עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by felixb,

שלום, אני מעוניין להתחיל לעבוד עם WIN 7 ומתלבט בין ה HOME לבין ה PRO. אחת התכונות שחסרה ב HOME זה מצב Windows XP שכפי שהבנתי אמור לאפשר להפעיל תוכנות שעבדו ב XP. מה הכוונה? איזה תוכנות למשל שעבדו ב XP לא יעבוד ב WIN 7???

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  2. הפעלתי את גרסת ה- RC של מצב XP תחת ווינדוס 7 והכל עובד מצויין. המערכת כל הזמן מודיעה לי שאני צריך להתקין אנטיוירוס אז השאלה היא: האם במצב הזה המערכת (XP) פועלת כמו Sand Box - אם וירוס יפגע במערכת, האם הוא יעבור גם לווינדוס 7 ?

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by Imtheman,

יש איזה פקודה שבהפעלה הבאה של ה WINDOWS הוא יעבוד עם ב סייפ מוד עם רשת ?

4. המערכת היא XP PRO SP3 מעודכנת. בעבר היתה נוכחות טרויאנים שסולקו ונמחקו שורות הרישום בקבצי רג'יסטרי. נבדקה נוכחות מזיקים בדיסק בשתי תוכנות אנטיוירוס ובשתי תוכנות לאיתור נוזקות גם מתוך המערכת וגם בחיבור חיצוני למחשב אחר. בהפעלה רגילה המערכת עולה ומתפקדת. בבחירה ב SAFE MODE (אחרי F8 בהתנעה) המערכת מאתחלת עצמה לדעת ברגע שמסיימת העלאת חלק מהדרייברים, בביטול אפשרות איתחול בשגיאה, המערכת במקום בו התניעה עצמה מחדש כעת מציגה BSD עם הודעת ERROR מסוג 0X0000007B . קראתי את ההסבר המופיע באתר בסיס הידע של מיקרוסופט, וללא הועיל (אלא אם "פיספסתי" משהו. הצעות לתיקון? הסבר וניתוח התופעה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, ברשותי לפטופ של LENOVO מעבד 1.6MHZ core 2 duo 2 יש לי 2G זיכרון פנימי, ראיתי שדרישות המערכת של גירסת ה 32BIT באופן משמעותית נמוכות יותר מגירסת ה64BIT אבל מצד שני לפי מה אני מבין גרסת ה64BIT תידע לנצל את המעבד שלי טוב יותר. לכן אני בדילמה איזו גרסה עליי להתקין. תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by samigol,

מישהו מכיר דרך להכנס למצב ms-dos לפני שנכנסים לwindows

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by Idan-h,

כמה מחשב צורך לשעה במצב רגיל? וכמה במצב המתנה?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by ssib,

היי לכולם. נתקלתי בבעיה שלמרות שאני כמעט בטוחה שבעבר ראיתי לה הדים ברשת, בחיפוש לאחרונה לא ראיתי דבר ואשמח אם תעזו לי לפתרה. כדי לחסוך באנרגיה, והיות ויוצא ואני קמה ממחשב למס' דקות שפתע מתארכות, הגדרתי ל- windows להכנס למצב שינה לאחר זמן מה. הבעיה היא שהוא עושה זאת כל פעם שאין תנועה אצלי וזה כולל עיתות בהם איני אמורה להגיב כגון צפייה בסרטים או במצגות. לכן אני מוצאת עצמי מידי פעם נוגעת בעכבר כדי למנוע זאת. משום מה נדמה לי שבעבר שמעתי שקיימת אופציה להגדיר מצב סרט או משהו בסגנון בו ה- windows. לא יכנס למצב המתנה. חיפשתי ולא מצאתי דבר כזה. אני מעריכה שרבים מכם צופים בסרטים דרך המחשב, וסביר שלא מעט מכם עובדים עם מצב המתנה, כיצד אתם פותרים בעיה זו? אודה לעזרתם

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  9. היי יש לי ויסטה ואני משתמש בעיקר במדיה סנטר! כשאני רוצה לכבות את המחשב ולישון או סתם לצאת מהבית אז אני מכבה דרך השלט שרכשתי (של מיקרוסופט MCE) ואז זה נכנס למצב שינה מלא!! כך שהמחשב כאילו ניכבה לגמרי.. אבל נדלק בשניות ולאותו מצב כמו שכיביתי ;D הבעיה היא שגם תזוזה של העכבר או סתם לחיצה על המקלדת מדליקה את המחשב וזה דיי מציק כי הם על השולחן רוב הזמן... יש דרך שהמחשב יכנס למצב שינה אך ורק דרך השלט יש לכם משג איך? HELP...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by חיימקה,

כאשר אני משתמש בדוס מסך מלא (alt+enter) אם אני עוזב רגע את הדוס על ידי Alt+Tab כאשר אני חוזר אל הדוס המסך לא נדלק והנורית הכתומה נדלקת. כרטיס המסך שלי ג'יפורס 6600 אם מישהו שמע על בעיה דומה נא לענות ולהסביר. אני נוטה להניח שהבעיה קבורה בדריבר של כרטיס המסך אבל הורדתי והתקנתי את העדכון האחרון ולא הועיל. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by X-Viper,

במחשב הקודם של כאשר הייתי נכנס למצב שינה הוא היה נכנס למצב שינה ומכבה את המאווררים... במחשב החדש כאשר הוא נכנס למצב שינה המאווררים נשארים דלוקים.. כיצד ניתן להגדיר את המחשב שכאשר הוא יהיה במצב שינה הוא גם יכבה את המאוררים?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. Started by Tomerb1,

מה ההבדל בין המצבים? אני יודע שכיבוי זה כיבוי... אבל מצב שינה זה גם כמו כיבוי כל המחשב נכבה [לפחות ככה ניראה מבחוץ...] ושאני מדליק אותו פתאום כל המחשב עולה בשניה וכולו כבר דלוק מפעם שעברה. מה קורה בעצם במצב שינה? והאם אפשר להשתמש בו לרוב ולא בכיבוי בלי שום נזק למחשב או משהו. תודה

• 27 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by tapas10,

שלום יש לי מחשב אסוס s301 אחרי ביטול סיסמה בכניסה למחשב ואחרי עדכון ל8.1 המחשב לא יוצא ממצב שינה ... מה לעשות???

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום, כשאני מפעיל מצב שינה, המאוורר מתחיל לפעול בעוצמה מלאה. האם זו בעיה מוכרת בויסטה? יש דרך לתקן את זה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  15. שלום יש לי ווינדוס 7 יש לי מצב שינה פועל אבל אני רוצה שכשיש מוסיקה המצב שינה לא יכנס לפעולה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kalda01,

מדובר במחשב נייד LG X140 עם WIN7 STARTER. סגירת המיכסה מוגדרת ככניסה למצב שינה והבעייה שבהפעלת המחשב עולה מסך שחור עם הודעה שהמחשב לא נסגר בצורה מסודרת ויש לבצע איתחול מלא. ניסיתי גם סגירה עם HIBERNATE ואותה הבעייה בדיוק. יש דרך לפתור את זה ?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by QQQ,

הפעלתי את המצב שינה... ואז היה את הטעינה הזאת אח"כ כשהפעלתי את המחשב הייתה טעינה אפורה כזאת, ואחרי הטעינה המחשב פשוט איתחל את עצמו למה המחשב מאתחל את עצמו אחרי הטעינה? (מדובר על הטעינה כשמפעילים את המחשב, לא הטעינה כשמכניסים את המחשב למצב שינה) תודה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, התקנתי לאחרונה חלונות 7 גרסת 64 ביט. כברירת מחחדל הוגדר שמערכת ההפעלה תעביר את הדיסק הקשיח ל"מצב שינה" לאחר כחצי שעה. מהו למעשה המצב הזה? צמצום זרימת החשמל לדיסק הקשיח בזמן "מנוחה"? המחשב שלי דלוק רוב היום, ועל כן הדיסק הקשיח נכנס מספר פעמים ביום למצב שינה. האם השינויים התכופים במצב הדיסק הקשיח לא יגרמו לו נזק (בטווח הקרוב או הרחוק)? האם לא עדיף לבטל את ההגדרה הזאת? אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by goodspeed,

שלום, רציתי לברר כמו שיש את הפקודה עבור כיבוי: shutdown -s -t XXXXX ופקודת הביטול:shutdown -a יש פקודות מקבילות עבור מצב שינה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי מה קורה? שמתי לב לבעיה מעצבנת אצלי שכל פעם שאני עושה בטעות מצב שינה המחשב נכבה כמו שצריך, אבל כשאני מדליק אותו הוא מיד נדלק וישר קורס למסך כחול ונכבה. לפני כיומיים אחותי בטעות נכנסה למצב שינה והמחשב קרס כמובן, ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא מבקש ממני להתקין חומרה לא מזוהה וכל הזמן משגע אותי שההתקנה נכשלה. הוא לא נותן פרטים על החומרה או על ההתקנה, מה זה יכול להיות? שום דבר לא מחובר בחיבורי USB. דבר נוסף שקורה לי מאז שקניתי את המחשב זה שהוינדוס אוהב לשנות מצבים בתיקיות, אני אוהב שהכול בתיקיה מקובץ על פי סוג, ולפעמים הוא עושה את זה ולפעמים הוא מערבב את הכול ואז אני כמובן באפשרויות צריך להתחיל לחפש ברשימה ארוכה את האפשרות "סוג" ולהוסיף אותה שוב לרשימה. למה זה קורה ואיך מ…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  21. שלום יש לי מחשב נייד LENOVO S 310 התקנתי את 8.1 ולא ניתן להעביר את מחשב למצב שינה דהיינו שפותחים את המכסה שיחזור המסך לאתר שבו הייתי . התקנתי את כל הדרייברים ל 8.1 מאתר החברה אבל הבעיה לא נפתרה. אני נאלץ לכבות את המחשב עם הכפתור בצורה מאולצת למרות שבכל המקומות מופיע ב שינה. האם מישהו יכול לעזור ?? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. האם לשים אותו כל פעם? או שזה עושה משהו למחשב?

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  23. נכנסתי למצב שינת חורפ במחשב שלי אבל מה שקורה זה נכבה ואחרי זה נדלק פשוט מעצמו לבד ועושה RESUME WINDOWS במקום להתכבה לגמרי הוא חוזר ל WINDOWS יש למישהו רעיון למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by X-TeNDeR,

שלום חברים, היום נתקלתי בבעיה מוזרה: ניסיתי להתקין משחק ישן משנת 98, ומיד לאחר שהספלאש סקרין של המשחק עולה להתחלת התקנה, אני לוחץ על התקנה, והאשף נסגר. סבבה, אמרתי בטח בעיית תאימות לאקספי... ניסיתי להפעיל תאימות באמצעות לחצן ימני על הEXE של המשחק בכונן הסידי, ולהפתעתי לשונית התאימות לא מופיעה בכלל! עכשיו לפני שתקפצו ותגידו "אי אפשר להפעיל תאימות בסידירום", בדקתי על משחקים שמותקנים אצלי בדיסק הקשיח עצמו, ושפעלו אצלי עם מצב תאימות בעבר בלי בעיה, וגם שם אין לשונית תאימות כלל, נעלמה... אז אני לא יכול להתקין את המשחק, והמצב הזה נראה לי מוזר בכללית. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by iPsych,

היי, אני מחפש מצגות (עברית\אנגלית, לא באמת משנה) בנושאי Windows Infrastracture. בשביל הרצאה שאני מעביר אני צריך מצגות שמסבירות על ההבדל בין רשתות managed (ז"א עם DC וכאלה) לunmanaged. בתכלס- הסברים ברמה סבירה על 2003 server, DFS, TS, GPO וכדומה. חפרתי בגוגל ולא מצאתי משהו מתאים. יש למישהו כיוונים? (קורסים שעברתם, דברים בסגנון?) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.