Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
1. במסך הראשי אין את ספר הכתובות , איך מחזירים אותו 2. איך שומרים את ספר הכתובות , משום מה האפשרות לעשות export היא אפורה , כלומר אי אפשר לבחור בה 3. אני מתקין פה למחשב windows98 יש לו הארד דיסק אחד עם שתי מחיצות , האם בבטחון מוחלט בעת ההקתנה המידע במחיצה השניה ישמר?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
נראה לי שהבעיה קלה מאוד לפתרון - אך לצערי אני פשוט לא מגיע אליו..... כל חלון או תוכנה שאני מעלה מופיעה לי פעמיים ב-TASKBAR. אני לא יודע איך, אבל יש לי קו חוצץ על ה-TASKBAR וכל מה שמופיע בצד ימין - מופיע גם בצד שמאל. ניסיתי להזיז אותו, להעיף אותו - לחצתי עליו לחצן ימני ואני לא רואה שום פתרון. איך מעיפים את החוצץ הזה וחוזרים למצב נורמאלי ? מצורפת תמונה להבהרת המצוקה... תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי דיסק חוקי של וינדוס 7 שקניתי לפני כמה שנים ב KSP אני רוצה להתקין במחשב חומרה חדשה מסוג SSD (במקום ה HDDׂׂ ׂ) ואז להתקין עליו וינדוס 7חוקי בעזרת הדיסק ואז לשדרג אותו לוינדוס 10 מהאתר של מיקרופספוט זה יעבוד ? נ.ב יש לי מספר מזהה מוצר של ווינדוס 10 שפועל כרגע ויש לי גם מספר רשיון של ווינדוס 7 שקבלתי עם הדיסק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש כזאת אפשרות בהגדרות לעשות שלחיצה על כפתור הכיבוי שעל המחשב עצמו לא בווינדוס לא תכבה את המחשב ישר ולא תעשה כלום מישהו יכול להזכיר לי איך לעשות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכם, כבר הצגתי את הבעיה בעבר אך היא טרם נפתרה. מדי פעם צץ המסך הכחול של המוות ועושה לי רסטרט למחשב. (רשום DUMPING PHYSICAL MEMORY) זה יוצר קבצי MINIDUMP בתיקייה של WINDOWS.. עכשיו אני יודע שיש תוכנה שיכולה לקרוא את הקבצים האלו ולהגיד לי מה הבעייה של המחשב שלי אבל אני לא יכול להתקינה.. אז אני מעלה את הקבצים לפה בתקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה... אגב, מישהו יודע למה אני רשום כאדמיניסטרטור של המחשב אבל הוא לא נותן לי להתקין כל מיני תכנות ואומר לי שאין לי את ההרשאות המתאימות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ב חלונות 2000 פרו כשהמערכת מתחילה לעלות לפני הלוגו עם ה מד טעינה הכחול הזה היא ניתקעת הוא רושם שיש לי אפשרות ללחוץ על F8 ואני מנסה ללחוץ וזה ניתקע לי איתחלתי את המחשב לתוך התפריט עם כל האפשריות לחצתי על LAST KNOW GOOD CONFIGURATION לא עוזר גם ניתקע לחצתי על מצב בטוח והוא ניתקע בשורה ה 4 של טעינת הדרייברים יש למשהו עוד רעיונות בבקשה תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אהלן בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל מידי פעם להראות מסך שחור במקום המסך שבו אמורים להקיש סיסמא כדי להכנס למערכת הפעלה. מה שאני עושה כדי לתקן את זה, זה להפעיל את המחשב במצב בטוח ולבצע שחזור מערכת וזה מסתדר. השחזור האחרון לא עבד ואני עדיין עובד במצב בטוח. ברור שביצעתי סריקות מלאות על המחשב עם קספרסקי וגם עם נוד32 מעודכנים. קשה לי להאמין שזה קשור לכ.מסך: אני לא משתמש ב-TV-OUT וגם הרי שהמערכת עובדת בסדר ב-safe mode. דבר נוסף הוא שאני גם לא יכול לעשות repair למערכת, הוא לא מציג לי את האפשרות הזאת בכלל. זה ממש מייאש למישהו יש מושג מה הסיפור הזה ומה אני יכול לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
קניתי מודם רשת + כרטיס רשת והרכבתי אותם למחשב שמותקן עליו WIN98 כאשר יש בו כבר חיבור לרשת מקומית [יש לי 2 מחשבים], ואני לא מצליח לחבר בין המחשב החוצה [לאינטרנט] אלא רק בין שני המחשבים. ניסיתי את כל האפשרויות, ולא הלך לי כלום. הבעיה היא לא שהמחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אלא שהוא בכלל לא מזהה את המודם, (ניסיתי לעשות PING לIP של המודם, לפי מה שאמרו לי בבזק). אם מישהו נתקל פעם בבעיה כזו - ויש לו תשובה שיעזור לי דחוף. אין לי אפשרות להגר לסביבת NT/2000/XP מאחר שיש לי תוכנה שעובדת רק על WIN98. ההרגשה שלי היא שאחרי שיש לי כרטיס רשת אחד (לרשת המקומית) הWindows לא יודע שהכרטיס השני מיועד לרשת האינטרנט, ושיקבל מהמודם IP לכרטיס רשת.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
תודה לכל מביני דבר....
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
התמונה ממחישה הכל משום מה פתאום זההפסיק לכתוב לי בעברית בדפדפן בחלון חיפוש (למעלה מימין) של גוגל וכמו כן אם אני פותח חיפוש CTRL + F גם אי אפשר לכתוב בעברית חייב כל פעם ללכת יישר לגוגל עצמו במיקרה הראשון - זה מעצבן ! ובמקרה השני פותח שניה התחל - הפעלה - רושם בעברית את הטקסט ואז מדביק אותו בחיפוש זה דבילי ומעיק ! ואין לי מושג ממה זה נובע מישהו ? תודה מראש !!!!!! נ.ב ב FIREFOX זה לא קורה אגב מה שאומר לי שזה כנראה לא מ WINDOWS רק הדפדפן ... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין XP על הנייד SATELLITE L40-17T, וכמו רוב המחשבים היום, בזמן שאני מתקין את XP מתקבלת הודעה שהכונן הקשיח לא זוהה. כבר מכיר את הפרוצדורה של הורדת הדרייבר המתאים לזיהוי הכונן הקשיח מאתר הבית של הנייד, ולשלב אותו בדיסק של XP או על דיסקט נפרד (עשיתי את זה עם המחשב הישן). הדרייבר למחשב הנוכחי הוא בגודל 20MB, ויש בו תיקייה שנקראת: "AHCI HDD drivers ICH8M_32bit". זאת בעיקרון התיקייה שאני צריך לשלב עם הדיסק של XP? פשוט לא הגיוני לי שכל הדרייבר הוא 20MB, בדרך כלל זה לא עובר את המגה.... ועוד בקשה, שכחתי איך קוראים לתוכנה שאיתה משלבים דברים לדיסק של XP . תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד בהורדה ישיריה את העידכונים מבלי לעשות windows update? אם אפשר לקבל קישור ישיר? לא הצלחתי למצוא...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את כונן c: משותף כדי שלא יוכלו להיכנס אליו מהמחשבים השניים.... שני המחשבים עם xp... תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי נכנס טרויאן שמונע ממנו להגיע לשולחן עבודה באקס פי שאלתי מישהו והוא אמר שאפשר להתקין בסמוך לאקס פי גם 98(בכונן אחר כמובן) עכשיו הבאתי את הדיסק של ה-98 ואין בעיה להעלות ממנו התקנה, אבל במסך ההתקנה הוא כותב שהוא זיהה שהאקס פי מותקן על המחשב ולכן התקנה של 98 תחליף את הקבצים כמו autoexec.bat בכונן שעליו האקס פי מותקן, לקבצים ישנים יותר של ה-98 השאלה שלי היא איך ניתן להתקין את ה-98 בכונן אחר בלי שיתנגש עם האקס פי? ואז תהיה אפשרות לבחור באיזה מערכת הפעלה להעלות את המחשב האפשרויות היחידות שהוא מציע לי בהתקנה זה החלפה של הקבצים או יציאה מההתקנה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ויסטה פרמיום. כשהמחשב עולה או כשתוכנות מסויימות מופעלות ,המחשב מבקש אישור מיוחד להמשיך . איך מבטלים צרה זו?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את windows xp pro servicepak1 בגירסא העברית.. רציתי לדעת איפה אני יכול למצא עדכון ל servicepack2 לגירסא העברית שלי.. כי באתר של מיקרסופט אני לא מצליח למצוא לגירסא העברית.. הגרסא שהורדתי אומרת שאין לי את הגירסא המתאימה של ווינדוס כדי להתיק את ה servicepakc2 בתודה, שבו.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
האים ניתן להתקין את הוויסטה גירסת UPGRADE בעיברית על XP באנגלית והאים ניתן לעשות התקנה נקייה של הוויסטה מבלי לעשות UPGRADE ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים קרה לי משהו מוזר, כשאני גורר חלונות במחשב אני רואה רק את המסגרת שלהם נגררת כאילו, עד שאני עוזב את הלחצן. פעם הייתי רואה ממש את כל החלון זז. מישהו יודע איך מסדרים את זה? לא הצלחתי למצוא תשובה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כמות הזיכרון במחשב זה 4 גיגה כך לא נראה לי שזה הסיבה ,היה במחשב sp2 ורק הוספתי sp3 תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אהלן לכולם אשמח אם מישהו ייתן לי מדריך לאיך להסיר ווינדוס 7 אולטימייט מהמחשב ולהתקין במקום ווינדוס אקס פי, יש לי מחשב נייד מית ג'יגהבייט שהמחשב אחלה פשוט הווינדוס לא משהו וגם יש לי ווינדוס אקס פי חוקי אז למה לא לנצל אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בזמן כיבוי הוא לא מגיב ולפעמים אחרי זמן ממושך הוא רושם מתנתק ושם הוא ניתקע קראתי דברים שרשמו אז בדקתי את נושא APM/ACPI זה עוזר מה עושים כדי לתקן זאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין להתקין תוכנות אשר דורשות ADMIN למחשב (JAVA לדוגמא) איך אפשר לפרוץ את זה? או שהדבר בלתי אפשרי/ממש ממש ממש מסובך... המחשב הוא מחשב של העבודה...
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
היי חברים, יש ברשותי לפטופ ASUS דגם A550C (מעבד i7, 8 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך NVIDIA 720M). המחשב אצלי כבר שנה וחצי והכל היה איתו מעולה עד ששבוע שעבר הוא החל לקפוא פתאום בתוכנות שונות. לפעמים באופיס, לפעמים בפיירפוקס ולפעמים סתם כשאני פותח אותו. מה שקורה זה שתחילה אחת מהתוכנות לא מגיבה (Not Responding) ואז אחרי כמה קליקים בעכבר (גם אם זה אחרי 3 דקות) המחשב פשוט קופא לגמרי ורק כיבוי פיזי של המחשב פןתר את הבעיה, עד לקיפאון הבא. זה קרה בשבוע האחרון פעם ביום לערך ומיום שישי זה קורה כל חמש דקות עד לרמה שאי אפשר לעבוד עם המחשב. ניסיתי לסדר את הווינדוס דרך הריקברי של הווינדוס אבל היה כתוב שה-Drive is locked. אחרי ששברתי את הראש (הבעיה הייתה כנראה עם asus ועם השדרוג מ-8 ל-8.1 ונו…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי 50G בC 450G בD על C מותקנת XP אני רוצה להקתין ויסטה בנוסף לXP. איך אני יכל ליצור מחיצה חדשה E כך שיהיה בD 400 ועל E תשב ויסטה. איך אני יכל לעשות זאת? ואם אי אפשר האם אשפר להתקין על D ויסטה כך שכל הקבצים בD לא ימחקו?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-