Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ישלי שרת 2003 SERVER איך אני יכול לחלק למישתמשים ידנית גישות לשרת האיכסון כמובן תודה לעוזר
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אוה ואה מה לא ניסיתי המחשב פשוט לא רצה לעשות פורמט פשוט השערתי אותו דולק ובמשך יומים כמאט הוא השלים פורמט לא יודע אך שהוא זה עכשיו כל ה80 GB עכשיו בכונן c עדין לא התקנתי דרייברים כלום וזה השתנה לי לה NTFS מזה אומר ? ולהתקין sp2 או רק את העידכונים של ? sp1 וזהו ..
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוז 7 ולאחר מכן ראיתי שהווינדוז XP קיים גם במחשב! עכשיו, אין לי מושג איך למחוק את המערכת הפעלה XP ! אמרו שצריך דיסקט- אין לי בכלל כונן תקליטורים, איך אני מוחק את הווינדוז XP? מצידי למחוק גם את ה7 איתו ולהתקין מחדש את 7!! אודה לכם אם תעזרו לי@@@
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
בימים האחרונים הVista שלי מצא כמה עדכונים חדשים והתקין אותם בלי לשאול אותי כשהוא סיים הוא התחיל איתי במירוץ, על המסך הופיע חלון ובו מד ירוק שמתמלא במהירות, הספקת ללחוץ בזמן? יש לך עוד 4 שעות של שקט לא הספקת ללחוץ? המחשב עושה ריסטרט מעצמו וכל העבודה הולכת לפח אחרי שכבר לא הספקת ללחוץ והוא נכבה, הוא נתקע עוד חצי שעה בתהליך של סיום התקנת העדכונים, וכשהוא נדלק בחזרה עוד חצי שעה מי ביקש את זה בכלל? *** על ההגנה של המחשב שלי, אני לא משתמש לא בפיירוול, לא באנטי וירוס, ולא בכלום כבר שנה שלמה והמחשב שלי רץ מעולה יש דרך להעיף את הדבר המציק הזה? במיוחד את זה שהמחשב נכבה על דעת עצמו
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני איני מצליח לבצע פורמט בווינדווס! ביצעתי פורמט כבר מספר רב של פעמים על מערכות קודמות של ווינדווס- ואני לא מסתדר עם ה pro XP. כאשר אני כותב :format c , כתוב לי שאני לא יכול לבצע מכיוון שיש עוד תוכניות שמשתמשות בכונן (ביצעתי את הנ"ל כבר בכל המצבים שיכולתי, כולל במצב בטוח עם קומנד פרומפט), לאחר מכן הוא שואל האם לכפות בכוח סגירה על תוכניות אלו- בחרתי כן. הוא טען שתי שניות- וכתב שהתכניות עדיין משתמשות בכונן (למרות שהוא היה אמור לסגור אותן). מעבר למצב זה, לא הצלחתי להתקדם... אני חייב עוד היום לפרמט את המחשב, בבקשה עיזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכם!! רציתי לדעת מה ההבדל בין מערכת הפעלה win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם 64 ביט תומך ב- 4GB , אוו ששניהם תומכים בזה? מה ההבדל ביניהם , מה יותר טוב.?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
http://img18.imageshack.us/img18/9632/operatingsystemfiles.png זה יהרוס או ימחוק את הקבצים שעל הכונן ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-
עשיתי חיפוש אחר הבעיה שלי , ומצאתי את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=69628.0 בתגובה הבאה: האם רשמת במקום הנכון? את צריכה לרשום את זה בחיבור של הכרטיס רשת לא בחייגן כנסי ל start>settings>network connections לחיצה ימנית על Local Area Connection לחצי על properties ולחצי פעמיים על Internet Protocol (TCP/IP) ושם תגדירי את זה סמני "use the following ip address" IP Address : 192.168.0.1 Subnet mask : 255.255.255.0 של רון...לא עזר לי... הוא נותן לי רק מ-223... מה לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, שמי רינת, קניתי לפני כמה חודשים מחשב מארצות הברית קיבלתי איתו WINDOWS VISTA רגיל , ערכה בסיסית ויחד איתו קיבלתי דיסק של UPGRADE למערכת HOME PREMIUM התקנתי את הדיסק הכל טוב ויפה. אבל, יש לי בעיה שאני כבר בערך שבוע לא מצליחה למצוא את הפתרון אליה.. אני לא מוצאת את האפשרות ACTIVATE או ENABLE של מערכת הממשק החדשה ה AERO ניסיתי כל דרך אפשרית ולא הצלחתי להעלות את הממשק. והאמת שאני אפילו לא יודעת אם הוא מותקן לי על המחשב או לא. ניסיתי לעשות חיפוש כללי על כל המחשב על משהו שנקרא ככה ולא מצאתי... ניסיתי לעשות REINSTALL לדיסק של ה UPGRADE אבל כבר אין באפשרותי לעשות זאת בשנית כי הוא נותן לי רק אופציה נוספת של התקנה של VISTA מחדש כי הוא כאילו מזהה שכבר יש גירסא מותקנת של HOME PR…
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ניתן עדיין להשתמש בגרסאות FREE שמיקרוסופט נתנו להוריד ? אם כן מאיפה אני יכול להשיג כאלה ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
חברייה אנא עזרו לי יש לי בעיה בלהיכנס לכוננים במחשב, כאשר אני לוחץ עליהם המחשב שואל אותי עם איזו תוכנה לפתוח אוותם. איך אפשר לבטל את האפשרות הזאת ושזה יחזור למצב הקיים הרגיל תודה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מתכוון אם היא הגירסא הסופית או משהו אחר? כי יש לי דיסק עם SP2 מוכן כבר בתוכו ואני רוצה לדעת אם הSP2 שבו זה הגירסא הסופית, בשהיל לדעת אני חייב להתקין אבל איך בודקים את זה אחרי ההתקנה? איפה רשום?
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתכוון להתקין ויסטה בנייד שלי ויש לי כמה שאלות חשובות לפני התקנה. קודם כל, לפי מה שידוע לכם אמורה להיות בעיית דרייברים כלשהי בגירסא של ה ULTIMATE 32 BIT? אני עובד קבוע עם שני מסכים במקביל ושמעתי שיש איזה בעייה לגבי זה... מישהו ניסה?בדק? (כרטיס מסך GEFORCE 7600) מה לגבי VISUAL STUDIO? אני חייב לעבוד עם הגירסא של 6 בגלל הלימודים. ידוע על חוסר תאימות? (או שאפשר לכוון אותי למקום לבדוק...?) כמה נכון מה שאומרים לגבי טכנולוגיית ה TCM/DRM? זה נכון שיש איזה מערכת ש"רדומה" כרגע ובאחד מהעדכונים העתידיים היא תהפוך ל ENABLE ותמחק על ימין ועל שמאל כל קובץ שחשוד כפיראטי? יש איזה מאמר טוב אובייקטיבי לגבי הנושא הזה? תודה מראש אנשים! עפר
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הכיבוי של המחשב לוקח יותר מ 5 דקות... מדובר במחשב נייד חדש (ווינדוס XP) שמותקנות עליו רק תוכנות בסיסיות (ווינאמפ, אנטיוירוס וכו') לפעמים פעולת הכיבוי מתבצעת ממש מהר, ולפעמים היא לוקחת משהו כמו 5 דקות!!!! מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: amd 940, 4GB, HD4870, 500GB אמרו לי שכדאי לי להתקין על המחשב XP(עם service pack 3) כי המערכת יותר קלה ומהירה מויסטה. עכשיו השאלה שלי היא האם זה באמת נכון ולא יהיה שום הבדל בין XP ל VISTA (חוץ מהאפקטים הוויזואלים)? אני יוכל להפעיל את כל המשחקים והכל יהיה בסדר? אני יודע שXP יודע לנצל רק 3.25GB זיכרון RAM - יש משחק שדורש יותר מזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב הורדתי את הדמו של המשחק החדש של הארי פוטר אני בא להתחיל להתקין ואז אני מקבל הודעה שאני צריך להשתמש ב directx 9 ומעלה ואני עובד עם ויסטה יש פה דירקט איקס 10 |: אין לי מושג מה אני עושה מכאן עשיתי כבר חיפוש בפורום ואין תוצאות תודה לעוזרים [=
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית עם כונן D: אתמול פשוט עשיתי ריסטרט ואחרי שהמחשב עלה ראיתי שיש המון אייקונים בדסקטופ ובסרגל הפעלה מהירה שהאייקון שלהם הפך להיות סמל כזה של חלון (הסמל שהוא מציג כשאין אייקון), ניסיתי לפתוח אותם והוא כתב שהנתיב שביקשתי לא נמצא, שמתי לב שכל הדברים שלא עובדים הם דברים שמותקנים על כונן D אז ניסיתי להיכנס אליו והוא כתב לי: "הדיסק אינו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו כעת?", מאז עשיתי כמה פעמים ריסטרט ועדיין כלום לא עובד, כאילו כל הדיסק נמחק... למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה נייד, מותקן עליו XP. התקנתי את ה-K-LITE CODECS PACK. בחלק מהסרטים שאני מוריד (XVID של 700 מגה) ומפעיל עם WINDOWS MEDIA PLAYER (גם קלאסיק וגם החדש) מופיעה ההודעה שבתמונה המצורפת, אני לוחץ על CLOSE MASSAGE ואז מופיעה הודעה שה-WINDOWS EXPLORER צריך להסגר, ומופעל מחדש. NOD32 אומר שהסרטים ללא וירוסים, ושאין לי וירוסים במחשב. מה הבעיה, ואיך פותרים אותה? ניסיתי את הפתרון של מחיקת הקודקים והורדתם מחדש בגרסה חדשה יותר... http://img214.imageshack.us/img214/7
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
איך משנים ב-Windows 2000 את הרוחב של הפאנל השמאלי במחשב שלי ובתיקיות, באמצעות ה-Registry?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
זה כותב לי שאני ילחץ על מקש כלשהו כדי להמשיך אחרי שאני לוחץ על מקש כלשהו זה מתחיל ליכתוב לי הרבה G מה לעשות מישהו? אני לא מצליח כלום
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
כלומר אם רכשתי חבילה באנגלית אני יכול להיתקין עלייה עברית מלאה כמו שיש אופצייה באופיס ובעצם להפוך את המערכת לעברית רגילה כאילו התקנתי את הגירסא העברית
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מה המצב חברים ? קניתי מחשב חדש ושאני רוצה להתקין את ה אקס פי הכי עדכני שקיים ועוד גירסאות אחרות אני נתקל בבעיות תוך כדי ההתקנה של קבצים פגומים וכו האם בגלל זה אני לא מתליח אחרי שזה מסיים להתקין את SATA ולסיים את התקנה כראוי ?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שהתקינו לי עליו XP לא חוקי ויש לי סיראל חוקי. אני רוצה לשנות את סיראל בלי לפרמט ולהפעיל אותו באופן חוקי. האם זה אפשרי? תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה אני עושה כדי לבצע איחוי בווינדוס? נכנסתי לתוכנה של האיחוי בווינדוס.. יש לי שתי אפשרויות : analyse, defragment מה בוחרים מביניהם כדי לבצע איחוי?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-