עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kobi_af,

שלום כרגע פירמטתי את המחשב ושמרתי את תיקיית temporary files folder במטרה לשמור את כל ההתחברויות שלי לאתרים שונים שישמרו שמות המשתמשים והסיסמאות,כרגע אני מנסה להעביר את הקבצים ששם לתיקייה המקורית אבל פשוט אי אפשר להעביר לשם קבצים. ניסיתי לשנות את מיקום התיקייה לתיקייה המגובת אך עדיין זה לא אפשרי הוא פשוט פותח תיקייה חדשה. יש למישהו רעיון איך אפשר להעביר את הקוקיס הישן לתיקייה החדשה?

2. שלום, אז ככה יש לי שני הארד דיסקים במחשב, 1.(WD 120G(IDE 2.Maxtor 250G S.ata2 ויש לי שני מערכות הפעלה שבשניהם שני Sp2,המווידוב הראשון הוא Home והוא מותקן על ה120 גיגה, והווידוס השני הpro מותקן ב250 גיגה. אז אכשיו הבעיה שאני ניכנס לווינדוס הpro אז אני לא מצליח לפתוח קבצים,(צריך לציין שהתקנתי אותי ליפני כמה ימים)ושאני ניכנס לHome זה כן נותן לי לפתוח קבצים. למה זה הנה תמונה:http://www.fps.co.il/picture.php?id=1162835303.JPG ובתמונה פתחתי שני דברים שונים וזה עשה שגיואת שונות זזו מזו

3. Started by axon,

יש לי בעיה לגשת לספריה של יוזר שלי אחרי שקרסה לי המערכת הפעלה- אני מקבל הודעות של access denied מישהו מכיר את הבעיה ? יש תוכנות שפותרות את העניין הזה ?

4. Started by Davidmag1,

במחשב שלי, ישלי רק משתמש אחד ובדר"כ שהמחשב עולה הוא נכנס אליו ישר ולא אמור לשאול אותי לאיזה משתמש להיכנס, אבל משום מה היום הוא ביקש ממני "להגיד" לו לאן להיכנס(יש רק משתמש אחד שוב) ואני רוצה לדעת איך מבטלים את הבקשה הזאותי של הלוח. תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. Started by BenK,

יש את התיקיה C:\WINDOWS\OPTIONS\INSTALL ויש בה את התקנת הווינדוס.. היא שוקלת 160 מגה הווינדוס הוא ME תודה..

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  6. Started by et_gershon,

עשיתי ריפייר לווינדוס עם בעייה ולאחר מכן הוא פותח את המסך של ההקתנה של הווינדוס על השלב "מתקין את ווינדוס" ותקוע על 39 דקות ולא מתקדם. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by dror_gh,

שלום רב ניסיתי להתקין לחבר שלי SP1 מתוך דיסק שהוא windows xp sp1 והדיסק התקין לי עוד מערכת הפעלה משל עצמה . הפסקתי את ה setup באמצע ואז בהעלאת המחשב זה נתן לי שני אפשרויות : windows xp proffesional windows xp profeesional setup נכנסתי ל boot.ini ומחקתי את השורה של windows xp profeesional setup כרגע שהמחשב עולה רשום windows xp proffesional windows(default) אני רוצה לשנות את זה שישר זה יעלה ל windows xp proffesional וימחק לי לגמרי את השני תודה רבה לעוזרים ומצטער אם חירפנתי אתכם קצת

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. פירסמתי הודעה זו באשכול SP2 אבל יכול להיות שזה לא קשור דווקא לגירסה 2 אז מפרסם פה גם. והשאלה: אם בהתקנה של תוכנת מייקרוסופט מתקבלת ההודעה: "Setup has detected an incomplete XP service pack installation on your computer. Office will not run properly until this update has been completed." האם ניתן לעקוף זאת איכשהו ללא התקנה בפועל של הערכה המדוברת? מישהו יודע אם קיימת אפשרות כזו? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  9. הורדתי משחק לא משנה איזה שמשקלו בערך 6.5 ג'יגה. כשאני רוצה לעשות OPEN לקבצי ראר , הוא מתחיל ומגיע ל40 אחוז ואז הוא רושם שייתכן שהדיסק מלא. יש לי 65 ג'יגה פנויים על פורמט של NTFS ראוי לציין שבוינדוס XP הכל עבד כשורה. מה הבעיה ? :< תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  10. ברשותי רישיון חוקי של windows 8 pro אשר מותקן על מחשבי כרגע בגרסאת 32bit. בכוונתי לקנות מחשב חדש ולהתקין בו את הווינדווס בגרסאת 64bit. להוריד ממייקרוספט את ווינדוונס 8, לצרוב לדיסק\דיסק און קי ולהתקין ב64bit על המחשב החדש בעזרת הקוד מוצר שברשותי? האם עלי לסגור בצורה כלשהי את הווינדווס אשר מותקן על המחשב הישן או שמספיק פירמוט? לפי הבנתי מי שברשותו קוד מוצר חוקי יכול להתקין את הווינדווס באיזו גרסאת סיביות שהוא חפץ ואין צורך לקנות רישיון במיוחד לגרסאת 64bit אני צודק? בתדה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by gkman,

הי. לפני יומיים המחשב שלי התחיל להתקע בכיבוי. אני הולך לתפריט התחל- לוחץ כיבוי- כל התוכניות נסגרות והמסך מתחלף ל"shutting down". ושם הוא נשאר תקוע עד שאני פשוט מכבה אותו בלחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי של המחשב. מחיפוש שעשיתי הבנתי שזה יכול להיות דרייברים של כל מיני דברים. ובאמת התקנתי דרייבר של המדפסת ממש ביום שהבעיה התחילה. זה באמת יכול להיות זה? אין דרך לתקן את הבעיה חוץ מלהוריד את הדרייבר? מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by s_b54,

יש לי בעה במחשב שברגע שאני מפעיל ישום שצורך משאבים של גרפיקה כמו פוטושופ פרימייר ומשחקים למיניהם לאחר כמה דקות ולפעמים בעת ההפעלה התוכנה נתקעת וכתוב לי התוכנה הפסיקה להגיב ולכן עליה להיסגר הבעיה הזאת המשיכה גם לאחר פירמוט ואפילו מעבר לוינדוס ויסטה הישומים עצמם תקינים ועובדים על מחשבים אחרים אשמח לעזרה בתודה S_B54

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  13. אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי? כי אין לי צורב DVD.. ואם כן אז עושים את זה רגיל?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  14. הרמקולים עבודו כמו שצריך כנראה בגלל עשכון כלשהו פתאום יש לי בעיה בהתקן microsoft UAA bus driver for high definition audio (הוא בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ) נסיתי להתקין ולהסיר דריברים להוריד את העדכון ממיקרוספט לא עזר מישהו מכיר את הבעיה הזו איך ניתן לפתור אותה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. Started by aviramc11,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה (עדיף רישיון חופשי) לניהול אתחוך BOOT של כוננים קשיחים ובחירת מערכות הפעלה שונות ,עוד בתהליך האתחול לאחר הBIOS . אני יודע שיש את BOOT MAGIC של פווא ר קווסט ,עכשיו הורדתי תוכנה שנקראת BOOT US שנראת טוב אני אבל פוחד להתעסק איתה ולא לחסום את מערכות ההפעלה . מישהו מכיר תוכנה טובה וידידותית . תודה לכל העונים ומועדים לשמחה אבירם

16. Started by yotam.m,

מישהו יודע מהו הקובץ הנ"ל מה השימוש שלו או תפקידיו? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by prigat_a,

generic host process for win32 services מה עושים? הרצתי בגוגל שלחו אותי לאתר של מיקרוסופט להוריד עדכון והוא לא עזר....

18. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. תראו, יש שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן.. אני עד היום, כשאני מפרמט את המחשב.. קודם כל אני משתמש בדיסק אתחול 98 ומוחק את כונן C. ורק לאחר מכן מתקין את הוינדואס XP/Vista. כיום אומרים שאין צורך בפירמוט דרך דיסק אתחול 98, כי בהתקנה של הוינדואס XP/Vista, זה כבר מפרמט לבד.. עכשיו לפי מה שאני יודע בכל השלבים של ההתקנה, יש רק אופציה של מחיקת מחיצות, לא ממש פירמוט מלא.. אני צודק? כי אם כן, אני מעדיף למחוק באופן מלא את הדיסק קשיח ורק לאחר מכן להתקין עליו את הוינדואס, לא להשתמש ישר בהתקנה ולהתקין על קבצים קיימים.. בכל מקרה, מה יותר עדיף? כדאי להשאיר את הדיסק אתחול? או שזה עושה את אותה פעולה גם בדיסק התקנה של הXP/Vista ? תודה, רון

19. Started by Burkey,

שלום, אני רוצה להתקין תוסף כלשהו לתוכנה סטטיסטית שאיתה אני עובד. בהוראות ההתקנה צריך לשנות משהו בחלונות 7. טכנית זה לא נראה מסובך, אבל אין לי מושג מה זה הפרמטר שאני משנה, למה הוא משמש ומה יקרה לתוכנות אחרות או למערכת ההפעלה אם אשנה אותו. אני מצרף את ההוראות וגם קישור לדף ההוראות, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה בדיוק אני הולך לשנות שם, ומה תהיה ההשפעה של השינוי (אם זה מסוכן למערכת ההפעלה, או לא...). תודה !! Download either or both versions of GTK+ for 32 bit and 64 bit.gtk+-bundle_2.22.0-20101016_win32.zip [110317]gtk+-bundle_2.22.0-20101016_win64.zip [110317] Extract the zip archive into, for example, c:\gtkwin32 or c:\gtkwin64 as appropriate. Both can be extracted into …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  20. אהלן, באחד המחשבים שלי הופיעה בעיה מוזרה ביותר, פתאום ללא שום סיבה מיוחד הפסיד לעבוד הקול וכל פעם שאני מנסה לנגן משהו בוינאמפ מופיעה לי שגיאה 8000 4005 וכותב לי שיש איזה בעיה וצריך לסדר את הדרייברים של הכרטיס קול, אני לא כל כך מבין בזה, עידכנתי דרייברים לכרטיס קול אבל עדיין יש בעיה, חוץ מזה גם אין שום קול אחר במחשב ככה שאולי זה משהו בחלונות . אשמח לקבל עזרה תודה

21. Started by THX,

אני עובד עם XP ויש לי כרטיס קול של creative blaster live כל פעם שאני מגדיל חלון לפעמים או שאני עובר בין לינקים באתרים או סתם סוגר חלון כל שיר שאני שומע ברקע במדיה פלייר הסאונד נקטע לשנייה, מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  22. Started by THX,

יש לי אלקטל 510 שמותקנת עליו גירסת תוכנה 4.2.7 המודם מקונפג כראוטר ועובד עם XP באנגלית שמותקן עליו SP2 לא מצליח להתחבר לאתרי FTP שאני עושה פינג לאתר FTP מסויים אני מקבל שגיאה conection closed by remote host שכביכול נחסמתי בגלל פירוול שיש לי,עכשיו ככה בפירוול של הXP פורט 21 בשביל FTP פתוח יש לי פירוול של נורטון וגם שם פתוח פורט 21 מה שמעניין הוא כאשר אני מקנפג את המודם כBRIDGE ואז הוא עובד עם חייגן אני מצליח להתחבר לאתרי FTP כנראה שזה הפירוול של הראוטר השאלה שלי איך אני מאפשר בראוטר אפשרות להתחבר לאתרי FTP תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. יש לי בעיה קטנה אני התקנתי את וינדוס XP פעמיים (פעם אחת הייתה הפסקת חשמל) ולכן יש לי שתי רשומות של וינדוס XP ואני רוצה לדעת איך אני מוחק את הרשומה המיותרת מהבוט לואדר של וינדוס XP

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  24. היי חבר'ה... היה לדוד שלי בעיה במחשב המערכת שלו קרסה עכשיו הבאתי את ההארדיסק שלו אלי הביתה ורציתי לגבות את החומר שהיה לו במשתמש אבל אז קיבלתי את ההודעה acess is denied שניסיתי להכנס לתקיה של המשתמש שלו ב Documents and settings איך אני נכנס לתקיה ? מבטל את ההרשאה או מה שזה לא יהיה ? אני יודע מן הסתם את הסיסמא של המשתמש שלו אז אם יש דרך לרשום את הסיסמא ולהכנס לתקיה אז איך עושים את זה ? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.