עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ^ התוכן בכותר, השגיאה למטה : This webpage is not available The webpage at https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=iw&continue=http://www.google.co.il/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Error 201 (net::ERR_CERT_DATE_INVALID): Unknown error. המחשב נבדק ונסרק עם SUPERANTISPYWARE,Malwarebytes' Anti-Malware נפתרה הבעיה: המחשב היה מתוכנת בטעות לשנתיים אחרונית(2009)...

2. Started by Art Tatum,

שיפור משמעותי? או סתם אריזה חדשה? האם יהיה אפשר לקבוע את מיקום קובץ הHIBERNATE? או שהוא עדיין יהיה מוגבל לכונן מערכת הפעלה בגלל תכנון לקוי? (שלא כמו בMAC OS) האם יהיה אפשר להגדיר למערכת לבצע פעולות(משתמש) העתקת קבצים על גבי הרדיסק בסדר לינארי(במקום בבת אחת) כדי למנוע פרגמנטציה וירידת ביצועים? האם הוינדוס ידע סוף סוף לתעדף מיקום של חלונות קופצים בשטח ריק על המסך? (ולא תמיד במרכז המסך, היכן שבדרך כלל יש כבר חלון אקטיבי) על אלו ועוד שאלות רבות אחרות, הזמן יענה. ועל פיהם הוינדוס החדש, ומנהל צוות פיתוח הוינדוס של מיקרוסופט, ישפטו.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. טוב, יש לי כמה שאלות: 1) האם המעבד 64 ביט של AMD (או זה של אינטל שיצא בקרוב), ינצל את אופציית 64 ביט שיש לו במערכת הפעלה של 32 ביט? 2) האם במערכת הפעלה של 64 ביט, מעבד של 64 ביט יעבוד יותר מהר ויותר טוב? 3) האם במערכת הפעלה של 64 ביט יהיה אפשר להפעיל אפליקציות של 32 ביט, בלי מצב מיוחד (לא בצורה גרועה שה XP מציע...), ובלי להגדיר הגדרות מיוחדות? (במערכת הפעלה של 32 ביט אפליקציות של 16 ביט לא עובדות היטב). 4) מה עדיף: הטכנולגיה של Intel - Hyper Threading , או הטכנולוגיה של AMD - Hyper Transport? למה?(אני יודע מה הם עושים, אני רק רוצה לדעת מה עדיף) תודה.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  4. שלום לכולם יש פה מדריך מעולה שדרכו עבדתי להתקנת הווינדוס http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=82 אבל אחריי שהתקנתי שמתי לב שיש לי רק כונן אחד C ואני מעוניין שיהיה לי 2 כוננים... גם D למשחקים בעיקר שאני יתקין את כל המשחקים ב D עכשיו אני יעשה פירמוט והתקנת ווינדוס שוב ( דיי באאסה אחריי שהתקנתי את כל התוכנות והדרייברים כבר בC). אפשר מדריך איך להגדיר שני כווננים? וגם אני רוצה שב C יהיה גודל של 30 ג'יגה זה מספיק וב D יהיה את כל השאר איך עושים את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  5. Started by TheGama,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם אני חייב עזרה מהמבינים ואלה שיש להם טורנטליץ' . הורדתי לפני כמה זמן וינדואס ויסטה אבל אני לא זוכר איזה , ועכשיו אני צריך עוד הפעם להוריד . אז אני חייב שתביאו לי את הגרסא הכי טובה , פרוצה וכו' בבקשה זה די דחוףףףףףף .

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אין אופציה לבטל התראות לעידכונים שלא בחרתי להתקין ... לא מצאתי משהו שמתייחס ב msconfig שם ..[כדי שלא יעלה לי כל פעם עכשהמחשב נדלק] ואי אפשר לסגור אותו בקליק ימני או משהו פשוט מטרד כל הקטע של העידכונים האלה ... יש דברים שאני לא רוצה להתקין כמו כל מיני הנפצות אבטחה של אופיס, ובכלל אין להם סוף כל רגע יש משהו חדש להתקין

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. שהם שינוי מצב העברה של הכונן הקשיח ובאמת היתה בעיה אבל תיקנתי אותה. והמחשב עדיין בלאגים. מה עוד אפשר לבדוק (שלא קשור לתוכנה)? אני אובד עצות פשוט.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  8. Started by eranisra,

שלום, מוגדר לי בויסטה שומר המסך BUBBLES שייפעל לאחר 7 דקות. הוא משום מה לא מופעל, המסך שלי נכנס למצב סטנד ביי כעבור 15 דקות (זה מה שמוגדר). יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. היי. מחר אני מחליף מחשב ומכניס לשם את כל הדיסקים שלי עם מערכת הפעלה. האם המערכת תעלה ועלי פשוט לעשות RESET על מנת להתקין את WIN10 מחדש? חשוב לציין שמדובר בדיסק SSD של אחד טרה כך שאני בשום אופן לא מעוניין לפרמט. דרך נוספת שחשבתי עליה פשוט להכנס לHIRENS ולמחוק כל זכר למערכת הפעלה - תיקיות WINDOWS, PROGRAM FILES, USERS. יעשה את העבודה? תודה.

10. Started by eins,

C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data זה הנתיב התיקיה הנ'ל תופסת לי 1.5 G אני פשוט עושה סדר בכונן C לקראת גיבוי. האם אפשרי למחוק את כל הקבצים שיש שם ? או שזה עלול ליצור לי בעיות עם אפליקציות שהתקנתי בעבר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by משה אופניק,

מתי יוצא SP3 לווינדוס XP?

12. שורה שנתנה מידע לגבי קובץ שלחצתי עליו ... כמה הוא לוקח במגה בייטים וכו'..... לאן זה נעלם ולמה ?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  13. Started by רזי ברד,

יש לי במחשב XP בגירסת 32bit לפי מה שבדקתי. ויש לי במחשב 4GB זיכרון RAM והבנתי שיש מגבלה שבגירסת 32bit זה מגביל את כמות הזיכרון שאתה יכול להשתמש בו ובגלל זה אני לא מנצל את כל הכוח שיש לי במחשב בעצם. וגם אני רוצה בכלל להעלות את כמות הזיכרון RAM שלי ל6GB כדי להריץ דברים יותר מהר. ובגלל שהבנתי שאי אפשר להתחמק מן המגבלה של ה32bit אז אני צריך לעדכן שהגירסה של וינדוס שלי תהיה 64bit. אני גם לא אוהב ויסטה או וינדוס 7 ככה שאני רוצה לדעת איך אני משדרג מXP בגירסה של 32bit לגירסה של 64bit. אני רוצה לדעת האם אני צריך לפרמט את המחשב בשביל לעשות את זה או האם יש דרך לעשות את זה בלי לפרמט ואז להצטרך להתקין את הכל מחדש וכו' שזה דבר מעיק. תודה למי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  14. Started by crik,

אהלן, היכן אני מוצא מדריך להגבלות הווינדוס וניהולם ע"י סיסמא. לדוגמא התקנה מצריכה סיסמת מנהל. תודה

15. Started by insane95,

לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי כאן. יש לי טקסט ליד ההתחלה: איך אפשר להוריד את זה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  16. Started by K0sTa,

תגידו מתי יוצא וינדוס חדש של מקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. Started by PhoenixBoy,

לפני כמה ימים הוספתי זכרון RAM ומאז הווינדוס לא מזהה את הסידירום. הוא לא מופיע גם ב-Device Manager. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  18. Started by shimronfio,

היי, לפני כמה חודשים עברתי לוינדוס 7. קיימת אצלי בעיה בקבצים מסוים ששמורים לי במחשב שאני לא מצליח למחוק אותם, שאני מנסה המחשב רושם לי שהקובץ פתוח בסייר, אבל הקובץ בכלל לא פתוח. מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  19. Started by VL,

יש לי בחלק מהתיקיות במחשב כתב כחול ז"א למשל קוראים לתיקיה "שירים של יוסי" - אז ה"שירים של יוסי" בצבע כחול , ולא בכולם , למה זה ככה? איך אפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by yamo19,

שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: intel core 2 dou e8400 1333MH זיכרון: g. skill 2048x2 (4g לוח אם: abit ip 35 -e . בתקופה האחרונה 'vista 64' עשתה בעיות, ולכן חשבתי לחזור ל xp. אני מתלבט בין ה xp32 ל 64, אני מבקש שתמליצו לי על אחד מהם, ותפרטו את ההבדלים המהותיים. תודה מראש.

21. יש לי מחשב נייח שבו מותקן ווינדווס 7 ואני רוצה לחבר לו בנוסף ארדיסק פנימי ממחשב אחר שבו מותקן ווינדווס xp. אם אני אחבר, אז האם הווינדווס 7 יעלה או הווינדוס xp כמערכת הפעלה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה פירמטתי והתקנתי את החבילה שהופכת לעברית ומשום מה לא כל המחשב הפך לעברית .. תמונה:

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  23. Started by avigdo,

לצערי עקב ביקור של סוס טרויאני, נשארתי ללא יכולת להחליף את ה WallPaper בשיטה הרגילה (קליק ימני על המסך, מאפייני תצוגה וכו). אינני מצליח לשחזר את ה"כרטיסיה" של הטפטים ושומר המסך. אשמח לקבל הסבר קצר כיצד ניתן לקבוע ברגיסטרי את הטפט. אגב, באמצעות הכניסה HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop אינני מצליח לעשות זאת, מתקבל מסך שחור. תודה,

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. Started by Guy950,

יש לי ויסטה פרימיום 64 סיבית שנרכש לפני 3 חודשים עם מחשב חדש, גרסת OEM. אני מעוניין להשתדרג לWIN 7 כשהוא ייצא, אבל הבעיה שעל הויסטה שלי שילמתי 600 ש"ח ואני לא רוצה עכשיו ללכת לחנות ולקנות ב1000 ש"ח את הWIN 7, יש אפשרות שאני אוכל לשדרג את הווינדוס דרך הויסטה? בדרך חוקית כמובן. בווינדוס ויסטה פרימיום יש אפשרות לשדרג לשאר גרסאות הויסטה בסכום מסויים, יהיה אפשר לעשות את זה גם עם הוינדוס 7? מה שכן, אם אני מתקין את הWIN 7 אני חייב למחוק את הויסטה לחלוטין וכל מה שיש בדיסק הקשיח או להתקין את זה וזה פשוט יחליף את הקבצים הנוכחים וככה הכול יהיה מושלם ובסדר? לגבי הויסטה השאלה שלי היא מה החבילה SP2 כוללת?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  25. שלום האם ניתן עדיין להשיג את ווינדוס 10 חינם למחשב חדש. אני נכה עם תעודת נכה שמעתי שנכים עדיין יכולים לקבל את ווינדוס 10 חינם .

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.