Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. איך אני יכול לבטל את הסקריפטים בהפעלת WIN2000? אני מדליק את המחשב ומגיע לWINDOWS נפתח החלון שכתוב בו מחיל מדיניות אבטחה ואז באותו חלון כתוב "מפעיל קבצי SCRIPT להפעלת המערכת" יש איזושהיא דרך לדלג על שלב זה של ההפעלה? ממה שאני יודע שדרך הרשת המחשב מקבל את הסקריפטים, יש דרך למנוע זאת חוץ מלנתק את הכבל?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איך אני יכול להפוך את Explorer לדפדפן הראשי שלי במקום Mozilla Firefox??
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איך יוצרים גיבוי לWINDOWS עצמו על דיסק או כונן חיצוני ? הבנתי שאפשר ליצור קובץ IMAGE אבל זה דורש המון שטח מאות GB. בקיצור האם אפשרי ליצור גיבוי על דיסק DVDR אחד בודד או שניים?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
האם יש סוף סוף אור בקצה המנהרה ? http://www.theinquirer.net/?article=20874
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני עושה לו בוט מהHD, ומקבל הודעת שגיאה : קובץ חסר או פגום c:\windows\system32\config\system ניסיתי לעשות REPAIR דרך הדיסק של הWINDOWS אבל ללא הצלחה, הדיסק פשוט קופא מייד אחרי שאני בוחר איזה התקנה לתקן. אני מתכוון לגבות אותו ולפרמט, אבל זה קצת בעייתי בגלל שהוא לפטופ ואני צריך לרוץ לקנות מתאם ל2.5.... למישהו יש רעיון אחר? נ.ב- אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל נראה לי שכן
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את הרישום (registry) ב xp . מישהו יודע אילו קבצים אני צריך לשמור? באופן ידני ולא דרך תוכנית גיבוי. אני יודע שבחלונות 98 הקבצים הם : system.dat user.dat
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חשב שמותקן אליו WIN7 עם ציפסט P35 ואני רוצה לשים לוח עם ציפסט P35 לא אמור להיות בעיה? או שאני צריך לפרמט?
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את ה N10E אחרי המתנה ארוכה ויש כמה שאלות ה XP HOME שמותקן הוא באנגלית לא ידעתי המיקלדת בעיברית קצת מטומטם אבל זה מה יש באתר ראיתי שיש מדריך כדי ליצור כתיבה עיברית אבל הפונטים נישארים באנגלית. איך הופכים הכל לעיברית מישהוא אמר לי שצריך כמה דרייברים ואז זה הופך לעיברית האים נכון? ועוד שאלה האים אני יכול להתקין IE7 בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שכבר לא מוצע למכירה בחברת מייקרוסופט?
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המחשב שלי הפסיק לזהות את האייפוד, מופיעה לי ההודעה הבאה: מחשב אחר כן מזהה את האייפוד, כך שזו לא הבעיה באייפוד.. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי לאחר עידכון הWIN7 64BIT , המערכת עושה עידכון אוטמטי של כל רכיביי החומרה , אבל לאחר העידכון ראיתי שהדרייבר של כרטיס המסך הוא ישן יחסית , מדוע העדכון האוטמטי לא מעדכן את הדרייבר 10.4 החדש? האם יש להסיר את ההתקנה הנוכחית כולל ניקויי עם DriverSweeper, ואז להתקין את ה10.4 החדש ? או שאפשר להתקין את ה10.4 על הקיים עכשיו? בתודה רוני
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כאשר אני מכבה את המחשב מופיע לי המסך של הכיבוי שאומר "כעת ניתן לכבות את המחשב"הוא לא מתכבה לבד , אני מכבה אותו ע"י לחיצה ארוכה על הלחצן של ההפעלה של המחשב(on) אני רוצה שהוא יתכבה לבד בלי הלחיצה . איך אפשר לבטל את אפשרות זאת?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום רב, פירמטתי את המחשב הנייד (לא פעם ראשונה שאני מבצע פירמוטים), התקנת ה- Windows בוצעה בהצלחה. הבעיה היא שהמחשב אינו מזהה את הדריוורים של הכרטיס רשת האלחוטי והמודם 56K ועקב כך המחשב לא מזהה את התשדורת מהראווטר. עם רכישת המחשב קיבלתי רק דיסק של נורוטון אנטי וירוס 2006 והתקנתי אותו בהצלחה. איך אני משיג דריוורים לחומרה הנ"ל או האם יש דרך אחרת לגרום לכרטיס רשת האלחוטי לפעול? מצורפות 3 תמונות: 1. פרטי הכרטיס רשת האלחוטי והמודם מתוכנת EVEREST Home Edition. 2. תמונת הדיסק היחיד שקיבלתי עם רכישת המחשב. 3. תמונת "מנהל ההתקנים". תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון בניתי לי HTPC ואני מנסה להתקין ויסטה, ההתקנה נתקעת על מסך כחול 0X0000007E החומרה שיש לי: E4500 GFORCE 8600HDMI 2GIGA RAM GSKILL 800MHZ ASUS P5NE SLI פישפשתי באינטרנט וההודעה 0X0000007E איכשהוא קשורה ל: מקום ב-HD , HD ריק כך שזה לא הבעייה כרטיס מסך! כאן יכולה להיות בעייה, כדי לדבג את הבעייה כיצד אני מתקין דרייברים של הכרטיס מסך לפני התקנת ווינדוס? או איך אני פותר את הבעייה בהתקנה? מישהו נתקל בדבר דומה ופתר? אם כן איך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את אאוטלוק אקספרס 6, ה WINDOWS MESSANGER נפתח אוטומטית איתו. למה ואיך אני מעיף אותו קיבינימט? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, הורדתי את ההתקנה של SP3 כי האינטרנט מתנתק לי הרבה פעמים,כך שזה בעיה בשבילי לעשות את העדכון מהאתר של מייקרוסופט. בסוף ההתקנה יש לי הודעת שגיאה: http://www.siz.co.il/my.php?i=qd4yozmz3wed.jpg יש פתרון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי מחשב נייד וכשאני לוחץ על קובץ מקש ימני=> שלח אל => נמען דואר צריך להיפתח לי תיבה של ה-outlook express אבל ניפתח לי חלון אחר .. הנה הוא: במחשב שלי כשאני לוחץ על הקובץ נמען דואר זה פותח לי את החלון של הoutlook הזה: איך אני יכול לשנות את ההגדרות כדי שגם במחשב הנייד כשאני לוחץ על נמען דואר זה יפתח לי את החלון של האוטלווק?? אני זוכר שפעם סידרתי את זה אבל שכחתי איך עשיתי... זה דחוף לי בבקשה תעזרו תודה מראשש
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני מבקש שתעזרו לי לפתור בעיה שיש לחבר שלי: על הדיסק הקשיח שלו מוגדרות 3 מחיצות: C עם מערכת הקבצים NTFS עם ווינדוס XP D עם FAT32 E עם NTFS הוא פירמט את C וE ואחרי שהתקין את הווינדוס הוא מזהה רק את כונן C והיתר נעלמו. ??? תודה לעונים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר אני מחובר לאינטרנט פתאום צצים לי פרסומות של - Messenger Service. אין לי שום תוכנה דלוקה שזה קורה אז אני מניח שזה משהו בחלונות XP. קישור לתמונה - http://www.geocities.com/someblapi/Untitled.jpg מישהו יודע איך להיפתר מהפרסומות האלה ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים אני נמצא כבר חצי שנה עם ה- VISTA ולאחרונה התקנתי גם את ה- SP1 ששוחרר... המערכת זזה יותר טוב, אבל עדיין אני מרגיש מועקה כזה יחסית למחשב שעליו היא רצה 4 ליבות, 2 גיגה זכרון וכרטיס מסך 8800GT512MB השאלה היא האם כדאי לחזור ל- XP ? איזה משחקים אני אפספס אם אני אחזור ל- XP ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בצעתי סריקת דיסק chkdsk על כונן C. המחשב עשה ריסטרט ולפני עליית הוינדוס הוא עשה סריקה. את התוצאות הוא שמר בקובץ בשם bootsqm.dat. השאלה שלי: איך אני פותח את הקובץ בשביל לראות את התוצאות? ב-notepad הוא נפתח כג'יבריש. תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להתנסות בוינדוס 10, אך לא רוצה להעלות את המערכת הפעלה על הקשיחים של המחשב הנייד שלי, יש לי הארד דיסק נייד USB3 ואני מעוניין להתקין עליו את הוינדוס בלי לפגוע בתוכן שיש עליו. יש לי גם כרטיס זכרון 16GB ודיסק און קיי עם נפח זהה, אז אם אפשר איכשהו להתקין על אחד מהם את הוינדוס ולהעלות אותו משם אני אשמח לדעת על דרך מהירה שעובדת ניסיתי בעזרת מדריך שמצאתי ברשת שכולל את היישום של מייקרוסופט (NT6.X fast installer) שמחלץ את install.wim על גבי ההתקן הנייד ואמור להתחיל התקנה עליו לאחר הריסטרט. אך לא הצלחתי, כשאני מנסה להעלות את ההתקנה מהדיסק און קיי, זה מבקש ממני להכניס דיסק התקנה כי הקבצים פגומים או משהו כזה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני גולש בINTERNET EXPLORER נפתחים לי מלא חלונות של "THIS PAGE CANNOT BE DISPLAYED" שמציפים לי את המחשב ואני חייב לסגור את כולם דרך לחצן ימיני בשורת המשימות על הIE וסגור קבוצה. ברוב הפעמים כתוב בכתובת של החלון אקספלורר שנפתח ads.msn ואז עוד כל מני דברים. איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה באחד המחשבים בדפדפן. בעת גלישה וגם בעת אי גלישה כשהוא פתוח הוא נתקע לבערך 2 דקות ולעיתים חוזר לעבוד כרגיל לדקה ואז שוב נתקע לכמה דקות ותוקע את המחשב ללא הודעת שגיאה. אותו הדבר קורה גם אם מנסים לגלוש דרך "המחשב שלי". בזמן תקיעה המעבד לא נמצא על 100 אחוז הדברים שנוסו על ידי לפתירת הבעיה ללא הצלחה הם: הגדרת דפדפן: (ניקוי קבצים זמניים וגם תוכנות הרחבה וכו`) סגירת כל התהליכים במנהל משימות של שם המשתמש במחשב. סריקה נגד תוכנות ריגול. סריקת דיסק. שחזור מערכת... יש למישהו הצעה אחרת לפיתרון (ואני לא מתכוון לשימוש בדפדפן אחר)?
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-