עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alia,

זה אפשרי בכלל? הצלחתי רק לנטרל אותו,אך שום דרך למחוק אותו מהמערכת "ויבולע defender לעד" תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by Leo101,

יש לי קובץ שלא רוצה להימחק למה הוא בשימוש אין לי מושג איזה תהליך משתמש בו אמרו לי פעם שאפשר למחוק את זהה דרך הדוס יש למישהו מושג איך אני עושה את זה??

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by RonR,

קיבלתי מחשב חדש(weepe), והתנקתי עליו windows xp בעברית, ואני פשוט מתחרפן, הייתי שמח אם מישהו היה אומר לי אם ישנה אפשרות להחליף את השפה מעברית לאנגלית. מחיאות כפיים לעוזר, זה ממש מעצבן.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by bronco,

מה ניתן לעשות על מנת שמערכת ההפעלה תזכור לפתוח חלון נוסף תמיד באותו גודל למרות שכל הזמן אני מותח את החלון על פני המסך וסוגר כמו שצריך המערכת לא זוכרת לפתןח את החלון שוב באותו הגודל בברכה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by assafcohen1,

שבתי לי מ 28 יום בבסיס בחור בשטחים ליד ירושליים למחשב בבית ושמתי לב שכאשר אני נכנס לתיקיות שבהן נמצאים סרטים או קבצי וידאו כלשיהם הוינדוס קוקס ומוביל אותי לתיבת ה Send report או Dont send המוכרת שכל לחיצה עליה תוביל לאיפוס והפעלת ה explorer.exe מחדש :\ יש להוסיף ןלציין שזה קורה רק כאשר הסרטים נמצאים במצב של "תמונות ממוזערות" אם הם ב ICON או רשימה הדבר לא קורה :\ אין לי מושג מה גורם לבעיה. ניסיתי להתקין מחדש גם את ה Winamp קודדקים למינהם וכלום לא עובד :\ Help...

6. זה לא Spyware ולא Virus... בדקתי עם 2 תוכנות AV ועוד 4 תוכנות ל-Spyware. אז....WTF :s05: אשמח לעזרה ! ולא הותקן שום דבר, בן רגע זה השתנה. ואין לי System Restore כיוון שביטלתי אותה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי בעיה קטנה שמידי פעם שאני סוגר את הIE אני מקבל הודעה שגיעה: "THE instruction at 0x7473c97e referenced memory at 0x000002f2.the memory could not be read" עכשיו זה קורה לי הרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן של IE ,בFIREFOX זה לא קורה. זה לא קורה לי באתר ספציפית אלא באופן כללי וזה קורה די הרבה. ביצעתי בדיקה של 3 שעות עם MEMTEST (בדק לי 600%) ולא היה ERROR. אין לי שמץ מה לעשות? וזה קורה אחרי גם אחרי שהתקנתי כמה פעמים מחדש את הWINDOWS XP אחרי פירמוט. למי יש מושג? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. ככה, אני מנסה להתקין WINXP SP2 על המחשב הבא : P3 550MHZ 256MB SDRAM QUANTOM 20GB 7200RPM HD MSI MS-6119 MOBO ניסיתי במלא מלא קומבינציות.. ניסיתי לפרמט בFAT בNTFS וניסיתי הגדרות שונות בביוס(עם PIO/בלי.. עם UDMA/בלי) ניסיתי גם לעשות לביוס איפוס פעמיים וכל פעם קורה משהו אחר.. או שהוא כותב שהוא לא מצליח למצוא BOOTABLE PATITION על הדיסק או שהוא פשוט עושה ריסט.. חשוב לציין שמדובר על מחשב שעבד מצויין לפני כשלושה חודשים ולא נגעתי בו פשוט מאז וההארדיסק הוצע ממחשב אחר שעבד לפני יום.. מה גם שההארדיסק בסדר גמור אם אני מחבר אותו למחשב אחר.. על ההארדיסק הייתה מערכת הפעלה וגם המחשב עבד בסדר גמור.. את הבוט מהדיסק הוא מזהה ואני מגדיר לו שם והוא מתקין את כל הקבצים לתיקיית C:WINDOWS אחרי הפ…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by shimon23,

כאשר אני לוחץ על כפתור ימני ובוחר בSettings, והולך ל Desktop אני מקבל את הודעת ה error שמצורפת בתמונה. זה די מבאס שאני לא יכול לשחק עם האפשרויות של הרקע, מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by ag43,

האם את פעולת פענוח המדיה עושה המחשב ששולח את המידע או המקבל?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  11. למה בויסטה אי אפשר לעביר קובץ מכונן C לD שאותו שיר מושמע ברקע? (בXP אפשר)

12. Started by navk2,

לא חייב שיהיה בעיברית אבל מומלץ ושלא יהיה למתקדמים מידי אבל גם לא שיסביר על ההתחל, אתם יודעים משהו בין לבין. תודה !

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  13. מיקרוסופט הוציאה 2 עדכונים חדשים לווינדוס XP! אחד מהם הוא שיפור של מסנן הדואר של אאוטלוק 2003 ואחד הוא הOffice SP2,משום מה לא הצלחתי להתקין את שניהם כי זה כותב שיש שגיאה (כל העידכונים שהם הוציאו בעבר הצלחתי להתקין),האם העידכונים קרייטים??? נ.ב: אני לא משתמש באאוטלוק!

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  14. שלום לכולם, אתמול כשכביתי את המחשב - הוא היה 100%. היום מהרגע שהדלקתי אותו - הוא איטי בטירוף, אבל לא בכל הפעולות. לדוגמא: הוא פותח תיקיות מהר והוא מעלה תוכנות מהר. אבל קליק ימני בעכבר תוקע אותו לדקה בערך! עשיתי סריקה ב-NAV - ואין וירוסים. בדקתי פעילות cpu - 21%, ניקיתי קבצים עם HS cleandisk pro - ואין שיפור. ניקיתי קבצים עם casheman - ואין שיפור. מה קורה? נ.ב. - מערכת ההפעלה שלי היא win 2000. תודה מראש! :cwm36:

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by 3d7,

יש לי Windows Vista Ultimate x64. פתאום (כנראה אחרי אחד העדכונים האחרונים), יש לי סמל של מגן עם לוגו של Windows על אייקונים של קבצי התקנה, ומשום מה אני לא יכול לערוך ולשמור קבצי טקסט קיימים באמצעות Notepad, וגם לא באמצעות תוכנות עריכת טקסט אחרות. יש לי קבצי טקסט בשורש של מחיצה E שאני מצליח לערוך ולשמור אותם אחרי שהעברתי אותם ל"E:\My Documents". אבל, יש לי עוד קבצים ב"E:\My Downloads" שאני לא יכול לשמור גם אחרי שהעברתי אותם ל"E:\My Documents". בדקתי, והUAC אצלי מכובה. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  16. התקנתי ויסטה ואני לא רואה את המסך של הבוט, הוא נמצא רק שהמסך כאילו לא מקבל אות. פתחתי את הקובץ BOOTSECT.BAK שנמצא בכונן של הXP ורשום שם "BOOTMGR is missing" משהו מאוד מוזר .... חשוב לציין, שפעם (כשהיה את גרסת הבטא 2) זה לא קרה ויכולתי לראות את את הבוט ומשום מה עכשיו לא. נראה לי שזה פרט חשוב: כשהפעלתי את המחשב ושמתי את הדיסק אז הוא אמר לי: "לחץ על כפתור כלשהו כדי לטעון את הCD", לחצתי ואז המסך נעלם- אותו מסך שאמור להיות הבוט וכמו שאמרתי, פעם זה לא היה קורה.. ד"א, זה קרה לי פעם ותיקנתי את זה ע"י התקנה מחדש של הXP אז אשמח לדעת אם יש דרך אחרת

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by ET,

שווה להתקין? לא עושה בעיות?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום לחבר שלי יש בעיה שאך שהוא מפעיל את המחשב יש את המסך הטעינה וכשהוא מגיעה לשלב של "ברוך הבא" הוא דופק לו ריסט(לא מוצג אפילו ההודעה) ממה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות? תודה מראש עריכה: גם מצב בטוח לא פועל

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. יש לי וינדוס אקספי . ושאני מכבה תמחשב אז יש לי מסך כזה שכתוב נא לכבות את המחשב ואז אני לוחץ 5 שניות והוא נכבה.. פעם זה היה נכבה לבד בלי לחיצה! למה עכשיו זה כבר לא ככה? לפני שבועיים התקנתי לינוקס והלינוקס סגר את המחשב לבד. בלי לחיצה. מה אני אמור לעשות שזה יסגר לבד? תודה לעוזרים

20. שלום יש לי משתמש אחד במחשב שעובד על ויסטה אולטימט איך אני נכנס למחשב כאדמניסטרוטר ? במסך הכניסה הוא דורש ססמא למשתמש שלי - שיש רק אחד כזה תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by BandiT,

יש לי 2 מחשבים ברשת הפנימית בבית. אני רוצה להתחבר באמצעות RDC ( Remote Desktop Connection ) ממחשב א למחשב ב. הבעיה היא שצריך לאפשר למחשב ב' לקבל משתמשים. צריך לכנס ל System properties Remote ואז לסמן את allow users to connect remotly to this computer הבעיה היא שאין את האפשרות הזאת..במחשב א' זה מופיע ובמחשב ב' אין את זה... גם מחשב א וגם במחשב ב יש מערכת הפעלה Windows XP sp2 מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך... יש למישהו רעיון אין לגרום לאפשר הזאת להופיע במחשב ב'? http://img413.imageshack.us/img413/3543/untitledhp2.jpg

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  22. השתדרגתי שבוע שעבר מויסטה לווינדוס 7 (ULTIMATE). אני עושה שימוש בגרסאות PORTABLE רבות של ADOBE. ומעתה כל גירסאות ה-PORTABLE שלי לא מצליחות לעלות. בפלאש לדוג' הוא מקפיץ הודעה שהתוכנה הפסיקה לעבוד. את פוטושופ הוא בכלל לא פותח...(ב-task manager אני רואה שהוא פותח proccess ואז נעלם אחרי כמה שניות) באילוסטרייטור זה בכלל מעניין- הוא נפתח אך ה-SAVE לא מגיב. בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  23. יש לי מערכת הפעלה Win Xp - Home Edition בעיברית... המחשב שלי זה המחשב שמתואר למטה... כאשר אני מתחבר לאינטרט ואח"כ מנסה להתנתק אני לא מצליח לעשות זו בצורה "נורמלית", אני לוחץ על התנתק, ה- icon נשאר, ולאחר זמן מה אני פותח את ה- Task Manger ורואה כי התוכנית לא מגיבה. אח"כ אם אני מנסה לכבות את המחשב בצורה אוטומטית אז אני לא מצליח, אני לוחץ על כיבוי, הכיבוי האוטומטי מתחיל, זה מגיע ל: "שומר את ההגדרות שלך", ונתקע שם לנצח, עד שאני יבצע כיבוי "אגרסיבי". עשיתי התקנה מחדש של ה- Windos, והבעיה עדיין קיימת...!!!! מה עושים??? תודה מראש

24. שלום, כשאני לוחץ על כונן כלשהו, D או C, יש לי את השגיאה הבאה: למעלה, ה- Access Denied זה כשאני לוחץ קליק ימני>Open, ולמטה, ההודעה הגדולה יותר זה כשאני עושה פשוט דאבל קליק. בנעוץ לא מצאתי קובץ Reg ספציפי לבעיה הזו, ופעם אני זוכר שהיה לי את זה ותיקנתי, אבל זה היה מזמן.. זה קרה פתאום, לא עשיתי כלום לפני-כן. גם ניכנסתי לתקייה הזו, RECYCLER, והיא הייתה ריקה גם כשראיתי קבצים ותיקיות מוסתרים. זה אחד הדברים המעצבנים! כל פעם שאני רוצה להיכנס לכונן אני חייב לכתוב אותו בשרות הכתובת.. מציק ביותר Windows XP Pro 32bit SP2. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 13.03.2009 בשעה 12:07:16 עידכון:ניסיתי את האתרים האלה, שבהם מוצע פתרון כלשהו, וזה לא עזר : http://www.techsupportforum.co…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.