Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה-לוינדווס שלי לוקח הרבה זמן עד שהוא נכבה.. זה התיל מיום חמישי,שהתקנתי כרטיס מסך חדש שקניתי והתקנתי את הדרייברים שלו במקום הקודמים...לוקח לו מלא זמן לשמור את ההגדרות של המשתמש שלי ואז הוא מכבה-וזאת לעומת קודם,שהוא היה נכבה בשניה... יכול להיות שזאת בעיה של הדריברים?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושמתי בו WINDOWS XP32 ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את האתר GAMER.CO.IL הדפדפן קורס ורושם שיש בעיה בקרנל בדקתי גם את הדפדפן מוזילה וגם את האקפלורר זה קורה לי גם בהתקנות של משחקים בלי סוף למה זה ככה? אני משתגע כבר מה עושים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
איך אני יכול להקציב את שטח הדיסק לשחזור המערכת בויסטה? ראיתי בעבר אשכול באתר שאמרו בו שאפשר להקציב ע"י פקודה כל שהיא... עריכה: מצאתי vssadmin Resize ShadowStorage /On=[drive]: /For=[drive]: /Maxsize=
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אחרי 15 דקות חצי שעה ה TASK MANEGER פשוט מסרב להיפתח,עשיתי סריקה עם קספרסקי Ad-Aware וספיי בוט והמחשב נקי! והמחשב נורא נורא מאיט!! עשיתי פירמוט רק לפיני יומיים מה הבעיה?
-
אהלן, נדפקו לי כל הפונטים בווינדוס. זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק Left 4 Dead. עכשיו כל הפונטים מודגשים נורא ובפיירפוקס לדוגמה פונטים בעברית תמיד נוטים הצידה :\ ניסיתי לשחק עם ה-Themes ואפילו להחזיר לממשק Aero וחזרה לרגיל, אבל שום דבר לא עוזר. תמונה להמחשה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אנשים!!! אין לי מושג כבר איפה לבדוק!! שום דפדפן לא מבצע javascript!! פשוט אין תגובה אם אני נגיד לוחץ על לינק שיש בו את הסקריפט! חשבתי שאולי זו אחת מתוכנות שלי (outpost fw, ad-watch NOD) אבל גם ב-safe mode, אין חיבור לרשת בכלל, משהו חוסם... בהגדרות אבטחה כבר שמתי הכל allow ועדיין אין כלום. הסרתי כבר את ה-J2SE Runtime Environment, חשבתי בעיה ב-java עצמו, אבל גם לא עזר... כנראה משהו בהגדרות המערכת חוסם לי... יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מאיזה שהיא סיבה הווינודוס לא מביא לי לעשות EDIT וגם לא לשום תוכנה שמשתמשת ברגיסטרי (שזה כל דבר אפשרי). הוא אומר שהאדמיניסטראטור החליט לא לאפר לי להיכנס, כלומר עשה DISABLE. וזה די מוזר משום שאני האדמיניסטראטור. אולי נגעתי במשהו שלא הייתי אמור לגעת. משהו יודע איך לעשות ENABLE ל EDTING?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כל פעם אחרי דקה שתיים שאני מפעיל תוכנה, אני מקבל הודעת שגיאה "סייר Windows הפסיק לפעול" ואז מיד אחרי זה עוד הרבה הודעות שכאלו "446.EXE הפסיק לפעול" "window defender user interface הפסיק לפעול" "סייר החלונות של שולחן העבודה הפסיק לפעול" עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר, עדכנתי לSP2 וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה לעשות שחזור מערכת עולה חלונית נמצא בשימוש ע"י תוכנית אחרת ניסיתי במצב בטוח גם לא נותן ניסיתי ע"י מדריכים ברשת ולא הועיל אולי מי מכם יצליח לפתור את אודה מראש (אני אדם מהשורה ולא תותח מחשבים לכן אם אפשר הסבר מפורט) אגב: יש עוד בעיה צירוף המקשים CTRL+ALT+DEL לא עובד אצלי תודה מראש harel313@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי, התקנתי אתמול את ה SP1, בדיוק כמו שנכתב באתר של HP ו MS שממומלץ להתקין- כלומר, דרך הWINDOWS UPDATE קודם כל את כל העדכונים הקריטיים שהצטברו בחודשים האחרונים, אח"כ עדכון דרייברים, ורק אז התקנה של SP שעברה חלק לגמרי. מאז המחשב עובד הרבה יותר לאט מקודם: האקספלורר לפעמים משתגע ולא נותן לי לפתוח חלון, אלא נפתח כאילו על כל המסך ולא ניתן ללחוץ על כלום ROME TOTAL WAR מתחיל להאט בטירוף אחרי חצי שעת משחק, וזה גם, אם הוא מואיל בטובו לעלות (קודם הוא עבד סבבה) אחרי שעה של עבודה בויסטה, הכל עובד על קצב של שני פריימים לשניה, תפריטים נתפחים אחרי עשר שניות וכאלה... המחשב הוא PAVILION 6412ej. לוח אם מבוסס 945GM ומעבד T2080. כרטיס מסך של INTEL 950 EXPRESS או משהו.. vista home basic, חשוב…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הכוונה היא למחיצה הבאה: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp המחיצה הזאת תופסת כמה מגות באופן קבוע ואני לא בטוח מה אפשר למחוק בלי לגרום נזק למערכת ההפעלה.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בכל פעם שאני ניכנס לתיקיה שיש בה קבצים של סרטים מופיע לי error של ווינדוס שאומר או לדווח או לסגור. אלו הפרטים של הבעיה.... http://img212.imageshack.us/my.php?image=error0kr.jpg ואני מצטער מראש אם זה לא קשור לפה פשוט לא הייתי בטוח...
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה ויסטה אבל לא הייתי מרוצה ממנה...לכן רציתי לפרמט חזרה ל XP אבל מתי שאני מנסה לפרמט (דרך ה BOOT) המחשב לא נותן לי לפרמט..... מישהו יודע אולי איך אפשר למחוק ת'ויסטה????
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
במספר משחקים שניסיתי בווינדוס 7 64 ביט' , עם 4GB זכרון, קיבלתי FPS נמוך ממה שהיה לי ב XP עם 2 GB זיכרון. זה מאכזב כי ציפיתי לשיפור בביצועים עם מעבר ל 2GB. מה יכולה להיות הסיבה לירידה בביצועים? הדרייברים מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ווינדווז XP ואני מוריד סרטים מיוטורנט. אחרי שהם ירדו לתיקייה מסויימת רציתי להעביר אותם לתיקייה אחרת, בטעות העברתי לתיקייה של ווינדווז בשם "D:\b0554fc2f69ae74d95f47ee0ee3e7914" בכל מקרה אחרי שניסיתי להוציא אותם משמה הם נתקעו. התיקיות שהועברו נראות ריקות ולא ניתנות למחיקה או העברה והקבצי וידאו לא פועלים וגם הם לא ניתנים לשינוי בטענת של קובץ בשימוש. דבר כזה כבר קרה לי במחשב ויש לי תיקייה ריקה תקועה בו כבר כמה חודשים. ברצוני לדעת אם יש לי אפשרות להחזיר אליי את הסרטים האהובים. תודה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום המחשב לא נותן לי לבצע את הפעולה ע"י לחיצה על alt+ctrl and delete אלא מפנה אותי לאדמיין אבל אני האדמיין איך אני משחזר את איפשור ביצוע הפעולה הזו בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי כולם, ניסיתי היום להתקין את מערכת ההפעלה Windows Vista ultimate וקיבלתי בהתקנה את ההודעה הזאת: Windows could not update the computer's boot configuration. installation cannot proceed בדקתי אם המחשב שלי כשיר להתקנת ויסטה דרך ה- Windows Vista upgrade advisor של מיקרוסופט ואני יכול להריץ את מערכת ההפעלה בלי בעיות (לפיהם). מה אני עושה ???
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
IE 8 Version 8.0.7100.0 על Windows 7 RC1 Build 7100 64bit בניסיון לגלוש לכתובת המכילה מחרוזת מקודדת, לדוגמא : http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%94 במקום לפתוח את הקישור, הדפדפן לא מזהה אותו נכונה, ומציג את ההודעה הבאה : האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתוח את הבעיה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל יותר ויותר ועד עכשיו לא מצאתי פתרון בשום מקום. אוקיי. הבעיה היא כזו: במהלך גלישה באינטרנט החל הNORTON ANTIVIRUS לצפצף ולהתריע על וירוסים. מייד כיביתי הכל הפעלתי ב SAFE MODE וסרקתי. NORTON מצא 67 קבצים נגועים אבל לא וירוסים! הוא קרא להם ADAWARE משהו... הנה לינק שהוא נתן לאחד מהם: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/cgi-bin/virauto.cgi?vid=31118 30 הוא מחק ו 37 עשה EXCLUDE, ואין לי מושג מה זה אומר. אבל לאחר אתחול בכניסה לדפדפן הוא מציג מין דף שהוא לא דף הבית והכותרת ב ADDRESS היא ABOUT:BLANC. כל ניסיון להחזיר את דף הבית לקדמותו עלה בתוהו. ניתן לדפדף בכל אתר, רק לא להכנס לMAIL של HOTMAIL. למזלי יש לי 2 מערכות הפעלה ובשנייה הוא עולה ללא בעיה. כאמו…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש Windows XP PRO ולא יודע מה קרה היום כל האייקונים שלי בשולחן עבודה השתנו. לדוגמא: האייקון של החייגן לאינטרנט השתנה לאייקון של ארכיון Winrar האייקון של האקספלורר השתנה לאייקון של דף אינטרנט Html האייקון של המסמכים שלי השתנה לאייקון של Counter strike source וכן הלאה.... יש לציין שהאייקונים מתפקדים כראוי, אבל נראים שונה. מה יכולה להיות הסיבה??? יש לציין שאין לי אפשרות לבצע שחזור מערכת כי ביטלתי את אופציה זו. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי ניסיתי להתקין WINDOWS XP (מקורי) במחשב הישן שלי PENTIUM 3 והדיסק לא עולה לפני שהכנסתי את הדיסק סידרתי שה-BOOT יתבצע מה- צורב דוידי אבל כשאני מכניס את הדיסק הוא לא קורא אותו ומשיך להעלות את הווינדוס אני לא יודע אם זה קשור אבל בזמן האחרון יש לי בעיה עם הווינדוס הוא מסרב לעשות פעולות פשוטות כמו התקנה או הסרה של תוכנות וגם לא מאפשר התקנה של תוכנות מהדיסק הוא כותב כל מיני שגיאות שונות לכל תוכנה ניסיתי להפעיל דיסקט איתחול וגם אותו הוא לא קורא הוא פשוט נתקע אחרי ה-POST ורק כשאני מוציא אותו הוא מעלה את הוינדוס (סידרתי לפני כן שהוא יעלה מהפלופי). מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הווינדוס? אולי הבעיה היא בCD??? (בצורב דוידי)
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ווינדוס ויסטה לPC ולניידים זה אותו בווינדוס?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הכותרת די מבהירה את הבעיה שלי. אני מעוניין לשדרג מחשב עם WIN98 ל-WIN98SE אולם דיסק ההתקנה שיש לי הוא הדיסק הרגיל להתקנה מלאה של WIN98SE ובזמן התקנה אני מקבל הודעה שלא ניתן לשדרג עם הדיסק הזה ויש צורך בדיסק ה-UPDATE. מכיוון שזה אינו ברשותי תהיתי אם ניתן לעקוף את ההגבלה הזו בדרך כלשהי. מישהו יודע? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://www.betanews.com/article/Vista_Can_Be_Taken_Down_by_an_Animated_Cursor/1175201875 http://secunia.com/advisories/24659/ טוב גם XP אבל זה רק מראה מה ויסטה שווה באמת
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל ווינדוס אני מקבל חלון שמבקש ממני ללוץ על סמל אם השם שלי לפני שהתקנתי net framwork לא היה לי את זה האם יש דרך לבטל את חלון הפתיח הזה ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-