Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך במחשב מסוים ליצור חסימה להתקנה של תוכנה, ומשחקים, יש דרך לעשות את זה דרך ווינדוס(WIN 7), אם כן איך? אם לא האם יש איזה כלי חינמי שמאפשר לבצע חסימה כזאת, כמובן תחת סיסמא.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי Windows 8.1 (מקורי). עכשיו קיימות 2 בעיות כפי שציינתי בכותרת. 1. הגדרות צריכת חשמל מתאפסות אחרי כל הפעלה מחדש - לדוגמה אני מגדיר בהירות מסך ל40% אחרי הפעלה מחדש זה קופץ בחזרה ל- 100% ככה כל פעם מחדש. 2. ההגדרות של עדכון מערכת אוטומטי מתבטל אחרי כל הפעלה מחדש. ואז קופת לי הדגל בשורת המצב למטה ומציין לי זאת. לא משנה כמה פעמים הגדרתי לו שיעדכן אוטומטית זה חוזר למצב הזה. אני ישמח אם משהו יוכל לעזור לי עם הבעיות האלה - אני מאמין שהם קשורת אחת לשנייה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שאלה קצת מטומטמת אולי אל תהרגו אותי אני בסך הכל רוצה קצת חיים יותר נוחים אני עובד בעבודה עם WIN98 (אבל בבית עם XP וזה אותו דבר ) עם תוכנת OUTLOOK EXPRESS גרסה 6 כל העדכונים לWIN מותקנים אני לא עובד עם PREVIEW PANE - חלונית תצוגה מקדימה מחשש לVIRUS אני בסך הכל רוצה כשאני עושה דאבל קליק על הודעת אימייל - שתפתח בחלון שיהיה על כל המסך כי זה נפתח בחלון חלקי כזה נכון אני יכול ללחוץ דאבל קליק על שורת הכותרת או על הריבוע כדי לקבל חלון מלא אבל כשאתם קוראים הרבה הודעות ביום זה כבר הופך למספר לא מבוטל של קליקים.... ניסיתי לראות בהגדרת של OE וגם של הWIN - FOLDER OPTIONS ולצערי לא הצלחתי לסדר את זה למי יש רעיון???? אולי אתם יכולים לקרוא לי מפונק אבל אני אשמח לקבל עזרה ממי שיודע
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני עומד להתקין ויסטה וחשוב לי להעביר תהגדרות
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש בסרגל כלים השמאלי של הויסטה כפתור שמכניס את המחשב למצב "תרדמת" (low power). איך משנים אותו כך שיכבה את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב כמה USERS לווינדוס (אחד שלי ועוד שניים של אחי ואבא שלי) האם זה גורם לאיטיות ככל שאני מוסיף יוזרים? או בלי קשר אלה שקיימים גורמים לאיזשהו השפעה על המחשב תודה לעונים מראש
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קבעתי שיהיה WINDOWS CLASSIC ולא AERO בוויסטה כי זה יותר נוח לי לעין... עכשיו הSIDEBAR גם הפך לאפור .. איך עושים אותו חזרה שחור? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
האם אפשר לשדרג גירסת 32 ביט של windows 7 לגרסת 64, או שצריך לבצע התקנה מחדש?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני מדבר על זה שעושים מהboot לא זה של מצב דוס כאילו שממשיכים כאילו זאת התקנה רגילה לוחצים R ואז הוא מתקין.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
??
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
בכל פעם שאני ניכנס לתיקיה שיש בה קבצים של סרטים מופיע לי error של ווינדוס שאומר או לדווח או לסגור. אלו הפרטים של הבעיה.... http://img212.imageshack.us/my.php?image=error0kr.jpg ואני מצטער מראש אם זה לא קשור לפה פשוט לא הייתי בטוח...
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דרך לעדכן תיקייה זהה שנמצאת במספר מחשבים מרוחקים דרך תיקייה ראשית (ADMIN) שתמצא על המחשב שלי או בענן משהו בסגנון של ה - Dropbox אך ההבדל הוא שאותה תיקייה במחשבים השונים מתעדכנת לפי התיקייה הראשית - אך כל שינוי שיעשה באיזושהי תיקייה מרוחקת לא ישפיע על התיקייה הראשית סנכרון אוטומטי בכיוון אחד בלבד - מתקיית המנהל לכל התיקיות המרוחקות מקווה שאני מובן תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הגעתי ל.... מחיצה בלוח הבקרה ב"ניהול מחשב" שם איך יוצרים מחיצה נוספת שם?0_0
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לארגן את הסיסמאות בצורה מסודרת וכיצד מומלץ לקבוע סיסמא? כבר היו לי פעמים ששחכתי! אז איך לקבוע סיסמא? יש למישהו המלצה לפי מה כדאי לשים סיסמא והאם לכל דבר כדאי סיסמא אחרת?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
האם קיים Patch או Tweak ל-Windows 2000 Professional SP4 שמאפשר תמיכה מלאה באייקונים בפורמט Windows XP? אני מתכוון לאייקונים עם צלליות ושקיפות חלקית. Windows 98 ו-Windows 2000 מציגים אייקונים כאלה בצורה מעוותת עם כתמים שחורים במקום צלליות.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני לא רוצה את SP2 אלא רק את SP1.... מאיפה אני משיג??????? (ובקשה אל תענו לי שמהאתר של מיקרוסופט....)
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
לא יודע לאין אבל נעלם המשחק, ניסתי להתקין דרך ההוספה והסרה של תוכניות (עם דיסק של ווינדוס). יש למישהו מושג איך אני יכול להשיג את המשחק המקורי (לא גירסאות להורדה של חברות אחרות)? אולי מישהו יכול להעלות את הקובץ מהתיקייה SYSTEM32 בשביל שאני יוריד?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קנית מחשב חדש נייד עם Windows Vista® Home Premium Edition עכשיו מהן האפשרויות לראות בו עיברית? לא משנה לי עם הוא ישאר באנגלית אבל לפחות שאני אוכל לרשום בעיברית ולראות עיברית תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
בזמנו כששידרגתי את המחשב האישי שלי לווינדוס 7, הכרתי את כל הדרייברים של המחשב בעל פה ככה כשהתקנתי את הווינדוס 7 התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם, כרטיס מסך ושאר חלקי המחשב בעצמי. לאמא שלי יש מחשב עם ויסטה 32bit אשר קנתה מHP, במסגרת ההנחה שלי כסטודנט החלטתי לקנות לה ווינדוס 7 פרו במחיר מוזל ולהתקין לה אבל נתקלתי בבעיה הפשוטה שאני לא מכיר את המחשב שלה ואני לא יודע אילו דרייברים עליי להתקין על מנת ליצור הורמוניה בין המערכת לשאר חלקי המחשב. מישהו יודע איך אני יכול לברר ולדעת אילו דרייברים להוריד למחשב שלה? אני גם די רוצה להעיף את כל המערכת שHP התקינה בגלל שהיא עושה כאב ראש.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב שמערכת ההפעלה (98) הפסיקה לתפקד, אבל הוא צריך מאוד את האימיילים שלו, אני צריך דרך שבה אני אוכל להעביר את האימיילים למחשב שלי (XP) ומשם אני כבר אסתדר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
-
היי, כרגע יש ברשותי הארד דיסק של 500GB שמחולק ל3 כוננים אחד מהם הוא המערכת. השאלה היא כזאת. אני רוצה לשדרג מXP ל7 ואני רוצה לגבות בערך 200GB מההארד דיסק. הקבצים שאני רוצה לגבות נמצאים בשאר 2 הכוננים הנוספים. אז רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את כל הקבצים שאני רוצה לשמור כמו, מוזיקה, סרטים, סדרות, ISO's, והורדות. אם אני אשים את כל מה שאני רוצה לגבות על כונן אחד ואפרמט את ההארד דיסק, ל2 כוננים, אחד מערכת והשני מה ששמרתי, ולאחר ההתקנה של 7 אני אעביר את כל הקבצים לכונן של המערכת ואז אפרמט גם את השני. האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
מערכת xp פרופשנל. הצילום הראשון של הוא של ה nero 7 השני הוא של ה iTunes 10.5 אני מבין שכנראה חסר או נדפקו לי קבצי dll או משהו מקבצי המערכת. יש אפשרות לאתר אותם ברשת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תוכנה סוררת שאני צריך להתקין ב 98 לבדיקה, אין גירסה שלה ל98 רק ל 2000 או NT לא זוכר איפה ואיך אבל יש אפשרות לעבוד על תוכנות כאלה כדי שיחשבו שהן מותקנות ב 2000 ולא ב 98. צריך לשנות משהו ב REGISTRY ... מי זוכר \ יודע ?? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-