עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BoRiS.K,

אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. אבא שלי בטעות מחק את הסל מיחזור איך אני מחזיר אותו זה דחוף.. :]] תודה!!!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by bronco,

מה ניתן לעשות על מנת שמערכת ההפעלה תזכור לפתוח חלון נוסף תמיד באותו גודל למרות שכל הזמן אני מותח את החלון על פני המסך וסוגר כמו שצריך המערכת לא זוכרת לפתןח את החלון שוב באותו הגודל בברכה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  3. מה המצב אנשים ?.. אז ככה ... עשיתי רשת בין המחשב שלי לשל אחי ורציתי לעדכן את ה - Windows שלו, יש לו XP Pro . כל פעם כשאני מנסה להתקין עדכון מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: http://img91.imageshack.us/img91/9713/47208786lq0.jpg חשוב לי לציין שלפני שעשיתי רשת בין המחשב שלי למחשב שלו התקנתי לו Mui שזאת חבילה שמחליפה את שפת ה - Windows מאנגלית לעברית או לערבית . חוץ מזה לא נגעתי ולא החלפתי שום דבר במחשב שלו . מה אפשר לעשות כדי לסדר את הבעיה הזו ?.. תודה מראש, משה

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by Sex$Booster2007,

נשמות יקרות בפורום, אנא עיזרו לי להחליט מה לקחת ל64 ביט, נכון לעכשיו אני יודע שUNREAL III ישווק גם ב64 ביט בנוסף לגרסתו הרגילה. יש לי 2GB זיכרון, ולפיכך אני מעדיף להתרחק מVISTA ולהישאר קרוב לXP, אבל האמת לא אהבתי את הXP X64 משום מה, אם מישהו התנסה בשניהם ויכול להמליץ לי מה לקחת, זה יהיה מצוין.

5. אני צריך להיכנס לתקייה הזאת אבל משום מה מופיע לי ההודעה שבתמונה יש לי חלונות XP SP2 ואין לי משתמשים אחרים חוץ מאורח וניסיתי לעשות משתמש חדש עם מנהל מחשב ועדיין מופיע לי ההודעה ניסיתי גם להיכנס במצב בטוח ולא הצלחתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by דודי וקניו,

לפני שבועיים התקנתי Windows XP במחשב שלי על כונן c. ההתקנה היתה מלאה בתקלות אך בכל זאת קיבלתי "משהו": Windows XP עתיר בבעיות שונות ומשונות. כמובן שלא ויתרתי וניסיתי להתקין שוב את Windows, אך מאז אותה התקנה כושלת איני מצליח לפרמט את אותו כונן עליו התקנתי את ה-Windows. ניסיתי לפרמט את הכונן - גם דרך שורת הפקודה - ללא הצלחה. עזרו לי! תודה, דודי

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by ajl,

אני לא יודע מה הסיפור של העידכון האחרון אבל אני ממשיך לקבל את אותו עידכון למרות שכבר עידכנתי אותו כבר 1000 פעם. כל פעם הוא ממשיך להופיע, סחמנתי עידכון אוטומטי, עם כיבוי מחשב, ידני ובחרתי בו, כיביתי את המחשב, בלי לכבות ועוד... מספר עידכון הוא 937287, מישהו יודע איך נפתרים מהקקה הזה? (חוץ מלנטרל את העידכונים).

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. יש פתרון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  9. שלום לכם! יש לי וויסטה וXP על המחשב, אני עובד על הXP. עכשיו לפני הפרמוט שעשיתי לפני חודש הייתה לי אפשרות בחירה בין XP לוויסטה, בBOOT. היום אין לי את האפשרות הזאת אחרי הפרמוט, מישהו יודע איך אפשר לעלות את הוויסטה? ??? הוויסטה מותקנת על המחשב! פירמטתי רק את המחיצה של XP שהיא C. וויסטה על D והיא מותקנת. שני הווינדוסים מותקנים גם על HD שונים. תודה אריאל

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  10. בעיה מוזרה מאוד: בעת כניסה לתיקיית Games תחת כונן D יש קפיאה של משהו כמו 3 שניות ורק אז ווינודס נכנס אליה. כניסה לכל תיקייה אחרת במחשב (גם לתיקיות עמוסות בקבצים גדולים) מתבצעת מיידית כמו בכל מחשב נורמלי. מפרט המחשב הוא: Pentium 4 3.4Ghz 2X256mb ddr2 400mhz GeForce 6600Gti 128mb Windows XP SP2 english יש למישהו רעיון מה גורם לתופעה הזאת? ???

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by Goadzilla,

נכון בחלון של הווינדוס אקספלורר ב"כלים" יש את האפשררות "אפשרויות תיקיה" איפה שמסמנים אם להראות קבצים מוסתרים , סיומות וכו'... אני ניגש היום לאפשרות הזו והיא פשוט נעלמה כלא הייתה אז הוספתי אותה דרך הסרגלי כלים ועדיין כלום עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by RX7,

כל פעם שאני עושה ניתוק דרך "התחל" מופיע לי דוח שגיאות עם סימן של "המחשב שלי" ואני לוחץ על "אל תשלח" והוא עושה כאילו הוא מרענן לי את המחשב, מעלים אייקונים ומחזיר אותם, או לדוגמא שאני סוגר את האמיול מופיע לי הדו"ח שגיאות המעצבן הזה עשיתי בדיקת שגיאות והבעיה לא נפתרה למישהו יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  13. היום נתקלתי בסרטון ה youtube הזה: ואז התחלתי בעצמי לשחק בזה, אני חייב לציין שאם אתה רוצה לנווט במערכת ההפעלה, זה דווקא נוח. אבל כשאתה בא להכתיב משהו למחשב, הוא לא מבין חצי ממה שאתה אומר לו, חשבתי אולי יש לי ביטויי לקוי בשפה האנגלית, אבל גם בסרטון עצמו יש לו קצת בעיות מה שכן, זה דבר מאוד נחמד ושימושי, אני מאוד מקווה שייפתחו את זה גם לעברית.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by alia,

זה אפשרי בכלל? הצלחתי רק לנטרל אותו,אך שום דרך למחוק אותו מהמערכת "ויבולע defender לעד" תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by benma,

אני יודע שיש אפשרות להתקין WINDOWS 2003 על מחשב שישמש כשרת, ולחבר אליו מחשבים חלשים שישמשו בתור מסופים. השאלה שלי היא כיצד עושים את זה? יש מדריך מפורט? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  16. ניסיתי לעשות לא DONT NOTIFY ME AGAIN לא עזר ניסיתי להתקין לא עזר רשם עדכון נכשל הוא כל הזמן חוזר זה העידכון http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=ED3FCE58-9BE9-4BD2-8660-2C4CDD687132&displaylang=en

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  17. יש תוכנה שמאחזרת את הסיסמה של היוזרים בווינדוס דוגמה: יש עוד כמה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by hagay,

היי קניתי אתמול את המחשב כף יד MIO A201 עם המערכת ההפעלה גירסא 5 , עכשיו רציתי לדעת במערכת-זיכרון רשום של שיש שני סוגים של זיכרון : זיכרון תוכניות ששם יש לי 52 מגה בייט וזיכרון איכסון ששם יש לי 23 מגה בייט. רציתי לדעת אם אני יכול להגדיר כמה זיכרון הולך לתוכניות וכמה לאחסון? כי אני רוצה להעביר תוכנה ששוקלת 28 מגה וזה לא נותן לי כי בזכרון אחסון יש לי רק 23 מגה. מישהו יודע איך אפשר?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by I T Z I King,

ברצוני לדעת מהו Kernel Memory? ממה משפיע על גודלו הכללי , ועל גודלו המנוצל? וכיצד ניתן להגדילו? שמתי לב שלעיתים המחשב שלי קופא לשתי שניות ואז חוזר לפעולה. כאשר הוספתי את האפשרות show Kernel time בגרף ב Windows Task Manager אז ראיתי שכאשר המערכת הפעלה קואפת לכמה שניות ה Kernel time מגיע ל 100%. אז מכאן הגעתי למסקנה שאולי קיים צורך להגדיל אותו או משהו כזה. אשמח לתשובות, תודה!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by Evyatar,

שלום לכולם, יש לי קובץ EXE על המחשב שלא רוצה להימחק. אינ לא זוכר איך הוא הגיע אבל זה היה דרך איזה משו שהורדתי (לא זוכר מה). עכשיו שאני בא למחוק הוא רושם לי שהקובץ בשימוש על ידי תהליך אחר... ניסיתי למחוק דרך מצב בטוח (SAFE MODE) וכנ"ל, אותה הודעה. למישהו יש דרך שאפשר למחוק את הקובץ? תודה.

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by benor,

המערכת הפעלה המותקנת במחשב היא Winxp - SP2. המחשב עצמו עובד בסדר גמור וללא בעיות, וגם ה- Restart בסופו של דבר מתבצע, אבל במהלכו מופיעה ההודעה. אין לי מושג במה מדובר. - ה- System Restore מבוטל וחוץ מזה אני לא מתכוון להשתמש בו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by refaels2006,

שלום אני עובד על Windows XP Proffesional מחשב ישן שמריץ 128RAM. עכשיו אני התקנתי את הכלי Microsoft Virtual for pc שמאפשר לדמות ריבוי מערכות הפעלה במקביל (עם כוננים קשיחים ווירטואלים). התקנתי שם Windows 95 והקצאתי לו 32MB . התקנתי WIndows 2000 PRO והקצאתי 40MB . עכשיו אני מנסה להוריד את המערכת שהציעו כאן בעבר "Windows FreeStyle!" הנקראת XSOS-V2.0 וניתנת להורדה חינם מhttp://www.nnstep.com . אך כשאני מריץ את קובץ הISO הוא מגיע להתקנה ואומר לי : '' יש שגיאה בשורה 14 בתיקייה I386\" אשמח לדעת מה זאת המערכת הפעלה הזאת ,האם Microsoft עזרו בפיתוחה, וקובץ חלופי אחר להורדה תקין בבקשה . שבת שלום! רפאל

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. שלום לכולם אני לא מצליח להתקין את חבילת השירות sp2 הווינדוס הוא ווינדוס חוקי לגמרי לא יודע מה הבעיה אני הורדתי את החבילה מהאתר של מיקרוסופט וזה נותן לי את השגיאה הבאה בעת ההתקנה מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  24. שמתי לב שהסרטים שאני רואה על ה-Xפ נראים הרבה יותר טוב מאשר על הויסטה. אגב יש לי כרטיס מסך מהדור החדש ואני מתכוון כמובן לאותו מחשב ועל אותו המסך. זה פשוט הבדל ברור לעין. מישהו גם שם לב לזה ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by amig2,

אני עומד לקנות מחשב עם ויסטה ואני רוצה להבין את ההבדלים. 64 עובד יותר טוב, נכון? core 2 due תומך בו? צריך עוד רכיב חוץ מהמעבד שיתמוך? האם ייתכנו בעיות תאימות עם תוכנות מסויימות בגלל שזה 64 bit? ויש לי שאלה נוספת: האם יש בעיה בחיבור של רשת ביתית כשבמחשב השני יש xp?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.