Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני עושה מצגת על מרתין לותר קינג ב powerpoint. רציתי בסוף המצגת לשים חלק מהנאום המפורסם שלו "יש לי חלום" ועם זאת להוסיף את הכתוביות באנגלית שבאות והולכות באפקטים עדינים. גזרתי עם תוכנה את קובץ הקול של החלק שאני צריך ויש לי את הטקסט שחילקתי לפסקאות. הבעיה היא עכשיו לתזמן את הטקסט בזמן ב POWERPOINT. ייקח לי לפחות שעה אם לא יותר לעשות את זה בתוכנה הזאת ורציתי לדעת אם יש דרך טובה ומהירה יותר? חשבתי להדביק את זה פשוט כמו סרט אבל לא יהיו שם אותם אפקטים שהטקסט בא מרחוק ומתקרב ואז מתפוגג וכך הלאה לשאר הטקסט... תודה מראש. אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תשמעו בעיה מוזרה אני מכין מצגת במחשב A = עם אופיס 2000 מנסה לעלות אותה במחשב B = עם אופיס 2003 > כותב לי שפורמט הקובץ אינו מזוהה ע"י אופיס אבל!!! כשאני מנסה להעלות את הכובץ דרך הרשת > באמצעות מחשב A ( אופיס 2000 ) > הכל תקין והמצגת כן עולה! (לעומת זאת בכיוון ההפוך = קודם 2003 ואח"כ 2000 זה כן עובד! ) שלחתי את הקובץ(או]יס 2000 ) במייל למחשב של חבר > וגם שם הוא עלה ( אופיס 2003 ! וגפ PP פלאייר ) הבעיה הזו חוזרת אצלי בפעם השניה כבר > מחשב B עבר פירמוט לא מיזמן וגם לפני הפרמוט היתה אותה בעיה האם זו יכולה להיות בעיה של הבטחה ? קידוד באופיס 2003? או מה זה יכול להיות? THX
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מצגת פלאש ואני רוצה שהיא תהיה השומר מסך שלי. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מצורף הבעיה עם קובץ Win32k.old והפיתרון http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-94921.php אבל אני לא יכול לשנות את השם של הקובץ כי המערכת רושמת שאין לי הרשאה למרות שאני רשום כאדמיניסטרטור מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שהתקין ויסטה 32
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה לעזאזל מייקרוסופט חשבו לעצמם? 1. למה אני לא יכול לערוך קבצים בProgram Files כשאני פאקינג Administrator? אני עושה מוד לאיזשהו משחק שמותקן בProgram Files וכל פעם אני צריך להעביר את הקובץ לתיקיה נפרדת (גם בC:\ אסור) - למשל לMy documents ואז ידנית להעביר לתיקיה של המשחק בProgram files. מה לעזאזל?! 2. לאחר איזשהו עדכון אני חייב כל פעם לאחר שאני מפעיל את המחשב להכנס ידנית למשתמש. הוא לא נכנס לי אוטומטית. 3. כשאני בא לסגור את הנייד 5 דקות לפני סיום העבודה ב22:00 פתאום אני מגלה שהותקנו 345435 עדכונים ושעלי לחכות חצי שעה לסיום ההתקנה כשאני פאקינג צריך לסגור את המשרד. 4. כשאני בא לפתוח את המסנג'ר ואני מגלה שהוא מנסה להתחבר אוטומטית לUSER שהקלדתי בטעות ושעלי כל פעם להחליף לUSER…
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
החלק השני של עדכון ה-Creators Update הגדול והמשמעותי יושק רשמית בעוד כחודש וחצי לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. מסיבות מצערות הלך (נשרף) לנו המחשב אבל ההרדיסק נשאר. קנינו לוח אם חדש פלוס כל מה שצריך, וגילינו (קצת מאוחר) שלא ניתן לחבר את ההארדיסק כמו שהוא וצריך לפרמט אותו. אבל על ההרדיסק ישנה מערכת הפעלה ואנו זקוקים לKEY שלה. נכון לעגשיו אין לנו מושג איך "לשלוף" את המספר שהוא חוקי לגמרי (למען ההבהרה : מערכת ההפעלה שעל ההרדיסק איננה עולה אבל תקינה לגמרי). האם למישהו יש רעיון ? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הXP הישן שלי לא עובד התקנתי שוב XP ולא מחקתי את הישן השאלה היא איפה אני מוצא את כל האי מיילים הישנים שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חב'רה, כל הניסיונות שלי למצוא דרייבר מתאים להתקן הבא עלו בתוהו. אשמח אם תוכלו לעזור. צירפתי את הHARDWARE ID של ההתקן. המון תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
התקנתי WIN 98 מחדש (על הקודמת) וכעת אאוטלוק מבקשת סיסמא להתחברות ואין לי מושג מהי. איך אני מוצא את קובץ הסיסמאות ואיך אני מבטל אותה ?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשחזר קובץ שהיה בשולחן עבודה,ומחקתי אותו. כאשר אני נמצא בתוכנת השחזור ,נותן לו את המחיצה של השולחן עבודה שזו C רציתי לדעת לאן אני אמור להוביל את התוכנה כדי לראות את הקובץ שלי? תוכנת השחזור היא R-Studio NTFS תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ברצוני לברר כיצד ניתן לימצוא ולמחוק לצמיתות את היסטוריית החיבור התקן USB במקרה הנ״ל חיבור של האייפון למחשב בוינדווס 7. ממה שהבנתי ניתן לבצע זאת בעזרת regedit אך השאלה שלי היא האם באמת ימחק ההיסטורי של זה ולא ישאר? ואם לאחר מכן אפשר בכל זאת לדעת אם חובר התקן כלשהו למחשב אחרי המחיקה הנ״ל? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת הפעלה מסוג WINDOWS XP. כאמור, בצעתי התקנה מחדש של הווינדוס מבלי לפרמט את המחשב. לפני ההתקנה (בווינדוס הקודם) היו לי תמונות,תוכנות ועוד. אחרי הההתקנה הכל נעלם כלא היה על אף שהמחשב מראה כי אני משתמש ב25 ג'יגה (וזה בטוח לא הווינדוס). כל הדברים שהיו, היו על שם משתמש (כחלק מאפשרות לעשות חשבונות משתמשים) ועכשיו אין לי מושג איך אני מוצא אותם או מפעיל את המחשב על המשתמש שהיה קיים. אשמח מאוד אם משהו יעזור לי להבין איפה כל הקבצים הישנים נמצאים. תודה לעוזרים רותם
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
קפצה לי הודעה לשם כיווץ המיילים באאוטלוק אקספרס. לחצתי אוקיי. לאחר הכיווץ גיליתי להפתעתי כי כל המייילים של 2007 בsent items נעלמו. ניסיתי לחפש ארכיוו או משהו דומה אך לשווא-אני לא מוצא. אני ממש חייב שיהיו לי את כל המיילים ששלחתי. מה שמצחיק זה שנשמרו כל המיילים של השנים הקודמות למעט 2007. בעמודה משמאל בה רשום sent items inbox לא מופיע שום סעיף המעיד על משהו הדומה לארכיון..כבר כמעט התייאישתי. ולמה רק בsent items נעלמו לי המסמכים ולא בשאר
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
בדרך כלל כשאני מעתיק משחק מC:\GAMES לD:\GAMES כדי לפנות מקום בSSD, הלינק למשחק שאמור להיות C לא עובד אחר כך. לפני כמה ימים נתקלתי בתופעה מוזרה. אחרי העתקת משחק מC לD, הלינק למשחק שפונה לC מריץ את המשחק שנמצא בD. איך זה עובד? משחקים אחרים שהיו בC ועכשיו בD לא עובדים. למה זה כן והם לא?
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם ישנה דרך למצוא את הסיסמא של חשבון הדואר באאוטלוק אקספרס? אני לא זוכר מה הסיסמא, החלפתי מחשב ואני לא מצליח להפעיל את החשבון במחשב החדש. פניתי לספק האינטרנט אבל לדבריהם הם לא יכולים לדעת מה הסיסמא. הם יכולים לאפס את הסיסמא אבל אז לא אוכל להתחבר לאינטרנט מכיוון שהם אומרים שזו גם הסיסמא של הראוטר.האם יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
היי כולם, (לא בטוח שזה לפה אבל זה היה נראה לי הכי הגיוני) מספר שאלות אודה למי שיוכל לענות לי עליהם: - האם יש דרך למצוא מספר סריאלי של מדפסות שמחוברות מקומית למחשב דרך הREGISTRY או כל מקום אחר? - אני יודע שיש את הנתיב הנ"ל בREG: HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/WindowsNT/CurrentVersion/Print/Printers/<Printer Name>/<Serial_number_value> אבל האם רואים שם את כל הסיריאלים של כל סוגי המדפסות? בתודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב-fax console של windows XP בשביל לשלוח ולקבל פקסים. לפני כמה שבועות התקנתי מחדש את ה-windows, וכל הפקסים השמורים נמחקו. דאגתי מראש לגבות את ה-Documents and Settings, אבל אני לא מצליח למצוא בגיבוי הזה את הפקסים הישנים (חיפשתי קבצי tif ולא מצאתי). מישהו יודע איפה הם אמורים להיות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קיצר נעלמה לי התיקיה הזאת ולא מצליח למצוא אותה איך ניתן למצוא ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי והסרתי את dark mesiah (משחק) ואז התחילו את הבעיות (נראה לי) בדקתי וירוסים טורג'נים עיזרו לי
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זו בעיה בהגדרות של הוינדוס או במשהו אחר. לפעמים אני רואה קבצים שאמורים להיות כתובים בעיברית אך כתובים בג'יבריש. צירפתי תמונה. בנוסף כאשר אני רואה סרט עם תרגום (לא מובנה) אז גם הוא מופיע בג'יבריש. אודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בווינדוס 7, יש לי בכונן D סביבות ה-700 ג'יגה בכללי וסך כל הקבצים שם זה 62 ג'יגה (כולל החבויים), מה שדפוק זה שהמחשב מראה שרק 2 מגה פנוי לי, לא מבין למה. ניסיתי CC CLEANER, מחקתי קבצים שלא צריך, נקודות שחזור של ווינדוס, לא הצליח כלום. מישהו יכול לעזור לי עם זה? זה מחרפן! ועוד המקום בדיסק ממשיך לרדת אין לי מושג למה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, התמונות שהדיפולט של וינדוס מציג לי הן באיכות לא טובה והצבע לא מסודר, יש איזה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בכדי להציג תמונות?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום איך מתגוננים בפני אנשים שמציצים במחשב שלי? איך מוחקים את ההיסטוריה בלא להשאיר עקבות? בברכה rp555
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-