עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MasteRoi,

מה הדרך הפשוטה והמהירה לשנות את ה- IP מבלי להתחבר ולהתנתק מחדש? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  2. אני לא יכול להתקין את הדרייבר של המודם (USB) על הויסטה , מה אני עושה יש איזו שהיא דרך או שצריך לחכות עד שיצא דרייבר רשמי ?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by KrustyTheKlown,

קניתי מחשב חדש וכמובן שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה(ולצורך העניין גם בלי כונן אופטי) אני מתכוון לחבר לו כונן DVD/CD שנשארו מהמחשב הישן... יש לי דיסק של XP PRO BOTTABLE.... השאלה היא אם המחשב יזהה את הכונן מיידית או שאני יצטרך להתקין צשהו קודם עם דיסקט או משהו כזה?

4. היי לכולם, יש לי 2 הארדיסק על אותו מחשב על הדיסק הראשון מותקן xp ועל הארד דיסק השני אני רוצה להתקין win98 כמו כן איני רוצה שיעלה באתחול המחשב איך אני עושה זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by gif,

היי לחצתי על "כיבוי" ואח"כ היה לי את המסך הזה:"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אבל זה לא מתכבה!חיכית 10 דקות והוא עדיין לא התכבה! מה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  6. קניתי מעבד DUAL CORE של אינטל פנטיום D. איזה גירסא של WINDOWS XP עדיף להתקין בשביל לנצל את המעבד והמאפיינים שלו עם הליבה כפולה?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  7. אחי קיבל את המחשב אתמול. לפתע, קיבלתי מסך כחול עם הפירוט הבא: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.2 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 000038C1 BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 9327F756 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112708-01.dmp C:\Users\רועי \AppData\Local\Temp\WER-45801-0.sysdata.xml C:\Users\רועי\AppData\Local\Temp\WERFCA6.tmp.version.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d מה זה? האם הרסתי לאחי את המחשב החדש? תודה רבה.

8. שלום, יש בWIN XP דבר שנקרא thumb view עכשיו הבעיה היא שאני מסדר תיקיות עפ תמונות מסוימות, אחרי יום יומיים בשלי שאני יגע בכלום הם משתנות לתמונות אחרות במאפיינים, ואחרי ריסט התיקייה מקבל תתמונה לא קשרוה בכלל למה ששמתי. לא מבון נכון, הנה תמנוות: ככה סידרתי במקורי: ככה זה נהיה אחרי כמה זמן בלי שאני יגע: ולבסוף זה נהיה בלאגן ותמונות לא קשורות בכלל סעמק. מישהו מכיר את התופעה הזאתי ? איך אפשר לסדר? לפי מה שהבנתי כשאני משנה לתיקיות אחרות זה מתנגש עם האלה שכבר סידרתי לפני. אז מה אפשר לעשות ?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  9. יש לי חשבון מנהל בחלונות ובטעות פתחתי חשבון מוגבל ושכחתי את הסיסמה של החשבון... אז איך אני מוצא אותה?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by Blade_Xv,

אני משתמש בווינדוז איכס פי פרו כבר שנים ולפני חודש אני לא יודע מה קרה אבל כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו או להפעיל קובץ מתאים לנ"ל הוא מעלה מסך התקנה\סיום התקנה ללא כל סיבה מספקת בדקתי מחקתי והתקנתי מחדש\הורדתי קודאקים מעודכנים אפילו התקנתי מ.ה.מחדש ושום דבר הבעייה קיימת ושרירה מה עושים?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by EAD,

היי אני מחפש אתר שאוכל להוריד ממנו את כל העדכונים שיצאו עד כה לVISTA. כלומר אני רוצה לעשות לי דיסק התקנה (חוקי, יש לי VISTA חוקי), שכבר יכיל בעזרת SLIPSTREAM את כל העדכונים שיצאו מאז SP1. על מנת לעשות את זה, אני צריך להוריד בנפרד מן הWINDOWS UPDATE, את כל התיקונים והשיפורים והתוספות שיצאו לחלונות מאז SP1 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  12. יש לי כרגע XP32 BIT ושקניתי מחשב חדש גם קניתי VISTA 64BIT אבל בגלל המודם שלי אני המשכתי עם הXP עד שאני יקבל מודם חדש בשביל להפעיל אותו הVISTA אבל זה אפשרי להתקין את שתי המערכות על אותו מחשב? ואיזו תוכנה מומלצת בשביל לעשות עוד מחיצות?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  13. VISTA או XP? ומה הסיבות לכן או לכן. נ.ב. העבודה במחשב היא לסביבה גרפית. (Intel Core2 Duo E6750 2.66 G) תודה מראש רון

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  14. זה לא Spyware ולא Virus... בדקתי עם 2 תוכנות AV ועוד 4 תוכנות ל-Spyware. אז....WTF :s05: אשמח לעזרה ! ולא הותקן שום דבר, בן רגע זה השתנה. ואין לי System Restore כיוון שביטלתי אותה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by navk2,

לא חייב שיהיה בעיברית אבל מומלץ ושלא יהיה למתקדמים מידי אבל גם לא שיסביר על ההתחל, אתם יודעים משהו בין לבין. תודה !

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי WIN2K האם יש דרך קלה לעשות דיסק שיכיל את כל עידכוני האבטחה עד היום עבור מערכת ההפעלה שלי ? אני יודע שיש אפשרות להוריד כל עדכון כקובץ EXE (אגב איפה?), אבל זה המון קבצים - האם יש דרך לקצר את הדרך ? תודה מראש

17. Started by ET,

שווה להתקין? לא עושה בעיות?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  18. אני צריך לשנות את שם המעבד/המהירות ללא OC או שינוי אמיתי במערכת, שינוי חזותי בלבד אם הדבר אפשרי

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by PredatorX,

או.קי לפי מה שהבנתי (תקנו אותי עם אני טועה ואני חושב שיש סיכוי שאני טועה) קבצי היוזרים הם כאלה.. נגיד וליוזר שלי קוראים abc אז הקובץ של היוזר הזה יראה כך: abc.pwl עכשיו זה נכון או לא נכון ? עם כן נכון אז זהו...שאין לי במחשב כזה קובץ >< גם ביוזר של האדמין (ADMINISTRATOR) לא מצאתי אחד כזה, ואני צריך למצוא את הקובץ של היוזר שלי...מה לעשות ? נגיד וזה לא נכון איך אני יכול למצוא את הקובץ של היוזר שלי...ואיזה סיומת יש לו ? ואיפה הוא נמצא במחשב...? ובכנות אני חייב לדעת למחר, אז אם אתם יודעים בבקשה תעזרו לי, אני ממש זקוק לעזרה !!!

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  20. האם עדיף מבחינת ביצועים לסים את ה-Page File באותו מקום ש-Vista מותקנת או עדיף לשים אותו ב partition נפרד ?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  21. Started by burner991,

האם משהו יכול לאשר את זה לכו לSTART ואז RUN ותרשמו control timedate.cpl,,1 ואז החלון יפתח עם שני טאבים וכאשר תלחצו על חוצץ אחר יופיעו 3 טאבים מוזר לא ?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by idang,

שלום, הבעיה: אני עובד הרבה עם ה-WORD ובזמן כתיבת מסמך WORD אני לא יכול לשנות שפה בעזרת צירוף המקשים במקלדת ALT + SHIFT. שמתי לב שגם ב- NOTEPAD או WORDPAD ישנה אותה בעיה. מה שכן, ב- Start-RUN אני יכול לעשות החלפה בזמן הקלדה כנ"ל לגבי תוכנות אחרות (ECXEL, IE7 ...... ) הפעולות שעשיתי: בדקתי באזור שפות שאכן קימות מקלדות בעברית ואנגלית החלפתי אפילו מקלדת אבל לא עזר. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לנקודה אחרת אך לא עזר. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש רק את ה- WORD אך לא עזר. ניסיתי להסיר את כל חבילת האופיס ולהתקין מחדש אך לא עזר. עשיתי Windows Update אך לא עזר. עשיתי REPAIR לכל ה- WINDOWS עם דיסק התקנה …

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  23. רוצה להתקין מערכת הפעלה עדיפות ל XP על הארדיסק ולעבוד על שני מחשבים. כלומר הארדיסק (הארדיסק 2.5) בתוך המחשב הנייד ואחר כך כשאני מגיע הביתה להעביר אותו למחשב הרגיל שלי. האם ניתן לעשות את זה? תודה, טל

• 9 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים