עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Daver,

שלום לכולם! יש לי שלושה כוננים במחשב. (D,C,G אם זה משנה) ואני רוצה לאחד את D ו-G לכונן אחד שנקרא לו D. איך אני עושה את זה במערכת ניהול הדיסקים של ווינדוס xp? תודה לעוזרים, דור

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. יש לי כמה שאלות. 1. בוויסטה יש דבר כזה שנגיד אומרים לו "START" אז הוא נכנס לSTART, או אומרים לו להכנס למחשב שלי והוא נכנס למחשב שלי אז אם אני מתקין MUI בעברית אז יהיה את הדבר הזה בעברית? 2. אני זוכר פעם היה אתר כזה שמביא סריאלים מקוריים לוויסטה ואז הוא נסגר אז עכשיו שיש וויסטה סופי איך אפשר להוריד את ה30יום? 3. כל משחק/תוכנה שעובד בXP יעבוד בוויסטה? *כל השאלות מופנות לוויסטה הסופית שכבר יצא לחנויות ולא שום גרסה אחרת*

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  3. Started by mikko,

http://www.betanews.com/article/Vista_Can_Be_Taken_Down_by_an_Animated_Cursor/1175201875 http://secunia.com/advisories/24659/ טוב גם XP אבל זה רק מראה מה ויסטה שווה באמת

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. Started by guyh,

אני מתקין חלונות 98 חוקי ומקורי, כולל רשיון ודיסק מקורי OEM, לא מהדורה שניה. אך איך שאני מסיים את ההתקנה של כל הדרייברים, אני מקבל הודעה שהקובץ IEXPLORER ביצע פעולה לא חוקית ולכן יסגר, את ההודעה אני מקבל בעת הפעלת המחשב והוא לא נותן לי להכנס למערכת, גם לא למצב בטוח. אשמח לקבל את עצותיכם/רעיונתכם לפיתרון הבעיה. גיא

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. יש לי רמקול בלוטות של LG דרך הפלאפון אין תקיעות אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב, כל דקה בערך יש תקיעה של שנייה אחת בסאונד ואז חוזר. צרפתי תמונה של מנהל התקנים. חשוב לציין שהתקיעה היא בשידור בוודאות בעקבות העבודה המוזיקה ממשיכה להתנגן. אני מעריך שהבעיה היא משהו בדרייברים, ישבתי כמה שעות טובות לגרום לווינדוס לגרום לזהות את הבלוטות, ככל הנראה פשוט יש איזה בעיה בין תאימות של הדרייברים. אשמח אם משהו בעל ניסיון בנושא או בעל ניסיון טוב יותר בגוגל יעזור. תודה לעונים יצא עדכון עובד מעולה. אפשר למחוק

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אוקיי שחקתי טיפה עם הIcon ועכשיו כתוצאה מכך כשאני לוחץ על תקייה מסויימת הוא מפעיל לי את החיפוש במקום הפקודה Open. אני לא רואה אותה ב Advanced וכדי להוסיף אותה, אני צריך לדעת את המאפיינים שלה. אולי אתם יכולים לבדוק לי את זה? אני עובד ב Windows Xp Pro

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  7. שלום לכולם: לפני מספר שבועות החלה בעיה של שירותים אשר מפסיקים לעבוד בפתאומיות. בראשם ה Windows Explorer עצמו, שכשמפסיק לעבוד, סוגר את כל התיקיות הפתוחות. בנוסף לאתחול הרגעי והמעצבן. עוד תוכנות נוטות להיסגר ביניהן סקייפ, ספארי, יישומים פנימיים שבשימות המערכת וכדומה... אין נקודות שחזור... טעות שלי, אני יודע, אבל זה מה שיש בינתיים. עצות כלשהן לפתרון הבעיה? תודה.

8. Started by nafroman,

היי , סדרתי היום את הקבצים במחשב ..הי דיי כאוס בכל אופן אז אמרתי אם כבר מסדר אז בוא נשתמש באפשרויות שWIN7 נותנת ונסדר את זה ב LIBRARIES שתהיה גישה מהירה לכל התיקיות במחשב. מפה לשם גיליתי כל מיני הגבלות בכוונות הקלת החיים שמיקרוסופט נתנה בדמות שיטת ארגון הזו זו שהציקה לי במיוחד זה שלא יכלתי להוסיף ל"ספריה" שלי תיקיות רשת שלא היו מאונדקסות ...יש לי מחשב נוסף ברשת שעליו מאוחסנים רוב קבצי המוזיקה שלי זה דיי הציק לי אז חטטתי קצת באינטרנט ומצאתי כלי שבא לפתור את אותם הצקות קטנות שמיקרוסופט שמה באפשרויות של הLIBRAIRES למי שמכיר כבר אז סבבה(: ולמי שלא אז הנה לינק: http://zornsoftware.talsit.info/?p=3

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

מתי היא אמורה לצאת אגב ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. Started by Pr0Xy,

כבר שבועיים שגוגל כרום לא מוצמד לשורת המשימות וכשאני מנסה להצמיד, טכנית הוא מוצמד אבל הוא לא באמת בשורה. יש אפשרות של ביטול הצמדה ואני מנסה לבטל ולהצמיד, לבטל ולהצמיד ושיחזרתי את האקספולרר (התוכנית, לא אינטרנט אקספלורר) ועדיין לא עוזר. אולי לא עשיתי משהו טוב אבל ניסיתי כמעט הכל.. אתם יכולים להביא לי שיטות בשביל זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by kfirbep,

היי, יש לי WIN 7 premium (מקורי אם זה עוזר) ואני רוצה להתקין אותו על כונן שאני אמיר אותו לGPT רציתי לדעת אם ההתקנה על הכונן הזה תהיה התקנה רגילה (כמו שאני מתקין על על MBR) ובלי סיבוכים מיותר כי הכונן הוא GPT? בנוסף מה שיותר חשוב האם WIN 7 יעבוד כמו שצריך ( כמו שהוא עובד עם MBR) על GPT? מה החסרונות כשהכונן הוא GPT? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by SuB,

שלום! במחשב של חבר שלי נתקלתי בבעיה מוזרה - לוחצים על איזה לינק שפותח חלון חדש, אחרי שהחלון החדש נפתח הוא פשוט נשאר ריק ורק הסמל של החלונות (השחור הקטן בפינה למעלה) חושב וחושב.. הסרתי את האקספלורר 6, ותהקנתי מחדש, סרקתי spyware עם spybot, עשיתי תיקון של האקספלורר ושום דבר לא פעל. אפילו סגרתי תוכנות ברקע שכביכול עלולות להפריע לאקספלורר, אך שום דבר לא פעל. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. Started by jambo222,

שלום נראה לכם אמתי ? https://www.zipy.co.il/p/ebay/windows-10-pro-32-64-bit-win-10-genuine-license-activation-key-w-scrap/202242516190/#wrapper יש מחשב שהלוח שלו לא תומך בגרסאות שהם פחות מוונדוס 10 ( asrok z370 pro4) למחשב אין DVD איך אני מתקין את וינדוס 10?

14. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה בווינדוס אקספלורר כל פעם שאני מנסה לבחור ספרייה או או כונן בתוך האקספלורר ולוחץ על המקש הימני של העכבר אני מקבל הודעת שגיאה על פעולה בלתי חוקית, האקספלורר נסגר והווינדוס עולה כביכול מחדש , אני מקבל הודעה על קובץ שנקרא shell32.dll או משהו כזה. האם מישהו מכיר תופעה כזו? תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  15. Started by Aviv C,

מערכת ההפעלה היא Windows XP. יש לי שני דיסקים קשיחים פיזיים. כרגע על כל דיסק יש מחיצה אחת. על הדיסק הראשון שמזוהה יש מחיצה בשם C ועל הדיסק השני שמזוהה יש מחיצה בשם E. מערכת ההפעלה מותקנת על E. אני רוצה לפצל את C לשתי מחיצות. יש לי את כל המידע מגובה על E ולכן לא זאת הבעיה. ככל שאני יודע בשביל לפצל את C אני צריך קודם למחוק את C ואחר כך ליצור שתי מחיצות חדשות. הבעיה היא שכשפתחתי את Disk Management ראיתי ש- C מסומנת כמחיצת מערכת ואני לא יכול למחוק אותה. האם יש איזושהי דרך לפצל את C למרות שהיא מחיצת מערכת?

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  16. Started by bennash,

שלום לא שמתי סיסמא למשתמש בחלונות 7 וכשאני מפעיל תוכניות כמנהל הוא מבקש סיסמא? דוגמא אחת מני רבות: אני הפעלתי תוכנה בשם IDM הוא פתאום מבקש סיסמא למשתמש, מה עושים במצב כזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by giladoX,

מנסה להתקין Windows 7 64bit ע"ג כונן של 1TB. אך במסך בחירת הכונן להתקנה מופיע רק כונן אחד, בנפח 100GB. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  18. Started by natan805,

שאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  19. Started by boogie,

יש לי וינדוס אקספי, ופתאום הוא הפסיק לזהות התקני USB מסויימים שכן עובדים על מחשבים אחרים כגון: IPOD מצלמה.. ניסיתי לחבר גם לפורטים אחרים אבל שום דבר לא עוזר. מישהו יודכ\ע איך לסדר את זה???

20. Started by House M.D.,

היי. יש לי מחשב נייד של HP שנקנה בנרווגיה, והגיע עם Windows 7 home premium + אופיס חוקי. אבל לשתי התוכנות לא צורפו הדיסקים של ההתקנה, אלא רק הרשיונות. במחשב אפשר ליצור דיסק recovery, אבל זה יוצר דיסק עם כל התוכנות זבל שHP שמים שם, לכן הייתי רוצה ליצור דיסק התקנה נקי. האם יש אפשרות להוריד וינדוס 7 חוקי, שיתאים למחשב HP מבחינת OEM ויאפשר לי להשתמש ברשיון שקיים? ואותו דבר לגבי האופיס. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם, רכשתי לאחותי לפטופ חדש Asus Zenbook UX31, הפעלתי אותו והוא זיהה את הרשת האלחוטית בבית.. הכנסתי סיסמת רשת לא נכונה... איך אני משנה את הסיסמא??? תודה, מערכת ההפעלה ווינדוס 7 שי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by krusty,

הי. מאיפה אני יכול להוריד win98 Tutorial???? באתר של ממיקרוסופט יש קצת אבל לא ניתן להוריד למחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  23. Started by yonik,

אני מנסה להתקין xp sp2 על פנטיום 3 500 מ"ה שהיה עליו כבר אקס פי,הוא עושה את השלב הראשוני של פירמוט הדיסק והעתקת קבצים חיונים ואז בא הריסטרט,ומה הוא עושה אחרי הריסטרט??? שוב מעלה תמסך הכחול של ההתקנה במקום להתחיל עם מסך הבוט למה הוא עושה את זה? כאילו הוא עושה בוט מסי די כל הזמן גם בלי press any key to boot from cd יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  24. האם קיים דבר כזה? רצוי קובץ ZIP לא EXE, שלא ייכנסו כל מיני זבל למחשב שלי... תודה לעוזרים מראש

25. 1. אני משתמש חדש בויסטה ועברתי אליו מאקס פי, ואני רגיל שבתפריט הכיבוי יש 3 כפתורים של "כיבוי, הפעלה מחדש, מצב שינה" ופה אני צריך לבחור מתפריט מעצבן כזה, אפשר לשנות את זה כמו באקס פי? 2. פה אני כבר לא בטוח שזה קשור למערכת הפעלה כי זה קרה לי גם באקס פי על מחשב בעבודה, אבל משום מה נוסף לי כונן דיסקטים של "1.44 בתוך "Computer" כשבכלל לא מותקן לי רכיב חומרה כזה, איך אפשר להעלים אותו? יש קשר כלשהו להגדרה שאמורה להיות בביוס אולי? 3. איך ניתן לשנות את המיקום של התיקיה שהייתה המסמכים שלי? 4. שאלה שלא ממש קשורה, יש לי דיסק קשיח של טרה, כמה גיגה אתם ממליצים להקצות לכונן C? כרגע הקצתי לו 30GB ואת השאר חילקתי ל2 כוננים נוספים, זה מספיק?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.