לשים גם 98? אם כן מישהו יכול לפרט לי את הדרך התקנה או שזה אותו דבר כמו התקנה רגילה שנפתח החלון של ההתקנה להתקין רגיל בכונן אחר? או משהו שונה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by Defunk,

מאז שעברתי ל windows 2000 server אני פתאום רואה שהביצועים במשחקים ירדו דראסטית, אם מקודם למשל ב ET היו לי 120 FPS יציב, כרגע יש לי 76 ונפילות עצומות ל 40 :\ מישהו יודע מה הבעיה ? זיכרון? דרייברים לכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by pokemay,

אתם יודעים אולי איפה יש את החלון הזה בווינדוס שמכניסים את הקוד והמחשב שלך חוקי? כאילו בהתחלה שהתקנתם או שהתקינו לכם היה חלון כזה ששמים את הקוד שרשום על הדיסק... מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by Runny,

אחרי זמן מה שמשתמש מחובר לסרבר ללא שימוש הסרבק מנתק אותו. בעקבות כך אני מחוייב לעשות Restart ורק אז ניתן להתחבר לFileServer אין לה הגבלה בUsers של Idle Disconnection Time. מישהו אולי יודע איך לתקן את הבעיה או אולי מכיר כלים מתקדמים לטיפול בסרבר (יותר מאלה שבאים עם מערכת ההפעלה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. אני מכניס את הסידיקי שעובד בטוח והוא אומר שהו לא נכון ניסיתי איזה מיליון מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by gabig12,

היי ניסיתי להתקין WINDOWS XP (מקורי) במחשב הישן שלי PENTIUM 3 והדיסק לא עולה לפני שהכנסתי את הדיסק סידרתי שה-BOOT יתבצע מה- צורב דוידי אבל כשאני מכניס את הדיסק הוא לא קורא אותו ומשיך להעלות את הווינדוס אני לא יודע אם זה קשור אבל בזמן האחרון יש לי בעיה עם הווינדוס הוא מסרב לעשות פעולות פשוטות כמו התקנה או הסרה של תוכנות וגם לא מאפשר התקנה של תוכנות מהדיסק הוא כותב כל מיני שגיאות שונות לכל תוכנה ניסיתי להפעיל דיסקט איתחול וגם אותו הוא לא קורא הוא פשוט נתקע אחרי ה-POST ורק כשאני מוציא אותו הוא מעלה את הוינדוס (סידרתי לפני כן שהוא יעלה מהפלופי). מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הווינדוס? אולי הבעיה היא בCD??? (בצורב דוידי)

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by Zipi-2,

אהלן רציתי לדעת אם יש הבדל כולשהו בית התקנה של ווינדוס על מחשב שכבר היה עליו ווינדוס לבין מחשב חדש שרק עכשיו נקנה . אני התקנתי ווינדוס בעבר במחשב שלי אבל אני לא יודע אם יש הבדל כולשהו כאשר מתקינים במחשב חדש. אם יש הסבירו בבקשה מה צריך לעשות.

13. זה הכותרת שלה: prutsct has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ניסיתי להפעיל מחדש לא עזר, עשיתי "תשלח" "אל תשלח" מלא פעמיים לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by eranmor,

איך אני מפעיל אותה? תריך ללחוץ על עוד מקש בנוסף או שצריך לשנות משהו בהגדרות של WINDOWS?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  15. תגידו באקפלורר 7 רואים יותר טוב מ 6 או שאני מדמיין?

16. אין לי מושג מה התקנתי אבל כל EXPLORER השתנה לי לכתב נטוי ובקושי קריא...מה אפשר לעשות כדי לתקן? תודה...אני אצרף תמונה.... ניסיתי לשחק באפשרויות אבל זה לא משנה כלום...זה נשאר ככה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by mikko,

טוב זה בעיה די מרגיזה המחשב שלי עולה מהר (מאד) ונתקע לכ2 דקות איפה שרשום "מערכת windows מופעלת.." ו גם במסך "ברוך הבא" יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותו לעלות מהר? כי פעם זה היה עולה לי מהר אגב אין לי וירוסים spy וכל זה המחשב נקי ועבר אין סוף טיפלים reg cleaner למינהם יש לי win xp sp2 בעברית מקורי

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by hofshi,

לעיתים קורה שחלון השליטה על עצמת הקול במחשב נראה גדול מידי. בייחוד אם הוספתם לו עוד בקרות עצמת קול שלא היו בו קודם לכן. אם זה המקרה, ניתן להקטין את החלון בקלי קלות: http://hofshi.blogspot.com/2007/09/blog-post_03.html

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  19. שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי ויסטה בגלל שרציתי לבדוק אותה אומנם יש קצת בעיות אבל בתכלס היא ממש סבבה הבעיה הכי גדולה שלי זה שניסתי להתקין אילו 2 אז הוא אומר שהציון שלי פוגע בי- משהו במהירות מעבד נמוכה. http://img223.imageshack.us/img223/5514/halozm6.jpg המחשב שלי זה: AMD 5600 8800 gts 640 mb 2 gm ram 250 gb hd איך אני מסדר שזה לא יראה לי שהציון שלי במעבד נמוך ? (5.3 ) בעיה שניה אני לא מצליח לעבור בין שפות בווינדוס יש לי עברית ואנגלית ושאני לוחץ אלט+שיפט זה לא עובר... למרות שבהגדרות כתוב שם שזה אמור באפשריות

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  20. פרמטתי את המחשב והתקנתי XP. עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט, כשהווינדואוז עולה הוא שואל איזה משתמש להפעיל, במקום לעלות ישר (יש רק משתמש אחד...). איך אני מבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by sxtomer,

שלוםפ יש לי בעיה עם הסקינים של הWINDOWS כשה אני מנסה לשנות את הסקין של הWINDOWS לסקין הרגיל זה כותב לי לא היתה אפשרות לטעון את הסגנונות מכיוון שטעינת הקובץ נכשלה * אולי אפשר לשנות את זה דרך הדיסק ההתקנה של הWINDOWS עזרה דחוףףף!! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  22. אני משתמש בחשבון אחד (USER) אבל בהפעלה של המחשב עולה החשבון ADMINISTRATOR איך אפשר לסדר שהחשבון USER יעלה תמיד

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  23. מעניין אותי לדעת, האם גרסת החלונות של ויסטה בגרסת האולטימיט כוללת גם את ה32 ביט וגם את ה64 ביט בחבילה אחת? (כלומר בזמן ההתקנה יש אפשרות לבחור בין 32 לבין 64)

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום ביטלתי כמה תכנות שלא יעלו לי עם הפעלת המחשב דרך msconfig ועכשיו חלקם אפילו כבר לא מותקנים לי על המחשב וזה מעצבן אותי שהרשימה די ארוכה... אז השאלה שלי יש דרך למחוק את השמות של התהליכים משם? שישארו לי רק התהליכים שאני רוצה? תודה מראש (מצורפת תמונה למה אני מתקוון) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  25. אחרי שאני עובר עליהם עם הסמן הם חוזרים לצבע שהם אמורים להיות. הנה דוגמא: http://www.flickr.com/photos/22238418@N03/2406009320/ ניסיתי גם ווידאו, לא הצליח.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.