Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש קובץ REG לזה שהויסטה תפסיק לשגע אותי אם ההודעות של אם אני מאשר כל דבר מישהו יכול לעזור בזה אני בטוח שהרבה שאלו כבר אבל לא מצאתי את זה פה
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ישלי שרת 2003 SERVER איך אני יכול לחלק למישתמשים ידנית גישות לשרת האיכסון כמובן תודה לעוזר
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום משום מה ה ScanDisc לא פועל לי אוטומטית אחרי התרסקות נגיד או הפסקת חשמל. רציתי לדעת איך אני מחזיר את האופציה הזו.. נראה לי שהיא לא פעלה לי אף פעם וזה מטריד אותי. עוד שאלה . יש איזו תוכנה יותר מקצועית שבודקת שגיאות בקבצים ובקבצי מערכת שניתן לתזמן . תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דרך להפוך מערכת הפעלה כל שהיא של WINDOWS כולל השרתים שלהם ל GATEWAY הכוונה אם השירות הזה כבר קיים באחת ממערכות ההפעלה של מיקרוסופט ואך אני עושה זאת ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
החלטתי היום להתקין SP2 אז אני נכנס ומעדכן והכל סבבה וכאשר אני מגיע להתקנה יש error הזה עד שהורדתי ועכשיו זה? מה לעשות בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התקנתי ווינדוס נקי (דיסק מקורי)על מחשב מפורמט. אתמול, אני בא להפעיל את המחשב, וכשהוא נידלק הוא אומר שצריך להפעיל את ווינדוס (במסך בחירת משתמש). אני לוחץ על "הפעל עכשיו" והוא כותב שהווינדוס מופעל כבר וזורק אותי למסך הקודם ומבקש שוב להפעיל את ווינדוס. חשוב לציין שהסריאל לא מקורי, והפעלתי את ווינדוס עם תוכנה. אני עובד עצות.. עזרה בבקשה! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
השתדרגתי שבוע שעבר מויסטה לווינדוס 7 (ULTIMATE). אני עושה שימוש בגרסאות PORTABLE רבות של ADOBE. ומעתה כל גירסאות ה-PORTABLE שלי לא מצליחות לעלות. בפלאש לדוג' הוא מקפיץ הודעה שהתוכנה הפסיקה לעבוד. את פוטושופ הוא בכלל לא פותח...(ב-task manager אני רואה שהוא פותח proccess ואז נעלם אחרי כמה שניות) באילוסטרייטור זה בכלל מעניין- הוא נפתח אך ה-SAVE לא מגיב. בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, הבעיה: אני עובד הרבה עם ה-WORD ובזמן כתיבת מסמך WORD אני לא יכול לשנות שפה בעזרת צירוף המקשים במקלדת ALT + SHIFT. שמתי לב שגם ב- NOTEPAD או WORDPAD ישנה אותה בעיה. מה שכן, ב- Start-RUN אני יכול לעשות החלפה בזמן הקלדה כנ"ל לגבי תוכנות אחרות (ECXEL, IE7 ...... ) הפעולות שעשיתי: בדקתי באזור שפות שאכן קימות מקלדות בעברית ואנגלית החלפתי אפילו מקלדת אבל לא עזר. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לנקודה אחרת אך לא עזר. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש רק את ה- WORD אך לא עזר. ניסיתי להסיר את כל חבילת האופיס ולהתקין מחדש אך לא עזר. עשיתי Windows Update אך לא עזר. עשיתי REPAIR לכל ה- WINDOWS עם דיסק התקנה …
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז ככה נגיד ששכחתי את סיסמת הADMINISTRAITOR שלי ועכשיו אני לא יכול לגשת למחשב איך אני עושה לה RESET/משנה אותה ככה שאני יכול להישתמש בו שוב? הכל כמובן בלי לעשות פירמוט למחשב ולווינדוס ידוע לי שהדבר אפשרי איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
איפה נמצא העידכון עיברית בויסטה? למישהוא יש קישור או שיגיד לי איך להוריד אותו? תודה שמואל
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות לא DONT NOTIFY ME AGAIN לא עזר ניסיתי להתקין לא עזר רשם עדכון נכשל הוא כל הזמן חוזר זה העידכון http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=ED3FCE58-9BE9-4BD2-8660-2C4CDD687132&displaylang=en
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמשגעת אותי עם כונן זה (היכן ש-WINDOWS מותקן). המקום הפנוי בכונן זה יורד ויורד לבד אפילו כשאני לא משתמש במחשב. כל 5 דקות שאני בודק כמה מקום פנוי יש בכונן C אני מגלה שזה ירד בלפחות איזה 100MB. כשעזבתי את המחשב דלוק לכמה שעות וחזרתי WINDOWS הציג התראה בה הוא אומר לי שאין מקום פנוי בכונן C. כשאני מאתחל את המחשב הכל חוזר תקין, אבל המקום הפנוי בכונן מתחיל לרדת לבדו עוד פעם. למישהו זה קרה? זה ממש מעצבן אותי! כונן D לא מושפע בכלל זה רק כונן C. יש לי בו 13GB פנויים לאחר כמה זמן אני מוצא רק 10GBואחר כך 8GB עד שזה יורד ל 150MB בלבד! ואני לא משתמש במחשב בזמן הזה! סרקתי לווירוסים ו-SPYWARE ועשיתי SCANDISK אבל זה לא עזר, אך עוד לא ניסיתי לעשות DEFRAGMENT. אם מישהו יודע את ה…
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, שאני לוחץ על Ctrl + Alt A+ Delete אני רואה כל מני קבצים משונים שלא היו לו מחשב לפני והנה הם: nvsvc32.exe mscnsz.exe שמופיע לי פעמיים boon.exe wdnupdate.exe ctsvccda.exe sagent2.exe כל אלה אין לי מושג מאיפה באו כי הם לא היו לי לפני, למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אחרי 15 דקות חצי שעה ה TASK MANEGER פשוט מסרב להיפתח,עשיתי סריקה עם קספרסקי Ad-Aware וספיי בוט והמחשב נקי! והמחשב נורא נורא מאיט!! עשיתי פירמוט רק לפיני יומיים מה הבעיה?
-
שלום, קודם כל רציתי לציין שהדיסק מקורי. אממ הבעיה שלי היא שנדפק המחשב ועשיתי לו התקנה מחדש והכל עובד רק כאשר בפעם הראשונה הוא צריך את הסיראל אז נתתי לו את המקורי שלי והוא לא מוכן לקבל אותו,מה יכולה להיות הבעיה שלו? עוד כמה דברים שרציתי להגיד על הדיסק: 1.את הדיסק קיבלתי עם מחשב חדש לפני כשנתיים שלוש (כולל הסיראל) 2.כבר התקנתי על המחשב הקודם שלי את הוינדוס הזה בלי שום בעיה עם אותו סיראל. תודה רבה למי שיפתור לי את הבעיה! (דרך אגב מי שרוצה לדעת למה לא הייתי פה הרבה זמן זה בגלל המחשב שלי שנדפק...) תודה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש עידכונים שאני לא עושה, דברים שהוא מבקש בישבילם אישור, דברים שלא נחוצים לי. ברגע זה לדוגמא זה malicious software removal tool זה נגד SASSER וכל אלה... קיצר, אני לא צריך אותו. אז נשאר לי המגן הצהוב הזה עם סימן קריאה. בדרך כלל אם אני לא רוצה שהוא יתריעה לי אני נכנס ל windows security center, ושם "שנה את האופן שבו אני מתריעה" ,או משו כזה, ושם אני מבטל את ההתראות. ועכשיו נכנסתי לעשות את זה, והוא לא נותן לי!? קבלו תמונה:
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת שתעשה את העבודה במקום התפריט הנוראי שיש בוינדוס ב START MENU? כלומר, שתראה את כל התוכנות המותקנות, תאפשר למיין אותן לפי נושאים, להריץ, לעשות אנאינסטול וכו'. תודה!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן חברים. היום נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי בה לפני בחומת האש של Windows. שאני לוחץ פעמיים על האייקון של "חומת האש של Windows" בלוח הבקרה מופיעה לי הודעה שאומרת : עקב בעיה לא מזוהה, אין ל-Windows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows. מיש'ו נתקל פעם בבעיה ? יכול לעזור לי ? פשוט אני רוצה לבדוק שם בקשר לפתיחה ידנית של פורטים למיניהם. אני מודה מאוד לעוזרים, ירון אוקיי אז הסתדרתי בסופו של דבר. http://forum.oscr.arizona.edu/showthread.php?t=2284&page=1 תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי. בזמן האחרון (יומיים..), כאשר אני מנסה להפעיל התקנה מסויימת (max payne 2, via 4 in 1) אני מקבל הודעה מוזרה בקשר ל16 סיביות (או משהו בסגנון...) כמו כן, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ .cab מופיעה הודעה שאומרת שהקובץ פגום וכו'... צירפתי תמונה כדי שתוכלו להבין, פחות אות יותר, על מה מדובר... בתודה... יוסף המספר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל אח שלי הקטן קנה שני משחקים: Lord of the conquest ו - star wars the complete sega עכשיו משהו ממש מוזר קורה יש לי מחשב : E6750 2.66 GHz , 2 GB RAM, Geforce 8800 GTS מה שקורה זה שחוץ מהמשחק הראשון השר הטבעות הזה שום משחק לא עובד - לא הלגו של מלחמת הכוכבים, לא GTA4 שזה עותק מקורי וגם משחקים אחרים שעובדים במחשבים של אנשים אחרים שבדקתי פשוט אני לא מבין המשחקים לא עובדים והווינדואוז תקין לגמרי. כלומר "לא עובדים" הכוונה שה Task manger לא מזהה איזשהם תהליכים של הפעלת המשחקים (שוב! חוץ ממשחק אחד ויחיד שמצליח לעבוד לי...מממ מוזר) השאלה מה עושים....יכול להיות שהראם שלי לא מספיק טוב או שזה בעייה עם וינדואוז 7?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
רצוי אמולטור שבנוי על SCREEN SHOTS על מנת לתרגל את המערכת ולהכיר אותה . לא מעוניין בדמואים שדורשים התקנה . חשוב שיהיה ניתן להוריד את האמולטור למחשב . תודה רבה לכולם .
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
פתחתי את המשתמש כדי שתעזרו לי אני חושב שיש פה אנשיים רציניים... אז ככה.. עשיתי פירמוט למחשב ואחרי שהתקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך ולעוד כמה שהגעתי לדרייבר של הקול וכל זה אז זה לא התקין לי אבל הוא גם ביקש בדיוק הפעלה מחדש על התקנה אחרת שעשיתי... בסדר ניסיתי בינתיים להוריד משהו שיעבוד שישמעו קול ולא עבד אז עשיתי הפעלה מחדש. ברגע שחזרתי מההפעלה מחדש יותר אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת לא מגיבה. מה שעוד יותר מפתיע זה שניסיתי לחבר עכבר אופטי רגיל עם חוט וגם כן הוא לא עבד... מה שמוריד את האופציה שהבעיה היא בעכבר והמיקלדת מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי במחשב כונן 1TB מחולק ל-2 C ו-D היתה ויסטה מותקנת על C אח"כ התקנתי XP על D וכפי שהבנתי מדיון קודם פה באתר שהויסטה נמחקה השאלה עכשיו איך אני הופך את הD שיהיה C כי המערכת צריכה לעבוד על C {ככה קבעו מהנדסי המחשב עובד איתם} והם רוצים שהXP ירוץ דרך C ולא דרך D איך אני עושה את זה?! תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שאם הוא מחובר כ SLAVE הוא פועל ואם הוא מחובר כהארד דיסק יחיד הוא לא פועל בכלל. ההארד דיסק הוא IDE של סיגייט זתומרת אם הוא מחובר בנוסף ל SATA שלי אז אני יכול לשים בוא מידע ולהוציא ממנו אבל אם הוא מחובר כ MASTER יחיד אז המחשב לא עולה (מן הסתם יש עליו וינדוס והוא כבר פעל לי כיחיד בעבר) מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
צריך לדעת כמה שיותר מהר, מתכנן לקנות ויסטה בהנחה ממיקרוסופט.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-