Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אם שמתם לב החלון במקס אבל אני עדיין רואה את הגבולות שלו? מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. חברי רוצה להביא את המשחקים שיש ב-XP (סולייטר וכל אלה) לווינדוס 98. א.האם זה יעבוד ב-98 ב. אם כן אז איך אני עושה את זה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב עם ויסטה ואני רוצה להבין את ההבדלים. 64 עובד יותר טוב, נכון? core 2 due תומך בו? צריך עוד רכיב חוץ מהמעבד שיתמוך? האם ייתכנו בעיות תאימות עם תוכנות מסויימות בגלל שזה 64 bit? ויש לי שאלה נוספת: האם יש בעיה בחיבור של רשת ביתית כשבמחשב השני יש xp?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המערכת שלי היא ויסטה ביזנס, וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט, האם יש דיסק מיוחד שעושה את העבודה ?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
לאחרונה תוך כדי עבודה על המחשב נפתחות הודעות כאלו אם אני לוחץ סגור הודעה יש שגיאה באקספלורר והמחשב נתקע ואני נאלץ לסגור את האקספלורר דרך טסק מנג'ר. סרקתי וירוסים וגם התקנתי מחדש את המערכת הפעלה וSP2 אך שום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
למה בויסטה אי אפשר לעביר קובץ מכונן C לD שאותו שיר מושמע ברקע? (בXP אפשר)
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי WIN2K האם יש דרך קלה לעשות דיסק שיכיל את כל עידכוני האבטחה עד היום עבור מערכת ההפעלה שלי ? אני יודע שיש אפשרות להוריד כל עדכון כקובץ EXE (אגב איפה?), אבל זה המון קבצים - האם יש דרך לקצר את הדרך ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ואקשע תעזרו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של Microsoft עם הכפתורים של המדיה פלייר למעלה ועוד כמה קיצורים כאלה חלק עובדים וחלק לא הכפתורים של המסמכים שלי והמוסיקה שלי והמצב SLEEP לא עובדים איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר משהו?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כאשר אני נכנס לדפי אינטרנט מאובטחים (סלקום, לימודים ועוד) מופיעה לי הודעת אבטחה שמתריעה בפני ש"דף האינטרנט מכיל פריטים מאובטחים ולא מאובטחים", ושואל אותי אם להציג את הפריטים הלא מאובטחים. האמת, כל הפריטים הלא מאובטחים גם ככה לא חשובים לי (פרסומות, ועוד כל מיני שטויות בצד הדף). בכל אופן, ניסיתי לבדוק את הגדרות הדפדפן ולנסות לאפשר תמיד צפיה בדפים כאלה ללא אישור מחדש כל פעם אבל לא מצאתי. יש למישהו פתרון בשבילי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לפני שכולם קופצים עליי.... יש לי סיריאלים חוקיים ל-XP PRO, XP HOME, 2000..... אם יש פה איזו שהיא עברה אז קבלו את התנצלותי מראש ואנא מנהלים למחוק\לנעול. ניסיתי המון גירסאות של ווינדוס וכולם פשוט XXX כולל המקוריים.. חשבתי אנשים שניסו גרסאות ורוצים להמליץ לדוגמא: XP GOLD XP TINY Unattended Windows XP Service Pack 3 Build 2 ועוד רבים אחרים.... האם כדאי לי לסבול בשקט ולקוות ש-VISTA יהיה פתרון גם מבחינת יציבות וגם תמיכה טובה יותר ב-DUAL CORE ללא כל הפיקסים שדורשים נצח לפתרון יציבות ותמיכה בתוכנות ללא קריסה (אני לא מדבר על משחקים!) ? תודה ושוב מקווה שלא עברתי על חוק כל שהוא....
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שעובד על מעבד AMD 64bit איזה windows כדי לי להתקין windows XP 64 bit או windows XP הרגיל אם זה משנה בכלל איזה אני אתקין תודה דולב
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ויסטה והתחלתי להתקין את כל הדרייברים והתוכנות ושמתי לב לקטע מעצבן. יש הרבה תוכנות שהן Multi-Lang וזה נורא אוהב לזהות את המחשב שלי כמשתמש בעברית. הבעיה שאני לא סובל תוכנות בעברית. איך אני יכול לבטל את זה ושכל התוכנות יהיו לי באנגלית? חייבת להיות לזה איפשהו הגזרה בוינדוס. בתודה, איציק.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני בטעות העברתי תיקייה שאליה מגיע כל מה שאני מוריד, העברתי אותה לתיקייה של IE7, עכשיו כשהיא שם אני לא מצליח לעשות איתה כלום, לא למחוק, להיכנס, להעביר וכו', הוא אומר לבדוק שהקובץ לא בשימוש, או אם הוא מוגן.. אבל הוא לא כל אלו, מה אני עושה עכשיו? אגב גם פתאום התיקייה הפכה לשקול 0KB
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
המחשב עולה וטוען ל Inconsistency על דיסק D ומתחיל לסרוק. זה קורה פעמים רבות לאחרונה. המחשב מכובה בצורה תקינה דרך תפריט הכיבוי. איך אפשר לתקן את הבעיה? הרצתי scan disk עם אופציית תיקון וזה עדיין לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש הרבה "קבוצות" שבנות גרסאות win שכבר מעודכנות (לאותו החודש) ומשופרות בכל מיני אופטמציות \המהרות ושלל טריקים כבר בילט-טאין שלא יהיה צריך לעשות את כל זה אחרי ההתקנה מישהו מכיר גרסאות נפוצות כאלה ? ואיזו הכי מומלצת ? תודה מראש נ.ב כמובן שבהנחה שיש לי רשיון חוקי של win מין הסתם
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם שני דיסקים קשיחים שהתקנתי עליהם מ"ה אחד מהם עם xp 64 והשני עם vista 32 התקנתי את המערכות כשהדיסק השני תמיד היה מנותק פיזית עכשיו נגשתי לחבר את שני הדיסקים בו זמנית, והמערכת עולה מהדיסק שמוגדר בbios ולא עולה לי הbootloader כדי לבחור מ"ה איך אוכל לפתור את הבעיה הזאת
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
צהרים טובים לכולם לא יודעת מה קרה למחשב הנייח שלי ( אני עובדת בנייד כרגע) יש לו סיסמא אני מכניסה את הסיסמא הוא מראה כאילו הוא מכניס אותי (רושם את השם שלי ) ואז נפתח המסך של הדסקטופ אולם בלי שום איקון עליו מכל האיקונים שיש לי ואז נפתחת שוב התיבה שמבקשת להכניס סיסמא ואז אם אני מכניסה סיסמא שוב דסקטופ ריק רק עם תמונת הריקה ופותח לי את התיבה שמבקשת סיסמא מה קורה פה ? הסיסמא למחשב היא שלו ש אותיות בעברית בדקתי קפס לוק ושאני בעברית אבל שוב הוא מכניס הסיסמא מקבל אותה רושם לי כמה מילים יש לי אבל כשאני מקליקה על השם שלי להכנס למחשב רואים כאמור את תמונת הרקע בלי איקונים ואז מיד שוב מבקש סיסמא אשמח לעזרה לא ברור לי מה נסגר עם המחשב הזה זה מחשב עם וינדוס XP . תודה מראש והמשך שב…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת איך אני מתזמן את סגירת המחשב. כי כשאני נכנס למשימות מתוזמנות דרך CONTROL PANEL אני לא רואה משימה המורה על סגירת המחשב. אודה אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לא יודע איך זה קרה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מבקש ממני לבחור לאיזה חשבון משתמש אני רוצה להיכנס ובעצם יש לי רק חשבון אחד.... מישהו יודע איך אני מעיף את הדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ירד אפדייט לווינדוס,אבל מה? כשהוא מנסה להתקין אותו הוא נותן הודעה של שגיאה,ז"א שאי אפשר להתקין. נכנסתי לאתר ועידכנתי כמו שצריך, הבעיה שעכשיו כל הזמן קופץ לי המגן עם הסימן קריאה ומנסה להתקין מחדש את האפדייט, וכל פעם הוא נתקל בבעיה להתקין. כיצד אני סוגר את זה ונותן לו להמשיך עם אפדייט אחר ולא עם הנוכחי שמציק. אגב, הווינדוס הוא חוקי למהדרין, Xp pro גמר חתימה טובה ותודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה בנרות ועדיין לא מצאתי תוכנה.. אם משהו מכיר תוכנה ויכול לעזור התודות מראש. מדובר בכרטיס ATi Radeon 9700 Pro + Avi 128MB דרייבר האחרון המעודכן כולל קטלייסט.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
חבר'ה אני חדש וזקוק לעזרה בבקשה רבה מכם! וואי וואי מה קרה לי עכשיו, אתם מכירים את ה CHECK שהווינדוס XP עושה לפעמים? המסך הכחול הזה לפני שהוא עולה לווינדוס, שהוא סורק את הכונן... בקיצור קרה לי את זה ובערך שזה הגיע ל60 אחוז זה הראה לי כמות של סרטים בערך 7-8 סרטים, ורשם לי משהו בסגנון של the folder entirely is unreadable ואז the folder entery removed ואז שזה סיים לצערי אני בא ל תיקיית הסרטים שלי ומלא סרטים חסרים !!! מה זה עשה לזה לעזאזל? לאן זה העלים לי את הסרטים בלי לשאול אותי? חבר'ה זה נורא חשוב לי עיזרו לי, מה גם שהמקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר למרות שאותם סרטים כבר לא שם... מה אני עושה? זה פשוט מחק לי את הכל שם? המקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר, ויש לי נורטון…
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים.. אני רוצה להוציא פלט בקובץ טקסט של כל התיקיות שלי בתקיה מסיוימת! הבנתם? בעבר הסברתם לי איך לעשות את זה אבל אני כבר לא זוכר! מה שכן זה היה דרך הCMD תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-