Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מה המצב זמן כיבוי מערכת ההפעלה שלי מהיר מידי ותוכנות שעובדות באותו זמן לא נסגרות כראוי. איך אפשר להוסיף זמן לכיבוי מערכת ההפעלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כאשר עושים סריקת דיסק בוינדוס עם סימון האפשרות "Scan for and attempt recovery of bed sectors" אז יש 4 שלבים לסריקה, חלקם איטיים יותר וחלקם מהירים יותר. מה בעצם קורה מבחינה טכנית בכל אחד מהשלבים האלה? מה הסיבה ששלב 1 ושלב 3 ממש מהירים ושלב 4 הכי איטי?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
הכול התחיל בכך שרציתי להתקין הרד דיסק חדש, אז יצרתי לו פרטישן דרך דיסק ההתקנה של win XP. ובטעות התקנתי עוד מערכת הפעלה על ההרד דיסק הישן, אבל לא נתתי למחשב לסיים את ההתקנה. לכן כל פעם שאני מהתחל את המחשב, המחשב נותן לי לבחור בין שתי מערכות הפעלה (האפשרות הראשונה זה המשך התקנה של החדשה, והשניה הwin הישן), אבל האפשרות של הבחירה מופיעה לשניה או שתי, וישר המחשב מתחיל את ההתקנה של המערכת הפעלה שבטעות התקנתי. איך אני נפתר מההתקנה של מערכת ההפעלה?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי ווינדווס "7" בנוסף לויסטה גיליתי עוד מחיצה לא הגיונים שאין לי אפשרות להיכנס אליה ויש לי רק 500GB שמפוזרים בין 2 המחיצות של ויסטה ו 7 אז מאיפה ה199 האלו? צירפתי תמונות של המחיצה..איך אני מעלים אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי במחשב 160 ג'יגה עכשיו אני צריך ממכם עזרה כיצד לחלק את הכוננים בצורה הכי נוחה וטובה בשביל ההתקנה... עכשיו יש לי XP וההארד דיסק מחולק ל4 כוננים כשהשארתי לווינדוס עצמו 20 ג'יגה+תוכנות דרך אגב אם יש לי שירים וכל מיני תוכנות שאני צריך אני יכול להשאיר אותם בכונן נפרד ושאני יתקין ת-VISTA הם יפעלו כרגיל?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני משתמש דיי מתקדם במחשב לא נכנס לכל מיניי אתרי זבל ומיילים חשודים לא מוריד קבצים שיכולים להיות נגועים(נזהר כמה שאפשר) ובעיקרון מאד זהיר היום העברתי את המחשב שלי פורמט התקנתי את כל התוכנות הדרושות שאני עובד איתם והתאמתי אותו לצרכיי הקטע הוא שהוא עובד פיקס עכשיו איך אני יכול לשמור על זה שהוא ימשיך לעבוד כך? עקרונית התוכנה היחידה שלי שמגנה עליי היא spy sweeper אני מאחוריי ראוטר של אדימקס אבל אני על חשבון dmz מה שאומר שזה כאילו אין לי פייר וול(אם אני חושב נכון) איזה תוכנות עוד כדיי להתקין שיגנו לי על המחשב חוץ מפייר וול כי אני ממש לא רוצה אחד כזה אני מדבר על תוכנות כמו ad aware ואנטי וירוסים למינייהם אבל לא דברים שיגמרו לי על הזיכרון היה לי אנטי וירוס של מק…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי וין אקס פי פרו ----- אני צריך שכל הוינדוס יהיה בשפה עברית-- אם יש איזה תוכנה שעושה את זה? ו איפה אפשר להוריד
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי ויסטה בכונן C 40 GB יש לי בפנים 20 GB בשימוש ורשום לי שנשאר לי עוד 10 פנויים איך זה יכול להיות בדקתי קבציים נסתרים זה עדיין 20 GB היה לי לפני XP לאן ה10 GB יכלו להעלם?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כל פעם שמדליקים את המחשב יש את הנתונים של המחשב ובחלון הזה בצד יש ציון שהוינדוס נותן למחשב. 1.מה המשמעות של הציון הזה? 2.מה הציון הכי גבוה שיש? 3.מה הציון שלכם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כשאני מנסה כאשר המחשב מאותחל להגיע למצב הבטוח של ה vista זה מגיע ישירות להפעלה הרגילה (המקלדת לא מגיבה). גם כאשר לפעמים המחשב מאתחל את עצמו ומופיע התפריט שמאפשר לבחור בין מצב בטוח ומצב רגיל אי אפשר לאשר את המצב הרגיל או לבחור מצב אחר (המקלדת לא מגיבה). אני מצליח להכנס ל BIOS ושם המקלדת מגיבה. המקלדת שלי : Logitech Media Keyboard Elite המקלדת מחוברת ב USB
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח ונעים . בטעות מחקתי את הקיצור דרך, רציתי לדעת איך אני מוסיף אותו מחדש ככה שיעביר אותי לשולחן עבודה ולא יפתח אותו בחלון רגיל כמו כל תיקייה . תודה ושוב, חג שמח ועשיר באושר לכולם .
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני מחפש פקודה שאוכל לרשום בCMD או בהפעלה שתגיד לי אם פורט מסוים פתוח תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הויסטה חייבת מעבד כפול ליבה? או שהיא יכול לעבוד עם מעבד 2.8 ghz של אינטל ?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
לפני שבועיים התקנתי Windows XP במחשב שלי על כונן c. ההתקנה היתה מלאה בתקלות אך בכל זאת קיבלתי "משהו": Windows XP עתיר בבעיות שונות ומשונות. כמובן שלא ויתרתי וניסיתי להתקין שוב את Windows, אך מאז אותה התקנה כושלת איני מצליח לפרמט את אותו כונן עליו התקנתי את ה-Windows. ניסיתי לפרמט את הכונן - גם דרך שורת הפקודה - ללא הצלחה. עזרו לי! תודה, דודי
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
התקנתי וינדוס XP עם הדרייברים שקיבלתי עם המחשב ביצעתי עידכון ובמנהל ההתקנים מסומן לי שההתקן שלא זוהה הוא: Video COntroller VGA Compatabile עכשיו אני לא יכול לשחק במשחקים וכ'ו אני מנסה לחפש את הדרייבר ואני לא מוצא אבל ראיתי שזה קרה לעוד כמה אנשים בבקשה תעזרו תודה מראש לכלום
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בהפעלה לאחר התייצבות ה-desktop מופיע: Eror loading p 2esocks_1015.dll The specified module could not be found מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שאלה... האם Win 2000 יעבוד טוב על מחשב P350 עם 128 Ram? אני לא משחק כל מיני משחקים. זה מחשב רק לאינטרנט ולעבודות ואני לא אוהב את Win98 כי היא דפוק ובא לי כל הזמן לירות במחשב. :AR15:
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב דורש ממני כל פעם שאני מדליק אותו ללחוץ על המשתמש שלי בשביל להכנס... הבעיה שיש לי רק משתמש אחד ובעבר לא הייתי צריך ללחוץ עליו, הווינדוס היה עולה ונטען לבד. היום אני מדליק את המחשב והוא יכול להשאר שעות במסך כניסה מבלי להכנס לווינדוס עד שאני לא לוחץ על המשתמש שלי בכניסה וזה מעצבן.. ניסיתי לשחק עם החשבונות משתמשים בלוח בקרה אבל לא בדיוק הלך לי.. יש פתרונות ?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם משהו יכול לאשר את זה לכו לSTART ואז RUN ותרשמו control timedate.cpl,,1 ואז החלון יפתח עם שני טאבים וכאשר תלחצו על חוצץ אחר יופיעו 3 טאבים מוזר לא ?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לי משתמש אחד במחשב שעובד על ויסטה אולטימט איך אני נכנס למחשב כאדמניסטרוטר ? במסך הכניסה הוא דורש ססמא למשתמש שלי - שיש רק אחד כזה תודה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה Win Xp - Home Edition בעיברית... המחשב שלי זה המחשב שמתואר למטה... כאשר אני מתחבר לאינטרט ואח"כ מנסה להתנתק אני לא מצליח לעשות זו בצורה "נורמלית", אני לוחץ על התנתק, ה- icon נשאר, ולאחר זמן מה אני פותח את ה- Task Manger ורואה כי התוכנית לא מגיבה. אח"כ אם אני מנסה לכבות את המחשב בצורה אוטומטית אז אני לא מצליח, אני לוחץ על כיבוי, הכיבוי האוטומטי מתחיל, זה מגיע ל: "שומר את ההגדרות שלך", ונתקע שם לנצח, עד שאני יבצע כיבוי "אגרסיבי". עשיתי התקנה מחדש של ה- Windos, והבעיה עדיין קיימת...!!!! מה עושים??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-